Hur får man prestationer på mobila legender: bang bang

Har du någonsin hört talas om att få dig en ära med prestationer? I mobila legender: Bang Bang, få prestationer kan vara viktiga om du fokuserar på att utjämna dina emblem, men det är viktigare att tjäna prestationer från att göra ditt A-Game på var och en. Om du vill tjäna några prestationer är det här hur du gör det.

Steg

  1. Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 1
1. Känna fördelarna med prestationer. Om du bestämmer dig för att fånga prestationer får du kamppunkter (BP). Detta kan hjälpa om du trycker på att få en hjälte med massor av BP. Du skulle också få prestation XP, och det kan låta dig få 1000 emblem på valda roller, så snabbt utjämna upp emblem kan också göras här.
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 2
    2. Avsluta vägen till mytiska prestationer först. När du börjar spelet får du prestationer som du kommer att låsa upp när du arbetar uppåt. Du kan behöva spela rankat läge, få MVP, eller vinn spel för att tjäna dessa.
  • Några av prestationerna gåvor ger dig saker som snart kommer att vara omöjliga att ta tag i, till exempel en gratis-2-play-spelare, som innehåller en ny ankomstbiljett, en magisk hjuldryck och ett heligt staty-provkort.
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 3
    3. Slutför kollektorns prestationer. Detta spel innehåller vanliga prestationer (ackumulera BP och XP) men innehåller också några prestationer som du kan tjäna genom speciella evenemang (fighters på de stormiga haven och 515 eparty). Om du lyckas tjäna permanenta speneffekter, påminner, skinn, hjältar (och mastera dem) får du också prestationer om du lyckas samla in mer.
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 4
    4. Perfekt slagmästarnas prestationer. När du spelar Classic / Ranked / Brawl Matches, kan ditt bästa ge dig speciella prestationer. Fokusera på att få MVP genom att göra det mesta av lagarbetet, eller döda Herren / sköldpaddan som du behöver. På Bråk Matcher, vinnande dessa med stolthet kan till och med ge dig prestationer. Denna lista över prestationer innefattar också att döda streck, första blod och döda hjältar utan att dö.
  • Var dock medveten om att göra dåligt i ett spel med avsikt för prestationer kan få dig att förbjudas från spelet tillfälligt. I alla dina spel gör du bäst, även om du förlorar.
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 5
    5. Spela arkadlägen för prestationer. För alla arkadlägen (Magic Chess, Survival, Mayhem, och mer) får du prestationer när du kontinuerligt spelar läget. Till och med tjäna skinn av små befälhavare i magisk schack kan hjälpa dig.
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 6
    6. Komplett Charmer-prestationer. Om du vill vara generös för dina vänner finns det också prestationer för det. Att ge skinn till vänner (eller album gåvor) hjälper dig att tjäna prestationer baserat på dem, tillsammans med att samla skinn som dina vänner ger dig.
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 7
    7. Försök att få ESPORTS STAR-prestationer. Medan det är osannolikt kommer du att bli känt i mobila legender som en Esport-stjärna (med MPL runt), det finns fortfarande några prestationer som du kan få från den här kategorin. Deltagande i MCL-matcher (och vinnande dem) kan vara ett bra sätt att tjäna prestationer och speciella återkallelser. Andra prestationer kan förvärras om du deltar i Mpl gissning, men det kan vara en kategori som du kan behöva hoppa över (om du arbetar för att få alla prestationer).
  • Bild med titeln Få prestationer på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 8
    8. Kompletta hudgallerier. Om du vill gå stort och få skinn som är baserade på olika bakgrunder (Blazing West, Saber, Lightborn, Venom, KOF), kan det vara fördelaktigt för dig. Om du får en hud från en grupp får du ett provkort av ett återkallande, en respawn eller ett permanentemot. Om du fortsätter att arbeta dig upp i att få alla skinn får du en permanent.
  • Observera att permanenta påminnelser kräver att du måste ha huden på, eller standardåterkalleffekten kommer att visas istället.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande