Hur man tillämpar subtil smink för skolan

Vill du att din smink ser naturligt och subtilt för skolan? Du kan se fräsch och underbar för skolan på bara några minuter.

Steg

Del 1 av 4:
Hudvård
  1. Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 1
1. Använd en högkvalitativ ansiktsrengöring. Facial Cleanser är viktigt för bra hud. Dike baren av tvål och få en bra kvalitet ansikte tvätta för att starta din smink rutin. Fyll ditt badrumsbassäng med ljummet vatten och stänk lite på ditt ansikte (det här är också bra för att vakna upp på morgonen) och sedan pressa ärtstorlekmängder av ansiktsbehandling på din hand och massera den i ditt ansikte med cirkulära rörelser och sedan Skölj det med vattnet och klappa ditt ansikte torrt med en handduk.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 2
    2. Använd en bra ansikts toner. Få en liten bomullsplatta och lägg lite av tonern på den och torka sedan över hela ditt ansikte. Detta lämnar ditt ansikte coolt och uppfriskat medan du kvällar ut din hud och tar bort smuts. Din rengöring har saknat.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 3
    3. Använd fuktkräm. Hitta en fuktkräm som är bra för din hudtyp. De flesta hudvårdsmärken gör en fuktkräm för alla typer av hud. DAB-bitar av fuktkräm på dina kinder, näsa, haka och panna då med överskottet i handen, gnugga händerna ihop med cirkulära rörelser och massera fuktgivaren på din hud.
  • Ibland kanske du vill tillämpa en kräm på natten. För att göra detta, få lite på ditt ringfinger och klappa det under ditt öga.
  • Del 2 av 4:
    Basprodukter
    1. Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 4
    1. Använd en bra primer. Detta hjälper din smink att stanna hela dagen. Applicera bara det som du skulle tillämpa din fuktkräm.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 5
    2. Applicera foundation. Hitta en grund som matchar din hudton perfekt. Om du inte kan, gå sedan för en skugga lättare. Sätt bara lite på baksidan av handen, då med en grundborste eller skönhetsblandare / svamp och börja applicera det runt näsan än att arbeta utåt, använd bara lite för att det är lättare att applicera mer än att ta bort det. Se till att det är ordentligt blandat så att det inte ser kakigt ut.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 6
    3. Använd concealer om du behöver det. Hitta en som lyser under dina ögon. Du kan antingen använda en pensel eller ditt finger. Om du använder en pensel, lägg en liten concealer på din hand, så dra borsten i den och använd ljusa fjädrar för att applicera det under dina ögon, runt näsan och på några fläckar. Om du använder ditt finger gör exakt samma sak men försök att klappa det som det kommer att ge bättre täckning.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 7
    4. Få pressat pulver eller lös pulver. Pressat pulver ger vanligtvis lite mer täckning än lös pulver. Använd en stor fluffig borste / kabuki borste och applicera bara lite på ditt ansikte för att ställa in din smink.
  • Bild med titeln Använd subtil smink för skolsteg 8
    5. Använd blusher och bronzer. Blusher ger dig en rosig glöd på dina kinder. Bronzer ger dig definierade kindben och en solskämpad glöd. Applicera den med en fluffig vinklad borste - antingen applicera den där solen normalt skulle slå (dina kinder, panna och näsa) eller applicera det i dina kindbones håligheter för att ge dig ett mer skulpturerat ansikte. För rodnad kan du antingen applicera den på äpplen av dina kinder eller strax under dina kindben hela vägen upp till din hårlinje.
  • Del 3 av 4:
    Ögon
    1. Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 9
    1. Använd en ögonskugga. Någon färg av ögonskugga som är smickrande för din hud och ögon kommer att göra. Om du väljer en shimmery champagne färg och använd en fluffig ögonskugga borste, se till att sopa det över locket. Om du vill lägga till lite djupare, applicera en mörkare brun färg i det yttre hörnet och veck.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 10
    2. Applicera eyeliner. Eyeliner är valfri, men för skolan är ett brunt eyeliner ett mer naturligt val. Du kan använda den på din vattenlinje och tight linje, eller du kan bara applicera den på ditt lock nära din lash line.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 11
    3. Applicera mascara. För Mascara är en vattentät ett bra val om du har sport eller PE (fysisk utbildning / motion) och vill hålla din smink fräsch. Kamma borsten genom dina ögonfransar och wiggle det då och då. Du kan också applicera den på bottenfransarna.
  • Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 12
    4. Överväg att tillämpa smink till dina ögonbryn. Om du vill, kan du också accentuera dina ögonbryn. Du kan använda en browgel, penna eller pulver för att göra det här. För penna, använd ljusa fjädrar och borstar genom dina fransar efteråt för ett mer naturligt utseende. För pulver, använd en liten vinklad borste och använd igen lätta fjädrande slag och borsta igenom efter.
  • Del 4 av 4:
    Mun
    1. Bild med titeln Applicera subtil smink för skolsteg 13
    1. Ge dina läppar ett mjukt, naturligt utseende. För läppar, håll det väldigt naturligt. Applicera en läppbalsam för mjuka kyssbara läppar och du lämnar det som det, eller tillämpa antingen en klar eller ljusfärgad lipgloss.

    Tips

    Du behöver inte bära smink för skolan - varje tjej har sin egen personliga skönhet utan smink.
  • Använd inte smink för pojkar, eller någon annan - smink ska tillämpas så att du känner dig bekvämare och ett sätt att uttrycka dig själv. Använd inte smink om du inte vill eller någon berättade för dig att göra.
  • Varningar

    Se till att du får bära smink på din skola.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande