Hur man kontaktar national landlords association (nla)

Om du är hyresvärd, som går med i National Landlords Association kan ge dig de verktyg och legitimitet du behöver för att effektivt hantera dina egenskaper. NLA erbjuder professionell ackreditering, tjänster och juridisk rådgivning till hyresvärdar i Storbritannien. Förvirra inte det med National Landlord Association (singular), som erbjuder liknande tjänster till hyresvärdar i USA. Kontakta den lämpliga föreningen online är det enklaste sättet att gå, men det finns några andra alternativ om du bara letar efter grundläggande information eller råd.

Steg

Metod 1 av 2:
Komma i kontakt med NLA (UK)
  1. Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 1
1. Gå till NLA-webbplatsen. Gör en snabb sökning efter "National Landlords Association Storbritannien" På din webbläsares sökfält. Klicka på det första alternativet (URL-adressen ovan kommer källtiteln att läsa: "hyresvärd.org.Storbritannien") att gå till deras hemsida.
  • Detta ska inte förväxlas med "Residential Landlords Association," som sannolikt kommer att dyka upp i dina sökresultat.
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 2
    2. Klick "Kontakta oss" och ange din kontaktinformation och ämne. Ange ditt namn, e-post och den typ av förfrågan du har. Typ av fråga är en rullgardinslista som innehåller saker som "Produkter och tjänster," "Kurser och andra evenemang," och "NLA Press Office." Om du har en allmän fråga som inte faller under ett av de tillgängliga alternativen, välj "Vet inte!"
  • Om du till exempel har en fråga om dina försäkringspremier för en egendom du äger, välj "Produkter och tjänster."
  • Om du är medlem, ange ditt medlemsnummer i lämplig textruta.
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 3
    3. Ange ett meddelande och godkänna sekretessvillkoren innan du skickar in. Skriv ditt meddelande i meddelandefältet och korrekturläsa det för eventuella fel. Skriv i en professionell, vänlig ton och håll det kortfattat och till-punkt. Kontrollera rutan Sekretess och Villkor innan du skickar in formuläret.
  • Till exempel kan du säga, "Jag är en ny hyresvärd av 2 fastigheter i Greater London-området. Jag är intresserad av att få min NLA-ackreditering. Finns det några alternativ för att ta ackrediteringskursen online?"
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 4
    4. Skicka din lokala representant som ett alternativ. Klicka på "I mitt område" och välj regionen Din egendom är belägen i. Om din region inte är listad, välj en nation istället. Skicka representanten som motsvarar din mindre lokal.
  • Till exempel, om du har 2 fastigheter i olika platser av större London (som Hackney och Lambeth), kontakta olika representanter för var och en.
  • Ditt områdes representant är mitten mellan NLA, hyresvärdar och lokala myndigheter. De kan leda möten och händelser, ge konsultationer och hjälpa dig med eventuella frågor om licensiering eller evenemang i ditt område.
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 5
    5. Ring dem om du är en NLA-medlem som söker råd. NLA har en separat telefonlinje för medlemmar för att få råd från sitt expertlag. Om du är medlem och behöver lite professionell vägledning om något angående din egendom eller NLA-fördelar, ring 0300 131 6400.
  • Rådslinjen är öppen måndag till fredag ​​från 8:00 - 18:00 och lördag från 9:00 - 1:00.
  • Som ett exempel kan du få några råd om när du ska anställa en professionell arkitekt för att utöka en egendom eller hur man effektivt utövar en sajtbedömning.
  • Metod 2 av 2:
    Anslutning med NLA (USA)
    1. Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 6
    1. Gå till NLA-webbplatsen och klicka på "Kontakta oss." Typ "National Landlord Association" i din webbläsares sökfält och klicka på deras hemsida (det ska vara det första eller andra resultatet). Titta längst upp till höger om fönstret för att hitta en knapp som läser "Kontakta oss" och klicka på det.
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 7
    2. Ange din kontaktinformation och ett meddelande innan du skickar in. Skriv in ditt namn och e-postadress i lämpliga rutor. Fråga vilka frågor du kan ha i meddelandefältet, hålla det kort och direkt. Kontrollera vad du har skrivit för eventuella fel och, när du är nöjd med det, klicka på "Skicka in."
  • Till exempel, "God eftermiddag har jag en fråga om hypotekslån och kan behöva några råd om hur man fortsätter att ansöka om ett SBA-litet företagslån i Destin, Florida. Kan du hänvisa mig till någon i mitt område jag kan prata med om detta?"
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 8
    3. Anslut med NLA på Twitter. Typ "National Landlord Association Twitter" i din webbläsares sökfält eller skriv in twitter.com / usnla i din webbläsares URL-bar. När du är på deras profilsida, tweet på dem genom att inkludera "@USNLA" I din tweet.
  • Deras profil är allmän, så du kan titta på deras Twitter-sida om du har ett Twitter-konto eller inte.
  • Tyvärr kan du inte skicka dem ett direktmeddelande eftersom de har inaktiverat det i slutet.
  • Om du har ett Twitter-konto, var du välkommen att "Följ" dem så deras tweets dyker upp på ditt Twitter-flöde. De lägger upp många intressanta artiklar om uthyrning och fastighetsnyheter som kan vara till hjälp för dig.
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) Steg 9
    4. Skicka NLA ett privat meddelande på Facebook. Logga in på ditt Facebook-konto och skriv "National Landlord Association" in i sökfältet på toppen. Klicka på "Skicka meddelande" och skriv dem en kort, direkt e-post med några frågor eller kommentarer du har.
  • Om du skickar meddelandet på en veckodag morgon eller eftermiddag, svarar de vanligtvis inom några timmar.
  • Till exempel kan du säga, "Jag är en ny hyresvärd i Austin, Texas-området och har en fråga om försäkringspremier. Kan du hänvisa mig till en lokal representant som kan ge mig några råd om vilken betalning som är rätt för mig och min egendom?"
  • Du kan också gå till NLAs hemsida, bläddra till botten och klicka på Facebook-ikonen för att gå direkt till sin profilsida.
  • Bild med titeln Kontakta National Landlords Association (NLA) steg 10
    5. Följ NLA på LinkedIn för att se jobbposter och lokala representanter. Klicka på LinkedIn-ikonen i det nedre högra hörnet av sin webbsida eller söka efter "National Landlord Association" På LinkedIn-sökfältet. Gå till deras sida och klicka på "Jobb" För att bläddra i tillgängliga öppningar eller "människor" Att ansluta till representanter i ditt område.
  • Du kan titta på deras LinkedIn om du har ett LinkedIn-konto eller inte. Att navigera sin profil (i.e., Visa jobbpost och anställda), du måste logga in via ditt LinkedIn-konto.
  • Deras LinkedIn-profil är ansluten till sin Facebook-profil, så du kan läsa sina inlägg även om du inte har ett Facebook-konto.
  • Tips

    Tillbringa lite tid att surfa på webbplatsen för att se om din fråga kan besvaras av eventuella upplagda vanliga frågor eller artiklar.
  • Överväg att anmäla dig till NLA (UK) nyhetsbrevet för att få nyheter, händelsemeddelanden och fastighetslicensuppdateringar.
  • Varningar

    Försök inte utgöra som en ackrediterad NLA-hyresvärd eller medlemmen om du inte är för att det bara garanterar ditt rykte som hyresvärd.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande