Så här köper du en mac-dator med rabatt

Många föredrar Apple-datorer, men Balk på de branta priserna. Om du vet var du ska titta, kan du ofta klippa 10% av Apple Store-priset. Rabatter på 20% eller mer är inte ovanliga, speciellt om du inte behöver den senaste modellen.

Steg

Del 1 av 2:
Hitta en rabattdator
  1. Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 1
1. Välj en modell. Om du bara är intresserad av de senaste modellerna, jämför de med Apples onlineverktyg. För äldre modeller, kolla köparens guider från Mac Rykten och liknande webbplatser.
  • Om du är ny på Macs, Besök en fysisk Apple Store för personlig assistans. Bara inte frestad att köpa på plats - det finns bättre erbjudanden.
  • Apple tenderar att släppa nya datormodeller var sjätte månad eller mindre. Om den aktuella modellen har funnits omkring några månader, vänta på en uppdatering. De "gammal" Modellen kommer att falla i pris.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 2
    2. Få en pedagogisk rabatt om möjligt. Nuvarande eller inkommande högskolestudenter får en stor rabatt, liksom fakulteten och personalen på någon skola. Besök Online Education Store För att få det billigare priset. När du har valt en produkt och ange betalningsinformation skickar Apple till en annan webbplats för att verifiera din status gratis.
  • Du behöver bevis på din utbildningsstatus (vanligtvis en student eller personal-ID). Om du inte har det här, ring eller besök en Apple Store för råd.
  • Leta efter sommaren tillbaka till skolan erbjudanden. Apple kastar vanligtvis i ett gratis $ 100 presentkort till App Store.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 3
    3. Handla för renoverade datorer. Renoverade datorer återvände till Apple på grund av vissa defekt, men har sedan fastställts och testats noggrant. De flesta är identiska med en helt ny dator, och med gratis avkastning kan du inte riktigt gå fel. De är vanligtvis mellan 10% och 20% rabatt.
  • Kom ihåg att kontrollera den exakta modellen för varje dator. En äldre modell kan spara lite pengar, men se till att det har de specifikationer du behöver.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 4
    4. Kontrollera efter clearingprodukter. Apple har clearingförsäljning, men de är inte vanliga. Kolla in dem från tid till annan och du kan få tur.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 5
    5. Leta efter kvalitetsbegagnade datorer. Apple tillåter inte andra säljare att använda termen "renoverad." Detta betyder "Begagnade" Apple-datorer sträcker sig från dented tegelstenar till fullt reparerade skönheter. Powermax och helt enkelt Mac är två säljare som erbjuder "Begagnade" Datorer som ofta är lika bra som nya.
  • Begagnade datorer kan sakna den ursprungliga förpackningen och manualen.
  • Du kan hitta billigare erbjudanden på andra webbplatser, men kolla på Apple-certifiering och bra kundrecensioner innan du köper.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 6
    6. Hitta billigare nya datorer. Även om ingen av rabattalternativen ovan är rätt för dig, kan du spara pengar bara genom att handla runt. Apple Store listar nästan alltid de högsta priserna. I stället bläddra i auktoriserade Apple-återförsäljare som MacMall eller Mac-anslutning, och större återförsäljare som bäst köp.
  • Apple har godkänt säljare med en "Apple auktoriserad återförsäljare" titel. Butiker som erbjuder utmärkt vägledning tjäna "Apple Specialist" status.
  • Sök i butikens online-webbplats först för rabatterade erbjudanden. Om du bestämmer dig för att besöka personen, skriv ut online-avtalet och ta det med dig.
  • Del 2 av 2:
    Spara på extra kostnader
    1. Bild med titeln Köp en Mac-dator till ett rabattsteg 7
    1. Jämför nära erbjudanden mellan återförsäljare. Om du hittar två eller tre erbjudanden som är ganska nära pris, läs det fina trycket. Många återförsäljare erbjuder extra erbjudanden, till exempel rabatterade Apple Care-garantier eller gratis programvara. Om du planerar att köpa "extra" Hur som helst, den nominellt dyrare datorn kan vara den bättre affären.
    • Apple Store erbjuder sällan den här typen av deal på datorer, utom i utbildningsbutiken.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator med rabatterat steg 8
    2. Installera extra RAM själv. Uppgradering av rammen på en ny Mac-dator kan göra det mycket snabbare, men att köpa RAM själv är mycket billigare än att få det från äpple. Allt du behöver installera RAM är stadiga händer, en skruvmejsel och en uppsättning instruktioner. Vi har den sista täckta med guider för Mac mini, iMac, och MacBook Pro.
  • Inte alla RAM skapas lika. Från och med 2015 är DDR3 och DDR4 de senaste standarderna, och jämförbara i prestanda för hemanvändare.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator med rabatterat steg 9
    3. Överväg att köpa hårddiskutrymme separat. Att köpa en separat hårddisk är i allmänhet billigare än att uppgradera din Macs hårddiskstorlek vid inköpstillfället. Förvara bara de filer du inte använder så ofta på säkerhetskopian.
  • Bild med titeln Köp en Mac-dator med rabatterat steg 10
    4. Var försiktig med bärbara laddare från tredje part. Mac bärbara laddare är notoriskt dyra. Tyvärr är de ultra-billiga alternativen vanligtvis knockoffs som överhettas eller misslyckas efter en kort tid. Det är bäst att hålla fast vid laddare som görs av Apple.
  • Även använda bärbara datorer kommer vanligtvis med en laddare, så du behöver inte oroa dig för det här ett tag.
  • Tips

    I Förenta staterna kan du ibland undvika moms om du köper datorn från en online-återförsäljare som gör det inte ha en fysisk butik i ditt tillstånd. Den juridiska marken skiftar snabbt, så det blir svårare och svårare att göra.

    Varningar

    Var väldigt försiktig när du surfar på icke-auktoriserade återförsäljare. Inofficiella återförsäljare kan inte erbjuda Apple Garanty. Kontrollera returpolicyn innan du köper, eftersom du inte kommer att kunna returnera den direkt till Apple.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande