Hur man dansar på gymnasiet danser

Oavsett om det är Prom eller Homecoming, kan High School Dances vara nerve-wracking. Massor av människor blir stressade av tanken på att dansa i allmänhet. Men att mastera några grundläggande rörelser kan hjälpa till att sänka din stressnivå och göra upplevelsen mycket roligare, allt från att bryta ner det med dina vänner för att sakta dansa med en förälskelse.

Steg

Metod 1 av 3:
Hantera nerver
  1. Bild med titeln Dans på High School Dances Steg 1
1. Håll dina förväntningar på dansrealistiska. Högskolefilmer tenderar att överdriva vikten av stora danser som prom och homecoming. Acceptera att inte allt kommer att hända precis som en film. Var uppmärksam på de saker som går rätt, inte de saker som händer annorlunda än du föreställde dig.
  • Till exempel, om du verkligen inte gillar fotot du och dina vänner tog på fotot, men du känner dig fantastisk i din klänning eller kostym fokus på den stora outfiten, inte det dåliga fotot.
  • Bild med titeln dans på gymnasiet Danser Steg 2
    2. Obsess inte om andra människor som dömer dig. Kom ihåg att det är en gymnasieskola-ingen förväntar dig att vara en världsklass, professionell dansare. Det är mycket mer troligt att de andra människorna på dansen är oroande för sina egna drag, snarare än att dissekera din. Ju mer du kan komma ut ur ditt eget huvud och bara ha en bra tid, ju mer andra kommer att vilja gå med dig på dansgolvet.
  • Om du fortfarande känner dig självmedveten, försök leende medan du dansar-det har visat sig sänka stressnivåerna.
  • Bild med titeln Dance på High School Dances Steg 3
    3. Bära något som gör att du känner dig självsäker. Ta reda på om det är en formell eller informell dans och klä sig i enlighet därmed. Bär något som är mycket snyggare eller mycket mer avslappnad än resten av dina vänner kan göra det svårt att njuta av natten.
  • Också överväga om din outfit kommer att vara bekväm att dansa i flera timmar. Om du planerar att bära klackar, överväga att få ett extra par mer bekväma lägenheter att förändras till någon gång.
  • Bild med titeln Dance på High School Dances Steg 4
    4. Ta en paus under dansen om du känner dig överväldigad. Du behöver inte aktivt dansa varje minut i din skoldans. Att ta raster kan till och med göra upplevelsen roligare genom att låta dig återaktivera.
  • Om du är nervös om långsam dans, ta en drink eller gå tillbaka till ditt bord för att kontrollera din telefon under en långsam sång. Sedan hoppa tillbaka in för nästa sång.
  • Du kan också ta en paus om dansgolvet blir för trångt eller folk bredvid dig dansar för aggressivt under en snabb sång.
  • Metod 2 av 3:
    Lärande grundläggande dansrörelser
    1. Bild med titeln Dance på High School Dances Steg 5
    1. Studsa din kropp upp och ner i tiden med beat. Detta är ett av de enklaste sätten att dansa. Plantera dina fötter, slappna av axlarna, låt dina armar sväva och studsa i tid med musiken. Detta bröd-och-smör flyttning är lätt att anpassa. När du väl har studsat, försök att lägga till din egen känsla genom att böja knäna för att byta höjd och svänga från sida till sida.
    • Överväg att lägga till i grundläggande armrörelser. Höj en arm upp medan du tar med den andra och växlar sedan fram och tillbaka till takten. Se till att det är lite utrymme mellan din arm och din torso.
    • En annan lätt överkroppsflyttning är en axelrulle, där du rullar axlarna upp och ner i rytm. Känna inte dina nävar medan du gör det här - håll fingrarna och händer avslappnad.
  • Bild med titeln Dance på High School Dances Steg 6
    2. Flytta benen med tvåstegs. För att göra tvåsteg, första steg med din högra fot till höger, ta sedan din vänstra fot in för att möta det. Sedan, gå till vänster med din vänstra fot och ta med den högra foten för att möta det. Upprepa detta drag i tid med sångens slag som spelar. Kasta in några blomningar med dina armar som känner sig bekväma, som en snap eller ett klapp, när du känner dig bekväm med själva steget.
  • Tvåsteget är ett bra drag för att försöka med någon typ av sång eller rytm. Det fungerar för ganska mycket någon sång över hela linjen.
  • För en variation, prova triangeln tvåsteg. I den här versionen, istället för att ta med ditt andra ben till att träffa din andra fot, gå tillbaka för att bilda en triangel.
  • Bild med titeln dans på gymnasiet dansar Steg 7
    3. Gör axeln mager när dansgolvet blir trångt. Axel Lean är ett bra alternativ när du dansar nära i en grupp, eftersom det inte kräver mycket fotarbete. Placera dina fötter axelbredd från varandra. Håll dina armar raka vid dina sidor, med händerna lätt vilar på toppen av låren. Luta till vänster, luta dig till höger, i tid med beat.
  • Att skaka saker upp lite, kasta in en dubbel mager på båda sidor. Att göra en dubbel mager, luta sig till ena sidan och sedan studsa tillbaka något för en sekund, mindre luta i samma riktning.
  • Bild med titeln Dance på High School Dances Steg 8
    4. Peka på en närliggande dansare och kopiera sina drag. Om du vill skaka upp saker, hitta någon annan på dansgolvet vars rörelser du beundrar. Titta på dem för att ta reda på hur de flyttar sina armar och ben, försök sedan imitera sina drag. Detta är ett enkelt sätt att lära sig nya dansrörelser på flugan!
  • Känner inte att du måste kopiera bara en person. Följ en persons ledning i en minut, sedan växla till en annan dansare.
  • Bild med titeln dans på gymnasiet Danser Steg 9
    5. Känn inte pressad att delta i några danser du inte är bekväm med. Dans på gymnasiet kan sträcka sig från dumt till sexuella. Slipning, till exempel, är vanligt vid prom och hemkomst - men om tanken på att dansa som nära någon gör dig obekväma, ta reda på vad du gillar och hitta en grupp vänner att dansa med så.
  • Metod 3 av 3:
    Njuter av en långsam dans
    1. Bild med titeln Dans på High School Dances Steg 10
    1. Hitta en partner när en långsam sång börjar spela. Om du kom med ett datum kommer du sannolikt att du är långsam dans med dem. Om du inte har ett datum, kan någon annan på dansen fråga dig. Eller, Fråga någon dig själv.
    • När långsam dansar med en annan person, försök bara att matcha sina drag och deras kropp. Håll dig till grundläggande steg och du kan hitta din rytm.
    • Att avvisa en dans, ordentligt säga: "Nej, tack."Var fast, men inte säga" kanske senare ", vilket kan leda personen på eller leda till en besvärlig situation senare om de frågar dig igen.
    • Om den person du bad om att dansa säger nej, ta inte det personligen. Det kan finnas många anledningar som inte har något att göra med dig som gick in i deras svar. Överväg att fråga någon annan att dansa istället, eller till och med sväva i en cirkel med en grupp vänner.
  • Bild med titeln Dans på High School Dances Steg 11
    2. Sätt dina armar på din partners axel eller runt halsen. Din partner ska placera sina händer på dina höfter eller linda sina armar runt din nedre rygg. Du kan tänka på den här typen av långsam dans som en slags utökad kram. Håll fötterna planterade och sväng fram och tillbaka i tid med musiken.
  • Traditionellt sätter kvinnan sina armar runt människans axlar eller nacke, och mannen lägger händerna på kvinnans höfter eller nedre rygg. Men gärna skaka upp saker, beroende på vad som är mest bekvämt för dig och din danspartner.
  • Upprätthålla ett bekvämt avstånd mellan dig och din partner, för att starta ungefär 1 fot (0.30 m) är en bra tumregel. Läs deras kroppsspråk under dansen för att bestämma om du ska flytta närmare.
  • Bild med titeln Dans på High School Dances Steg 12
    3. Håll din partners hand för en mer traditionell stil med långsam dans. Sätt din högra hand på din partners höft eller övre rygg. Använd din vänstra hand för att ta din partners högra hand och håll den upp och till sidan. Din armbåge ska vara böjd. Denna position hålls ofta av mannen, men känner sig inte bunden till traditionen.
  • Din partner ska lägga sin vänstra hand på axeln, och deras högra hand i din.
  • Interlace dina fingrar för en mer intim position.
  • Bild med titeln Dans på High School Dances Steg 13
    4. Kasta i en twirl för att skaka upp saker. Om du vill lägga till en speciell touch till din långsamma dans, bjuda in din partner att snurra. Ta ett steg tillbaka, vilket ger din partners vänstra arm upp i luften genom att höja din högra arm. Som ger dem utrymme att snurra 360 grader. Gå sedan tillbaka till startpositionen och fortsätt svänga till takten.
  • Bild med titeln dans på gymnasiet Danser Steg 14
    5. Ta djupa andetag för att vara avslappnad. Särskilt om du är långsam dans med någon du har en förälskelse på, kan ditt hjärta börja pounding eller dina händer kan börja svettas under en långsam dans. Styr din andning genom att fokusera på stadigt inandning och utandning. Detta är ett snabbt sätt att lugna och sakta ner ditt hjärtat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande