Hur man köper grossist

Partihandel är volymbaserade. Deras behov av att sälja stora mängder saker i snabb takt betyder lägre priser och mer besparingar för dig. Det finns möjligheter att köpa nästan vad som helst på grossistpriserna, så att komma igång är lätt. När din kontaktlista över säljare börjar växa kan du även hitta framgång med att sälja grossistvaror.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta grossistleverantörer
  1. Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 1
1. Gör en Internet-sökning för att hitta specifika produkter. Sök först genom att skriva namnet på den produkt du letar efter. Inkludera ett modellnummer om du letar efter något specifikt. Följ det med ord som "grossist" eller "distributör."Din Internet-sökning kan visa dig en lista över företag som säljer varor till rimliga priser.
  • Skriv in din områdeskod i sökningen såväl för att minska på fraktkostnaderna.
  • Forskningsföretag innan du köper från dem. Sök efter företagets namn online för att kolla kundrecensioner. Använd en företagsdatabas som Better Business Bureau.
  • Ringföretag inte bara för att diskutera inköp, utan att mäta deras legitimitet. De flesta legitima företag kommer att ha affärsprotokoll som ett avdelnings telefonsystem eller receptionist.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i Dubai Steg 12
    2. Tala med varumärkesproducenter att beställa från dem direkt. Många tillverkare är svåra att köpa från eftersom de endast tenderar att uppfylla högvolymbeställningar. Men du får de billigaste priserna när du köper från dem. Ring upp sin försäljningsavdelning eller skicka dem ett mail. Fråga dem, "Kan jag beställa din produkt från dig direkt? Har du en minsta orderbelopp?"
  • För att kontakta en varumärkesproducent, sök efter deras information online. Leta efter e-post och telefonnummer på tillverkarens hemsida eller i affärsförteckningar.
  • Om tillverkaren inte kan sälja till dig direkt, fråga dem, "Kan jag få en lista över dina distributörer?"Många gånger kan du ansluta till regionala distributörer eller grossister för att köpa produkter till ett reducerat pris.
  • Bild med titeln Få ett jobb Steg 6
    3. Besök Utställningar om du vill beställa från tillverkare i person. Tillverkare och till och med grossisterna ställer ibland upp bås på mässor. Inköpsprodukter här kan vara lite dyrare och mindre effektiva än över internet, men du får också en chans att nätverk med olika företagsrepresentanter.
  • Utställningar ger möjlighet att se produkter och ställa frågor om grossisthandel i person.
  • Sök online för att hitta handelsutställningar i ditt område. Använd en webbplats som http: // expodatabase.com /.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 7
    4. Nätverk med andra grossister om du vill hitta erbjudanden. Gör anslutningar med tillverkare, distributörer och andra köpare. De människor du vet kan leda dig till nya bekanta och möjligheter till en affär. Sök online för grossistgemenskaper så att du har ett ställe att diskutera affärer och ha tillgång till vårdverktyg.
  • Hitta till exempel en lista över grossister på en webbplats som https: // grossist.com /.
  • Mötas med andra grossister när du kan. Befriend dem, prata med dem, dela källor och diskutera dina inköp. Be om att introduceras till andra grossister och säljare så att du kan utöka ditt nätverk.
  • Göra anslutningar på mässor och i professionella organisationer. Andra grossister kan också använda dessa källor.
  • Bildbeteckningen blir framgångsrik i ditt nätverksmarknadsföring och ha kul steg 5
    5. Gå med i professionella grupper som erbjuder grossistpriser i handelsmagasiner. Dessa grupper kör ibland annonser i handelsmagasiner. Stubbar på annonser kan träffas eller missa, men genom att läsa en tidning eller webbplats som är relevant för vad du vill köpa, kan du stöta på bra erbjudanden. Dessa organisationer ger ofta köprabatter till medlemmarna.
  • Till exempel, läs om mat eller restaurangbranschen om du är intresserad av att köpa mat eller kök leveranser grossist.
  • Att betala till åtkomst erbjudanden kan tyckas grovt först, men det blir snabbt värt det om du hittar det du behöver.
  • Bild med titeln tjäna pengar utan pengar Steg 11
    6. Köp från affärer till affärsidor om du vill shoppa internationellt. Det finns några av dessa grossist webbplatser som kan hjälpa dig att göra inköp, den största av dem är Alibaba eller AliExpress. Du kan ansluta till tillverkare över hela världen så att du kan köpa varor direkt från platser som Kina. Du kan sedan placera större beställningar om du planerar att sälja objekt.
  • Företag till företagswebbplatser underlätta inköp. Genom att använda dem kan du få prisnoteringar och beställer utan att ringa upp en tillverkare. Det betyder mindre bekymmer om problem som språkbarriärer eller frakt.
  • Metod 2 av 3:
    Gör framgångsrika inköp
    1. Bildtiteln blir ett miljonärsteg 16
    1. Välj produkter att köpa som passar dina behov. Om du behöver en specifik produkt för dig själv på grossistpriser är ditt val enkelt. Om du vill sälja en produkt måste du också tänka på vad du kan lagra och sälja. När du börjar, håll dig till några produkter du är kunnig om. Chansen är att du kommer att få en lättare tid att få vad du behöver och sälja produkten för ett verkligt värde om du inte vill behålla det.
    • Till exempel kan du köpa skönhetsprodukter till grossistpriser och sälja dem till andra. Om du vet mer om datorer än skönhetsprodukter, kan du börja med bärbara datorer istället.
  • Bild med titeln Ansök om barnstöd Steg 21
    2. Jämför priser mellan olika säljare. Sluta inte titta när du hittar en produkt att köpa. Du kanske kan hitta samma produkt någon annanstans för mindre pengar. Detta beror på att priset ökar för varje mäklare som hanterar varorna. Att få produkten från källan kommer att spara pengar.
  • Tillverkaren säljer till det billigaste priset. Tillverkare har regionala distributörer som säljer produkter i ett visst område. Partihandel köper ofta från distributörer och säljer till återförsäljare.
  • Du kommer också att höra om jobbare eller mäklare. Det här är grossister som säljer produkter till företag i ett litet område. Du kan vanligtvis få bättre priser genom att prata med sina distributörer.
  • Överväg också att förgrena sig för liknande produkter. Om en typ av bärbar dator är för dyr att köpa, kan du kanske hitta ett annat varumärke, till exempel.
  • Bild med titeln Gör ADHD-vänliga karriärval Steg 12
    3. Be om rabatter och andra förmåner från grossistleverantörer. När du köper, fråga säljaren, "Har du några rabatterbjudanden?"Ibland kan du hitta bra produkter till reducerade priser. Andra gånger får du spara pengar eftersom leverantörer tävlar om ditt företag och vill ha dig som en upprepa kund.
  • Anmäl dig till e-postlistor och nyhetsbrev. Rabatt, closeout och likvidation erbjudanden är ofta listade där.
  • Du kan få bättre lycka till rabatter efter att ha lagt några beställningar med samma leverantör. Men du kan ibland hitta bra erbjudanden för nya kunder.
  • Bild med titeln Patent en idé Steg 19
    4. Välj ett billigt sätt att få de varor som skickas till dig. Du kommer att behöva hitta ett sätt att få produkten från leverantören till dig. I allmänhet rekommenderas med ett betrodat namn i fraktverksamheten. Det billigaste sättet att få en försändelse är land genom lastbilar eller tåg. Sea Freight är ett billigt men långsamt sätt att få stora leveranser utomlands, medan lufttransporter är den snabbaste men ofta den dyraste metoden.
  • För att hitta betrodda fraktföretag, undersök företagets rykte online. Använd webbplatser som Better Business Bureau i Amerika. Fråga också andra grossisthandlare vilka sändningsföretag som de använder.
  • Fraktkostnaden beror på hur långt du är från leverantören. Du kommer att sluta betala mindre om du kan hitta leverantörer i ditt område.
  • Du kan ofta välja hur snabbt du behöver den levererade produkten. Snabbare fraktkostnader mer pengar. Säljaren kommer sannolikt att slutföra detta arrangemang.
  • Om du inte lägger en stor order kommer din produkt att hamna i en lastbil med andra beställningar. Kostnaderna för frakt kan delas upp av alla som beställde.
  • Bildbetaget Skriv ditt kongressrepresentant Steg 12
    5. Visa returpolicy innan du beställer. Eftersom de flesta grossistvaror säljs "som det är", förtydliga säljarens returpolicy. Fråga dem om det om du inte är säker. Se till att du också förstår kostnaden för ordern och bearbetning och frakttider. Du behöver veta allt detta så att du kan returnera saker du inte vill ha och återhämta kostnaden.
  • Om du tycker att ett erbjudande inte är tillräckligt bra, förhandla. Många gånger kommer leverantören att förbättra returpolitiken eller sänka det totala priset, särskilt om du kan få en bättre affär på annat håll.
  • För beställningar över 50 000 dollar, kanske du vill ha en advokat granska fraktkontraktet innan du loggar in det. På så sätt ser du inte ut mycket pengar om något går fel.
  • Metod 3 av 3:
    Starta en grossistköp
    1. Bild med titeln Öppna en restaurang Steg 8
    1. Få ett företagslicens om du planerar att sälja grossistposter. På de flesta områden behöver du ett företagslicens med ett giltigt skatte-ID innan du kan köpa grossistprodukter. Att ansöka om a licens, Tala med din regeringens licensbåt. Du måste fylla i en ansökan som förklarar ditt företag, till exempel vad du köper och dina planer för att sälja objekten till andra kunder.
    • Du kan vanligtvis gälla via din regeringens hemsida. Organisationer som den lilla företagsekonomi i U.S. kan hjälpa dig med det här.
    • För skattemässiga ändamål, få ett federalt anställnings-ID-nummer. Du kan göra detta genom att registrera ditt företag med din regeringens skatteavdelning. Till exempel, besök IRS-webbplatsen, om du är i U.S., och fyll i en blankett som beskriver vad din verksamhet gör.
    • Om du köper grossistprodukter för dig själv behöver du inte licens. Du kan också vara bra utan licens om du inte köper många produkter eller säljer dem ofta.
  • Bild med titeln Öppna en restaurang Steg 9
    2. Ansök om ett återförsäljningscertifikat med din regering för att undvika skatter. Besök din regeringens licensbräda eller deras hemsida för att starta din ansökan. Du måste leverera ditt företagslicens, skatte-ID och en beskrivning av ditt företag. Med ett återförsäljningscertifikat kan du undvika att betala för försäljningsskatter. Allt du behöver göra är att visa certifikatet till säljaren.
  • Utan ett certifikat betalar du försäljningsskatt när du köper grossistartiklar. Om du har en licens måste din kund betala försäljningsskatten när de köper objektet (er) från dig.
  • Gilla med affärslicenser behöver du inte ett återförsäljningscertifikat om du inte planerar att sälja grossistposter. Om du planerar att driva ett företag, har ett certifikat sparar pengar.
  • Bild med titeln Överleva ett apokalyps steg 15
    3. Hitta en plats att lagra vad du köper. Inköping av grossistvaror kan ta upp mycket utrymme. Om du planerar att bosätta varor och göra frekventa inköp, kan du snart sluta hitta dig själv överväldigad. Rensa lite utrymme i ditt hem, till exempel i din källare eller vinden, så att du kan hålla objekten.
  • Några av dina föremål kanske inte sälja direkt. Räkna med att ha tillräckligt med utrymme för att lagra objekt i flera månader i taget.
  • Många professionella återförsäljare hyr ut lagringslager. Leta efter några tomma lagringsbyggnader i ditt område.
  • Bild med titeln Gör ett försäljningssteg 15
    4. Börja med provenheter tills du vill köpa mer av en produkt. I stället för att försöka hawk 1000 enheter av något, försök att sälja 20 enheter av samma sak först. Även om många grossistleverantörer fungerar genom att sälja stora mängder, kommer vissa att låta dig köpa prov eller testenheter till rabatterade priser. Du kan sedan behålla eller sälja enheterna i din egen takt utan att ta en stor risk.
  • Fråga din källa för en provorder eller bara beställa en liten mängd av föremålet.
  • Att klibba till små kvantiteter är användbart om du inte har mycket extra kontanter eller lagringsutrymme, men kom ihåg att grossisten är en volymbaserad verksamhet.
  • Om ett objekt säljer som hotcakes, kan du enkelt köpa mer av det. Om det säljs dåligt, kommer du inte att fastna med mycket dyrt skräp.
  • Bild med titeln Beräkna vinststeg 7
    5. Beställ objekt i högre kvantiteter för att spara pengar. I grossist är volymen mycket viktig. Företag erbjuder dig lägre priser när du köper enheter i bulk. Många kommersiella grossistföretag är "volymcentrerade", tjänar pengar genom att sälja många produkter snabbt till reducerade priser. Faktum är att vissa tillverkare och distributörer inte säljer till dig om du inte beställer en viss mängd av sin produkt.
  • Balansera din utbud och fysiska behov med inventeringsbegränsningar. En affär på 2.000 dator bärbara datorer kommer inte göra dig mycket bra om du inte har någon plats att lagra dem.
  • Stora bulk grossister upprätthåller köpminimum, som att kräva att du lägger order över $ 5000 USD. Dessa typer av inköp fungerar bra för butiker.
  • Lätta bulk grossister arbetar i mindre mängder, till exempel genom att sälja ett enda fall av ett föremål eller genom att acceptera order mindre än 500 dollar. Att arbeta med dessa sorters säljare är användbart när du bara börjar.
  • Bild med titeln Gör ett försäljningssteg 14
    6. Begär en specificerad lista över vad som finns på pall eller lastbil. Ofta kallad a "manifestera", Dessa listor beskriver varorna, kvantiteten du får, ungefärlig detaljvärde (ARV) och artikelnummer som tilldelats av återförsäljaren eller tillverkaren. Denna information är användbar för registrering och forskningsprodukter. Skriv produktnummer och annan information till en online-sökmotor för att se om du kan hitta jämförbara grossistpriser.
  • Berätta för säljaren du vill ha en specificerad lista när du lägger din beställning. Fråga inte frakttjänsten för sina poster.
  • Du kan också hitta den här informationen genom att skriva in en produkts UPC-streckkodsnummer online.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring Steg 3
    7. Inspektera sändningar för att se till att du fick det du betalat för. Ta dig tid att kolla dina varor så snart du får det. Använd manifestet, om du begärde det, som vägledning. Se till att du har fått hela ordern och att varan inte är skadad. Ibland händer missförhållanden, så håll dig vaksam för att undvika otäcka överraskningar.
  • Returpolitiken är viktig när du inte får det du vill ha. Läs det noga innan du godkänner ett köp.
  • Du kan undersöka dina källor online för att hitta recensioner från andra köpare. Om du känner dig osäker på en källa, fråga andra grossister för sina åsikter.
  • Om du inte kan returnera en order eller få tillbaka pengarna, kommer du att veta för att undvika att köpa från den här källan i framtiden.
  • Community Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Hur köper jag present- och tekorgar i bulk för min butik?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Om du har din återförsäljningslicens, ska du kunna kontakta en grossist direkt och fråga hur man skapar ett konto med dem.De kommer vanligtvis att fråga att du ger lite information och / eller dokumentation som visar att du är behörig att sälja varor till detaljhandel och kan ge dig prislistor och krav (som minimikrav, etc.) för inköp på grossistpris.Ibland kan du också ansöka om att fungera på kredit, men det är inte alltid tillgängligt eller nödvändigt.Ett annat alternativ förutom att kontakta grossister direkt är att ta reda på deras distributörer.Vissa företag gör inte direktförsäljning och gör istället all sin försäljning via distributörer från tredje part.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 4helpful 12
    • Fråga
      Hur köper jag leveranser för att göra hantverk grossist?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Ebay. Kina. Jag har alla mina leveranser för smycken från Kina via eBay. De var samma saker som i katalogerna "US Distributör", endast för 1/5 av priset.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 4helpful 16
    • Fråga
      Hur köper jag lampdelar för lampor jag gör och säljer?
      Phyllus Hickman
      Phyllus Hickman
      Samhällsansvar
      Inte för länge sedan köpte jag dessa från Michaels och några från Hobby Lobby. Jag kan föreställa mig att varje butiker har en annan produktlinje på grund av sina kunders försäljning och efterfrågan.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 0helpful 6
    Se fler svar

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Titta på priserna för stora butikskedjor och online-webbplatser. Dessa platser säljer ofta produkter till priser under grossisterna.
  • Använd ett separat bankkonto och kreditkort för grossistköp om du är en säljare. Håll ett företagskonto så att du enkelt kan hantera din ekonomi.
  • Forskning detaljhandeln av varje objekt du vill köpa. På det här sättet kan du undvika att överföra på saker som är felaktiga som grossist.
  • Ta reda på varför ett objekt är diskonterat eller avbrutet innan du köper det. Om ett objekt är felaktigt eller en dålig säljare, kanske du vill undvika det.
  • Varningar

    Akta dig för online-auktioner som härstammar från ett annat land. Varorna kan vara underlägsen och har hög fraktkostnader och avgifter.
  • Akta dig för fastställda avgifter eller "Köparens premier", mandat av vissa säljare och auktionsplatser.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande