Hur man njuter av bump

Fist Bump är ett utmärkt sätt att hälsa på någon om du är trött på högfifter och inte gillar handskakning. Medan näve-bumpning i det förflutna har använts i mer informella situationer, används det nu även i en affärsinställning som ett alternativ till handskakningen. Att lära sig hur man näve bump är super lätt, men det finns en hel del olika variationer du också kan använda för att blanda upp din näve.

Steg

Metod 1 av 3:
Utföra en traditionell näve
  1. Bild med titeln Fist Bump Steg 1
1. Boll din hand upp i en näve. Tryck på fingrarna på fingrarna i din handflata så att din hand gör en näve.Detta kommer att vara den position du håller din hand in för bumpen.
  • Bild med titeln Fist Bump Steg 2
    2. Sätt din näve framför dig. Placera din näve framför din kropp med dina knogar uppåt. Titta på den andra personen för att se om de kommer att återfå. Om de inte märker att du vill njuta av bump, titta ner på din hand så att de inser vad som händer.
  • Bild med titeln Fist Bump Steg 3
    3. Skjut din arm långsamt och tryck på den andra personens knogar. När den andra personen sätter upp sin näve, tryck armen framåt så att dina knog träffas med sina knogar. Gör det inte för hårt eftersom det kan skada dem eller komma som aggressivt.
  • Metod 2 av 3:
    Utföra näve bumpvariationer
    1. Bild med titeln Fist Bump Steg 4
    1. Vrid din näve i slutet av bumpen för en fickbump. Bump Fists som du normalt skulle, men vrid din handled i 90 grader uppåt efter att du har rört nävar för att utföra fickbumpen. Det här ser coolt ut och kan vara något speciellt som du delar med en viss vän.
  • Bild med titeln Fist Bump Steg 5
    2. Slå dina höfter tillsammans efter näven. Om du har en riktigt bra vän och du alltid näve bump, försök att stöta på dina höfter tillsammans efter att du har knutit bump för att stärka ditt band. Linje upp sida till sida och stöta på dina höfter tillsammans efter näven Bump om du är båda riktigt upphetsad om någonting.
  • Bild med titeln Fist Bump Steg 6
    3. Öppna händerna och vrida fingrarna för en näve bump explosion. Efter att ha rört knogar, öppna upp din hand, dra tillbaka den och vrid fingrarna. Om du båda gör det kommer det att se ut som en explosion.
  • Metod 3 av 3:
    Veta när man ska njuta av bump
    1. Bild med titeln Fist Bump Steg 7
    1. Använd en näve bump för att hälsa på andra människor. Om du träffar någon kan du använda en näve bump som en enkel gest för att säga hej och presentera dig själv. Du kan ge näve stötar till människor i skolhallen, eller när du ser en vän i en social situation.
  • Bild med titeln Fist Bump Steg 8
    2. Byt ut handskakningar med näve. Tänk på situationer där du skulle ge någon en handskakning och ersätta den med en knytnäve. Du kan njuta av bump när du introducerar dig själv, eller när du träffar dina vänner. Du kan också använda en näve bump som ett sätt att säga adjö till människor.
  • Bild med titeln Fist Bump Steg 9
    3. Gratulera någon med en näve bump. Istället för att använda en hög fem, överväga att använda en näve bump. Näve Bumps ursprung är vanligtvis kopplade till professionell sport och användes när en spelare gjorde ett imponerande spel eller gjorde ett mål.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande