Hur man blir revisor

Revisorer är högutbildade finansiella yrkesverksamma som förbereder och undersöker finansiella poster. Beroende på dina intressen kan du hitta redovisning för att vara ett attraktivt yrke. För att bli revisor måste du dock möta ett antal pedagogiska kriterier och, beroende på vilken typ av bokföring du vill göra, få vissa certifieringar. Med rätt utbildning och certifieringar kommer du att kunna bli revisor och snabbt flytta upp i yrket.

Steg

Metod 1 av 3:
Uppfyller de utbildningsbehov
  1. Bilden med titeln Bli en revisor Steg 1
1. Gå ut gymnasiet. Det första steget på din resa till att bli en revisor är att examinera från gymnasiet eller ta emot din GED. Att fokusera på matematik och affärskurser kommer att ge dig en solid grund för en framtid i redovisning. Överväg att ta valfria och AP-kurser i näringsliv och redovisning.
  • Du kan också överväga att gå med i en affärs- eller bokföringsklubb på din skola, som Deca och FBLA. Detta hjälper dig att få ytterligare erfarenhet.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 2
    2. Få en kandidatexamen i redovisning. De flesta revisorpositioner kräver minst en kandidatexamen i redovisning eller ett relaterat fält, såsom företagsledning eller administration. Beroende på dina statens krav behöver du inte ha en examen i redovisning, men du kommer sannolikt att behöva slutföra ett visst antal krediter i redovisning, affärer och etik. Varje stat har sina egna krav, så prata med en akademisk rådgivare innan du börjar ett examensprogram.
  • Om du väljer att bli certifierad revisor (CPA) kräver de flesta stater att du fyller i 150 timmars högskola. Detta är 30 timmar mer än de flesta kandidatexamen. Vissa skolor låter dig ta ett 5-årigt program och examen med en kandidatexamen och en magisterexamen.
  • Om du inte är inskriven i ett 5-årigt program kan du ta extra kurser genom ditt högskola eller universitet. Din skola kan ha ett program för att hjälpa dig att få de extra 30 timmarna.
  • För att hjälpa dig att bli berättigad att ta CPA-examen kan din arbetsgivare betala för dig att ta de extra 30 timmarna eller kursen.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 3
    3. Fyll i praktik med ett företag. För att få praktisk erfarenhet kommer du att vilja delta i en praktikprogram. Detta gör det möjligt för dig att arbeta i ett bokföringsföretag, ofta för högskolekredit, och bättre bekanta dig med yrket.
  • Praktikplatser kan vara deltid under skolåret eller heltid under sommarmånaderna.
  • Praktikplatser är utmärkta möjligheter att nätverk och utveckla anslutningar som kan hjälpa dig att landa ett jobb i framtiden.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 4
    4. Få en magisterexamen. Efter att ha slutfört din kandidatexamen kan du välja att slutföra en examen i redovisning. Många arbetsgivare föredrar att anställa en kandidat som har en magisterexamen i redovisning. Om du uppfyller sina krav, följ utbildningsprogrammets ansökningsbehov och tillämpa. När du är accepterad ska det ta dig två år för att avsluta din examen.
  • Du kommer att vilja överväga om du vill ha en mästare i företagsekonomi (MBA) eller en master i redovisning (MACC). En MACC är huvudsakligen inriktad på de som är intresserade av att bli CPA eller CMAS. MBA ger en bredare förståelse av förhållandet mellan företag och bokföring.
  • Metod 2 av 3:
    Hämta licenser, certifieringar och registreringar
    1. Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 5
    1. Forskning dina statens krav. När du har erhållit eller är nära slutförande av en högskoleexamen, vill du börja titta på de olika statliga och federala licenser och certifieringar som du måste ta emot. Varje licens har specifika kvalifikationer (utbildning, erfarenhet, testning och avgifter) som du måste träffas.
    • Det finns flera roller som en revisor kan fylla, och alla levereras med en annan typ av certifiering.
    • Arbetsgivare betalar ofta avgifterna för en anställd för att få en certifiering.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 6
    2. Bli en certifierad revisor (CPA). Om du lämnar några rapporter med säkerhets- och valutakommissionen, kräver lagen att du är en CPA. Att bli en CPA är särskilt attraktiv om du vill avancera i ett företag eller få en större kundkrets. För att bli en CPA måste du klara en nationell tentamen och träffa andra statliga krav. Kontrollera dina statens krav innan du börjar processen att bli en CPA.
  • De flesta stater kräver CPA-kandidater att slutföra minst 150 semester timmar av college kurs
  • Alla stater kommer att kräva att du tar den enhetliga CPA-undersökningen. De flesta stater kräver att du passerar alla fyra delarna av provet inom 18 månader efter att den första delen passerar.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 7
    3. Hämta en ledarskapscertifiering. Du kan hitta dig själv att hantera ekonomin hos ett stort multinationellt företag och utveckla intresse för att bli en certifierad ledning (CMA).Om du bestämmer dig för att du skulle vilja bli en CMA, måste du ha en kandidatexamen, slutföra en tvådelad tentamen, godkänna Institute of Management Accountants etik och har minst två års erfarenhet.
  • Examinationen täcker ett antal ämnen, inklusive analys av finansiella rapporter, rörelsekapitalpolitik, kapitalstruktur, värderingsproblem och riskhantering.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 8
    4. Få en internrevisorscertifiering. Om du gillar att utvärdera en affärsverksamhet och hitta sätt att effektivisera sin verksamhet, kanske du vill överväga att bli en certifierad internrevisor (CIA). För att bli en CIA måste du överföra en fyradelad tentamen, hålla en högskoleexamen och ha två års erfarenhet som internrevisor.
  • Beroende på vilken typ av internrevision du väljer att göra finns det ytterligare specialiserade certifieringar. Dessa inkluderar den certifierade i kontroll självbedömning (CCSA), certifierad offentlig revision professionell (CGAP), certifierade finansiella tjänster revisor (CFSA) och certifiering i riskhantering (CRMA).
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 9
    5. Få en certifiering i informationssystemanalys. Du kan hitta dig själv hantera och revisera informationssystem och vill flytta din karriär framåt genom att bli en certifierad informationssystemrevisor (CISA). För att bli en cisa måste du skicka en tentamen med Isaca och har 5 års erfarenhet av revisionsinformationssystem. Du kan också ersätta utbildning för erfarenhet i vissa fall.
  • Beroende på ditt kompetensområde kan du också välja ytterligare stärka dina uppgifter genom att få en certifierad informationssäkerhetschef (CISM), certifierad i styrning av företag IT (CGEIT) eller certifierad i risk- och informationssystemskontroll (CRISC).
  • Metod 3 av 3:
    Framsteg i yrket
    1. Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 10
    1. Arbeta i en junior position. Eftersom det kan ta lite tid att få den nödvändiga erfarenheten att få certifieringar och gå upp i ett företag eller företag, kommer många revisorer i början att finna sig på ett lågt läge i några år innan de beviljas större ansvar. När du har fått de nödvändiga certifieringarna och erfarenheten kommer du sannolikt att börja flytta till mer ledande befattningar. Dessa inlägg kan övervakas och så småningom bli partnerskap.
    • Det är extremt osannolikt att du blir en verkställande över natten. Det kan ta årtionden att flytta upp stegen på ett bokföringsföretag.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 11
    2. Börja ditt eget företag. Om du har den nödvändiga erfarenheten och de ekonomiska resurserna, kan du också överväga att starta ditt eget bokföringsföretag. Det är osannolikt att du kommer att ha kundbas, erfarenhet och ekonomisk stöd som krävs omedelbart efter examen från college. Du kan behöva arbeta på ett företag för en tid innan du bestämmer dig för att slå ut på egen hand.
  • De flesta nya företag gör inte vinst i sina första år, så se till att du har sparat tillräckligt med pengar för att få dig igenom den här inledande perioden.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 12
    3. Fortsätt din utbildning. Nästan varje certifiering kräver att du fortsätter din professionella utbildning. Detta kan ofta innebära att ett visst antal pedagogiska timmar, antingen genom klasser eller seminarier. Det kan också medföra att konferenser och kolla kurser för att hålla sig ajour med den senaste utvecklingen på fältet.
  • Kontrollera med certifieringsorganisationerna för att se till att du uppfyller sina krav på fortsatt utbildning. Dessa organisationer håller också seminarier och konferenser för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna i redovisning.
  • Företag är ofta villiga att betala utgifterna för anställda för att fortsätta sin utbildning.
  • Konsultföretag och andra organisationer håller ofta seminarier om ämnen i ditt fält.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 13
    4. Få erfarenhet av olika typer av redovisning. För att du ska kunna utvecklas i ditt område kan du upptäcka att du behöver bättre bekanta dig med ett annat område med redovisning. Om du till exempel är en hanteringsrevisor kan du behöva borsta upp på informationssystem eller vice versa. Inte bara kommer det att hjälpa dig att bli befordrad, det kan hjälpa dig att landa ett bättre jobb någon annanstans senare.
  • Din arbetsgivare kan vara villig att betala för dig att få denna extra expertis.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande