Hur man kontaktar miley cyrus

Miley Cyrus är en amerikansk skådespelerska och musikalisk artist som är mest kända för hennes prestanda i Disneys Hannah Montana-tv-serie och för frisläppande av flera popmusikalbum. Om du vill kontakta Miley Cyrus för att berätta för henne hur mycket du tycker om sitt arbete eller ställa en fråga, är du inte ensam! Kändisar som Miley Cyrus släpper inte sina privata telefonnummer eller e-postadresser, så de bästa sätten att kontakta Miley Cyrus är via sociala medier och fanpost.

Steg

Metod 1 av 4:
Kontakta Miley Cyrus på Twitter
  1. Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 2
1. Skapa ett Twitter-konto. Besök Twitter.com och tryck på fliken Anmäl dig längst upp till vänster på skärmen. Om du åtkomst till Twitter med en mobilenhet måste du hämta den fria appen först. Ange ditt fullständiga namn, din e-postadress och ett lösenord för att skapa ditt konto.
  • Du måste besöka din e-postadress när du registrerar dig för att validera ditt konto.
  • Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 1
    2. Följ Miley Cyrus på Twitter. Miley Cyrus officiella Twitterhandtag är @mileycyrus. Navigera till Miley Cyrus "officiella Twitter-konto. Du kan också söka efter Miley Cyrus i sökrutan längst upp till höger på din webbsida. Det kan dock finnas falska Miley Cyrus Twitter-sidor.
  • Du kan se till att du följer rätt Miley Cyrus genom att kontrollera om användarsidan är autentiserad. Om det här är den riktiga Miley Cyrus kommer det att finnas ett blått markering bredvid hennes namn på vänster sida av sidan. Leta efter kryssrutan under hennes bild.
  • Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 3
    3. Tweet på Miley Cyrus. Klicka på "Tweet till Miley Ray Cyrus" som ligger till vänster om Mileys Twitter-tidslinje. Detta gör att du kan skriva något meddelande du vill ha som visas direkt på hennes Twitter-sida.
  • Tänk på att många människor kommer att meddela henne och att alla kommer att kunna se ditt meddelande.
  • Du kan inte skicka ett direkt (privat) meddelande till Miley Cyrus. Den funktionen är reserverad för personer som följer dig. Miley Cyrus har inte valt att ta emot direkta meddelanden från andra personer på Twitter.
  • Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 4
    4. Skriv ditt meddelande till Miley Cyrus och klicka sedan på "Tweet." Ditt meddelande skickas till Miley Cyrus och visas i hennes meddelanden Tidslinje.
  • Förstå att Miley Cyrus får många meddelanden från människor. Känn inte förolämpad om hon inte kommer tillbaka till dig omedelbart eller alls. Det finns inget sätt att veta säkert om hon läser hennes tweets eller om hon har någon läs dem för henne.
  • Metod 2 av 4:
    Kontakta Miley Cyrus på Facebook
    1. Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 6
    1. Gör ett Facebook-konto. Om du inte redan har ett Facebook-konto, navigera till Facebook.com och skapa ett konto genom att trycka på "Registrera dig" på högra hörnet på skärmen. Skriv in ditt namn och e-post och du kan snabbt ställa in din profil. Logga in på ditt Facebook-konto med din e-postadress och lösenord.
  • Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 5
    2. Besök Miley Cyrus Facebook-sida. När du är inloggad på Facebook måste du hitta Miley Cyrus Facebook-sida. Sök efter Miley Cyrus i sökverktygsfältet längst upp på sidan. Du kan också navigera till Miley Cyrus officiella Facebook-konto på https: // Facebook.com / mileycyrus.
  • Om Miley Cyrus-sidan har en blå markering bredvid det vet du det är den riktiga Miley Cyrus. Tryck på den liknande knappen på höger sida av sidan för att följa hennes sida och kunna skriva en kommentar.
  • Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 7
    3. Kommentera Mileys Facebook-sida. Klicka på länken "Kommentar" nedanför någon post på Mileys Facebook-sida. Skriv ditt meddelande i kommentarfältet och tryck sedan på "Enter. Ditt meddelande kommer nu att publiceras till Mileys Facebook-sida.
  • Tänk på hur offentligt du vill att ditt meddelande ska vara innan du skickar det. Om du skriver en personlig historia om hur Miley inspirerade dig och du inte känner dig bekväm att dela den med andra människor, kanske du borde kontakta henne på ett annat sätt. Skriftlig fan mail är ett mer privat sätt att kontakta Miley Cyrus.
  • Kom ihåg att hålla profanity och annat invändigt innehåll ur ditt meddelande. Facebook kan ta bort offensiva meddelanden.
  • Metod 3 av 4:
    Kontakta Miley Cyrus på Instagram
    1. Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 9
    1. Hämta och öppna Instagram. De flesta använder instagram på sin smarta telefon. Ladda ner gratis Instagram-appen för din telefon eller surfplatta. Det är gratis, så det borde inte vara något problem. Starta Instagram-programmet på din mobila enhet.
    • Du måste också göra ett konto för att kunna kontakta Miley. Välj ett Instagram-handtag och verifiera ditt konto med hjälp av e-post.
    • Du kan också använda Instagram via någon webbläsare.
  • Bild med titeln Kontakta Miley Cyrus Steg 10
    2. Hitta Miley Cyrus Instagram-sida. Navigera till Miley Cyrus officiella Instagram-sida på https: // instagram.com / mileycyrus.
  • Bild med titeln Kontakta Miley Cyrus Steg 11
    3. Kommentera ett foto. Tryck på ett foto på Mileys Instagram-sida. Längst ner på bilden ser du ett kommentarfält. Det kommer förmodligen att vara ett antal andra personer som redan kommenterat på bilden. Detta är inte det mest direkta sättet att kontakta Miley, men det är ett bra sätt att interagera med henne som en fläkt.
  • Skriv ditt meddelande i kommentarfältet och välj sedan alternativet för att skicka ditt meddelande. Din kommentar kommer nu att publiceras och fästas på Mileys Instagram Photo.
  • Metod 4 av 4:
    Skicka fläktpost till Miley Cyrus
    1. Bild med titeln Kontakta Miley Cyrus Steg 13
    1. Skriv ditt brev. Utkast till ditt brev till Miley Cyrus på en bit brevpapper. Överväg att berätta för henne hur stor en fläkt du är, eller hur mycket du uppskattar det arbete hon gör, eller att du är glad att se henne i konsert snart. Om du skriver ett riktigt trevligt brev kan du ha turen att få ett personligt brev tillbaka.
    • Undvik att skriva någonting eller inflammatoriskt - trots allt skulle du hata att få ett brev så. Kändisar är också människa.
  • Bild med titeln Kontakt Miley Cyrus Steg 14
    2. Skicka ditt brev till Miley. Adressera försiktigt ditt brev till Miley Cyrus i vård av ReignDeer Entertainment, 9220 Sunset Blvd., Svit 210, West Hollywood, CA 90069. Ditt brev kommer att levereras till Miley Cyrus av hennes ledningsgrupp.
  • Se till att du skriver adressen på framsidan av kuvertet och lägg till porto
  • Bild med titeln Skicka ett brev till din bästa vän Steg 9
    3. Inkludera ett självadresserat stämplat kuvert (Sase) om du vill ha en autograf. Om du skriver till Miley Cyrus som begär en autograf, måste du inkludera en sas så att hon kommer att kunna skicka autografen till dig. Miley Cyrus får sannolikt många autografförfrågningar så att du ökar chanserna att hon svarar genom att inkludera ett kuvert som redan har stämplat.
  • Skriv ditt namn och adress på ett separat kuvert än den du skickar till Miley Cyrus. Skriv på det här kuvertet som om du hanterade ett brev till dig själv. Sätt ett stämpel på den och släpp sedan det här kuvertet inuti det större kuvertet du skickar till Miley Cyrus. Se till att du inte stänger det mindre kuvertet.
  • Bild med titeln Gör klockor Steg 6
    4. Vänta tålmodigt. Miley Cyrus är en mycket populär kändis och det är troligt att hon får mycket fanpost. Det finns ingen garanti för att hon kommer att svara, men vara tålmodig och hoppas på det bästa!
  • Tips

    Läs mer om kommande levande evenemang och konserter med Miley Cyrus genom att anmäla dig till Miley`s Fan Club-postlista på http: // mileycyrus.com /. Om du inte kan kontakta Miley Cyrus med hjälp av någon av de andra metoder som beskrivs i den här artikeln kan du försöka träffa henne personligen genom att delta i levande händelser, eller genom att anmäla sig till att vinna gratis backstage passerar till sina konserter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande