Hur man köper en använt ipad

Vill du köpa en Apple iPad för en bråkdel av den ursprungliga kostnaden? Det är lättare än någonsin att få händerna på en tidigare ägd iPad som fungerar som det är helt nytt. För att du får det bästa använda iPad du kan, måste du bestämma vilken iPad som är rätt för dina behov, hur mycket pengar du vill spendera, var du vill köpa den och om iPad är i gott skick.

Steg

Del 1 av 3:
Välja vilken iPad du vill köpa
  1. Bild med titeln Köp en använt iPad steg 1
1. Bestäm lagringskapaciteten, visningsfunktionerna, iPad-modellen och mobilanslutningen (för närvarande 3G eller 4G, tredje generation eller fjärde).
  • Ta reda på vilken storlek iPad du vill ha. De tidigare versionerna av iPad är tjockare och tyngre än den nya iPad, så om du letar efter något lättare kan iPad-luften vara bättre passform för dig. Om du behöver en kraftfull iPad för professionella saker, är iPad Pro 12.9" eller 9.7" är den perfekta för dig. Om du inte behöver en stor skärm och du behöver en iPad för daglig användning, kan du välja iPad Mini, som är tunnare och mindre än en fullstor iPad.
  • Tänk på hur mycket lagring du behöver. Om du har mycket musik, foton och video, vill du ha mer lagring. Tidigare modeller av den iPad som släpptes 2010 erbjuder endast upp till 64 GB lagring, medan de nyare IPad Air-modellerna erbjuder upp till 128GB och det nya iPad Pro erbjuder upp till 256GB. ("GB" betyder gigabyte.)
  • Bestäm om du behöver en iPad som erbjuder mobila möjligheter. Alla iPads kommer med WiFi, men om du vill använda iPad som telefon eller till och med använd en hotspot, skulle få en 3G eller 4G iPad vara klokt.
  • Ta reda på om du behöver en iPad med retina display. Om du verkligen gillar att spela spel på din iPad eller titta på många filmer, kommer du att få en iPad med Retina Display att förbättra din visningsupplevelse. De äldre versionerna av iPad kan inte erbjuda Retina Display, så kom ihåg att när du väljer en modell.
  • Tänk på att äldre iPads inte alltid arbetar med varje nätverk. Tekniskt bör alla iPads kunna ansluta till nätverket av ditt val, men många har klagat på att de äldre versionerna inte alltid fungerar som de ska. Så kom ihåg att när du bestämmer om du vill få en av de äldre modellerna eller generationerna.
  • Bild med titeln Köp en använt iPad Steg 2
    2. Välj den estetiska stilen du vill ha. Genereringen och modellen av iPad du väljer kommer att avgöra vilka färger som erbjuds dig. Tidigare ipads kommer i svartvitt, medan nyare versioner kommer i silver, rymdgrå, svart och guld.
  • Också överväga om du vill ha iPad graverade eller inte. När du köper en ny iPad från Apple kan du få ord graverade in på baksidan av enheten gratis.
  • Eftersom du kommer att köpa iPad som används, kommer en gratis gravering förmodligen inte att erbjudas med ditt köp. Du kan dock kontakta säljaren och fråga om de skulle göra en gravyr för en låg kostnad.
  • Bild med titeln Köp en begagnad iPad Steg 3
    3. Ta reda på hur mycket pengar du vill spendera. Nya föremål från Apple är vanligtvis på dyr sida - med nya iPads som vanligtvis börjar på cirka $ 499. Priset ensam kan vara en motivator att använda och få en iPad för en halv eller kvart i priset. Beviljas, de flesta använda Apple-objekt kommer inte med de tillbehör som nya iPads gör (i.e. Belysning av strömkabel för laddning), så kom ihåg att du kan köpa tillbehör någon annanstans.
  • Bild med titeln Köp en begagnad iPad steg 4
    4. Bestäm om du vill ha en använt iPad eller en renoverad iPad. Huvudskillnaden mellan en renoverad iPad och en använt iPad är att en renoverad man tar emot nytt glas, ett helt nytt batteri och ett nytt yttre skal. En använt iPad är precis som det var när det köptes, och brukar inte ha en garanti.
  • Om du köper den renoverade iPad från Apple (i motsats till en annan säljare) kan du också få en års garanti och välja att köpa AppleCare, precis som du skulle för en helt ny iPad.
  • Om du köper en iPad som har renoverats av en annan säljare eller ett företag, var försiktig med om det var renoverat ordentligt. Apple är känt för att ta hand om sina produkter, men andra säljare som manipulerar med iPad kanske inte levererar samma resultat.
  • Del 2 av 3:
    Välja säljaren
    1. Bild med titeln Köp ett begagnat IPAD STEG 5
    1. Köp från en fast priswebbplats. Webbplatser som Amazon, Cell Phone City och Gazelle erbjuder vanligtvis ganska bra erbjudanden på begagnade eller renoverade iPads. Det finns inte en chans att pruta, men det kan inte vara något behov om priset är rätt.
    • Fasta priswebbplatser erbjuder ofta tillbehör med iPad för att söta affären, när auktionsplatser kanske inte. Så du kan bli mer bang för din buck om du väljer en webbplats som Amazon.
  • Bild med titeln Köp en använt iPad steg 6
    2. Köp från Apple. Apple Store erbjuder renoverade och använt iPads för kunder på deras hemsida, här. Apple har rave recensioner om hur bra deras renoverade och använda iPads arbete, men de kan vara lite dyrare än om du köpte från en annan säljare.
  • Om du köper genom Apple och slutar spendera lite mer pengar än du skulle ha om du köpte från en annan säljare, kommer du fortfarande att betala mindre än du skulle för en helt ny iPad - och du betalar för kvalitet.
  • Expertips
    Luigi Oppido

    Luigi Oppido

    Dator & Tech Specialistluigi Oppido är ägare och operatör av Pleasure Point-datorer i Santa Cruz, Kalifornien. Luigi har över 25 års erfarenhet i allmän datorreparation, dataåterställning, virusavlägsnande och uppgraderingar. Han är också värd för datorns man! sänds på KSQD som täcker centrala Kalifornien i över två år.
    Luigi Oppido
    Luigi Oppido
    Dator & Tech Specialist

    Vår expert samtycker till: Om du är på marknaden för en begagnad Apple-enhet är det bäst att använda ett företag som gör professionell renovering. Till exempel kan du bläddra i renoveringscentra på Apple.com och amazon, eller du kan gå med ett tredjepartsföretag som hanterar äppelrenoveringar.

  • Bild med titeln Köp ett begagnat IPAD STEG 7
    3. Köp från en auktionswebbplats som eBay. Eftersom budgivare är de som sätter priset för iPad, kan detta ge dig möjlighet att köpa det för en hel del. Ju färre människor som bjuder på iPad, desto mer sannolikt är du att köpa iPad för mindre pengar. Om du verkligen är fastspänd för pengar, kan det vara det bästa alternativet.
  • Bild med titeln Köp en använt iPad Steg 8
    4. Köp från lokala, i person säljare eller stora låda butiker. Oavsett om du hämtar en använt iPad från någon på Craigs lista eller om du får en i bästa köp, kan personliga inköp tillåter dig att se till att iPad är i gott skick. Ibland kan du till och med kunna pröva priset om säljaren är precis framför dig och vet att du letar efter att köpa.
  • Del 3 av 3:
    Kontrollera iPads villkor
    1. Bild med titeln Köp ett begagnat IPAD STEG 9
    1. Kontrollera iPadens kropp. Det kan vara svårt att göra om du köper online-om säljaren säger att det är skrapfritt eller har knappast använts, måste du i princip ta sitt ord för det. Det är bra att se till att säljaren har en återbetalningspolicy, så att när iPad kommer i posten och det är inte vad du förväntade dig, kan du skicka tillbaka det.Men om du köper iPad i en butik är det här den perfekta tiden att testa sina funktioner och undersöka kroppen för att se till att det är värt pengarna.
    • Vid kontroll av iPads kropp, undersök skärmen för döda pixlar, sprickor, vattenskador, bucklor, repor eller andra tecken på slitage.
  • Bild med titeln Köp en använt iPad steg 10
    2. Se till att iPads grundläggande funktioner fungerar ordentligt.
  • Kontrollera att iPad slås på och av genom att trycka och hålla ner sova / wake-knappen på toppen eller sidan av iPad. Skärmen ska gå mörk och en knapp ska dyka upp och säga "Glida för att stänga av." Skjut det till höger om att göra det. För att slå på den, tryck och håll nere / väckarknappen igen.
  • Kontrollera att iPad ansluts till WiFi. Gå in i inställningsprogrammet, välj WiFi och sedan vrid WiFi på. Om iPad ansluts till det närmaste tillgängliga nätverket, fungerar WiFi-kapaciteterna.
  • Expertips
    Luigi Oppido

    Luigi Oppido

    Dator & Tech Specialistluigi Oppido är ägare och operatör av Pleasure Point-datorer i Santa Cruz, Kalifornien. Luigi har över 25 års erfarenhet i allmän datorreparation, dataåterställning, virusavlägsnande och uppgraderingar. Han är också värd för datorns man! sänds på KSQD som täcker centrala Kalifornien i över två år.
    Luigi Oppido
    Luigi Oppido
    Dator & Tech Specialist

    Vår expert samtycker till: Innan du köper en begagnad enhet, gå över specialarket och se till att allt fungerar. Till exempel, om det har två USB-portar, se till att båda dessa arbeten, liksom WiFi- och Bluetooth-korten, hörlursuttaget, kameran och så vidare.

  • Bild med titeln Köp en begagnad iPad Steg 11
    3. Se till att iPad inte stulits. Var försiktig med säljare som kan försöka blossa dig för att köpa en stulen iPad. För att räkna ut om iPaden stulits, kolla in serienummeret på enheten på Apple Support-webbplatsen på https: // checkcoverage.äpple.com, och kolla för att se till att Hitta mitt iPhone-aktiveringslås är avstängt och enheten är klar för att du ska kunna använda.
  • Du kan kontrollera aktiveringslåsstatus på Apples hemsida här.
  • När du har gått på webbplatsen anger du enhetens IMEI-identifikationsnummer eller dess hårdvaru-serienummer, och sidan kommer att säga om enheten är låst eller inte. Detta visar att iPad du köper har rensats av alla tidigare användares tidigare data och att det verkligen hör till dig.
  • Bild med titeln Köp en använt iPad steg 12
    4. Om tillbehör ingår, kontrollera att de är i gott skick. Laddkabeln kan skadas eller inte fungera korrekt, så anslut iPad i sin laddare för att se till att det fungerar.
  • De äldre versionerna av iPad har en 30-polig kontakt, medan de nya iPaderna har en blixtsladd. Gör lite forskning online för din specifika iPad för att se till att du får rätt laddare tillbehör med ditt köp.
  • Om ett fall erbjöds med iPad, kolla det för sprickor.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande