Hur man köper grossist från kina

Att köpa grossist från Kina är ett bra sätt att hjälpa till att spara pengar och kan leda till branta rabatter. Men du vill också se till att du får den bästa affären. Thiswill lär dig hur du köper grossist från Kina så att du kan få det billigaste priset med högsta kvalitet.

Steg

  1. Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 1
1. Anslut med leverantörer. Toppsäljare får inte bara de bästa grossistpriserna över natten. Istället arbetar de hårt för det. Bortsett från att få massiva beställningar, ansluts toppsäljare också med sina leverantörer.
  • Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 2
    2. Installera ett bra förhållande. Första gången säljare borde verkligen göra detta som ett bra förhållande mellan säljaren och leverantören är verkligen ett viktigt element i alla affärer. Som ny säljare är det bäst att du kallar dem ofta.
  • Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 3
    3. Diskutera om nya produkter och dina framtida planer. Genom att göra det kan de se att du verkligen är intresserad av att bygga och upprätthålla ett förhållande med dem, oavsett om de är närvarande eller i framtiden.
  • Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 4
    4. Visa garantier. Oavsett hur liten eller mager mängden är, nästan alla leverantörer ger fortfarande hög respekt för ditt företag. 99% av online-återförsäljare började ut som dessa. De började med en mindre mängd och så småningom fick större och större i affärer samtidigt som de behöll sina lojala kunder.
  • Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 5
    5. Vara pålitlig. I sin tur kommer leverantörerna också att försöka känna till dig och hålla dig lycklig så mycket som möjligt, så du kommer att hålla dem som dina leverantörer i framtiden. Så mycket som möjligt måste både dig och dina leverantörer kunna lita på varandra.
  • Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 6
    6. Respektera dina leverantörer. Oavsett vilka åtgärder de visar dig måste du ta hänsyn till dessa. När de ger tid för dig, gör det mesta av det genom att berätta om dig själv, din familj och dina framtida planer för ditt företag. Dessa åtgärder och andra medel för att lära känna varandra är faktiskt mycket viktigt så både dig och dina leverantörer kommer att upprätthålla ett bra förhållande inom en snar framtid.
  • Bild med titeln Köp Partihandel från Kina Steg 7
    7. Kontakta utomeuropeiska leverantörer. När det gäller utländska leverantörer kan språket vara ditt hinder från att bekanta sig och göra vänner med dem. Men du borde aldrig ge upp. Istället bör du försöka ännu svårare att göra vänner med dem genom att ge en vanlig behandling.
  • Bild med titeln Köp Partihandel från Kina Steg 8
    8. Ge presenter. Du kan skicka din leverantör med lokala godis som bara är unika för ditt land. Inkludera även skriftlig information som hanterar dig och ditt företag. Det här är en bättre idé eftersom icke-modersmålare tycker att det är lättare att läsa än prata.
  • Bild med titeln Köp grossist från Kina Steg 9
    9. Förbered några saker. Du behöver pengar eftersom köp från tillverkare innebär att man köper i stora bulk eller cirka 1 000 enheter per order. Eftersom du kommer att ta på massiva beställningar, måste du också förbereda en lagringsenhet, transport och en ordnad försändelse också.
  • Tips

    Var uppmärksam på kostnaderna och fördelarna med att använda en importagent för att köpa grossist från Kina vs hitta och bygga ett förhållande med leverantören på egen hand. Ett importagent kommer att hantera krångelarna att hitta en leverantör och arbeta med dem för dig på kommissionens grund, men det ger dig mindre kontroll över importprocessen och ingen direkt kommunikation med leverantören. Det här kan vara ett problem när du arbetar för att utveckla nya produkter eller ändra befintliga mönster.
  • Här är ett viktigt tips för förhandlingar. Om du har en affärspartner, låt honom göra förhandlingarna för dig. Det är bättre att få någon annan att förhandla om att få det bästa priset istället för den som försöker bygga ett förhållande med tillverkaren. Å andra sidan har tillverkare också en anställd som har till uppgift att göra detta jobb för dem.
  • Varningar

    Se till att du verifierar leverantörernas identitet i Kina för att du inte ska hantera bluffartister. Verifieringstekniker inkluderar att begära att styra registreringsdokument och kontrollera om det telefonnummer som tillhandahålls från leverantören är registrerat i samma område där de hävdar att deras fabrik är belägen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande