Hur man gråter utan att se oattraktivt

Det finns två sätt att gråta, det fula sättet och det vackra sättet. Om du är någon som är känslomässig och gråter ganska ofta - vilket är helt bra, förresten - varför försök inte se bra ut när du gråter? Oroa dig inte, det är möjligt med kunskap om några praktiska knep och tips.

Steg

Del 1 av 2:
Vara förberedd
  1. Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 1
1. Använd vattentät smink. Om du vet att du kommer till en känslomässig händelse, (bröllop, begravning mm.) Var du vet att du kommer att ha en hög chans att gråta, var noga med att bära vattentät smink, för att undvika de pandaögon.
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 2
    2. Har vävnader praktiskt. En snabb torkning kan åtminstone hindra dig från att gråta ännu mer om bortskämd smink eller ha en snottig näsa.
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 3
    3. Ha ett klädesplagg du kan dölja under. Mest användbara är en lågpannahatt som kan lutas över ögonområdet. Men du kan också prova en halsduk, solglasögon eller ett slöja.
  • Om du saknar kläder för att hjälpa, skydda ditt ögonområde med en tidning, bok eller kopplingspåse tills gråten är över.
  • Del 2 av 2:
    När du gråter
    1. Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 4
    1. Gnugga inte dina ögon. Om du gnuggar dem för hårt, kommer de sannolikt att bli röda och puffiga, och det ser inte attraktivt ut. Istället, låt tårarna flöda ner dina kinder. Om du gråter på grund av en mindre anledning (inte en begravning eller något där du ska gråta mycket, men snarare blir frustrerad om något du vet kommer du att komma över snabbt med bara några tårar), håll inte det i. Om du gör det kan dina ögon bli röda, och så småningom måste du låta tårarna ändå, så dina ansträngningar kommer att slösas bort. Om du inte försöker hålla den tillbaka alls (vilket kan vara mycket svårt ibland), kommer tårarna att komma ut utan rodnad eller bestående effekter. Sedan torka försiktigt tårarna när de har fallit ner i kinden.
    • Använd en vävnad för att försiktigt dab bort våtheten, om du behöver det. När du torkar dina tårar, svepa dem försiktigt av ditt ansikte. Eller annars kommer ditt ansikte att känna sig klibbigt och glänsande, och ja det gör att huden ser värre ut. Så, svepa försiktigt tårarna och sedan le!
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 5
    2. Försök att inte göra ett ansikte. Det här är en vanlig sak som många människor, särskilt barn, tenderar att göra automatiskt. Skruva eller scrunching upp ditt ansikte Mars sin naturliga attraktivitet, så undvik så mycket som möjligt.
  • Gör inte medvetet ett fult ansikte, även om vissa människor gör det av instinkt.Tänk positiva tankar, inte negativa. Le och var glad.
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 6
    3. Andas djupt. Detta kan hjälpa dig att slappna av och lugna magen sobs som väljer. Andas in och ut, in och ut. Fokusera på att försöka slappna av.
  • Handväska dina läppar tillsammans för att innehålla dig bättre.
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 7
    4. Försök att vara tyst. Prova ditt bästa för att inte göra några tunga, högt andningssljud, (även om det är svårt att kontrollera för vissa personer). Istället ta långsamt och stadigt andetag och bara sob eller sniffle varje gång i taget.
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 8
    5. Giggle lite när du gråter. Om du agerar allt seriöst och mörkt, ser du inte söt ut. Även om giggling inducerar några fler tårar, gör det dig snyggare och lyckligare, så fnissar!
  • Bild med titeln Cry utan att se oattraktivt steg 9
    6. Begrava ditt ansikte i dina händer.Om du är en fula krigare och du inte kan hjälpa men göra ett fult ansikte och sob riktigt högt, vilket inte är ovanligt, när du börjar gråta, begrava ditt ansikte i dina händer. När du har saktat din gråt och du bara sobbing och sniffling, sätt tillbaka huvudet och fortsätt.
  • Tips

    Vissa människor har tur att ha den mest fantastiska ögonfärgen efter att ha gråtit. Det kan vara otroligt attraktivt, så flaunt de ledsna ögonen!
  • Efter att ha gråtat, stänk ditt ansikte med kallt vatten. Detta hjälper till att kyla ner dig och lindra ansiktspolning.
  • När du gråter, blinkar ofta och snabbt.
  • Signalerar människor att titta bort eller lämna dig tills du känner dig sammansatt. Ha en betrodd person med dig. På det sättet kommer få människor att se ditt gråtande ansikte.
  • Om du gråter när du blir stressad eller arg bara ta ett djupt andetag och stäng dina ögon.
  • Varningar

    Försöker oroa dig för hur du verkar när du är verkligen ledsen och bekymrad kan få dig att känna dig ännu värre. Ibland är det viktigare att släppa ut dina känslor ordentligt och inte vara oroliga över hur du ser framför andra. Mycket av tiden, människor bryr sig inte riktigt! De vill bara hjälpa dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande