Hur man bestämmer sig för att gifta sig med en man med barn

Att bli kär i någon kan vara mer komplicerad när vi åldras och förändrar relationer, vilket ger våra tidigare liv i släp. När ett förhållande måste ta hänsyn till andras barn, kan det vara en svårt beslut för dig att göra och borde inte vara en som tas lätt. Hantera med någon annans barn, speciellt när du inte är van vid uppfostra barn, kan vara en abrupt och störande förändring i livsförhållandena, även om det också kan vara mycket givande. Denna artikel diskuterar de saker du behöver ta itu med innan du säger "jag gör" till en man som redan har barn.

Steg

  1. Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 1
1. Tänk på hur du känner för barn. Om du aldrig har haft barn, vad är orsaken till detta? Passerade möjligheten helt enkelt med eller inte vill du verkligen ha barn? Om du inte vill eller inte gillar barn är det redan en varningssignal - du kommer inte att kunna helt enkelt avvisa eller ignorera dina avsedda barn, och du kommer inte att kunna hålla honom borta från sina barn (på minst, inte om du är smart). Å andra sidan, om du gillar barn men chansen har aldrig kommit upp förut, det här är ett positivt tecken.
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 2
    2. Tänk på hur dina barn kommer att klara av att blanda med en ny familj. Om du har egna barn som fortfarande kräver din omsorg är det viktigt att tänka igenom hur du kommer att underlätta deras passage till en ny familj. Det är viktigt att låta dem spendera tid med din nya mans barn, så att de kan lära känna varandra. Detta gör det också möjligt att observera hur de kommer överens, och det ger en öppning för dig hålla en konversation med dem senare.
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 3
    3. Adressera några tvivel som du kanske känner. Den första rådgivningen är att om du har några tvivel är det inte heller dags att gifta sig, eller kanske kommer det aldrig att vara dags att gifta sig med detta man. Det här är de sorters frågor du behöver fråga dig själv:
  • Kan jag hantera ett förhållande som kommer med barn?Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 3Bullet1
  • Kan jag klara mig att bli en stappande för andras barn?
  • Är det här jag kan njuta av på lång sikt (eftersom det är för den långsiktiga)?
  • Gillar jag barnen? Gillar de mig?
  • Kan jag klara av fysiska eller känslomässiga funktionshinder som någon av barnen har? Är jag villig att ta på sig det ansvar som en sådan vård medför?
  • Jag är villig att sätta i den tid som behövs för att undervisa, vårda och höja dessa barn som min egen?Eller åtminstone för att min man ska kunna höja sina barn och stanna ut ur hans sätt som han gör det?
  • Håller jag med sin föräldraskap och hur kommer det att påverka mig eller mina barn?
  • Är den här kärleken som är tillräckligt för att klara det första omvälvning som nya barn kommer att orsaka?
  • Finns det andra källor till stöd för att hjälpa mig och min föreslagna nya make?
  • Kommer deras mamma att kunna hjälpa eller är hon sjuk, frånvarande, gått för gott? Eller är hon förbittrad och spiteful, och sannolikt att göra det svårt för mig?
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 4
    4
    Vara väldigt ärlig med dig själv. Kärlek övervinna inte många utmanande föräldraarrangemang. Du måste kunna gå in i detta med dina ögon öppna, förväntar sig lite vrede från de nya barnen, från dina egna barn (om någon) och eventuellt från andra människor som är kopplade till förhållandet, inklusive ex-fru, morföräldrar och syskon av din man-to-be.
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 5
    5. Tänk på barnen först.Medan du kanske känner dig starry-eyed och lycksalig, kan barnen vara försiktig och till och med fruktansvärda vad som ska komma.Kom ihåg att hans barn var en del av sitt liv innan du var.Och kom också ihåg att det inte kommer att bli rättvist att få sina barn att känna "mindre än" Om och när du och din man väljer att ha ett eget barn.Det finns många mycket komplexa känslor och mekanismer som kommer att komma i spel, särskilt om din man inte är vårdnadsföräldern hos sina barn och dina tidigare barn bor med er två - när de kommer att besöka varannan helg är det väldigt mycket sannolikt kommer de redan att känna, inte så mycket som gäster, men mer som inkräktare i hemmet.Alla barn som är resultatet av ditt äktenskap är deras halvsyper - de tidigare barnen kan älska sin syskon, men mycket mot dig.Du måste vara beredd att klara av det, såväl som att polisera din egen instinkt för att se sina barn som hot mot dina egna barn.Det låter lättare än det är i praktiken.
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 6
    6. Trial kör saker. Det kan vara lättare att testa vattnet genom att spendera tid tillsammans under en längre period snarare än att rusa till äktenskap. Även bo tillsammans kan vara ett alternativ för dig om det känns okej. Tiden kommer att ge dig möjlighet att se om du hanterar och det kommer att låta barnen se att det här nya arrangemanget kan fungera, vilket ger dem tid att vänja sig vid det. Å andra sidan kan tiden också avslöja att det inte kommer att fungera, så var beredd på den möjligheten också.
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 7
    7. Vara förnuftig, inte självisk. När det är involverade barn ökar komplexiteten att ha ett romantiskt förhållande mångfaldigt. Till skillnad från när du var yngre och barn var inte en del av romantikekvationen, är romantiken nu fransed av behovet av att ta hänsyn till vad som fungerar för varje involverad, inte bara för de två i kärlek. Trots den romantiska uppfattningen som visas i filmer av stora familjer som uppstår, är realiteterna mycket hårdare - dyrare, mer benägna att friktion, mer sannolikt att inte träna. Om det inte fungerar mellan dig och den här mannen är det viktigt att komma ihåg att du fortfarande kan ha en koppling till (och kärlek till) barn som inte är egna - barn som fortfarande vill ha eller behöver dig i sina liv. Det är mycket ansvar för barn som tillhör någon annan - en annan som du inte längre vill hantera. Du kan komma till en punkt där du behöver gå ifrån både den här mannen och hans barn. Som sådan är det verkligen viktigt att vara förnuftigt och inte själviskt i de beslut som du når.
  • Bild med titeln Bestäm om man ska gifta sig med en man med barn Steg 8
    8. Om du bestämmer dig för att gå vidare, omfamna beslutet helt. Om du har svarat på frågorna, mötte du tvivel och tog upp de möjliga utmaningarna, har du gjort det hårda förberedelserna. Var medveten om att vägen framåt inte kommer att vara jämn, men om du har tagit tid att göra grunden och du är fullt medveten om vad som kan vara framåt, borde det vara en resa fylld med kärlek, engagemang och bestämning från både dig Och din make-att vara att detta kommer att fungera.
  • Tips

    Därför är det också viktigt att involvera barnen i att fatta beslut om sina liv framåt. Lyssna på dem och lära av dem.
  • Ta din tid under domstolen för att lära känna barnen och kom ihåg att barn lätt är mutor. Några små godis och gynnar kan bära positiv frukt, desto längre är ditt förhållande fortsätter. Om du är envist och uppmärksam kan du hitta dig själv utan att verkligen försöka. Lyssna på dem och var uppmärksam på deras verkliga behov och önskemål. Respektera tonåringar som individer, lyssna på sina bekymmer och idéer. Tonåringar är i en ålder av starka passioner och djupa övertygelser, var noga med att rita en linje mellan att hålla dina gränser och försöka bryta sin vilja att överensstämma med dina övertygelser.
  • Spendera mycket tid att prata genom dessa problem med mannen du vill gifta dig med. Båda är lika ansvariga för ett balanserat, hälsosamt och fullt informerat beslut här.
  • Om du vill ha fler barn med den här mannen är det viktigt att han är ombord innan du gifter dig, och att båda har diskuterat de utmaningar som detta kan presentera för befintliga barn och för din ekonomi, rymd och livsstil. Ta även hänsyn till din ålder, din potentiella makas ålder och åldersskillnaderna med befintliga barn. Medan det kan känna sig romantiskt nu att vilja ha fler barn med den här mannen, om det betyder att barn som håller tillbaka båda i dina 50-tal och 60-talet från ett mindre starkt barnansvarigt liv, kanske det inte verkar så rosigt. Du måste möta dessa problem i förväg och inte bara "känna kärleken".
  • Kom ihåg att barn inte alls har några val, de måste helt enkelt hantera de vuxna som ansvarar för dem.Tänk på hur maktlös du skulle känna i sin position och beter sig med omsorg, medkänsla och oro för dem först.Du kan alltid välja vad du vill göra, vart du vill åka.De måste göra som de får veta.
  • Varningar

    Tvinga inte dina barn att ringa din nya man "pappa," speciellt om deras far fortfarande lever, oavsett om han är involverad i sina liv.Tvinga inte din nya mans barn att ringa dig "mamma," antingen.Hänvisa inte till honom som "din pappa."Du kommer att förvirra dem.Det spelar ingen roll om deras andra förälder är en dömd, en druggie, en berusad eller en oinvlad jerk - båda dina och din mans barn kommer att ha komplexa, konfliktiga känslor om er alla hela tiden.Barnen kan älska er båda och vill ringa dig mamma, pappa, vad som helst - men det kan få dem att känna att de förråder deras andra förälder.Tryck inte på det - låt sakerna hända naturligt och på barnens takt.
  • Det är alltför ofta att barn av ett tidigare äktenskap är lika hjärtligt som den nya makan, som den nya makan är motbjuden av dessa barn.Skillnaden är att du som den nya maken har mycket mer kraft än de gör.Var snäll och förståelse.
  • Antag inte att du omedelbart kommer att gå in i föräldras roll i sina ögon.Antag istället laget av en slag och medkänsla.Försök inte att disciplinera dessa barn - låt din man disciplinera sina egna barn.På samma sätt bör du ta ansvar för att disciplinera dina barn, snarare än att överlämna föräldrarna till din nya man.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande