Hur man kontaktar priceline

Priceline är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på att hitta rabatterade priser på hotell, hyrbilar, flyg och kryssningar. Du kan använda Priceline för att bläddra och boka semesterpaket över hela världen. Om du behöver kontakta Priceline, ring bara upp deras nummer, starta chatten eller utarbeta ett mail, och du kan enkelt komma i kontakt med en associerad.

Steg

Metod 1 av 2:
Kontakt via telefon
  1. Bild med titeln Kontakt Priceline Steg 1
1. Ring 1 (877) 477-5807 för att kontakta Priceline från U.S. och Kanada. Du kan enkelt nå Priceline via telefonen för att hjälpa dig med allmänna kundservice-relaterade problem eller om du vill göra en bokning via telefon. Kontakta Priceline via telefon Om du behöver hjälp med saker som att ändra eller avbryta dina biljetter, resor rådgivande information eller bagagebegränsningar och avgifter.
  • Du kan också ringa det här numret om du har frågor relaterade till din bokning, slutliga faktura eller speciella önskemål.
  • Dessutom ansluter 1 (800) Priceline dig till en kundservice linje.
  • Bild med titeln Kontakt Priceline Steg 2
    2. Ange ditt telefonnummer om samtalet är urkopplat. När du ringer, frågar den automatiska inspelningstjänsten att du ger din återuppringningsinformation. Skriv in ditt nummer med knappsatsen, eller säg varje siffra högt. Då omdirigerar du till en associerad.
  • På så sätt kan Priceline Associate återansluta med dig direkt om du förlorar tjänsten eller samtalet droppar.
  • Om samtalet kopplar bort och du inte har ett återuppringningsnummer, kan du behöva förklara situationen igen till en annan associerad.
  • Bild med titeln Kontakta Priceline Steg 3
    3. Leta reda på ditt rese nummer om du ringer om en aktuell bokning. Om du har ett flyg, hyrbil eller hotellreserverat behöver du reservanteln till bokningen när du ringer. Du kan hitta det här numret på ett bekräftelsemail eller genom att logga in på ditt konto.
  • Leta reda på ditt rese nummer om du vill ändra ditt hyrbilpaket.
  • Bild med titeln Kontakt Priceline Steg 4
    4. Diskutera din fråga eller oro med en Priceline Associate. När du har använt ditt återuppringningsnummer ansluts linjen automatiskt med den första tillgängliga Priceline Associate. De kommer att fråga dig om ditt rese nummer och beskriva din fråga eller oro. Artigt och respektfullt diskutera situationen, och associeringen kan hjälpa.
  • Till exempel, säg något som, "Hallå där. Jag har en avgift på mitt konto men jag slutförde aldrig bokningen. Kan du ta bort laddningen?"
  • Bild med titeln Kontakta Priceline Steg 5
    5. Läs kundsupportens telefonnummerlista om du ringer från utlandet. Priceline är huvudsakligen baserad i U.S. och Kanada, även om du kan göra reservationer över hela världen. Om du är medborgare i ett annat land eller besöker utomlands, besök Kundsupportsidan. Titta över listan med telefonnummer för att bestämma rätt nummer som ska ringas. Listan är organiserad av region och land.
  • Till exempel, om du ringer från U.K, Ring 020 7136 8462. Dessutom ring 069 5170 9665 om det ringer från Tyskland.
  • Om du ringer från ett land som inte är listat på den här sidan, ring +1 212 444 0022.
  • Om du gjorde en reservation via Priceline Europe kan du ringa sina partner Aktiva hotell på + 44-20-861-8007.
  • Bild med titeln Kontakta Priceline Steg 6
    6. Ring Priceline 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Priceline Associates är bemannade hela dagen varje dag, och de stänger inte för helgdagar. Som ett resultat kan de omedelbart hjälpa dig med någon av dina resebyråer.
  • Till exempel, om du inte hittar din hotellbokning på julafton, är det okej! Ring Priceline och de kan hitta incheckningsdatum och tid.
  • Metod 2 av 2:
    Chattar online med en Priceline Associate
    1. Bild med titeln Kontakt Priceline Steg 7
    1. Inleda en chatt session på deras hemsida om du har en allmän fråga eller oro. Du kan initiera en chatt från antingen en dator eller en mobil enhet genom att besöka Priceline`s Hjälp-sida. Pricelines kundservice team är tillgängligt via chatt service för alla frågor eller oro du kan ha. Du kan chatta med Priceline 24/7.
    • Till exempel chatt med dem om du vill nämna ett rumspreferens eller behöver hjälp med att ändra ditt flyg.
  • Bild med titeln Kontakt Priceline Steg 8
    2. Skriv in ditt namn och e-post och välj din produkt från listan. Innan du kontaktar en agent, ge dem ditt för- och efternamn och e-postadress i respektive lådor på chattlänken. Ange sedan om din fråga eller problem handlar om flyg, hotell, paket, profil, bilar eller annat. Nämna om det är om en befintlig bokning och skriv en kort mening eller 2 om hur Priceline kan hjälpa dig.
  • Du kan till exempel välja "bilar" och skriva, "Hej, det verkar vara en prissänkning mellan avgiften på mitt kort och min bekräftelse. Detta är hänvisat till min hyrbil planerad till 8/22."
  • Bild med titeln Kontakt Priceline Steg 9
    3. Förklara din fråga eller oro respektfullt till associeringen. När du skriver dina svar på Priceline Associate, använd artigt, respektfullt språk. Ge dem så mycket detaljer som möjligt, så de kan hjälpa dig till det bästa av sina förmågor. På det här sättet kan du få den bästa servicen som är möjlig.
  • Till exempel är det bra att ge associerat ditt rese nummer och datum för bokning.
  • Tips

    Innan du kontaktar Priceline kan du granska sina vanliga frågor om du vill se om du kan hitta svaret på din fråga eller oro där. För att göra detta, besök Priceline`s Hjälp-sida.

    Varningar

    Om du inte ger grundlig information till kundserviceförbundet (till exempel rese nummer), kanske de inte kan svara på dina frågor eller bekymmer.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande