Hur man undviker livet som en bonde genom att leda

Ju större dina mål är, desto större är utmaningarna att övervinna som ledare för att lura ditt liv som en rullning - hur? -- Genom att uppfylla dina drömmar och mål, för din goda och för andra.

Har du någonsin trött på frihet? Förmodligen blir alla trötta, men hur kan du kust eller stå kvar i livet?

En bonde är någon som används eller manipuleras för att ytterligare en annan persons ändamål. Synonymer av en bonde är marionett, verktyg, dupe.

Hur kan man undvika en fördjupning av existens? Föreställ dig att du ritar ditt livsplaner och utsikter i en tomt eller lotteri, och alla andra skulle dra ett liv av en slump, också. Då skulle du leva det livet om du gillade det eller inte.Om du inte vill ha den typen av chans i livet, uppskattar du din "möjlighet"Att göra allt du kan med dina egna planer. Här är hur.

Steg

  1. Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom att leda steg 1
1. Undvik den förvrängda tanken på följande. Använd inte andras mål och ambitioner att bilda din. Sök Liberty för dig själv och andra människor, eller om du fick livet med en ritning, av en slump, skulle ditt liv vara förbrukningsvärt och förmodligen saknar värde?
  • Bildbeteckningen blir en adoptionskonsult Steg 6
    2. Leda till hjälp att realisera dina drömmar genom att driva dem. Det är inte för sent att drömma stort.
  • Drömmar kan startas färskt - eller kan renoveras.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom att leda steg 3
    3. Besluta att utforska nya möjligheter och dina möjligheter.
  • Oavsett vad du ringer i livet, ålder eller situation, finns det orealiserade möjligheter som du kan bilda från nya drömmar och planer på att leva ut.
  • Bild med titeln Boost Employee morale under en hård ekonomi Steg 1
    4. Utveckla ledarskapsförmåga, genom att värdera och stödja individuellt liv och handlingar som personliga möjligheter. Så, du kan då uppskatta ditt unika, personliga värde och din uppfyllelse som centrerar att hitta möjligheter för dig själv och andra att leva helt av egna planer baserat på en uppsättning mål och ambitioner.
  • Undvik att vara förbrukningsbar genom att vara annorlunda, inte droning på samma som andra. Det betyder att träna dina drömmar och mål.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom att leda steg 5
    5. Söka frihet definierad som:
  • Befriad "till" agera (och inte befriad "från" Åtgärder), exempel: "ha frihet att tro på och söka dina mål"-
  • Befriad "för" en orsak (och inte befriad "av" ansvar), exempel:"Använd frihet och göra ansträngningen för att skapa din framgång eller misslyckande, genom att försöka, sträva efter dina mål som förbättring för dig och andra"-
  • Sök din egen individuella vision som passar din ambition och din egen industri, exempel: "Ta hand om friheten att bestämma med friheten att välja ditt eget sätt."
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 6
    6. Vara konkurrenskraftig i personliga och gruppinsatser för framgång mot medelmått som ditt beslut utan att vara dömd eller begränsat. Överväga att gå i pension senare, om du vill, vara produktiv längre sökande att konkurrera och uppfylla visioner av personlig självuppfyllelse.
  • Det är inte För sent, Exempel: Överste Sanders, grundaren av Kentucky Fried Chicken (KFC), var 62 år när han sålde sin första KFC-franchise (han hade arbetat för över 30 i sin egen, små kycklingplats). Han sålde KFC för miljontals dollar vid 74 års ålder och bodde att vara 90!
  • Bryta från familj och vänner, Om de har misslyckats med att visa dig bättre sätt och har även dragit dina idéer nere tills nu. Du kan ha blivit avskräckt från att drömma eller agera i din egen uppåtgående rörlighet och förväntar sig att för din familj: vissa kan anklagas för att fungera som om du är bättre än andra av ditt folk.
  • Flytta på, i uppåtgående rörlighet. Om vissa har åsidosatt det faktum att du nu vill flytta upp eller göra något viktigt med ditt liv, så vad. Eller kanske de försökte skydda dig från smärta eller besvikelse, men du har fortfarande blivit avskräckt från att leva din dröm.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 7
    7. Få utbildning och utbildning: Stöd din dröm för din livsstil. Välj din utbildning och karriär för att ha uppåtgående rörlighet i nästa generationer av din familj och heja dina grannar till "leva bra i frihet."
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 8
    8. Överväga att främja eller kritisera politiska tjänstemän, kandidater eller parter, om du vill. Stöd eller motsätta en politisk tjänsteman, kandidat eller system.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 9
    9. Samarbeta för att hjälpa till att uppfylla andra sysslor såväl som hjälp: Men var inte neutral eller kompromissa med dina möjligheter. Lev ditt liv kreativt, inte formlöst, amorft liv, men unikt.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 10
    10. Arbeta individuellt utöver gruppgränser som är nödvändiga så länge som det finns skillnader bland individer som kommer att sätta några gränser och gränser för att skydda sina personliga privilegier till frihet.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 11
    11. Gör ditt eget livs karriär och leva först och inte vicariously. Skriv din egen dagbok, undvika att bara vara en bokmask (som att läsa en annan persons dagbok): sträva efter att vara fri i domänen av personliga övertygelser, ambitioner, familj, egendom, platser och saker.
  • Bild med titeln Undvik livet som en bonde genom ledande steg 12
    12. Förvänta olika idealer och olika resultat för olika människor, så söka vad du föredrar att vara, inte vad ett lämplighetstest eller rådgivare avslöjar eller indikerar.Beror inte på testning eller åsikter för att avslöja vem du är, eller vad du kan vara, borde vara, eller måste vara.Förstå dina förmågor och förmåga, men överväga vad som faktiskt intresserar dig och arbetat i vad som passar dina möjligheter. Få det att fungera.
  • Tips

    Idealer kan leda dig och frigöra dig för att uppfylla dina behov enligt de idealerna.
  • Individuella mål skapar frihet och konkurrens, så få din utbildning och sträva efter att förbättra dig själv och familj.
  • Varningar

    Försök inte passa in i en arbetsbeskrivning eller av en typ - som påverkas av statistisk inferens.
  • Undvik filosofier som föreslår tilldelas för omskolning (på gårdar, i gruvor eller underordnad i grupperingar) som kan vara att nivån "terräng" Genom att sänka behovet av att sträva efter eller att utmärka sig i din egen vy.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande