Hur man kontaktar nickelodeon

Har du någonsin velat att du kunde komma i kontakt med de människor som gör fantastiska visar som Svampbob Fyrkant, Sam & Cat, Fairly Odd Parents, och Avatar den sista luftbändaren? Om du har, önskar inte längre! Det är lätt att kontakta Nickelodeon, oavsett om du använder din dator, din telefon eller gammaldags snigelpost. Det finns massor av alternativ, så vänta inte - Kom igång idag!

Steg

Metod 1 av 3:
Kontakta Nickelodeon Online
  1. Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 1
1. Använd "Skriva nick" sida. Det snabbaste och enklaste sättet att komma i kontakt med Nick är vanligtvis via sin webbplats. För vanliga, vardagliga frågor (till exempel, om du vill veta när du kan fånga dina favoritprogram), använd webbplatsens "Skriva nick" funktion. Med detta är allt du behöver göra för ditt förnamn och skriv din fråga eller kommentar - det är super lätt!
  • Att komma till "Skriva nick" sida, bara söka efter "Skriv till nick" på din favorit sökmotor eller använd "Skriva nick" Alternativ från Mynick-sidan på Huvud Nickelodeon webbplats (nick.com).
  • Bild med titeln Kontakta Nickelodeon Steg 2
    2. Besök Nickelodeon "Kontakta oss" sida. Ett annat sätt att skicka dina frågor och bekymmer till Nickelodeon är att använda den officiella "Kontakta oss" Sida för Nick Storbritannien. Den här sidan är avsedd för Nick Viewers i Storbritannien, men du borde kunna få svar på nästan alla allmänna nickfrågor, så var inte rädd för att prova det!
  • Att komma till "Kontakta oss" sida, söka efter "Nick Kontakta oss" i din favorit sökmotor eller klicka på "Kontakta oss" knappen längst ner på UK Nickelodeon webbplats (http: // nick.co.Storbritannien).
  • För att hitta den här sidan, besök den viktigaste nickelodeon webbplatsen
  • Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 3
    3. Överväga att besöka "Hjälp" sida för vanliga frågor. Om du vill fråga Nickelodeon en vanlig fråga är det en bra chans att någon annan redan har frågat det! Kontrollera den officiella Nick UK-hjälpsidan för en lista med frekventa frågor (och deras svar). Om din fråga är på listan, behöver du inte ens spendera tid på att skriva Nick - bara läs svaret!
  • För att komma till hjälpsidan klickar du på "Hjälp" knappen längst ner på den huvudsakliga brittiska nickelodeon webbplatsen (http: // nick.co.Storbritannien).
  • Bild med titeln Kontakta Nickelodeon Steg 4
    4. För pressförfrågningar, använd Nickelodeon Press Contacts. Om du är journalist eller en medlem av trycket som kontaktar Nickelodeon av allvarliga skäl, istället för att använda Nicks vanliga online-kontaktresurser, använd en officiell press eller PR-kontakt. Dessa kontakter kommer att säkerställa att din fråga eller oro behandlas av en nickrepresentant i tid - om du använder en av onlineformulären ovan kan det ta tid för din seriösa undersökning att filtreras från tusentals obetydliga.
  • Det finns många officiella Nickelodeon Presskontakter - för många, i själva verket, för att lista här. För en komplett lista, besök Press-sidan för Nickelodeon-delen av Viacoms hemsida.
  • Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 5
    5. För allvarliga / affärsfrågor, använd Viacoms e-postadress. För allvarliga frågor som juridiska frågor, affärsförfrågningar, och så vidare, är det vanligtvis bäst att kontakta Viacom, Nickelodeons moderbolag, som har direkt kontroll över Nickelodeons affärsverksamhet. Det finns flera sätt att göra detta online, som beskrivs nedan:
  • Använd den officiella kontaktformuläret hos Viacom.com.
  • Kontakta den officiella företagsbloggen på Blog @ Viacom.com.
  • Kontakta Viacom genom sina sociala medier (Twitter: @viacom, Facebook: "Vila")
  • Metod 2 av 3:
    Kontakta Nickelodeon via telefon
    Bild med titeln Kontakta Nickelodeon Steg 6
    Bild med titeln Kontakta Nickelodeon Steg 6
    1. Använd 1-212-846-2543 för företagskontor i New York. Ringa Nickelodeon är inte en fråga om att använda ett enda telefonnummer - nätverket har regionala kontor över hela världen, var och en med eget nummer. Nickelodeons Corporate Headquarters är dock i New York City, så numret för detta kontor är lämpligt för en mängd olika globala frågor och bekymmer.
    • Om du ringer från utanför USA, glöm inte att lägga till ditt lands avsluta kod innan du ringer telefonnumret. Till exempel bör människor i Australien ringa "0011" innan fortsättning "1-212..."
  • Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 7
    Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 7
    2. Använd regionala kontorsnummer för lokala bekymmer. Som nämnts ovan har Nickelodeon ett antal mindre regionala kontor än sitt New York-huvudkontor. Dessa kan vara mer lämpliga för lokala frågor och bekymmer än New York-huvudkontoret, så du kanske vill använda dessa nummer istället, särskilt om du bor nära ett av dessa kontor. Tre av Nickelodeons viktigaste regionala kontorsnummer anges nedan:
  • Florida: 1-407-363-8500
  • Kalifornien: 1-818-736-3000
  • London: 1-732-779-8353
  • Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 8
    3. Använd Tryck KONTAKTER "Nummer för pressförfrågningar. Om du är journalist eller en medlem av pressen, istället för att ringa Nickelodeons kontor, använd företagets Press och PR-kontakter. Dessa yrkesverksamma jobb är att hjälpa till att se till att din fråga eller oro är besvaras så snabbt som möjligt, så de är vanligtvis ett mycket bättre val för faktachransfrågor, företagsinformation, och så vidare än ett enda kontor.
  • Som det noteras ovan har Nickelodeon för många tryckkontakter att lista här. För en komplett lista med telefonnummer, använd samma presssida som refererad ovan för online-pressförfrågningar.
  • Metod 3 av 3:
    Kontakta Nickelodeon via post
    1. Bild med titeln Kontakta Nickelodeon Steg 9
    1. Använd New York Corporate Office adress. Som med att kontakta Nickelodeon via telefon finns det ingen enda adress för att skicka nickelodeon - varje kontor runt om i världen har en annan fysisk adress, vilket gör saker lite komplicerat. Ännu en gång är New York Nickelodeon-huvudkontoret ett bra ställe att börja med allmänna förfrågningar. NYC-kontoret ligger på:
    • New york office
      1515 Broadway, 44: e våningen
      New York, NY 10036
  • Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 10
    2. Använd Burbank Studios adress. Nickelodeons teckningar är inte skrivna, skott eller animerade på företagskontor i New York. Faktum är att det mesta av det arbete som går in i att göra en bra nick show händer på Nickelodeon Studios i Kalifornien. Av den anledningen, om du har specifika frågor om hur utställningar är utvecklade och producerade för nätverket, är det en smart idé att skicka ditt mail här. Nickelodeon Studios är belägna på:
  • Nickelodeon Studios
    231 W OLIVE AVE
    Burbank, CA 91502
  • Bild med titeln Kontakt Nickelodeon Steg 11
    3. Använd regionalkontorens adresser över hela världen. Som nämnts ovan har Nickelodeon flera regionala kontor över hela världen. Viacom, dess moderbolag, har till och med fler kontor. Kontakta någon av dessa kontor via post är ett lönsamt alternativ för att få dina förfrågningar besvarade, även om det är värt att notera att varje regionkontor kanske inte kan svara på frågor som har att göra med saker utanför dess regionala "jurisdiktion". Nedan är bara några viktiga regionala kontor:
  • Storbritannien:
    Nickelodeon UK Limited
    17 - 29 Hawley Crescent, Camden
    London NW1 8TT.
  • Australien:
    Nickelodeon
    GPO Box 4371
    Sydney NSW
    2001
  • Norra Europa
    Viacom International Media Networks Nordeuropa
    Stralauer Allee 6, 10245
    Berlin, Tyskland
  • Spanska språkförfrågningar
    Viacom Media International
    Paseo de Recoletos 33
    Madrid
    28004
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var dig själv i telefon! Låtsas inte vara någon du inte är.
  • Nickelodeon tillåter vanligtvis inte människor att auditionera för roller genom direkt begäran. Om du är en skådespelare är en mycket bättre idé att anlita en talang eller bokningsbyrå för att få dig en audition.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande