Så här laddar du ner spel till din ipad

Mobila enheter blir snabbt ett av de viktigaste sätten vi spelar spel, och iPad har ett av de största och mest mångsidiga spelbiblioteken hos någon mobilenhet. Du kan hitta spel som passar alla smaker, och många kan laddas ner gratis. När du har några spel, kommer du att skapa upp Apple Game Center kan du utmana dina vänner för toppresultat och prestationer.

Steg

Del 1 av 3:
Hitta bra spel
  1. Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 1
1. Kolla in några populära recensionssidor. Det finns massor av spel tillgängliga på iPad, mer än du någonsin kommer att kunna sortera igenom på egen hand. Ett av de bästa sätten att ta reda på nya spel och dolda ädelstenar är att besöka några olika iPad spel recension webbplatser. Några populära resurser inkluderar:
  • Glidplåt - glidplåt.com
  • Toucharcade - toucharcade.com
  • Pocketgamer - pocketgamer.co.Storbritannien
  • Reddit`s iOS-spel underredit - reddit.COM / R / IOSGAMES
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 2
    2. Titta på några toppspel listor. Utöver granskningswebbplatser finns det massor av "Topp #" Listor för iPad-spel. Bara söka efter "Bästa iPad Games 2015" I din favorit sökmotor och kolla in några av resultaten.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 3
    3. Kolla in de presenterade spelen i iPad`s App Store. När du startar App Store på din iPad, kommer du att hälsas med en massa olika presenterade appar och diagram. Du kan använda dessa för att hitta några av de mest populära senaste utgåvorna samt bästsäljande klassiker.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 4
    4. Titta på prissättningsstrukturen för spelet. Massor av spel på iPad är gratis, men de måste fortfarande tjäna pengar på något sätt. De vanligaste matcherna tjänar pengar genom att inkludera inköp i app. Dessa kan lägga till ytterligare funktioner i ditt spel eller helt enkelt tillåta dig att fortsätta spela. Det är väldigt viktigt att vara uppmärksam på vad som kan köpas, speciellt om du hämtar ett spel för ditt barn.
  • Ofta om ett spel kostar pengar, kommer det inte att finnas något ytterligare att köpa i spelet, men det här är inte alltid fallet.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 5
    5. Läs några recensioner från andra iPad-användare. Varje spelets informationssida har en "Recensioner" Flik där du kan läsa intryck från andra användare. Dessa kan vara till stor hjälp vid att bestämma om spelet går bra på din iPad, liksom alla andra problem som spelare kan ha.
  • Del 2 av 3:
    Hämtar spel
    1. Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 6
    1. Skapa ett Apple ID om du inte har en. För att ladda ner något från App Store, även gratis spel, behöver du ett Apple-ID. Klicka här för instruktioner om hur du skapar ett Apple-ID, eller Klicka här för detaljer om hur du skapar ett Apple-ID om du inte har ett kreditkort.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 7
    2. Välj det spel du vill ladda ner. Att tappa på ett spel i App Store öppnar en ny sida med detaljerad information om spelet.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 8
    3. Tryck på priset för att köpa spelet (om det behövs). Om spelet kostar pengar, måste du köpa den innan du kan ladda ner den. Om du har ett kreditkort som är kopplat till ditt Apple-ID kan du köpa något på affären och ditt kort debiteras omedelbart.
  • Om du har Lös in ett presentkort, Totalt kommer att subtraheras från ditt presentkortsbalans först.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 9
    4. Knacka "Skaffa sig" Om appen är gratis. Detta kommer att associera det med ditt Apple-ID, och fungerar som att köpa det.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad steg 10
    5. Knacka "Installera" För att börja ladda ner spelet. Den här knappen visas efter att du köpte spelet eller trycker på "Skaffa sig". Spelet börjar ladda ner till din iPad. Du kan övervaka nedladdningen av nedladdningen genom att titta på cirkeln fyllning.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 11
    6. Öppna spelet. När spelet har slutat nedladdas och installeras kan du starta det genom att knacka på ikonen som visas på startskärmen. Om du har många appar installerade kan det visas på en annan startskärm.
  • Del 3 av 3:
    Skapa en Game Center-profil
    1. Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad steg 12
    1. Öppna spelcentret App. Apple Game Center gör att du kan hitta andra människor att leka med, tävla i utmaningar och hålla reda på dina varv i turbaserade spel. Spelcentret kommer förinstallerat på alla IOS-enheter.
    • Om du inte hittar spelcentret, svepa ner på skärmen för att öppna Spotlight-sökningen och skriv sedan "Spelcenter".
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 13
    2. Logga in med ditt Apple-ID. När du startar Game Center för första gången blir du uppmanad att logga in med ditt Apple-ID.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 14
    3. Skapa ett profilnamn. Detta är det namn som kommer att visas i Leaderboards och kommer att visas för dina spelcentervänner.
  • Bild med titeln Ladda ner spel till din iPad Steg 15
    4. Lägga till vänner. Du kan länka dina iCloud-kontakter och Facebook-konton för att lägga till vänner, och du kan också lägga till personer du spelar mot när du spelar spel. Dina vänner kommer att visas i fliken Vänner, och utmaningar kommer att visas på fliken Utmaningar när du har några vänner som spelar samma spel som du.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande