Hur man skapar sexuell spänning

Sexuell spänning är den potenta kemi mellan dig och någon annan som ger dig fjärilar och gör dig nervös och upphetsad på en gång. Oavsett om du flirtar med någon du just träffat eller du försöker vända en vänskap till något mer, skapar denna kemi ett avgörande steg. Med flirtiga beröringar, vittiga linjer och mycket förtroende kan du ratchet upp den sexuella spänningen och få båda av dig upphetsad för vad som helst som kommer nästa.

Steg

Metod 1 av 2:
Skapa kemi och spänning i person
  1. Bild med titeln Skapa sexuell spänning steg 1
1. Röra dem i ett avslappet, nästan oavsiktligt sätt. När du först börjar prata med någon du är intresserad av, börja med att etablera Touch tidigt genom att bara borsta upp mot dem, eller röra baksidan av sin hand eller axel. Du kan få det att se ut som en olycka först och sedan bli mer ändamålsenlig när du börjar bli mer bekväm med varandra.
  • Om personen returnerar ditt intresse, antingen genom att fortsätta konversationen eller ens röra dig i gengäld, bli mer ändamålsenlig. Försök att röra den lilla ryggen eller ta tag i armen eller handen försiktigt för att eskalera spänningen.
  • Om du är säker på deras intresse, försök lätt betar sidan av ansiktet. För att göra det mer subtilt, säg något som, "Jag måste få det håret ur ditt ansikte, håll på ... där du går."
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 2
    2. Titta på sina ögon som om du är fascinerad och upphetsad av dem. Att upprätthålla ögonkontakt är ett enkelt sätt att spärra upp spänningen mellan dig. Titta inte bara på dem - titta in i ögonen och ge ett halvt leende, som om du försöker räkna ut dem. Blick bort, se sedan tillbaka igen.
  • Ser djupt ut i sina ögon visar att du är investerad och fascinerad av dem, vilket i sin tur får dem att känna sig mystiska, attraktiva och övertygade nog att hålla flirta.
  • Kom ihåg att inte stirra på dem! Håll dig naturlig, glancing bort från tid till annan, men låt dig göra ögonkontakt åt lite längre än du brukar vilja titta bort.
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 3
    3. Starta ett lågt samtal för att bryta isen. Oavsett om du bara träffar den här personen för första gången eller vill ta en etablerad vänskap till nästa nivå, bör din interaktion börja på ett ställe som är bekvämt för denna punkt i förhållandet. Ta upp i ämne du båda har något att säga om och uppmuntra dem att fortsätta prata om det i ett subtilt, flirtatiskt sätt.
  • Till exempel kan du försöka prata om något runt dig genom att säga något som, "Du måste berätta vad som händer med den här drinken. Har du ett namn för det?"
  • Du kan också försöka reta dem eller ge en lekfull utmaning. Till exempel kan du säga något som, "Låt oss göra en satsning. Om jag kan driva dig i poolen ikväll först måste du ge mig din hatt. Om du får mig först ... är det upp till dig."
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 4
    4. Berätta en mer personlig eller flirtig historia. När du har brutit isen, börja subtilt introducera tanken på något mer. Berätta en historia om en tid som någon flirta med dig och något roligt hände, eller påpeka andra människor som flirta eller reta varandra. Var inte uppenbart om att hålla den sexuella undervärdet i undertexten gör det allt mer lockande.
  • Säg något som, "Titta på Amanda och Robbie just nu. De har flirta hela natten. Hur mycket vill du satsa att han kommer att be henne att dansa senare?"
  • Försök att berätta en personlig historia genom att säga något som, "Förra gången jag var i den här baren hände den skrämmaste saken. Jag pratade med den här tjejen, och ... ja, jag vet inte om jag borde berätta för dig."
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 5
    5. Dra dem närmare och skjut dem bort, muntligt och fysiskt, för att lägga till spänning. Att skapa en push-and-pull dynamic är ett av de bästa sätten att skapa sexuell spänning. Du kommer att visa dem du är intresserad - men inte för intresserad - sedan tillbaka för att hålla dem som vill ha mer. Du kan göra det både muntligt och fysiskt för att skapa en spännande, flirty interaktion.
  • Försök muntligt trycka och dra genom att säga något som, "jag fortsätter att tänka på hur söt du ser ... men jag är inte säker på att jag kan lita på dig."
  • Du kan också spela lite fysiskt push-och-dra genom att göra något som att luta sig in i dem och prata righ i örat och sedan glida bort.
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 6
    6. Pique deras nyfikenhet genom att bara dela så mycket som du behöver. En luft av mysterium är nyckeln till att bygga sexuell spänning. Att spela med sin nyfikenhet kommer att intriga dem och få dem att vilja räkna ut dig. När de ställer en fråga, svara helt enkelt, berätta bara för att få sitt intresse, gör sedan frågan tillbaka till dem. Om du säger en historia, Ramble inte i stället, ge den i korta bitar, se till att du är intresserad av nästa del.
  • Till exempel, om de frågar vad du gör för arbete, kan du säga, "jobbar jag på ett marknadsföringsforskningsföretag. Just nu gör jag många sociala medier. Det kan ganska roligt. Och du då?"Du ställer in dem för att fråga mer om ditt jobb, samtidigt som du visar att du är mer intresserad av deras.
  • Om du säger till dem en historia kan du låta dem längtan efter mer genom att säga något som, "det påminner mig om den här saken som hände den andra dagen. Jag såg den här killen som gick sin hund nerför gatan, och du vet, jag vet inte om jag borde berätta för dig. Detta är min bästa historia, och vi vet inte ens det bra."
  • Var inte rädd att använda tystnad också. När du flirtar, faller tyst för en sekund kan det vara ett bra verktyg, vilket ger dig en chans att använda ditt kroppsspråk och rampa upp spänningen utan att ens säga ett ord.
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 7
    7. Var säker och tro att de är intresserade av dig, även om du inte är säker. Förtroende är en av de mest attraktiva egenskaperna du kan ha, och utsöndra det kan hjälpa till att rampa upp sexuell spänning snabbt. Om du inte känner dig självsäker, kan du fortfarande förfalska det och skörda belöningarna.
  • Försök ta en avslappnad hållning. Luta på ett bord, håll axlarna öppna och korsa dina armar på ett självsäkert, nästan kockigt sätt. Le och göra ögonkontakt, även om det känns för djärvt.
  • Om du kämpar, försök låtsas att du är någon annan som är mer självsäker. Välj en kändis, en vän eller till och med en främling vars förtroende du kan känna. Agera hur du tror att de skulle förrän det känns naturligt.
  • Sätt tanken på förtroende i ditt huvud genom att upprepa till dig själv, de lockas till mig. De vill ha mig."Även om du inte tror på det, kan det ge dig en märkbar förtroende.
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 8
    8. Ta saker långsamt, se till att de känner sig bekväma och säkra. Rushing in i fysiska aspekter är alltid en dålig idé. Om den andra personen inte är klar för det, lägger du dem i en obekväm eller till och med läskig. Även om de är i humör för något mer, kan du snabbt få dig att se desperat och förstöra den sexuella spänningen. Se i stället att du båda vill ha samma saker, och att du båda känner dig trygg och bekväm.
  • Säg något som "är du ok med det här?"Eller" Jag vill ha det du vill ha. Vad tycker du om?"
  • Flytta långsamt kan också vara sexig i sin egen rätt. Att utarbeta dina erfarenheter tillsammans kommer att göra dig båda kräva mer, och det sexigaste är att veta att någon vill ha dig så mycket som du vill ha dem.
  • Metod 2 av 2:
    Bygga sexuell spänning över text
    1. Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 9
    1. Reta eller utmana dem för att få dem att imponera på dig. Visar att du är kvickt, rolig och intressant över text är ett bra sätt att skapa sexuell spänning. Skicka dem att reta eller till och med lätt utmanande meddelanden skapar ett tryck och dra dynamisk - du visar dem att du inte är helt imponerad av dem ännu, vilket gör att de vill bli ännu närmare att bevisa sig själva. Skicka något som:
    • "Wow, den profilen bild ... bara wow..."
    • "Låt oss spela ett spel. Du berättar för mig 1 sak som är sant om dig och 1 det är falskt och jag ska försöka gissa ... och låt oss också ha priser "
    • "Din smak är det värsta. Du får inte titta på några filmer som jag inte har godkänt först."
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning steg 10
    2. Använd Emojis för att lägga till sexuell spänning till en vanlig text. Du kan hålla den faktiska texten till dina meddelanden på säkrare sida, men innebär en mer lekfull eller flirtig atmosfär med din emojis. Se till att du inte överdriver det, men! Att använda mer än 2 emojis på en text, eller gå överbord med utropstecken eller frågetecken, kan komma av som desperat och göra sexuell spänning försvinner.
  • Prova parning öppet flirtatious emojis med en mer subtil text. Till exempel kan du lägga till en smirking emoji till ett meddelande som, "du är bättre att vara försiktig med mig. Jag spelar för att vinna."Eller försök att gå i motsatt riktning genom att paring en oskyldig emoji med oskyldig text, som att lägga till en ängel emoji till ett meddelande som," vem, jag? Flirta??"
  • Använd endast 1 eller 2 emojis per text så det blir inte överväldigande.
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 11
    3. Bryta upp lekfulla texter med något mer allvarligt eller gratis. Att skicka ljushjärtade, flirtiga texter är ett bra sätt att bygga sexuell spänning långsamt, men när du har etablerat det, kan du verkligen arbeta i din tjänst. När du är bekväm nog med varandra, skicka något mer allvarligt eller fokuserat, som ett komplimang eller en bekännelse av något slag. Prova något som:
  • "I all allvar kunde jag inte ta mina ögon av dig igår kväll."
  • "Jag retade dig om det här men ärligt, när du öppnade bildörren för mig igår kväll var det väldigt varmt."
  • "Jag kan verkligen inte sluta tänka på dig."
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning steg 12
    4. Prata om saker du har gjort tillsammans i ett nytt ljus. Om du har pratat ett tag, eller var vänner i det förflutna, kan du skapa sexuell spänning och en djupare anslutning genom att komma ihåg saker du har gjort tillsammans när du lägger till ett element av flirtation. Påminna dem om något, erkänna då något du kände på den tid du inte kunde uttrycka. Hintning på djupare känslor utan att uttrycka dem direkt kommer att fördjupa de sexuella undertonerna i samtalet.
  • "Jag tänker på den första texten du skickade mig, den linjen du använde ... som kom igen. Men jag antar att jag inte skulle skratta, för att titta på oss nu ... "
  • "Kom ihåg hur vi träffades? Du satt bara ner bredvid mig och då var det, det här sätet är inte taget, är det? Ja, det var en bra entré."
  • Bild med titeln Skapa sexuell spänning Steg 13
    5. Använd subtila inuendos när du börjar bli mer bekväm med varandra. Att skicka Witty In Innuendos eller tips kan vara effektiva, så länge du gör det försiktigt. Du vill ge av en känsla av lekfull sexualitet och önskan utan att tyckas desperat eller obehagligt, vilket innebär att det är beroende av vit och reta för att få det att fungera. När den används rätt får du den andra personen i samma flirtiga tankegång som du! Prova något som:
  • "Jag åt bara den mest fantastiska burgeren. Det var nästan sexuellt haha ​​"
  • "Jag hade en dröm om dig igår kväll ... men jag berättar inte vad det handlade om."
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande