Hur man kontaktar elon musk

Elon Musk är ett affärsmagnat, Investor, ingenjör och uppfinnare. Han är grundare och VD för Space X och medgrundaren av Tesla. Du kanske vill kontakta MUSK för att dela dina tankar eller frågor om hans produkter. Du kanske också vill berätta om dina idéer eller din uppskattning för hans arbete med miljövänlig energi. Du kan nå ut till honom online via Facebook, Twitter och Tesla-webbplatsen. Du kan också kontakta honom genom att skicka ett brev till Tesla-styrelsen.

Steg

Metod 1 av 2:
Nå ut till honom online
  1. Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 1
1. Kontakta Musk på Twitter. Elon Musk är aktiv på Twitter och kontrollerar sitt konto regelbundet. Du kan tweet honom genom sitt twitterhandtag @elonmusk eller genom att få tillgång till sin twitter här: https: // Twitter.com / elonmusk. Du behöver ett Twitter-konto till Tweet till honom. För att tweet honom, skriv ett meddelande på Twitter med 140 tecken eller mindre. Inkludera @elonmusk i meddelandet så att han kan märkas i den och få en anmälan när du tweetar ditt meddelande.
  • Till exempel kan du tweet, "@elonmusk när kan vi förvänta oss prisvärda Tesla-modeller för konsumenter?" eller "@elonmusk tack för att du överväger miljön när du gör dina produkter."
  • Han kan sedan svara på dig på Twitter genom att märka ditt Twitter-hanter och skicka ett meddelande.
  • Följ MUSK på Twitter så att du kan hålla dig uppdaterad på hans tweets och ansluta till honom regelbundet.
  • Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 2
    2. Nå ut till Musk på Facebook. Han har också en aktiv Facebook-sida under namnet "Elonmusk." Sök hans namn på Facebook eller få tillgång till hans Facebook-sida här: https: // Facebook.com / elon-MUSK-19958149870 /. Du kan sedan skicka ett meddelande eller kommentera Elon Musk på sin Facebook-sida så att han kan läsa den.
  • Till exempel kan du skriva, "Tack, herr. Musk, för att ta hand om behoven hos konsumenter och miljö." Eller du kan skriva, "herr. Musk, jag har en bra marknadsföringside för Tesla...".
  • Det finns ingen teckengräns på Facebook för meddelanden så att du kan göra din kommentar så länge du vill. Om din kommentar är lång, kan du bryta upp den med indragning till det är lättare att läsa.
  • Du kan också kommentera inlägg gjorda av Musk på sin Facebook-sida. Han kan sedan läsa din kommentar och svara på det.
  • Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 3
    3. Skriv en kommentar till hans instagram. Anslut med honom på hans instagram @elonmusk eller få tillgång till den här: https: // Instagram.com / elonmusk /?hl = en. Du behöver ett Instagram-konto för att skicka en kommentar på Musks Instagram-konto. Du kan sedan skicka en kommentar till någon av hans inlägg på Instagram för att ansluta till honom.
  • Du kan också märka MUSK i ditt eget Instagram-post genom att sätta @elonmusk i kommentarfältet. Ta sedan en kort notering eller kommentar i ditt inlägg.
  • Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 4
    4. Skicka in en fråga eller kommentar på Tesla-webbplatsen. Använd kontaktformuläret på den officiella Tesla-webbplatsen, som hittades här: http: // ir.tesla.com / kontakt-oss. Du måste ange ditt namn och e-postadress i formuläret.
  • Du kan då inkludera ett ämne för ditt meddelande och dina kommentarer. Håll ämneslinjen kort och till den punkten så musk vet vad dina kommentarer handlar om.
  • När du har fyllt i formuläret kan du skicka in den och vänta på ett svar.
  • Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 5
    5. E-post Teslas försäljning eller pressadress. Om du har en fråga om försäljning för Elon Musk kan du försöka kontakta honom genom Tesla-försäljningsemail: Nasales @ teslamotors.com. Om du har en pressfråga eller kommentar till ELON MUSK, som för en nyhetsartikel eller historia, kan du försöka nå honom genom Tesla-pressmeddelandet för Nordamerika: Press @ Tesla.com.
  • Du hittar en komplett lista med Press-e-postadresser på Tesla-kontaktsidan: https: // tesla.com / kontakt.
  • Metod 2 av 2:
    Kontakta honom via post
    1. Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 6
    1. Skriv ett brev till Musk som förklarar dina bekymmer eller idéer. Komponera en kort, en sidbrev till MUSK. Använd en hälsning som "Kära Elon Musk" eller "Kära herr. Mysk." Därefter skissera dina bekymmer, idéer eller tankar i korta stycken. Avsluta bokstaven med ett tecken av som "Din fläkt" eller "En bekymrad konsument."
    • Du kan hand skriva brevet för en mer personlig touch eller skriv upp det så det är läsbart och lätt att läsa.
  • Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 7
    2. Skicka brevet till Tesla-styrelsen. Sätt brevet i ett kuvert och adressera det till "Elonmusk." Skicka sedan brevet till: Corporate Secretary, Tesla, Inc. 3500 Deer Creek Road, Palo Alto, CA 94304 USA.
  • Se till att du inkluderar rätt porto så att brevet kommer till Tesla.
  • Inkludera en returadress längst upp till höger på kuvertet så att du kan få ett svar.
  • Bild med titeln Kontakta Elon Musk Steg 8
    3. Använd sociala medier för att låta Musket veta att du skickade brevet. Han får massor av mail varje dag. För att göra ditt brev ut, försök använda Twitter eller Facebook för att låta honom veta att du har skickat det till honom. Tweet En skärmdump av ditt brev till sitt twitterhandtag så att han kan se den. Skicka en skärmdump av ditt brev till sin Facebook-sida så det är på sin radar och han kan komma åt det snabbt.
  • Du kan inkludera en kort notering på sociala medier som, "herr. Musk, jag har skickat dig ett brev fullt av bra idéer för Tesla, snälla svara om du kan!" eller "herr. Musk, här är ett brev som jag skickade dig nyligen om mina bekymmer runt solenergi, kom tillbaka till mig när du får chansen!"
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande