Hur man blir kongressperson

Om du känner dig starkt om ett visst problem, eller bara vill göra en allmän skillnad, kanske du vill bli kongressperson. Vägen att springa för kongressen är lång och svår. Du måste fastställa grundläggande uppgifter, till exempel en anständig utbildning, tidigt i din karriär. Börja med att vara involverad i politiken lokalt. Ett starkt lokalt följer kan hjälpa dig på omröstningen. Därifrån, kör en bra kampanj som kommer att få dig till kontoret.

Steg

Del 1 av 4:
Etablera de grundläggande referenserna
  1. Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 1
1. Se till att du kvalificerar dig för huset eller senaten. För att vara en kongressperson kan du antingen springa för representanthuset eller senaten. Det finns vissa grundläggande kvalifikationer du måste träffas för båda, inklusive ålderskvalifikationer. Se till att du träffar dem innan du försöker springa.
  • Att springa för representanthuset måste du vara minst 25 år gammal. Du måste ha varit en amerikansk medborgare i minst sju år. Du måste också vara bosatt i staten och distriktet du representerar när du skickar din framställan.
  • För att springa för senat måste du vara minst 30 år gammal. Du måste ha varit medborgare i minst nio år. Du måste också leva i det tillstånd du vill representera i senaten.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 2
    2. Följ den högra utbildningsvägen. Majoriteten av Förenta staternas kongresslösa har minst en kandidatexamen. Många andra har högre grad på fält som lag och företag. När du utforskar din karriärväg, tänk på olika rutter du kan ta det så småningom leda till en karriär i politiken.
  • Många senatorer och kongresser har grader i affärer och lag. Det kan vara värt att få en lagsexamen (allmänt känd som Juris doktorsexamen) eller MBA utöver en kandidatexamen i affär eller fördomar. Du kan också prova bredare grader, som statsvetenskap, filosofi och företag, och sedan driva en lagsexamen. Några års erfarenhet som advokat eller businessperson kan hjälpa till med en politisk karriär. Detta är inte nödvändig Att springa för kongressen är det dock mycket rekommenderat att hjälpa dig att få erfarenhet i det relaterade fältet.
  • Men inte varje kongressperson driver ett företag eller en lag före politiken. Du kan sträva efter en politisk karriär direkt ut ur college. Tänk på att bedriva en examen som en statsvetenskaplig examen, eller en examen i något som offentlig politik eller internationella relationer och lansera din karriär därifrån.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 3
    3. Få tidig erfarenhet. Du vill få rätt kompetens för en karriär i politiken. Saker som ledarskap, offentligt talande och insamling är nyckeln. Det kan vara svårt att landa ett politiskt relaterat jobb direkt ur gymnasiet eller högskolan. Det finns dock många sätt att få tidig erfarenhet att hjälpa dig att återuppta vägen.
  • Volontär. Volontärarbete är lätt att göra och kan hjälpa dig att få mycket av nödvändig upplevelse att vara en kongressperson. Du kan till exempel volontär för ett lokalt politiskt parti. Försök att hjälpa till med saker som insamling eller samhällsorganisation. Du kan också ta en ledarroll i organisationen.
  • Titta på att arbeta för lokala välgörenhetsorganisationer. Oavsett om det är frivilligt eller tar en deltid betald position, kan välgörenhetsarbete vara bra för ett politiskt CV. Det involverar vanligtvis saker som insamling och interaktion med allmänheten.
  • Sök ut praktik erfarenhet medan du fortfarande är i skolan. Erfarenhetsbehandling för ett lokalt politiskt parti kan se bra ut på ditt CV.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 4
    4. Bli involverad i ditt lokala samhälle. I politiken är det ofta vem du vet att det spelar roll när det gäller karriärsucces. Att göra små anslutningar med ditt lokala samhälle kan betala ner på vägen. Gemenskapens engagemang hjälper också att lära dig färdigheter som du kan använda senare i din politiska karriär.
  • Bli involverad i organisationer som är personligen meningsfulla för dig. Varje kongressperson körs på en viss plattform, och du kommer att vilja visa ett tidigt engagemang för den plattformen.
  • Till exempel, om religion är viktig för dig, ta en ledarposition i din kyrka. Gå med i Vestry. Om utbildning är viktigt för dig, se om du kan hitta en position på den lokala skolbrädet eller PTA.
  • Del 2 av 4:
    Bryta in i politiken
    1. Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 5
    1. Arbeta på politiken lokalt. De flesta framgångsrika kongresslespersoner började betjäna sitt lokala samhälle. Innan du försöker springa för ett nationellt kontor, leta efter sätt att bli ledande på din lokala politiska arena.
    • Du kan försöka ta en ledarposition i ett lokalt politiskt parti. Till exempel, volontär att bli kassör för ditt lokala republikanska parti.
    • Du kan också springa för ett lokalt kontor. Krav kommer att variera från statlig till staten, och mellan specifika län, så måste du kolla med en lokal tingshus. Att springa för, säg, det lokala kommunfullmäktige kan hjälpa dig att bli etablerad i politiken.
    • Enkelt frivilligt är också nyckeln. Ofta kan du få din fot i dörren med lokal politik bara genom att vara en lojal volontär. Under val säsonger, till exempel, erbjuda att hjälpa till med insamling eller att ringa telefonsamtal.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 6
    2. Välj ett politiskt parti tidigt. Att ha feststöd kan hjälpa dig att bli vald. De flesta som valdes till kongressen är antingen demokrat eller republikan, även om du också kan försöka för en tredje parts position. Tidigt, bestämma vilken part som ska anpassa sig till. Välj en fest som leder till dina personliga värderingar och trossystem och som stöder kandidater med utsikt som liknar din. Beslutar på din fest tidigt och klibbar med det kan hjälpa dig att bli en kongressperson.
  • Granska politiken för stora politiska partier i USA. Var uppmärksam på hur demokrater och republikaner tenderar att rösta om stora frågor som vård, miljö och utbildning. Se vilken sida som bäst representerar dina åsikter och perspektiv.
  • Medan de flesta i kongressen är demokrat eller republikan behöver du inte välja en stor fest om du inte håller med endera plattformen. Du kan undersöka synpunkterna på alternativa parter, som den gröna parten eller den libertariska parten.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 7
    3. Nätverk med likeminded människor. Politiken är mestadels om vem du vet, så nätverk är nyckeln. Var noga med att nå ut till personer med liknande vy till din om du vill bli vald. Bo involverad lokalt och alltid prata med alla du kan under sociala evenemang.
  • Delta i saker som rallyer och fundraisers och prata med människor i ditt samhälle. Du bör också prata med människor i maktpositioner, som stolar av lokala gräsrotsorganisationer eller grenar av ett politiskt parti. Få kontaktuppgifter, till exempel e-post, så du kan komma i kontakt med vägen när du behöver stöd för din kampanj.
  • Att vara involverad i den lokala politiska kretsen hjälper dig också att göra anslutningar. Att upprätthålla långvarig ledarskap eller volontärpositioner i ett lokalt politiskt parti är ett bra sätt att säkra de anslutningar som är nödvändiga för att lyckas.
  • Bilden med titeln Bli en kongressperson Steg 8
    4. Sök efter politiska jobb på inträdesnivå. När du börjar känna dig mer etablerad, kanske du vill söka ett jobb som är specifikt relaterat till politik. Du måste lägga all politisk erfarenhet, som volontär och ledarskapspositioner, på ett CV och påbörjas till positioner som kommer att hjälpa till att fördjupa dig i den politiska världen.
  • Leta efter assistentpositioner, till exempel personal och lagstiftningsassistenter. Du kommer att hjälpa till med specifika politiska kommittéer och kampanjer. Medan mycket av ditt arbete är grundläggande administrativt arbete måste du också prata med människor som lobbyister och medlemmar av kongressen. Detta kan hjälpa dig att göra anslutningar och få en känsla för den politiska världen.
  • Försök att arbeta för en kongressperson som chef för personal. Du kommer i huvudsak att vara en assistent till en verklig medlem av kongressen. YouMay måste arbeta andra positioner i flera år innan du säkrar den här, men det är ett ovärderligt sätt att få förstahandsupplevelse.
  • Del 3 av 4:
    Komma på omröstningen
    1. Bildtiteln Bli en kongressperson Steg 9
    1. Granska krav i ditt tillstånd. Varje stat har olika krav på hur man kommer på omröstningen för att springa för kongressen. Vissa stater behöver en avgift, andra kräver ett antal signaturer, och vissa stater kräver båda. Granska din statens regeringens webbplats noggrant för att du vet hur du kommer på omröstningen.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 10
    2. Registrera dig med rätt parti. Olika stater har olika sätt att registrera sig med en viss politisk parti. I vissa stater kan du registrera dig när du registrerar dig för att rösta. Du måste besöka din statens regeringens webbplats eller visita lokala tingshus för att lära dig exakta krav i ditt tillstånd. Det är viktigt att registrera sig med rätt parti, eftersom feststöd är avgörande för en framgångsrik kampanj.
  • Du måste registrera dig med rätt parti senast den första arbetsdagen i ett valår. Håll det i åtanke för att du ska registrera dig i tid.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 11
    3. Samla signaturer. Om ditt tillstånd kräver att du väljer signaturer, gör det. Mängden signaturer du behöver för att komma på omröstningen varierar efter stat. I Florida, till exempel behöver du minst 112.174 för att komma på omröstningen för representanthuset.
  • När du samlar signaturer är det dags att återvända till ditt nätverk. Prata med personer du arbetade med lokalt och tidigare kontakter från jobb. Kom ihåg att människor inte kommer att underteckna ditt framställan om de inte vill ha dig på omröstningen.
  • Har din lokala part support dig. Om du är, säger, kör som en demokrat, har medlemmar av ditt lokala demokratiska parti volontär att samla in signaturer för dig.
  • Börja bilda en grupp volontärer, kontakta personer du känner. Du bör också skicka massans e-post till medlemmar i din fest, som beskriver dina plattformar och idé. Be om att de ska underteckna ditt framställningar och söka signaturer från andra.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 12
    4. Betala en registreringsavgift. Vissa stater kräver att du betalar en registreringsavgift utöver eller istället för signaturer. Om du behöver betala en registreringsavgift, se till att du betalar den före tidsfristen. Avgifter kan vara mycket dyra. I South Carolina, till exempel, arkiveringsavgiften för senat är $ 10,440. Du kanske måste ta donationer.
  • Om donationer är nödvändiga, ska du återvända till din bas. Du kan fråga lokala politiska partier för att hjälpa till att samla in pengar till dig. Du kan också ställa in något som en Gofundme-sida för att höja pengarna.
  • Bildbeteckningen blir en kongressperson Steg 13
    5. Fyll i de nödvändiga formulären. Pappersarbete är en del av processen att springa för kongressen. Former finns på din statliga myndighets hemsida. Först måste du fylla i ett affidavit eller certifikat för kandidatur, vilket är ett formulär som verifierar du uppfyller de grundläggande kvalifikationerna som ska köras. När du fortsätter med din kampanj kommer det att finnas andra former.
  • Ett uttalande om organisationsformulär måste lämnas in efter att du har tjänat en viss summa pengar via bidrag, vanligtvis $ 2000 eller 10 dagar efter att ha blivit kandidat. Denna blankett kräver vanligtvis grundläggande information, till exempel ditt namn, e-post, och så vidare.
  • När din kampanj fortsätter måste du fylla i formuläret för kampanjfinansiering. Denna blankett belyser hur du spenderar pengar på din kampanj.
  • Del 4 av 4:
    Kör en framgångsrik kampanj
    1. Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 14
    1. Hyr en solid personal. För att starta, vill du ha rätt personal. Hyra likeminded, passionerade människor med erfarenhet för att hjälpa dig att komma in i kongressen. Du måste fylla tre grundläggande positioner: en fundraiser, en kassör och en kampanjchef.
    • En kassör hanterar kampanjekonomi. Du borde anställa en professionell som har erfarenhet av hantering och spårning av pengar. En professionell revisor är ditt bästa alternativ, särskilt för en stor kampanj.
    • En fundraiser är ansvarig för att höja pengar för din kampanj. De måste också se till att du kan fundraise effektivt på evenemang och fokusera på hur man bäst kan presentera dig för folket för att få donationer. Välj någon som känner dig bra för den här positionen. I det här fallet är det okej att anställa någon som en familjemedlem eller make.
    • Kampanjchefen driver din kampanj tillsammans med dig. Medan du är upptagen med offentliga framträdanden och insamling, hanterar din kampanjchef kampanjproblem och letar efter möjligheter. Hyr en kampanjchef med en stor mängd politisk erfarenhet och vars vision anpassas med din.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 15
    2. Hitta en nisch. Du vill sticka ut från andra kandidater medan du kör. Det är viktigt att hitta en trevlig i din stat eller samhälle. Fråga dig själv vad som saknas och hur du kan fylla den rollen.
  • Till exempel, om du kör i en stat mot ekonomisk turbulens, försök att vädja till arbetarklassen. Erbjuda konkreta sätt att skapa fler jobb och skydda arbetstagarens rättigheter.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 16
    3. Fundraise effektivt. Kampanjer behöver pengar att köra effektivt. Namnigenkänning kräver finansiering av saker som reklam och andra annonser, som alla kostar pengar. Lärande effektiv insamling är avgörande för att bli kongressperson.
  • Fokusera på problemen innan du frågar efter pengar. Vid välgörenhetshändelser eller fundraisers, människor som redan delar respekterar och stöder dig. Prata med dem om dina planer på att göra landet en bättre plats, påminna dem varför du är kandidat. Bara fråga om pengar efter att ha gjort dina kampanjplaner klara.
  • Uppmuntra din kampanjfondraiser att få så många volontärer att fundraise som möjligt. En stark grupp av volontärer som gör telefonsamtal som ber om donationer kan hjälpa dig att höja de pengar som är nödvändiga för att vinna.
  • Bildbeteckningen blir en kongressperson Steg 17
    4. Kommunicera din plattform via en mängd olika butiker. Du vill se till att väljare vet vem de väljer och varför. Se till att du ställer in en mängd olika plattformar där väljare kan läsa upp på dig. Du bör köra annonser på radio och tv, och se till att du har en solid online-närvaro. En webbplats och sociala medier är viktiga.
  • Se till att du har en webbplats som är lätt att läsa. Om det ligger inom din budget är det värt det att anställa personal för att bygga din närvaro. Du bör också vara på sociala medier. Att ha saker som Facebook och Twitter kan hjälpa din kampanj att växa. Du kan kommunicera om din plattform med väljare på ett mer direkt sätt.
  • Du bör också fördela en del av din budget till tecken och banners. Namnigenkänning gör också en stor skillnad i en kampanj, så se till att dina supportrar har saker som tecken, bildekaler och banners ut som stödjer din kandidatur.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 18
    5. Göra tal. Du bör göra en mängd tal i hela din kampanj. Tala på platser där du kommer att hitta anhängare och se till att du tillgodoser dina tal till en viss publik. Din kampanjchef bör hjälpa dig att schemalägga och skriva dina tal.
  • Känna de problem som är viktiga för gruppen i fråga. Om du talar till lärare, t.ex., prata om frågor som rör utbildning, till exempel finansiering för offentliga skolor.
  • Om du går in i en debatt, Förbered försiktigt. Känn dina motståndares ståndpunkter djup och var beredd att försvara dina positioner efter behov.
  • Bild med titeln Bli en kongressperson Steg 19
    6. Acceptera motgångar. Du kanske inte vinner på din första lopp för kongressen, speciellt om du bara kommer in i det politiska spelet. Acceptera dock detta med steg. Ge en respektfull koncessionstal och tacka din bas för support. Om du går ner graciöst efter att ha kört en stark kampanj kan väljare vara villiga att välja dig i nästa valcykel.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var villig att begå en enorm tid på din kampanjinsats.
  • Bli eller förbli aktiva i ditt lokala samhälle. Låt folk veta att du söker val och varför.
  • Skicka brev till lokala tidningar som uttrycker synpunkter på de senaste lokala och nationella händelserna. Planera intervjuer med reportrar från TV, tidningar och tidskrift.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande