Hur man blir en armépilot

Någonsin velat flyga en helikopter eller ett flygplan? Armén kan hjälpa dig att göra det-gratis! Det finns några grundläggande krav du måste träffas, men om du kvalificerar är det faktiskt inte för svårt att anmäla sig till arméens flygutbildningsprogram. För att göra det lite lättare för dig, har vi svarat på några av de vanligaste frågorna som människor har om vad som krävs för att bli en armépilot.

Steg

Fråga 1 av 8:
Vilka är de grundläggande kraven att vara en armépilot?
  1. Bilden med titeln Bli en armépilot Steg 1
1. Du måste vara minst 18 och har ett gymnasiet diplom eller GED. Armén har några krav som du måste träffas för att utnyttja och bli pilot, inklusive att ha ett gymnasiet (eller motsvarande GED), som är en amerikansk medborgare, mellan 18-32 år och passerar en fysisk tentamen.
  • 2. Du måste vara minst 64 tum (160 cm) lång. Förutom ålders- och utbildningskrav har armén strängare fysiska normer för sina piloter. Du kan inte vara kortare än 64 tum (160 cm) eller längre än 76 tum (190 cm).
  • 3. Du måste göra bra på Asvab och Sift Tests. För att kunna anses vara en armépilot, måste du skicka urvalsinstrumentet för flygträning (Sift) -test. Du måste också göra åtminstone en 110 Allmänt teknisk poäng på det väpnade styrkorna med yrkesbatteri (ASVAB) och kunna få ett hemligt säkerhetsavstånd. Båda dessa test tas innan du går med i armén.
  • Du kan förbereda dig för din Sift and Avab genom att ta speciella kurser eller genom att använda arbetsböcker och onlinematerial för att studera för testen.
  • Om du inte gör tillräckligt högt på ASVAB, kan du vänta 1 månad och ta det igen.
  • Fråga 2 av 8:
    Hur går du med i armén för att vara en pilot?
    1. Bildbeteckningen blir en armépilot Steg 4
    1. Kontakta en rekryterare och gå med i armén. Kontakta din lokala armé rekrytering kontor och arbeta med en rekryterare för att schemalägga dina Sift och ASVAB-test. De hjälper dig också att samla material du behöver och jobbar med dig om du behöver förbättra din fysiska kondition för att möta arméns standarder. När du har slutfört testen kan du anlita direkt till arméns personalansvarigskola för att träna för att bli pilot.
  • 2. Komplett 9 veckors grundläggande träning. Varje person som går med i armén går till grundutbildning, även känd som "boot camp."Där tränar du med vapen och lär sig traditioner, taktik och metoder för att vara en soldat. Boot Camp varar totalt 9 veckor.
  • 3. Gå in i Warrant Officer Kandidatskola. Om du är accepterad, fyller du ett 6-veckors tränings- och ledarskapsprogram. Då kommer du att börja Warrant Officer Flight School, där du börjar lära dig hur du är en pilot!
  • Fråga 3 av 8:
    Hur tränar du för att bli en armépilot?
    1. Bilden med titeln Bli en armépilot Steg 7
    1. Fyll i din grundläggande flygträning. När du har slutfört Warrant Officer kandidatskola, tar du en grundläggande flygbana som varar i 6 veckor. Där lär du den grundläggande mekaniken för hur man använder och underhåller ett flygplan.
  • 2. Tåg för ett visst flygplan efter din grundläggande flygträning. Din specialiserade utbildning omfattar antingen arméns helikopterflotta eller deras fasta flygplansflotta. Där blir du en expertpilot av en viss typ av flygplan, vilket kan ta ungefär ett år till ett och ett halvt år.
  • Till exempel kan du specialisera som CH-47 Chinook Pilot eller en AH-64A Apache Pilot.
  • Fråga 4 av 8:
    Hur ansöker du om arméens flygskola?
    1. Bildbeteckningen blir en armépilot Steg 9
    1. Skapa ett CV och utkast till en uppsats om varför du vill vara en pilot. Om du inte har en redan, Gör ett CV och inkludera dina färdigheter, utbildning och arbetslivserfarenhet på ditt CV. Oroa dig inte om du inte har lite erfarenhet. Bara lista varje jobb du har jobbat såväl som alla välgörenhetsorganisationer eller organisationer du har frivilligt med. Skriv en uppsats med titeln "Varför jag vill vara en Army Woft Aviator" och inkluderar alla dina skäl till att du vill vara en armépilot och varför du är passionerad om det.
    • Din rekryterare kan också hjälpa dig att sammanställa ett CV och uppsats, så arbeta med dem för att se till att din ansökan ser bra ut.
  • 2. Samla 3-6 rekommendationsbrev och dina akademiska transkript. Fråga människor du känner och respekterar som lärare som hade ett inflytande på dig och några chefer som du tror kommer att skriva ett bra brev med rekommendation för dig. Kvalitetsrekommendationer kan göra en stor skillnad, så spendera lite tid på att nå ut till människor och samla dem.
  • Om du har några vänner eller familjemedlemmar som var tidigare servicemedlemmar, kan de vara en bra person att fråga!
  • 3. Fyll i säkerhetsformuläret och skicka in din ansökan. För att bli en armépilot måste du tjäna ett hemligt säkerhetsavstånd, vilket kräver en omfattande bakgrundskontroll och ett detaljerat frågeformulär. När du har samlat alla dina material och slutfört frågeformuläret kan din rekryterare skicka in din ansökan.
  • Ta dig tid och fyll i varje avsnitt i frågeformuläret. Om du lämnar något tomt eller försök att dölja något, kan det påverka dina chanser att komma in i arméflygskolan.
  • Fråga 5 av 8:
    Hur lång tid tar det att bli en armépilot?
    1. Bildbeteckningen blir en armépilot Steg 12
    1. Det tar mellan 12-18 månader för att slutföra din träning. Den tid det tar för dig att bli en fullt utbildad pilot kan variera något. Beroende på de flygplan du lär dig att flyga, kan din totala utbildning ta mellan ett år till ett och ett halvt år för att slutföra.
    Fråga 6 av 8:
    Är det svårt att bli en armépilot?
    1. Bildbeteckningen blir en armépilot Steg 13
    1. Det är utmanande, men armén behöver fler piloter. Utbildningen är noggrann, men om du kunde tillgodose de ursprungliga standarderna (t.ex. sikt- och asvab-poängen), har du vad som krävs för att få jobbet gjort. Det kan också vara en bra tid att bli en armépilot, för det finns för närvarande brist på kvalificerade piloter, så du kan få en bättre chans att komma in i flygskolan!
    Fråga 7 av 8:
    Vad gör en luftfartsman i armén?
    1. Bildbeteckningen blir en armépilot Steg 14
    1. En flygofficer leder flygplatoner och helikopterverksamhet. Förutom att vara en arméhelikopterpilot är en luftfartsansvarig också ansvarig för andra helikopterpiloter i fältet. De leder också och kommandoenheter av helikoptrar på operationer och manövrer.
    Fråga 8 av 8:
    Hur blir du en luftfartsman i armén?
    1. Bild med titeln Bli en armépilot Steg 15
    1. Fyll i en 4-årig högskoleexamen och Army Officer Course. Alla flygofficer måste ha en högskoleexamen innan de anlitar i Officer-utbildningsprogrammet. Då måste du slutföra arméns officerskurs, där du får ytterligare träning om hur man leder och befaller soldater, liksom hur man arbetar som officer i militären.
  • 2. Gå med i flygskolan och specialisera dig i en viss helikopter. När du har slutfört grundlistan kan du sedan anlita i arméns grundläggande flygbanan, där du lär dig ins och outs av att flyga en helikopter. Då spenderar du upp till ett år eller ett och ett halvt år i flygskolan att lära sig en specifik helikopter, som en C-12 Huron eller UH-60 Black Hawk. När du har examen kommer du att vara en luftfartsansvarig!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du funderar på att vara officer i armén, kontakta en rekryterare för att se vad du behöver göra för att komma igång.

    Varningar

    Undvik att försöka dölja någonting från ditt förflutna när du anlitar eller det kan påverka dina chanser att accepteras i flygskolan.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande