Hur får man gratis skinn på mobila legender: bang bang

Även om mobila legender kan ge ut skinn som du kanske vill lägga till sin samling, är inte allt gratis, särskilt de gratis-2-play-. Du kanske inte är imponerad, men diamanter är inte ges till dig gratis vid de flesta gånger för att få skinn. Men mobila legender har inte glömt att förbereda dig för händelser som du kommer att njuta av att tjäna gratis skinn från! Thiswill hjälper dig att ta tag i fria skinn i mobila legender.

Steg

  1. Bild med titeln Få GRATIS skinn på mobil Legends_ Bang Bang Steg 1
1. Se upp för gratis hudhändelser. Ibland kommer MLBB att ge F2F-spelare en chans att vinna en hud genom att göra vissa åtgärder för att vinna skinn. Du bör fokusera på den listade uppgiften att vinna gratis föremål!
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på mobil Legends_ Bang Bang Steg 2
    2. Be om skinn från en vän. Ibland kommer en av dina MLBB-spelare att vara glada nog att gåva din hud. Du borde fråga dem först innan du gör något annat, eftersom det blir det enda sättet att lösa in någon en hud.
  • För att göra detta måste du vara vänner med den spelaren på MLBB i en vecka.
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 3
    3. Använd en VPN för landsspecifika händelser. Vissa spelare kommer att använda en VPN för att resa till en annan server och slutföra de givna uppgifterna för att få något gratis. Detta har meanderat inom en Gusion / Lesley Emote Event och Kof Skin Latin America biljetter, men om du är upp till att få något på olika sätt, gå till det!
  • Några av uppgifterna kommer att omfatta att spela minst en match av klassisk / slagsmål, så det borde vara känt som VPNs kan laga andra spelare ut.
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 4
    4. Rita på nyanlända. På nyanlända kommer det att främja en nyligen släppt hud (upp till en speciell tagg) som användare kan få en mindre kostnad med hjälp av kristaller av Aurora. Det kan dock finnas nya ankomstbiljetter som kan tjäna från laddning eller från medlemskapet Starlight. Du kan använda båda dessa metoder för att få den senaste huden.
  • Bild med titeln Få gratis skinn på mobil Legends_ Bang Bang Steg 5
    5. Använd det magiska hjulet. Om du fortsätter att dra i det magiska hjulet, finns det en chans att få antingen en målad eller en elithud. Du kan tjäna de magiska hjulpotionerna för laddning, starlight medlemskap eller att använda för vissa händelser. Om du lyckas få en magisk kristall, kan du lösa in en för en legendarisk hud!
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på Mobile Legends_ Bang Bang Steg 6
    6. Använd dina diamanter. Om du kunde få mer med ett presentkort (Apple eller Google Play) kan du använda de diamanter i alla former. Du kan även få gratis diamanter med användningen av diamantdraget, men oavsett hur du tjänar dem, kan du använda dem för alla typer av skinn.
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på mobil Legends_ Bang Bang Steg 7
    7. Var beredd på MPL-koder. I MPL-strömmar (mestadels i slutet av spel) visar de en giveaway-kod som spelare kan lösa in gratis skinn. För att göra detta måste du komma till den inlösendel på webbplatsen och följ anvisningarna som anges där.
  • Observera att dessa koder kommer att lösas snabbare än väntat, så du borde titta på strömmen för en chans att få en fri hud.
  • Bild med titeln Få GRATIS skinn på mobil Legends_ Bang Bang Steg 8
    8. Delta i Aurora Summon. I Aurora-summan finns det en chans att tjäna fria skinn och saker medan du använder Crystals of Aurora. När du gör 10 gånger rita (eller genom att öka dina lyckliga punkter till 80), kommer du att ha en hud av slumpmässig.
  • Du bör utnyttja den dagliga rabatten, vilket kommer att minska användningen med hälften (25 CoA).
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Varningar

    Hämta inte visuella hudskript. Även om tillverkarna erkänner att det är säkert, kan det få dig att förbjudas från spelet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande