Hur man kontaktar ellen degenerer

Ellen Degeneres är en populär komedi och prat show värd. Samtidigt som du kontaktar Ellen direkt, som många andra kändisar, är det inte möjligt att få henne att uppmärksamma genom att skicka ett meddelande, foto eller video till Ellen Degeneres-showen. Du kan göra det här, antingen online, på Ellens officiella Ellentube-webbplats, eller med snigelpost. Du kan också följa Ellen på sociala medier för att interagera med meddelanden, videor och foton hon postar.

Steg

Metod 1 av 2:
Komma i kontakt med Ellen Show
  1. Bild med titeln Kontakt Ellen Degeneres Steg 1
1. Skicka ett online-meddelande om du vill vara en del av showen. Om du hittade en rubrik som du skulle vilja dela med Ellen för sitt segment "Rätta mig om jag har fel," Vill du visa upp din speciella skicklighet, eller bara vill berätta om Ellen en personlig historia, kan du komma i kontakt med Ellens team genom att fylla i ett online-meddelandeformulär på Ellentube, följeslagningswebbplatsen till Ellens TV-imperium. Besök bara http: // skicka.ellentv.com / be-on-the-show, Välj anledningen till att du vill komma i kontakt med Ellen och fyll i den begärda informationen.
  • För att skicka in ett onlineformulär måste du ange ditt namn, e-postadress, telefonnummer och hemadress utöver det foto, video eller meddelande du vill skicka.
  • Försök att inte bli avskräckt om du inte hör tillbaka direkt. Ellen-showen får många meddelanden varje dag, och det kan ta dem ett tag att läsa din.
  • Bild med titeln Kontakt Ellen Degeneres Steg 2
    2. Kontakta Ellen-showen med snigelpost.Om du föredrar traditionella sätt att komma i kontakt med människor, skickar Ellen ett brev också ett alternativ. Skicka bara ett stämplat kuvert med din returadress till följande adress:
  • Ellen Degeneres visar, PO Box 7788, Burbank, CA 91522.
  • Om du vill ha Ellen själv att läsa ditt brev, istället för någon på Ellen Showens produktionsteam, var noga med att göra det tydligt i ditt brev.
  • Du kan antingen skriva om något som är relaterat till showen eller skriva ett personligt brev till Ellen själv.
  • Bild med titeln Kontakt Ellen Degeneres Steg 3
    3. Dela en video eller ett foto med Ellen på Ellentube. Om du har ett Ellentube-konto kan du skicka Ellen en rolig eller rörande video eller foto genom att klicka på den gröna knappen i det övre högra hörnet av ellentube-hemsidan. Dra sedan bara filen med din video eller foto i den angivna rutan och ge en titel och beskrivning av din inlämning. Du kan nå Ellentube-webbplatsen genom att besöka https: // ellentube.com.
  • Om du inte har ett Ellentube-konto kan du ställa in en med bara en e-postadress, Google-konto eller Facebook-profil.
  • Bild med titeln Kontakt Ellen degeneres Steg 4
    4. Skicka ett mail om du vill annonsera på Ellen-showen. För att skicka en förfrågan om annonsering på Ellen-showen, skicka ett mail till Letsdothis @ Ellentv.com. Var noga med att din e-post innehåller ditt företags namn, marknadsföringsmål och kontaktinformation.
  • Metod 2 av 2:
    Interagera med Ellen på sociala medier
    1. Bild med titeln Kontakt Ellen Degeneres Steg 5
    1. Capture Ellen Showens uppmärksamhet på Twitter. Ellen och Ellen Show håller en aktiv närvaro på Social Media Site Twitter. För att få uppmärksamhet, lägg bara till @theellenshow eller @ellentube till din tweet så att den dyker upp i Ellen Showens nämnder.
    • Om din Tweet får tillräckligt med uppmärksamhet, kan Ellen själv ens vilja eller retweet det.
    • På Twitter kan du också vilja, retweet, eller kommentera videoklipp, foton och meddelanden som Ellen tweets ut för att visa ditt stöd.
  • Bild med titeln Kontakt Ellen degeneres Steg 6
    2. Följ Ellen på Facebook för att kommentera eller som hennes inlägg. Medan Facebook inte är en bra plattform för att komma i kontakt med Ellen om du vill ha ett svar, kan du fortfarande kommentera eller som Ellens inlägg och interagera med andra Ellen-fans. Du hittar Ellens officiella Facebook-sida här: https: // Facebook.com / ellentv /.
  • Det finns många falska Facebook-konton som låtsas vara Ellens officiella sida, så var försiktig. För att avgöra om en sida är äkta, leta efter en liten blå cirkel med ett vitt kryssrutan efter Ellens namn.
  • Bild med titeln Kontakt Ellen Degeneres Steg 7
    3. Kolla in Ellens andra sociala mediesidor för att kommentera bilder och videoklipp. Instagram, Snapchat och Pinterest är andra populära sociala medier där Ellen Show upprätthåller aktiva profiler. Om du har ett konto på en av dessa webbplatser, sök bara efter Ellen Showens verifierade konto för Ellen Show och klicka på "Följ."
  • Ellen och Ellen-laget läser inte varje kommentar på dessa sociala medier, så det bästa sättet att komma i kontakt med Ellen-showen är genom Ellen Shows officiella hemsida eller via snigelpost.
  • Ellens enda offentliga konton på sociala medier är de som är knutna till Ellen-showen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande