Hur får du gratis diamanter på mobila legender: bang bang

Att få gratis diamanter kan vara en önskan om många gratis-2-spelade användare på mobila legender: Bang Bang, men det kan tyckas omöjligt när tiden går vidare. Men allt är inte förlorat! Mobile Legends kan ge dig en fördel med att ta tag i fria diamanter utan ansträngning! Thiswill hjälper dig att få gratis diamanter på mobila legender.

Obs! Om du försöker hacka dina mobila legender: Bang Bang-konto med syfte att få gratis diamanter, borde du förvänta dig att ditt konto ska förbjudas. Följande steg är i de flesta fall legitima.

Steg

1. Delta i diamantdragningen. Vid något tillfälle i spelet kommer MLBB att annonsera en diamantdrag som kommer att återvända dina diamanter under tidsperioden. Du måste välja ett nummer mellan noll till nittio nio, och om du lyckas få det lyckliga numret, kommer du att få alla dina diamanter tillbaka. Detta gör det till ett bra alternativ att få dina diamanter tillbaka utan att slösa bort pengar!
  • Observera dock att detta steg bara kan göras om du använder och köper diamanter från själva spelet. Om du inte använder något får du bara en enda diamant.
  • 2. Vara en streamer.Om du bestämmer dig för att strömma dina spel och lyckas bli populära kan tittarna på din ström ge dig gåvor som kan omvandlas till diamanter som du kan använda! Du kan få högst 5000 diamanter om någon går över dig ett flygplan, och du kan få mer om du gör det! Detta kan vara ett lönsamt sätt att få gratis diamanter.
  • 3. Gå med i turneringar. Om du blir en Esports-spelare för mobila legender kan valutan för att vinna en turnering ge dig gratis diamanter.Till exempel utfärdade Moonton en gratis diamant turnering för deltagarna, och den högsta utbetalningen var 5000 diamanter.
  • 4. Konvertera Vanguard mynt till diamanter (avancerad server). Om du tar dig tid att slutföra uppgifter kan du tjäna en bonusbelöning och en särskild belöning för att ge dig 100 + Vanguard mynt. De kan lösas in i din egen takt för att få gratis diamanter, och de kan också bytas ut.
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på mobil Legends_ Bang Bang Steg 7
    5. Lösningskoder. I vissa fall kommer det att finnas koder som MLBB kommer att släppa ut. De kommer att garantera skinn, objekt och kasta in en diamantbonus också. Du bör lösa in dem när spelet släpper ut koden, eftersom vissa koder har en begränsad utbud.
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 6
    6. Köp diamanterna. Medan det här steget inte är värdefullt, bör detta användas som en sista utväg eftersom köp av diamanter kräver verklig valuta. På alla diamantpaket får du dock en extra bonus beroende på ditt köp. Därefter kan du använda de diamanter som ska betala för någonting i spelet.
  • Tips

    Varningar

    Undvik att använda gratis diamant bedrägerier som du ser runt på Internet (även med Codashop fungerar inte). Dessa bedrägerier kan stjäla din kontoinformation och spelet, så var försiktig!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande