Hur man slutar peachs hemliga bild i super mario 64 ds

Persikas hemliga glid (även känd som prinsessans hemliga bild) är en av de tidigare hemliga stjärnnivåerna i Super Mario 64 DS. Det finns två stjärnor som kan erhållas här, och de kan vara svåra att komma först, men med lite övning kan de framgångsrikt erhållas.

Steg

Del 1 av 2:
Lås upp persikans hemliga bild
  1. Bild med titeln Finish Peachs hemliga bild i Super Mario 64 DS Steg 1
1. Få minst en stjärna. Det här är allt du behöver för att kunna komma åt Persikens hemliga bild. Den här stjärnan kan erhållas genom att helt enkelt gå in i Bob-OMB Battlefield (den enda kursen du kan komma åt med inga stjärnor) och få någon stjärna.
  • Bild med titeln Finish Peachs hemliga glid i Super Mario 64 DS Steg 2
    2. Vet att du inte behöver vara något speciellt tecken för att komma åt den här nivån. Därför, om du just har startat ditt spel, och spelar som Yoshi, det är absolut bra och du kommer fortfarande att kunna spela den här nivån som vanligt.
  • Men om du har andra tecken olåst kan en av dem också användas för att slutföra den här nivån, om du vill.
  • Bild med titeln Finish Peachs hemliga glid i Super Mario 64 DS Steg 3
    3. Vet var du ska hitta persikans hemliga bild. Från centrum av slottets första våning, huvudet upp i mitten trappa. På högerkanten ska det finnas en dörr med en gul stjärna på den, och på den gula stjärnan borde det finnas en röd "1". Detta är dörren du vill ange.
  • Om du redan har angett det här rummet, bör du automatiskt komma in i dörren, men om du inte har, kommer en kort animering att spela av din karaktär med stjärnan för att låsa upp dörren, ett kort meddelande ska visas, och då kommer du kunna komma in i rummet.
  • Bild med titeln Finish Peachs hemliga bild i Super Mario 64 DS Steg 4
    4. Lär dig var du ska åka härifrån. När du kommer in i rummet bör du märka fyra låsta dörrar, tre som innehåller ett upplåsbart tecken, betecknat med ett brev ovanför dem och en (dörren utan ett brev ovanför det) som innehåller en hemlig stjärna du kan få lite senare i spelet. Det bör också finnas en uppsättning dubbeldörrar i mitten av rummet som skiljer de fyra låsta dörrarna, och dessa leder till minispelrummet, solsken Isles (en hemlig stjärnnivå) och dörren till nivån för upplåsning av Mario. Du bör också märka två färgade glasprinsessor persika målningar, en till höger och en till vänster. Du vill komma in på den till höger.
  • Del 2 av 2:
    Avsluta Persikans hemliga bild
    1. Bild med titeln Finish Peachs hemliga bild i Super Mario 64 DS Steg 5
    1. Vet att det finns två hemliga stjärnor du kan få här. Du kan få en för att avsluta bilden i någon tid, och en för att avsluta bilden på under 21 sekunder.
  • Bild med titeln Finish Peachs hemliga bild i Super Mario 64 DS Steg 6
    2. Överväg att göra en torr körning först. Sliden kan vara svårt, eftersom den innehåller några vridningar. Att göra en torr körning kan hjälpa dig att hitta exakt var dessa är belägna.
  • Bild med titeln Finish Peachs hemliga glid i Super Mario 64 DS Steg 7
    3. Få den första hemliga stjärnan att göra den ner i bilden i någon tid. För detta kan du bara glida ner bilden som du normalt skulle, och inte riktigt mycket uppmärksamhet åt timern. Samla mynt längs vägen om du vill, och så småningom gör du det till slutet av bilden. När du är i slutet, bör du märka en gul utropstecken på toppen av en fyrkantig plattform. Slå den här rutan för att få den första hemliga glidstjärnan!
  • Bild med titeln Finish Peachs hemliga bild i Super Mario 64 DS Steg 8
    4. Få den andra hemliga stjärnan att göra den ner i bilden på under 21 sekunder. För den här stjärnan behöver du definitivt hålla ett öga på timern, som börjar så snart du börjar glida ner bilden.
  • Oroa dig inte för mynt så mycket och fokusera på att bibehålla din hastighet genom att undvika att bumpa i saker eller av misstag hoppar.
  • Det finns en genväg du kan använda, även om det kan ta övning att göra rätt. Strax efter att du glider in i det öppna området, och strax före det första doppet, hoppa till vänster och över räcken. Slutet på bilden ska komma i sikte, och om du strävar efter dig, bör du landa strax före glidens ände (var noga med att markera pund för att undvika skador).
  • Observera att den här stjärnan visas på egen hand, och är inte i en låda. Det visas automatiskt om du gör det till slutet av bilden på under 21 sekunder.
  • Tips

    Den hemliga bilden är också tillgänglig i kontra läge om du vill försöka med dina vänner eller träna det lite mer själv (anteckning, men att du inte kan tjäna några in-game-stjärnor från att göra det, bara stjärnor i mot läge).
  • Det finns en blå myntlåda som visas i området innan du börjar glida, och de blå mynten kommer att visas i början av spåret. Använd detta om du vill samla så många mynt som möjligt under hela nivån, eftersom det verkligen kan ta upp ditt mynträkning eftersom alla blåa mynt är värda 5 vanliga mynt.
  • Om du faller av bilden, förlorar du inte ett liv. Du kommer helt enkelt att återanvända i mitten av slottets huvudområde, så du kan enkelt gå tillbaka och försöka igen.
  • Saker du behöver

    • Super Mario 64 DS-spel
    • Alla typer av DS
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande