Hur man tillämpar bronzing lotion

Att lära sig hur man ansöker bronzing lotion skapar ett attraktivt alternativ till solning i solen eller i en solarium. När det tillämpas korrekt kan du uppnå en hälsosamt gyllene glöd utan skadliga strålar som potentiellt kan orsaka för tidig rynkning och hudcancer. För att se ditt bästa när du använder Bronzing Lotion måste du välja den produkt som fungerar bäst för dig och förbereda din hud för applikation. Det finns många steg du kan ta försäkra dina resultat och din Tans livslängd.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för ansökan
  1. Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 1
1. Välj en bronzing lotion. Det finns många olika bronzing lotioner att välja mellan. Välja en bronzing lotion baserat på din hudtyp, färg, och du önskade Tan hjälper dig att uppnå de resultat du letar efter. Vissa bronzing lotioner tillåter dig att få omedelbara resultat medan andra tar upp till en vecka. Vissa är längre varade medan andra är mer tillfälliga. Konsultera online bloggar och webbplatser som ägnas åt bronzing lotion och självtennerare att bestämma vilken produkt som är bäst för dig.
  • Om din hud är väldigt lätt eller blek, överväga att använda en gradvis bronzing lotion. Gradvisa bronzing lotioner innehåller aminosyror som producerar bruna pigment i huden. Färgen av gradvisa bronzing lotioner toppar vanligtvis cirka 5 till 7 dagar efter applicering.
  • Vissa bronzing lotioner är vita och ogenomskinliga i färg, vilket ofta betyder att de är svårare att ansöka. Om du inte har mycket erfarenhet av att applicera bronzing lotion, välj en bronzing lotion som är tonad så att du kan applicera det jämnt.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 2
    2. Ta bort grovt eller tjockt hår från platser du vill sola. Tjockt och grovt hår kan komma i vägen för bronzing lotion och orsaka en fläckig och ojämn applikation. Vax eller raka alla områden du planerar att tillämpa bronzing lotion till.
  • Du kommer sannolikt inte att behöva raka om du har mycket fint hår.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 3
    3. Exfoliera din hud. Bronzing lotioner klamrar sig till torr och död hud som ofta kan resultera i en inkonsekvent och patchig applikation. Var noga med att exfoliera noggrant innan du applicerar din bronzing lotion för en jämn och smidig applikation.
  • Använd oljefria exfoliants. De flesta oljor, även naturliga, kommer att förhindra att bronzing lotionen absorberas.
  • Del 2 av 3:
    Applicera bronzing lotion
    1. Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 4
    1. Ge dig gott om tid. Att tillämpa bronzing lotion i stora mängder kommer att ta lång tid, speciellt om du har begränsad erfarenhet. Ge dig själv några timmar på kvällen för att förbereda och tillämpa din bronzing lotion.
  • Bild med titeln Applicera Bronzing Lotion Steg 5
    2. Bära handskar. Att ha på sig handskar kommer att hålla dina palmer från att bli tonad och absorberar den färg som är avsedd för din kropp. Försök använda ett billigt par latexhandskar medan du tillämpar din bronzing lotion.
  • Om du är allergisk mot latex söker du ett icke-fibröst alternativ online eller på en skönhetsbutik.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 6
    3. Applicera bronzing lotion till din kropp. Kram ut en liten del av bronzing lotion i din handflata och börja med en kroppsdel ​​åt gången. Använd breda, cirkulära slag för att applicera den bronzing lotion jämnt. Var försiktig med att undvika naturligt lättare fläckar på din kropp, som under dina armar. Inte panik om du får lite bronzing lotion på dessa fläckar, istället, torka av det med en fuktig trasa.
  • Ha en vän hjälper dig att tillämpa bronzing lotion till ryggen, eller använd ett band eller band för noggrannhet.
  • Följ anvisningarna på den bronzing lotionflaskan för att ta reda på hur länge du ska gnugga in och tillämpa din bronzing lotion.
  • Försök att späda den bronzing lotion med fuktkräm när de appliceras på torrare områden, som knä och armbågar, eftersom torrare områden kommer att absorbera mer av lotionen och verkar mörkare än resten av din kropp.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 7
    4. Applicera sparsamt i nacken och ansiktet. Börja med en liten ärtstorlek mängd bronzing lotion och applicera det på ditt ansikte i en bred cirkulär rörelse. Applicera den bronzing lotion upp till din hårlinje. Om du inte har uppnått din önskade färg, fortsätt att applicera den bronzing lotion till ditt ansikte i små mängder varje dag tills du uppnår dina resultat.
  • Var försiktig om du har ljus, blondin eller färgbehandlat hår och bronzing lotion kan lämna spår i din hårfärg.
  • Om du har mörkare fläckar på ditt ansikte från tidigare applikationer, använd en liten mängd klart, vaxbaserat läppfodral till de mörkare fläckarna för att avskräcka absorption innan du applicerar bronzing lotion.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 8
    5. Vänta minst 6 till 8 timmar före duscha. Om du tillämpade din bronzing lotion på kvällen, gå och lägg dig och ta en dusch första på morgonen. Din kroppstemperatur värmer medan du sover, vilket ökar hudens absorption. Undvik kontakt med vatten och försök att undvika aktivitet som kan få dig att svettas.
  • Applicera pulver till din kropp för att undvika att hålla fast vid dina kläder eller lakan.
  • Del 3 av 3:
    Avsluta din ansökan
    1. Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 9
    1. Ta en dusch. De flesta bronzing lotioner och vatten blandar inte. Applicera en ljus kroppsolja några minuter före duscha för att minska mängden bronzing lotion förlorad när du behöver rengöra. Försök använda en kroppsrengöring som säger att det är pH-balanserat och undvik hårda tvål som tar bort fukt och färg från din hud.
    • Försök att inte använda scrubs eller grova borstar eftersom de tar bort några döda och torra hud såväl som din nya solbränna.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 10
    2. Rör upp fläckar och fläckar. Om du märker att du missade några fläckar, sätta ett nytt par handskar på och tillämpa en liten mängd lotion i din handflata. Applicera lotionen på samma sätt som tidigare. Var noga med att applicera den bronzing lotion lätt andra gången och blanda det runt kanterna så det visas även.
  • Torka bort eventuellt överskott av bronzing lotion med en fuktig trasa.
  • Bild med titeln Applicera bronzing lotion steg 11
    3. Använd fuktkräm. Död hud kommer att börja skala och flinga naturligt när din hud börjar torka. Ju snabbare din hud torkar och flingor desto snabbare kommer din solbränna att blekna. Applicera regelbundet en hudfuktkräm för att förlänga din nya solfria solbränna.
  • Tips

    Följ bronzing lotion tips för en naturlig, även utseende. Om du inte gör det riskerar du att sluta med fläckig, strimlad eller falsk hud.
  • Tänk på att bronzing lotions kan fläcka dina kläder. Var noga med att skydda den under applikationen.
  • Varningar

    Applicera aldrig bronzing lotion för att torka, knäckt hud. Det kommer att se onaturligt och ojämnt i färg, och vara mörkare i områden där din hud behöver exfolieras.

    Saker du behöver

    • Exfoliating lotion eller svamp
    • Icke oljebaserad fuktkräm
    • Bronzing lotion av ditt val
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande