Hur man kommer in i london school of economics

London School of Economics and Politics (LSE) är ett prestigefyllt, mycket selektivt universitet beläget i hjärtat av London. Att bli accepterad är inte lätt, men en välgjord applikation kommer att göra dig till en mer konkurrenskraftig kandidat. Utmärkt betyg är viktiga, men LSE utvärderar sökande baserat på ett brett spektrum av kriterier. Från att undersöka studieprogram för att skriva ditt personliga uttalande, ge dig gott om tid att skapa en tankeväckande applikation som visar dina akademiska prestationer.

Steg

Metod 1 av 4:
Stå ut från mängdenStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Gå in i London School of Economics Steg 1
1. Bilda relationer med mentorer bekant med lse eller ditt fält. Nätverk kan hjälpa dig ett steg före andra sökande. Nå ut till lärare med kompetens inom ämnen som intresserar dig mest. Fråga dem om karriärvägar, studieprogram och för råd om att välja och ansöka om universitet.
  • Till exempel, om du är intresserad av politik, prata med din moderna historia eller politikinstruktör. Berätta för dem att du är intresserad av en karriär i politiken, och fråga dem om praktiska tillämpningar som involverar dina intressen.
  • Om du känner till någon som gick till LSE, som en lärare eller familjvän, plocka sin hjärna om universitetets kultur- och applikationsprocess.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 2
    2. Försök att bilda långsiktiga karriärmål. Du behöver inte betona om att planera hela ditt liv när du fortfarande är en tonåring. Det hjälper dock att få en uppfattning om vad du vill göra och vilka studieprogram som hjälper dig att uppnå dina mål. Reflektera över dina intressen, fråga dina mentorer för råd och välj karriärmöjligheter relaterade till dina lustar.
  • Antag att du är intresserad av ekonomi och historia, och älskar volontärarbete till handledare yngre studenter. Du kan specialisera dig i ekonomisk historia eller ett liknande program, driva forskarstudier och bli en högskoleprofessor.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 3
    3. Forskning LSE och potentiella program så mycket som möjligt. Varje universitet har en unik kultur, och varje inträdesavdelning har sin egen uppsättning standarder. Gräva djupt till LSEs hemsida för att lära dig om livet där och vilken typ av studenter de accepterar. Spendera så mycket tid som möjligt läsa om LSE-studieprogram, som var och en har en webbplats fylld med information.
  • Du kommer att gälla för ett visst program på LSE, och du måste visa din kunskap om det programmet i ditt personliga uttalande. Ju mer du forskar det programmet, desto bättre är din chans att skapa ett konkurrenskraftigt personligt uttalande.
  • Bild med titeln komma in i London School of Economics Steg 4
    4. Delta i aktiviteter som relaterar dina akademiska intressen. Extracurricular-aktiviteter kan göra dig till en mer rundad sökande. Lse prioriterar aktiviteter som hjälper till att hålla färdigheter som är relevanta för ditt avsedda program för studie eller långsiktiga karriärmål. Ledarskapsroller, som presidenten för en klubb eller studentregering, kan också hjälpa dig att ge dig en kant över andra kandidater.
  • Om du är intresserad av internationella relationer, skulle modellen vara en bra aktivitet. En framtida företagsledare klubb, matematik, debatt team och handledning andra studenter är alla aktiviteter som ser bra ut på applikationer.
  • Metod 2 av 4:
    Inlämning av en grundutbildningsapplikationStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 5
    1. Uppfylla eller överträffa LSE: s akademiska krav. LSE: s akademiska normer är styva. Vanligtvis tjänar framgångsrika sökande A till A *-betyg på det allmänna utbildningsbeviset (GCE) A-nivå eller internationellt Baccalaureat Diplom Program (IB). LSE utvärderar kandidater baserat på en mängd andra kriterier, så kom ihåg att utmärkta betyg kommer inte garantera inresa.
    • Om du är en internationell student ger LSE nationsspecifika akademiska krav.
  • Bild med titeln komma in i London School of Economics Steg 6
    2. Välj ett studieprogram. När du fyller i UCAs (Universities and College Admissions Service) -ansökan måste du ange ditt avsedda LSE-program. Välj en specialisering som motiverar dig, och ta dig tid att noggrant undersöka den. I ditt personliga uttalande måste du förklara varför du vill anmäla dig till det programmet till LSE.
  • Ditt program kan ha ytterligare applikationskrav, till exempel ett skrivprov. Kontrollera ditt potentiella programs webbplats för specifika krav.
  • Från ekonomisk historia till politik och filosofi finns det 40 grundutbildningsprogram på LSE. Hitta en komplett lista över grundutbildningsprogram här: http: // lsse.AC.Storbritannien / Program / Sök-kurser?Query & F.Studie + Typ% 7ctype = Grundutbildning.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 7
    3. Hantverk a personligt uttalande som förmedlar passion för ditt program. Du kommer in i ditt personliga uttalande till ett fält på UCAS-programmet. Minst 80% av ditt uttalande bör fokusera på dina akademiska intressen och varför du har valt ditt programprogram. Var specifik, tydlig och visa att du är kunnig om ditt fält och hur ditt valda program fungerar.
  • Till exempel, skriv inte, "Det har alltid varit min dröm att studera på Lse. Jag älskar historia, och jag har alltid velat bli historiker. Jag älskar särskilt antika Rom."Det här exemplet är informellt, är inte specifikt, och LSE har inte ett gammalt historiaprogram.
  • Ett välutrustat personligt uttalande kan innehålla uttalanden som, "Min fascination med komplexa system lade grunden för mitt beslut att specialisera sig i modern ekonomisk analys. Under min praktik med HSBC bevittnade jag först och hur interaktionen av myriadvariabler väcker väven i vårt globala ekonomiska tapestry."
  • Bild med titeln komma in i London School of Economics Steg 8
    4
    Välj en referens Vem är bekant med dina akademiska och personliga prestationer. Du kommer in i referensens professionella e-postadress på UCAS-programmet, och de kommer att bli ombedda att skriva en rekommendation. Din referens bör vara en handledare eller lärare som känner dig akademiskt och personligen. Var noga med att fråga dem innan du skickar in sin information om UCAs.
  • De måste beskriva dina akademiska prestationer och formulera att du kan överträffa LSEs rigorösa standarder.
  • Det är okej att vara nervös för att fråga någon att vara din referens. Det viktigaste är att ge din hänvisning gott om tid att utarbeta en rekommendation. Fråga dem minst en månad innan du skickar in din ansökan.
  • Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 9
    5. Registrera med UCAS och skicka in din ansökan före tidsfristen. Du måste ange dina personuppgifter, utbildningshistorik, referens, personuppfattning och annan information om UCAS-ansökan. LSE accepterar inte grundutbildning som skickas till skolan. Tidsfristen för 2018 är den 15 januari 2018- Tidsfristen för 2019 är den 15 januari 2019.
  • Undvik att vänta till sista minuten. Försök att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Registrera och skicka in din ansökan här: https: // ucas.COM / UCAS / Grundutbildning / Registrera.
  • Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 10
    6. Spåra din ansökan och vänta ca 8 veckor för ett beslut. Efter att ha skickat in din ansökan kan du spåra sin status på UCAS-webbplatsen. Du kommer att bli underrättad om ett beslut senast den 31 mars om det år du har tillämpat.
  • Om du inte gör det genom den ursprungliga bedömningen får du meddelande inom 2 till 3 veckor.
  • Bild med titeln Gå in i London School of Economics Steg 11
    7. Ta UGAA, om det behövs. Konkurrenskraftiga studenter med okonventionella kvalifikationer, såsom vissa internationella examensbevis, uppmanas att sitta för en grundutbildningsbedömning (UGAA). Det brukar användas för att utvärdera studenter som inte har tillräckligt med standardiserade testresultat.
  • LSE kommer att låta dig veta platsen för ditt närmaste auktoriserade testcenter. Testet krävs för alla som bad om att ta det. En godkänd kurs garanterar inte inmatning.
  • Metod 3 av 4:
    Ansöker på ett examensprogramStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 12
    1. Skicka in din ansökan och stödja dokument på LSE-webbplatsen. Graduate-applikationer behandlas via sidan Graduate Studies på LSE-webbplatsen. Du kommer in i din personliga information i ansökningsblanketten och ladda upp dina stöddokument via webbportalen.
  • Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 13
    2. Ladda upp en skannad kopia av ditt officiella transkript. Få en officiell kopia av ditt grundutgivare från din Alma Mater. Skanna den och ladda upp den digitala kopian till programportalen.
  • Standarder för grundnivåer är höga. Om du studerade i USA behöver du en GPA mellan 3.5 och 4.0 av 4.0.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 14
    3. Välj 2 akademiska referenser. Dina referenser bör vara professorer som är välkända i din grundutbildning akademiska prestanda. Bra val inkluderar din avhandlingstol eller akademisk rådgivare. Fråga dem före tid, skicka sedan sina professionella e-postadresser på kandidatansökan.
  • Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 15
    4. Skriv ett tydligt, kortfattat och specifikt personligt uttalande. På samma sätt som en grundutbildningsansökan bör ditt examensarbete fokusera på ditt studieprogram. Det måste emellertid vara ännu mer specifikt. Du måste visa att du har en solid grund i ditt valda fält och vet exakt vad din forskning kommer att omfatta.
  • Hitta en lista över examensprogram här: http: // lsse.AC.UK / studie-at-lse / examen / tillgängliga-program.
  • Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 16
    5. Sammanfatta din yrkeserfarenhet i en CV. Du laddar upp en digital kopia av ditt CV på applikationsportalen. En konkurrenskraftig CV (Curriculum Vitae) innehåller arbetshistoria som hänför sig till ditt intresseprogram. Relevanta praktikplatser och annan erfarenhet kan hjälpa dig att lägga dig före spelet.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 17
    6. Skicka in några stöddokument som krävs av ditt program. Ditt program kan kräva GRE eller GMAT-poäng, ett forskningsförslag, ett urval av skriftligt arbete eller andra ytterligare dokument. Kontrollera ditt valda programs webbplats för riktlinjer. Du kommer fortfarande att skicka in några ytterligare dokument på den examen ansökningsportalen.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 18
    7. Spåra din ansökan och vänta på ett beslut. Ansökan accepteras på rullande basis, så det finns ingen specifik tidsfrist. Du kan spåra din ansökan på LSE-webbplatsen efter att ha skickat in den. Du borde få ditt beslut inom 6 månader.
  • Metod 4 av 4:
    Ansök som en internationell studentStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 19
    1. Kontrollera LSE: s utbildningsbehov för din nation. LSE ger krav på nationer över hela världen. Hitta din nations obligatoriska utbildningsbevis här: http: // lsse.AC.Storbritannien / Studie / InformationForinternationalstudents / CountryRegion / Home.aspx
    • Till exempel är ett amerikanskt examensbevis ensam tillräckligt. Du skulle behöva slutföra 5 AP-kurser för att uppfylla LSE: s utbildningskrav.
  • Bilden med titeln Gå in i London School of Economics Steg 20
    2. Möt engelska språkkrav. Om engelska inte är ditt första språk, måste du visa din engelska flytande. LSE accepterar flera kvalifikationer, inklusive de internationella och europeiska baccalaureaterna, GSCE på engelska, och TOEFL-testet.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 21
    3. Se till att din referens intygar din förmåga att bo utomlands. Förutom att diskutera dina akademiska uppgifter måste din referens också förmedla att du kan anpassa sig till livet i ett annat land. Fråga din hänvisning till denna information i deras rekommendation.
  • Berätta för din referens om erfarenheter som har förberett dig för livet utomlands, som resor du har tagit själv eller ett sommarskolprogram som du slutförde i ett annat land.
  • Om engelska inte är ditt första språk, bör din referens också nämna din engelska flytande.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 22
    4. Montera din UCAs eller Graduate Application. Internationella studenter kompletterar grundutbildning och examen applikationer precis som brittiska invånare. File en grundutbildning via UCAS, och skicka en examen ansökan via LSE-webbplatsen. Inkludera alla nödvändiga stöddokument och, om tillämpligt, skicka in din ansökan före tidsfristen.
  • Bilden med titeln Kom in i London School of Economics Steg 23
    5. Ansök om en tier 4 visum vid godkännande. Du behöver ditt godkännande erbjudande att ansöka om studentvisum. File din ansökan på UK VISA-webbplatsen: https: // Visa4UK.fco.gov.Storbritannien / Hem / Välkommen. Du bokar då ett möte för att skicka in din ansökan på ett auktoriserat Visa Center.
  • Prova personliga uttalanden

    LSE Grundläggande Personligt uttalande

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Lse examen personligt uttalande

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Var inte svår på dig själv om du inte blir accepterad. Tusentals sökande konkurrerar om ett begränsat antal fläckar, och även studenter med perfekta betyg blir avvisade.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande