Hur man är en skönhetsblogger

Att vara en skönhetsblogger kan ha många förmåner: Om du lyckas med det, kan du få gratis skönhetsprodukter och möjligheter att arbeta med kända varumärken. Du kan bygga en publik på tusentals fans. Men som med något jobb måste du ägna mycket tid och arbeta för att lyckas. Du bör också planera att investera i ditt varumärke och kunna stödja dig själv ekonomiskt medan ditt företag kommer av marken. Om du har en passion för skönhetsprodukter och en stark arbetsetik, över tiden kan du bygga en skönhetsblogg som människor älskar att läsa!

Steg

Metod 1 av 3:
Planerar din strategi
  1. Bild med titeln starta ett brev steg 1
1. Bestämma vem du ska arbeta för. Du kan välja att starta en skönhetsblogg på egen hand. Eller kanske du vill börja arbeta för ett annat företag eller via en byrå. Du kan också göra båda. Tänk på att om du bestämmer dig för att arbeta för någon annan, kan du vara ansvarig för att upprätthålla en viss mängd social media intresse för ditt material (till exempel genom "gillar" eller "aktier").
  • Om du väljer att arbeta för ett annat företag kan du göra det som frilansjournalist eller en tjänsteman. För att bläddra i nuvarande möjligheter, skriv in "Hiring Beauty Blogger" i sökmotorer, eller använd nyckelord som "Beauty Blogger", "Beauty Journalist" och "Frilans Skönhet" på karriärsökningswebbplatser.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 10
    2. Planera din ekonomi. Förvänta dig inte att bli en framgångsrik skönhetsblogger över natten. Om du börjar din egen skönhetsblogg behöver du andra sätt att stödja dig själv ekonomiskt - åtminstone först. Ha en strategi för att betala dina räkningar tills din blogg skapar tillräckligt med inkomst för att vara din heltidskarriär.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 1
    3. Hitta din nisch. En nisch är ett ämne med ett specifikt fokus. Tänk på vad som gör din skönhets rutin unik och försök att komma med ett ämne som rör dig. Gör en lista över nischidéer, och sedan utföra online-sökningar för att bedöma hur mycket konkurrens du kommer att ha i det området. Du behöver inte vara den enda skönhetsbloggen i din nisch, men du vill inte välja ett ämne som är så generellt att du kommer att ha svårt att göra ditt betyg. Tänk på att du vill att din blogg ska följa din nisch så mycket som möjligt, så välj inte ett ämne så extremt att du kommer att gå tom för att skriva om det.
  • Till exempel, om du har lockigt hår, kan din blogg fokusera på produkter, handledning och frisyrer för hantering av lockar.
  • Det finns mycket konkurrens i allmänna kosmetika. Om du vill blogga om kosmetika, försök att tänka på ett sätt att göra det annorlunda än vad som redan finns där ute. Till exempel kanske du vill begränsa specificiteten för smink för en viss hudtyp eller ansiktsform. Eller kanske du vill blogga om en specifik sminkstil som dagtidsutsikt för karriärpersonal eller sminkartiklar för banan och speciella tillfällen.
  • Bild med titeln Bli en petite modell steg 5
    4. Väga fördelarna och nackdelarna med reklamrecensioner. Skönhetsföretag kan skicka dig gratis produkter om du är villig att skriva recensioner om dem. Vanligtvis materialiserar sponsringsmöjligheter när din blogg har en etablerad följande. Om du är intresserad av skrivande recensioner men din blogg är fortfarande ny, försök leta efter startföretag på platser som Etsy eller Storenvy - de kan vara intresserade av att få produktrecensioner där ute oavsett din webbplatss publikstorlek.
  • Den största fördelen är att du får prova nya saker och behöver inte spendera ett öre på den.
  • Nackdelen är att det kan påverka din trovärdighet. Sponsrade inlägg eller "varumärkesplacering" kan leda till att din publik litar på dig mindre - de kan uppfatta dig som fördjupad eftersom du får ersättning för din åsikt om produkten. Om din publik inte litar på dig, kommer din tittande sannolikt att minska. Var ärlig när du granskar produkter och rekommenderar inte saker du inte gillar.
  • Sökmotorer kan straffa webbplatsens rankningar över brist på värde om du främjar affiliate-innehåll utan att ge extra värd. Om du bestämmer dig för att skriva sponsrade recensioner, se till att var och en av dina sidor också är full av originalt skriftligt innehåll. Google föreslår att du beskriver varför du skriver översynen och använder nofollow länkar. Nofollow länkar berättar sökmotorer att inte krypa dem så att länkarna inte påverkar sidrankningen av din blogg eller affiliate-webbplatsen. Affiliate länkar bör innehålla i dem.
  • Bild med titeln Skriv ett blogg efter steg 2
    5. Känna din publik. När du har räknat ut din nisch kan du avgöra vem din målgrupp är. Lära känna vem de är och vad de skulle vilja läsa om. Tänk på vad som skulle motivera de människor som skulle besöka den typ av innehåll du erbjuder.
  • Om du till exempel vill skriva om anti-aging produkter kommer din målgrupp att vara kvinnor över 25 år som är intresserade av hudvård. För att tillgodose den publiken kan du bestämma dig för att använda en mogen skrivstil, en elegant layout och en övergripande stilig vibe.
  • Metod 2 av 3:
    Bedömning av vad du behöver
    1. Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 6
    1. Skriv och kolla ditt arbete. Eftersom du vill bli välkänd, måste du vara tillägnad detta. Du måste träna för att vara en bra författare. Ingen gillar att läsa saker med många grammatikfel eller typsnitt, så se till att du skickar det innan du skickar det.
    • Fakta Kontrollera och korrekturläsning för stavning och rätt varumärken. Använd ett program på din dator eller online som kommer att dubbelkontrollera din stavning och grammatik också.
    • Om du lanserar din egen skönhetsblogg, har minst 3-5 inlägg slutförts att du är nöjd med innan du startar så att du har bra material att sätta upp genast.
  • Bild med titeln Bli en petite modell steg 7
    2. Få en kamera och korrekt belysning. Helst vill du antingen köpa en bra kamera eller ordna för att samarbeta med en fotograf. Men när du bara har börjat kan du använda kameran på din telefon om du har en. Du kommer också att ha en videokamera om du planerar att skapa videobloggar eller handledning.
  • Bild med titeln Bli en mjukvaruingenjör Steg 4
    3. Få ett fotoredigeringsprogram. Du behöver ett program för redigering och dimensionering av dina bilder - till exempel Adobe Photoshop. Du kommer att vilja lägga många bilder på din blogg - desto mer desto bättre! Använd ditt bildredigeringsprogram för att stänga dem och spara dem som internetoptimerade så att de inte myrar ner dina värdresurser och sidladdningstid.
  • Naturlig eller studiobelysning är att föredra. Göra eller köpa ett ljust tält med minst tre Ljuskällor. Överväg att använda ett stativ om du inte har bra belysning eller en kameraflash. Om du inte har dessa saker, kan ett rum med fönster som ger mycket naturligt ljus också tillräckliga, men du måste ta bilder och / eller videoklipp under dagsljusstimmar.
  • Bild med titeln Bli av med akne ärr med hemläkemedel Steg 4
    4. Få skönhetsprodukter för att skriva om. Du behöver nog köpa några av de produkter du vill skriva om om du ska testa och fotografera dem. När du börjar, kommer du inte att ha inventeringen och gratis produkt erbjuder som etablerade skönhetsbloggar gör. Men du kan förvärva gratis prover att skriva om.
  • Besök skönhetsbutiker och varuhusräknare. Försök att säga, "Jag börjar en skönhetsblogg och jag undrade om du har några gratis prover som jag kan använda."
  • Köp några produkter som du vill ha och använda för dig själv, som du också kan blogga om! Innan du köper något, kolla med lokala skönhetsbutiker för att se om de har ett gratis prover incitament så att du kan förlänga ditt köp med ytterligare nya produkter gratis.
  • Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 12
    5. Hitta din röst. För att få en unik överklagande måste du ha en distinkt röst och synvinkel. Du vill sticka ut från mängden. På samma sätt som du pratar annorlunda än alla andra, bör ditt skrivande skilja sig från någon annan.
  • Gör en lista med egenskaper som beskriver dig som en bloggare. Till exempel, vad är några aspekter av din personlighet som du vill integrera i stilen på din blogg? Hänvisa ofta till listan, så att ditt varumärke förblir konsekvent.
  • Läsa och skriva mycket hjälper dig att utveckla din egen röst. Din röst- och skrivstil kommer sannolikt att utvecklas och raffineras som din blogg fortskrider.
  • Bildbeteckningen blir en plusstorlek modell Steg 4
    6. Lär dig om affiliateannonser. Affiliate-marknadsföring är när du skickar egentliga annonser för andra företag på din webbplats - till exempel banner eller textannonser på sidofältet eller över / under ditt innehåll. Dessa företag kan betala dig per klick, per intryck (när annonsen visas för användare), eller bara för att sätta sina annonser någonstans på din webbplats.
  • Du kan gå med i ett affiliate marknadsföringsnät som Clickbank, eller bli en affiliate för enheter som eBay och Amazon. Du kan också anmäla dig till annonsprogrammen via en sökmotor, som Google Adsense.
  • För att undvika rankning av straff från sökmotorer ska din webbplats tydligt skilja annonser från resten av innehållet på din webbplats. Texten ska till exempel synligt ange "annons" och annonser ska inte förkläddas som artiklar eller navigeringslänkar. Det ursprungliga innehållet på din webbplats ska visas mer framträdande än några annonser, och annonserna ska inte vara överväldigande eller alltför distraherande för användarna.
  • Bild med titeln Marknad En produkt Steg 7
    7. Främja dig själv. Om du kan göra ett TV-utseende eller bli publicerad i en tidning, gör det! Du kan även prova gästbloggar. Tänk på kreativa sätt att sprida ordet om din blogg. Du kanske vill överväga att annonsera din webbplats på andra webbplatser via ett program som Google AdWords eller Bing-annonser.
  • Metod 3 av 3:
    Skapa din online-närvaro
    1. Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 5
    1. Välj en plattform. Om du startar din egen blogg kan du använda en gratis eller betald version av en bloggplattform som WordPress eller Blogger. Ett annat alternativ är att köpa ett domännamn och värdpaket och ställa upp det själv, vilket kan kräva mer teknisk kunskap som att ladda upp filer till en FTP-plats. Ett par saker att tänka på när man väljer en plattform är användarvänlighet och sökmotorvänlighet.
    • Läs online recensioner av någon bloggplattform eller domän / webbhotell i förväg. Det kommer att vara till hjälp att läsa jämförelser med olika val som inkluderar prissättning och funktioner (t.ex. kompatibilitet med nybörjare vs. Avancerade användare). Välj ett uttag som är väl lämpat för din budget och nivå av teknisk expertis.
    • När du väljer plattformar och teman, kolla in några plugins som du kanske vill använda, om tillämpligt. Ta reda på när teman och plugins senast uppdaterades och läste sina recensioner. Du vill inte gå med ett tema eller plugin som kommer att mossa ner din webbsidestider eller använda för många resurser genom din webbhotell.
  • Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 7
    2. Gör din webbplats ser bra ut. Ditt innehåll ska vara välorganiserat, med dina sidor lättillgängliga via din webbplatsnavigering. Du borde ha en "kontakt" och / eller "om" sida med en beskrivning av dig själv. Du kan göra din logotyp på nätet eller du kan anställa en professionell för att designa en för dig. Om du anställer en professionell, se till att de förstår exakt vad du vill ha.
  • Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 17
    3. Nätverk med andra bloggare. Lägg till din webbplats till Beauty Blog-kataloger. Du kanske vill gå med i forum där du kan diskutera tips och tricks med andra bloggare. Få aktiv på sociala nätverk, som att gå med i relevanta Facebook-grupper och kommentera dina kontakter innehåll. Online-professionella nätverk som LinkedIn är också bra ställen att träffas och hålla kontakten med affärskontakter.
  • Kommentera andra människors bloggar. Du kan gå med i en webbplats som Bloglovin.com för att hålla reda på de bloggar du följer.
  • Att se och interagera med andra skönhetsbloggar hjälper inte bara till att sprida ordet om din blogg och främja ditt innehåll men kan också tjäna till att inspirera dig!
  • Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 8
    4. Bygg en social media närvaro. Skapa en företagssida för din blogg om sociala nätverk, till exempel Facebook, Twitter, Instagram, etc. Fokusera det mesta av din tid på din faktiska blogg, och tänk på sociala medier som en förlängning av det. Oroa dig inte för att göra för mycket varumärkesbyggnad på dina sociala medier-sidor - använd dina inlägg för att förstärka tonen i ditt varumärke och att styra läsare över till din blogg.
  • Håll dina sociala nätverk någonstans på din webbplats så att människor lätt kan komma åt dem.
  • Ge länkar tillbaka till din blogg på dina sociala media profil sidor.
  • Bild med titeln Skriv ett blogg Post Steg 16
    5. Post ofta. Se till att du skriver och skickar ett nytt innehåll till din blogg. Syfte för minst ett par inlägg per vecka, helst fyra till fem gånger per vecka. Men ofta bestämmer du för att skicka, försök att göra det till en rutin så att du inte hamnar av i frekvens. För att säkra en anständig ranking med sökmotorer, ska varje bloggpost vara minst 300 ord långa.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Se till att du säkerhetskopierar innehållet i din blogg någonstans, antingen till din lokala dator eller en online-källa. Alternativt kan du kolla med ditt webbhotell för att se om de erbjuder säkerhetskopiering och återställning av din webbplats, om din webbplats blir hackad eller du oavsiktligt tar bort innehåll.
  • Var inte avskräckt av negativa kommentarer. När du får popularitet, kommer du förmodligen att gå in i negativa kommentarer. Fokusera på entusiasmen hos dem som gillar din blogg. Delta inte i negativitet - om du svarar på någon av de negativa kommenterarna, gör det på ett vänligt sätt.
  • Var positiv. Människor besöker skönhetsbloggar - och använd skönhetsprodukter i allmänhet - för att de får folk att må bra om sig själva. Om du kan få folk att känna sig lyckliga, kommer de att bli mer benägna att återvända.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande