Hur man blir en flygvapenpilot

Är din dröm att bli pilot i USA: s flygvapnet? Vill du vara flygplan med ett uppdrag för att försvara ditt land? Att bli en flygvapenpilot innebär en lång och spännande resa fylld med strikta träningsprogram, liksom gott om tid över molnen. Håll dina goda betyg på gymnasiet och högskolan, få en kandidatexamen, få i stor fysisk form och slutföra de nödvändiga testen och träningsprogrammen för att ta emot dina silvervingar!

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla de grundläggande kraven
  1. Bildbetatled blir en flygvapenpilotsteg 1
1. Uppfylla de grundläggande ålders- och medborgarskapskraven. För att gå med i U.S. Flygvapen, du borde först bli en uppdragsgivare, och sedan en pilot. För detta måste du vara mellan 18 och 28 år gammal. Du måste också vara en infödd eller naturaliserad U.S. medborgare.
  • Bildtiteln blir en flygvapenpilotsteg 2
    2. Kvalificera sig för vikt och höjdkrav. Helst bör du ha en stående höjd på 64 tum (160 cm) till 77 tum (200 cm) och en sittande höjd på 34 tum (86 cm) till 40 tum (100 cm). Du måste vara inom det idealiska viktområdet för din höjd baserat på det tillgängliga diagrammet på https: // Karriär.flygvapen.com / höjd-vikt /. Du borde vara minst 5 pund (2.3 kg) under maximal vikt baserat på din höjd.
  • Om den maximala vikten är 186 pund (84 kg) måste du vara 181 pund (82 kg) eller mindre (med minst 128 pund (58 kg)).
  • Bild med titeln Bli en flygvapenpilot Steg 3
    3. Uppfylla kriterierna för hälsosam vision. Som syn är nyckeln för att framgångsrikt manövrera flygplan, U.S. Flygvapnet betalar mycket uppmärksamhet på visionskraven. För att ansöka måste du ha normal färgsyn och möta brytning, boende och astigmatism krav.
  • Din okorrigerade avlägsna vision bör inte överstiga 20/200, och din okorrigerade nära vision får inte överstiga 20/40.
  • Både din avlägsna och nära vision ska korrigera till 20/20 eller bättre.
  • Bildbeteckningen blir en flygvapenpilotsteg 4
    4. Kontrollera din medicinska historia. Om du hade höfeber, astma eller allergier efter 12 års ålder, kommer du inte att vara berättigad att ansöka om flygvapnet. På samma sätt kan någon form av korrigerande ögonkirurgi också vara en diskvalifierare.
  • Bildbeteckningen blir en flygvapenpilotsteg 5
    5. Ha en tydlig kriminalregister. Det är väldigt viktigt att ha en nästan tydlig kriminalregister för att kvalificera sig för flygvapnet. Även med mycket trafikrelaterade lagbrott inom ett år kan påverka din behörighet. Självklart, kontakta din rekryterare om du har några frågor.
  • Del 2 av 3:
    Slutför olika träningsprogram
    1. Bildbetaget blir en flygvapenpilotsteg 6
    1. Tjäna en kandidatexamen innan du ansöker om att bli en officer. Du kan välja att gå till college innan du går med i flygvapnet. Det finns inget krav som i det du borde studera på college, men att ta tekniska eller ingenjörsrelaterade klasser kan hjälpa till med den kunskap du behöver i träning. Din GPA är väldigt viktig som en del av urvalsprocessen, så se till att du studerar hårt för dina klasser.
  • Bildtiteln blir en flygvapenpilotsteg 7
    2. Gå med i Air Force Reserve Officers `Training Corps (Afrotc) på college om du vill ha en start. I stället för att vänta på att avsluta ett doktorand och / eller examen, kan du gå med i Afrotc under College och komma igång på din militära träning tidigt.
  • Afrotc erbjuder tre- och fyraåriga stipendier för dem som vill gå till ett högskola efter eget val innan de går med i flygvapnet. För att vara berättigad måste du ha en gymnasium GPA av 3.0 eller högre, och höga testresultat på lör eller handling.
  • Bildbeteckningen blir en flygvapenpilot Steg 8
    3. Delta i Air Force Academy (AFA) om du vill delta i en militärakademi. I stället för att gå till en icke-militär högskola, gäller AFA för en multidimensionell utbildning som inkluderar akademiker, militär träning och friidrott. Liksom Afrotc stipendier, antagning till AFA kräver många faktorer, inklusive mycket bra gymnasiet, tillsammans med höga SAT eller ACT-poäng.
  • Bildtiteln blir en flygvapenpilot Steg 9
    4. Skip College och Enlist som Airman strax efter gymnasiet för att påskynda saker. Du kan bestämma dig omedelbart efter att ha tjänat ditt gymnasiet eller GED, vilket gör det möjligt för dig att tjäna krediter på gemenskapskollegiet i flygvapnet, samtidigt som man lär sig ett jobb som är integrerat i din framtid som pilot. Om du vill få dina händer smutsiga tidigt och träna snabbare, det kan vara det rätta valet för dig.
  • Applicera via U.S. Air Force Website at http: // flygvapen.com / söka-nu.
  • Att anskaffa som Airman tar dig genom en testprocess, screenings och grundläggande militärutbildning (BMT) innan du följer nästa steg och ansöker om tjänstgöring.
  • Bilden med titeln Bli en flygvapenpilotsteg 10
    5. Ta Air Force Qualifying Test (AFQT) efter att ha tjänat en kandidatexamen. För att bli en Air Force Officer måste du först passera AFQT, vilket är ett multipelvalstest som består av verbala och mattefrågor för specifika områden av intresse. Du får bara ta det här testet två gånger, så det är väldigt viktigt att du studerar bra och förbereder i förväg.
  • Du bör också ta testet av grundläggande flygfärdigheter (TBA) som kommer att resultera i en Pilot Selection Candidate Method (PSCM) poäng.
  • Bildbeteckningen blir en flygvapenpilotsteg 11
    6. Gå igenom fysisk och mental screening. Efter att ha tagit AFQT, kommer din lokala rekryterare att kontakta dig för ett möte på en närliggande militära entrébehandlingsstation (MEPS) för en screening. Detta kommer att bli en undersökning för de fysiska och moraliska kraven som fastställts av flygvapnet, försvarsdepartementet och federal lag.
  • Bildtiteln blir en flygvapenpilotsteg 12
    7. Passera urvalskortet. När du har passerat screeningen måste du ses över av Officer Training School Selection Board eller Air Force Recruiting Tjänster för att avgöra om du är en bra passform för att bli en officer. Granskningsprocessen består av objektiva faktorer som testresultat och GPA, såväl som subjektiva faktorer som styrelsen lämnat.
  • Bildtiteln blir en flygvapenpilotsteg 13
    8. Förbered dig för Officerutbildning genom att börja träna 6 veckor i förväg. När du har passerat alla krav och accepteras i flygvapnet, går du in i det försenade inträdesprogrammet (Dep). Det innebär att du har ett avresedatum för Officer Training School eller Officered Officer Training, som är både fysiskt intensiva program. Under denna väntetid bör du arbeta med din fysiska konditionering för att förbereda sig i förväg.
  • Det är bäst att börja arbeta med fysisk konditionering minst 6 veckor före ditt avresedatum. Arbeta i 3 till 5 gånger i veckan för att få uthållighet och styrka.
  • Bildtiteln Bli en flygvapenpilotsteg 14
    9. Fyll i Officer Training School. Du bör fylla i ett nio-och-ett halvt veckoprogram på Maxwell Air Force-basen i Alabama, som är organiserad i fyra faser som är avsedda att mentalt och fysiskt utmana dig. Dessa faser är indoktrinering, utveckling, ansökan och övergång.
  • I den sista fasen övergår du från träningsmiljöer till den operativa flygvapnet. I slutet kommer du att examinera från Officer Training Program.
  • Del 3 av 3:
    Slutföra vidareutbildning för att bli pilot
    1. Bildbeteckningen blir en flygvapenpilotsteg 15
    1. Passera ett flygvapnet fysiskt att vara pilotkvalificerad (pq). Detta är en fysisk screening, främst inriktad på visionen. När du har passerat visionskraven kommer du att delta i den ursprungliga flygskärmen (IFS) i Pueblo, Colorado, där du kommer att flyga 25 timmar i diamantflygplanet DA-20 under 40 dagar.
    • I slutet av träningen gör du en testresa för att visa din kompetens i cirka 20 grundläggande flygmanövrer.
  • Bildtiteln blir en flygvapenpilotsteg 16
    2. Delta i den 1-åriga flygvapnet specialiserad grundutbildning (SUPT). Alla tidigare undersökningar, betyg och betyg kommer att kulminera i en "order av merit" -poäng, som kommer att avgöra om du är berättigad att gå med i Supt. När du har fått en plats, fyller du ett 52-veckors lång program med tre faser: akademiker, primärflygplan och avancerad flygplanutbildning.
  • När du har slutfört fas 3 i Supt, får du den officiella titeln "pilot" och ta emot dina silverpilotvingar.
  • Bildbeteckningen blir en flygvapenpilot Steg 17
    3. Begå en 10-årig aktiv tjänst. Eftersom de supe-kostnaderna ligger nära $ 1.000.000 per student som omfattas av flygvapnet, förväntas varje pilot medföra ett 10-årigt aktivt tjänsteförpliktelse när de avslutar träningen och stiftar Silver Wings. Det innebär att du kommer att vara engagerad i att arbeta för flygvapnet under det närmaste decenniet.
  • Bildbeteckningen blir en flygvapenpilot Steg 18
    4. Komplett ytterligare träning och flytta till din permanenta station. Som en ny pilot måste du slutföra ytterligare träningsprogram som vattenöverlevnad eller överlevnadsfristens motstånd och flygutbildning. Efteråt går du till din ersättningsutbildningsenhet (RTU) i 3 till 6 månader med ytterligare utbildning. Då kommer du att kunna gå vidare till din permanenta station.
  • Tips

    Komma i form. Utbildningarna blir mycket, mycket lättare om du är i god fysisk form. Granska Air Force Physical Fitness Standards för hjälp med att strukturera en träningsrutin för att piska dig i form.
  • Disciplin och flitighet är avgörande i U.S. Flygvapen (AF). Innan du överväger detta karriäralternativ, se till att du är beredd i år av rigorös mental och fysiskt arbete.
  • Kom ihåg att AF anser a "hel person" koncept vid granskning av potentiella applikationer för pilotval. Det betyder att medan dina poäng (GPA, AFOQT, etc.) Kan räkna med en del, de kommer också att granska din ledarskapsupplevelse, samhällsupplevelse och andra kvalifikationer som hjälper dig att marknadsföra dig som ledare.
  • Oavsett din grundutbildning är din GPA en mycket viktig faktor som anses vara en del av urvalsprocessen.
  • Få så mycket privat pilotupplevelse som du (läs: föräldrar) har råd. En privat pilotlicens i hand är ett utmärkt tillägg till ett AF-pilotprogrampaket. Det visar inte bara styrelsen att du har vad som krävs för att slutföra en flygbedömning, men är också en chans att bevisa att luftfarten är något du verkligen vill göra.
  • Mer detaljer om dessa processer kan erhållas från dina lokala rekryterare på https: // flygvapen.com / find-a-rekryterare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande