Hur man audition för bad girls club på syre

Om du inte är bekant med showen dåliga tjejer klubben på syre, menar du bara att MTV är den verkliga världen om alla rumskamrater är aggressiva, höga, vanligtvis berusade festflickor. Med andra ord är Bad Girls Club Reality TV guld-. Om du är intresserad (och modig nog) för att bli av de sju rumskamrater som valts att leva i de dåliga tjejerna, det finns några olika sätt att du kan auditionera.

Steg

Metod 1 av 3:
Fylla på inmatningsformuläret
  1. Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 1
1. Gå till Webbplatsen Bunim / Murray Productions. Bunim / Murray Productions är det företag som producerar Bad Girls Club, tillsammans med dussintals andra framgångsrika reality-tv-program. Detta är den webbplats som du kommer att gälla genom. Du måste vara minst 21 år gammal.
  • Leta reda på menyn på höger sida av sidan.
  • Bläddra ner och klicka på alternativet "Gjutning".
  • Klicka på "Bad Girls Club."
  • Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 2
    2. Ladda upp dina bästa bilder. Formuläret kräver att du laddar upp tre, så välj klokt. De dåliga tjejernas herrgård är vanligtvis fylld med attraktiva kvinnor med stor Personligheter, så välj foton som markerar båda! Bilder av dig att ha kul och agera galen är perfekta val. Se till att bilderna tydligt visar ditt ansikte så att gjutningsdirektörer kan berätta vad du ser ut.
  • Förutom att be om dina egna uppladdade bilder, frågar formuläret efter dina Facebook- och Instagram-sidor. Om du inte har dem kan du berätta för dem det. Men de dåliga tjejklubben gillar att kasta kvinnor med stora sociala medier, så det är väldigt bra om du gör det!
  • Innan du skickar länkar till dina sociala mediasidor, undersöka dem själv och se till att de representerar dig hur du vill vara representerad.
  • Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 3
    3. Fyll i inmatningsformuläret. Denna blankett är inte särskilt lång, men lägg åt åtminstone en halvtimme för att svara på frågorna till det bästa av din förmåga. Frågorna på formuläret är, "Vad gör dig till en" dålig tjej?"" Vilka relationer är viktigast för dig för närvarande? Vilka egenskaper är viktiga för att en kompis ska ha?"Och" Vad är det viktigaste problemet med dig idag?"När du är nöjd med dina svar klickar du på Skicka. audition.
  • Kom ihåg att de dåliga tjejklubbens gjutningsdirektörer letar efter tjejer med vem som är övertygade och uppenbarade. Var inte rädd för att svara på frågorna med passion och sass.
  • Metod 2 av 3:
    Delta i ett öppet casting call
    1. Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 4
    1. Hitta ett öppet casting call nära dig. Scheman och platserna är upplagda på webbplatsen Bunim / Murray Productions, men du kan också hitta informationen via en snabb Google-sökning. På Facebook kan du registrera dig för sidan "The Bad Girls Club Casting Page" för att se inlägg om gjutningssamtal som kommer till ditt område. Om du är seriös om att bli en dålig tjej, se till att du inte saknar chansen att delta i ett av dessa öppna casting-samtal.
    • Se till att du fyller i formuläret på Bunim / Murray-webbplatsen innan du går till ett öppet casting-samtal.
  • Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 5
    2. Se ditt bästa för casting call. Detta betyder förmodligen något annat för alla, och det är bra. Om du känner din snyggaste i din signatur lite svart klänning och himmel-hög stilettos, bära det. Om du rockar sneakers och jeans varje dag, bära det. Se bara till att du tar hand om din autentiska stil. Gjutningsdirektörerna vill se bäst version av verklig du!
  • Se till att du är nyduscherad och har rena tänder. Du kan få kreativ med ditt hår, smink och kläder, men god hygien är universellt attraktiv.
  • Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 6
    3. Delta i casting call med förtroende. Bestämma vilka aspekter av din personlighet du vill att gjutningsdirektörerna ska se och begå dem helt. De dåliga tjejerna av säsongerna omfamnade verkligen vem de är - det goda, det dåliga och det fula! Stora attityder gör för spännande tv, så stryk dina saker och se till att gjutningsdirektörerna bara vet hur underhållande du är.
  • Innan du går till casting call, fråga dig själv vad du gillar att titta på tv. Om du gillar att titta på Bad Girls Club, gillar du förmodligen att titta på kvinnor som inte håller något tillbaka. Kanal som självförsäkring!
  • Metod 3 av 3:
    Öka dina chanser
    1. Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 7
    1. Film en rulle. Inlämning av en gjutningsrulle kan öka dina chanser att komma på showen. Även om detta är vanligtvis gjort om du inte kan delta i ett öppet casting-samtal, skickar du också in en video i tillägg Att delta i ett casting-samtal om du verkligen är bestämd. Din hjul ska inte vara extremt lång, men tillräckligt länge för att visa upp din "dåliga tjej" attityd.
    • Presentera dig själv och förklara varför du skulle vara en utmärkt cast medlem. Berätta inte för dem varför du tror att du är en dålig tjej, berätta för dem varför du är en dålig tjej.
    • Du kan filma en video som bara talar med kameran, eller du kan anlita en vän eller familjemedlem för att filma en mer aktiv video, efter dig.
  • Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 8
    2. Omfamna din "karaktär" och tillbaka historia. Även om Bad Girls Club är verklighet TV, i slutet av dagen, är det fortfarande en historia. Omfamna karaktären du tror att du skulle spela på showen. Om du är en aggressiv kvinna som handlar om ilska problem, markera det. Om du är en älskling med en vild sida, visa det. Dessutom markera de intressanta sakerna i ditt förflutna som har gjort dig en dålig tjej idag. Se till att din online-formulär, din närvaro på gjutsamtal och din valfria filmade rulle alla skapar en sammanhängande bild av vem du är.
  • Personlig tragedi kanske inte är kul att prata om, men det kan göra dig en fascinerande och relatörlig tv-personlighet. Öppna upp eventuellt hjärtat i ditt liv.
  • Avslöja någonting om dig själv som du tror att ingen annan kan säga. Gjutningsdirektörer får tusentals videor, så se till att dina sticker ut.
  • Bild med titeln Audition för Bad Girls Club på syre Steg 9
    3. Håll ingenting tillbaka. Skada inte dina chanser genom att gissa, tvivla eller censurera dig själv. Ge dig själv en Pep Talk innan du börjar din auditionsprocess, och påminna dig om att du är en intressant, stark, underhållande person. Om du inte är övertygad om vem du är, och om du inte kan hålla din egen i ett rum fyllt med outspoken kvinnor, kommer du förmodligen att förbises av de dåliga tjejklubbens gjutningsdirektörer.
  • Fake det `till du gör det. Även om du känner dig blyg och osäker på dig själv, efterlikna någon du vet vem som är oinhibiterad, uppriktig och starkvilja. Snart kan dessa egenskaper gnugga på dig och det blir inte "falskt" längre.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande