Hur får man guld i hearthstone

I oktober 2020 tillkännagav Blizzard att vissa förändringar skulle göras till hur Hearthstone-spelare kan tjäna guld. Det guld som en gång tjänade gjorde uppdrag har ersatts med XP. Men nu när du kan tjäna mer XP kan du fortsätta till högre nivåer, som erbjuder större guldbelöningar. Thistaaches du hur man tjänar guld i Hearthstone.

Steg

  1. Bild med titeln Få guld i Hearthstone Steg 4
1. Fortsätt framåt i nivåer. För de första 50 nivåerna får du ett pris för varje nivå du slår - många av dessa belöningar kommer att vara olika mängder guld. När du väl kommer till nivå 51 får du 150 guld för varje nivå du slår. För att ge dig ännu fler chanser att tjäna guld finns det nu 350 bonusnivåer istället för 150, och varje nivå kräver färre XP.
  • Du kommer också att få 50 guld på nivå 27 och 30.
  • Bild med titeln Få guld i Hearthstone Steg 1
    2. Gör dagliga uppdrag för XP. När du öppnar spelet efter att ha tagit dig igenom handledningen, kommer du att presenteras med tre dagliga uppdrag. Dessa uppdrag kommer att uppdateras varje dag upp till det belopp du slutförde föregående dag. Även om uppdrag inte ger dig guld efter avslutad, ger de dig mycket XP, vilket är vad du behöver för att gå vidare till högre nivåer. Nu när du får mer guld efter att ha slagit högre nivåer, vill du ha alla XP du kan få!
  • Fokusera på de uppdrag som överlappar först. Du kan få en strävan att spela druid tre gånger och ett försök att vinna tre matcher. Om du spelar Druid medan du arbetar med att vinna tre matcher får du mer gjort i färre spel.
  • När du har slutfört målen med några uppdrag som överlappar, avsluta eventuella återstående dagliga uppdrag. Denna metod kommer att se till att du får så många uppdrag som gjorts i minst tid.
  • Bild med titeln Få guld i Hearthstone Steg 7
    3. Få 7 segrar i arenan. Efter 7 vinner i arenan får du 150 guld tillbaka. Du kommer också att ha möjlighet att låsa upp nya boosterpaket och legendariska kort, och till och med få kort från expansioner som du kanske inte äger. Det är ett bra sätt att tjäna guld och expandera din samling medan du är på den.
  • Använd det guld du har tjänat på att spela i arenan igen. Odds är det som du gör det blir du bättre och bättre på att vinna på arenan. Ju bättre du är på att vinna, desto högre är ditt lootvärde att vara i slutet av en arenasession. Detta kommer slutligen att innebära mer guld från dina vinner.
  • Bild med titeln Få guld i Hearthstone Steg 5
    4. Tjäna de dolda prestationerna. Några prestationer du kan tjäna är engångsbonus. Dessa prestationer kan ge dig något från ett speciellt kort tillbaka, monter eller i spelet för andra snöstillspel, eller guld! Prestationerna kan vara associerade med en ny expansion eller med en realtidshändelse som E3-konferensen, eller till och med bara en del av kärnspelet.
  • Några kända prestationer som tjänar guld är: Nivån varje hjälte till nivå 10, samla alla kort i de grundläggande uppsättningarna, samla alla expertkort, vinn 1000 spel i spelläge och besegra alla experthjältar i praktiken läge.
  • Bild med titeln Få guld i Hearthstone Steg 8
    5. Använd ditt guld. Oavsett om du vill spela mer rundor i arenan eller köpa nya boosterpaket, är det ett bra sätt att få mer guld. När du har spenderat ditt guld på nya förpackningar kommer du med lätthet att slutföra mer prestationer.
  • Tips

    Spara ditt guld som du vill köpa förpackningar med för när nya expansioner släpps. Du hittar att du får kort för varje expansion som kommer att spela bra mot andra spelare som redan kan ha kort från den expansionen i sina däck. Detta kommer att hålla dina däck balanserade i jämförelse med andra spelare.
  • Ange arenan med guld mellan expansionerna. Arenan kommer att ge dig guld, boosterpaket och andra föremål och är ett utmärkt sätt att få många kort i de expansioner som redan är i spel.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande