Hur man är en kalifornien tjej

Strandpojkarna sjöng i sin berömda sång, "Kalifornien tjejer", "Jag önskar att de alla kan vara Kalifornien tjejer". Bilden av Kalifornien tjejen är ofta porträtterad som blondin, solen kyssad och klädd i en bikini. Men du kan skapa din egen bild av Kalifornien tjejen genom att klä i en avslappnad och strand färdig stil, göra ditt hår och göra upp för att skapa ett garvat utseende och agera som en Kalifornien tjej genom att vara äventyrlig och i kontakt med naturen.

Steg

Del 1 av 3:
Dressing som en kalifornien tjej
  1. Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 1
1. Leta efter roliga badkläder. Kalifornien tjejer är kända för sin kärlek till stranden och ses ofta med roliga bikinier och en bitar, särskilt i södra hälften av staten. Blanda och matcha din bikini, koppla en djärv grafisk topp med en mer neutral botten. Du kan också gå för en bit kostym med djärv grafik på den som framkallar Kalifornien, som Hollywood-skylten eller en strandplats.
  • Du kan också bära dina badkläder från stranden genom att ha ett lock upp och jean shorts eller en sommarklänning över din bikini. På så sätt kommer du alltid att vara förberedd för en spår av ögonblicket dopp i havet.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 2
    2. Investera i flera par jeans. Kalifornien tjejen estetisk beskrivs ofta som avslappnad, chill och avslappnad. Jeans är en häftklammer av en avslappnad stil, så investera i flera par jeans, från skinny jeans till brett ben jeans och pojkvän passar jeans.
  • Du bör också leta efter jeans som är oroliga eller rippade för att skapa en mer avslappnad vibe.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 3
    3. Handla för Vintage Kimonos och Cover UPS. Kimonos är stora lagerstycken som kan bäras över en tappningband T-shirt och jeans shorts för en avslappnad dag ut eller över en lång sommarklänning för datum natt. Leta efter kimonos av intressanta utskrifter på loppmarknader och vintageaffärer.
  • Du kan också leta efter omslag i form av jeanvästar eller knappen upp skjortor som du kan laga över en bikini eller en vintage T-shirt för det ultimata Kalifornien utseendet.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 4
    4. Få bekväma sneakers, flip-flops eller lägenheter. Många Kalifornien tjejer väljer komfort varje gång, med en preferens för converse sneakers, plana sandaler eller nära lägen. Du kan para dina konverserade sneakers med jeans och en t-shirt eller jean shorts, en bikini topp och en kimono. Du kan också bära platta sandaler med sommarklänningar för ett avslappnat datum natt utseende.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 5
    5. Leta efter Desert Boots och Wedge Heels. Om du letar efter en mer dressy california girl se, kan du para ökenböcker med en långtryck kjol eller en lång utskriftsklänning. Du kan också bära kilklackar för att ge din outfit lite mer av ett formellt utseende, medan de fortfarande är kvar och mycket Kalifornien.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 6
    6. Accessorize med intressanta smycken och hattar. Eftersom California Girl-stilen kan vara så avslappnad och chill, kan du använda tillbehör som smycken och hattar som fortfarande känner sig ihop. Leta efter känsliga guldsmycken, som tunna ringar, tunna bangles eller örhängen. Integrera färg i dina smycken genom att gå för turkosringar och armband.
  • Många Kalifornien tjejer gillar också att bära halmhattar eller breda hattar. Baseball Caps är också bra för avslappnade dagar ute på stranden när du vill hålla solen ur dina ögon.
  • Del 2 av 3:
    Gör ditt hår och smink som en Kalifornien tjej
    1. Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 7
    1. Göra Beachy Long Haired Look. Många Kalifornien tjejer har ett till synes självklart strandigt hår ser från att simma i havet hela dagen. Du kan skapa denna titt hemma med några stylingverktyg, inget havsvatten behövs.
    • Börja med fuktigt hår, rakt ut ur duschen. Skapa en rektangel med ditt hår på framsidan av ditt huvud. Se till att rektangeln sträcker sig från slutet av ett ögonbryn till slutet av din andra ögonbryn och fyra inches tillbaka från din hårlinje.
    • Använd volymiserarespray på rötterna på ditt hår och torka ditt hår med en rund borste. Flytta borsten rakt och uppåt för att skapa en tousled look.
    • När du är färdig med att torka ditt hår, använd tre fingrar för att vrida rektangelavsnittet så det bildar en stiftkrulle och stift den med en bobby-stift. Låt sektionen svalna när du sprutar havsalt på ditt hår. Tousle ditt hår med fingrarna.
    • Ta bort stiftet och låt krökan falla över ditt ansikte. Använd torrschampo på rötterna i rektangelavsnittet och vänd det mesta av sektionen till ena sidan. Detta bör bilda en sidodel som går från din ögonbåge och vinklar mot huvudets krona.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 8
    2. Prova rörig toppknut. Det här är att stilen för många Kalifornien tjejer, särskilt efter en lång dag på stranden när håret fortfarande är fuktigt med saltvatten. Det kan också göras hemma med hjälp av fuktigt hår från en dusch och styling mousse.
  • Applicera två dockor av styling mousse för att torka håret eller börja med fuktigt hår. Använd fingrarna för att applicera mousse från rötterna i ditt hår till ändarna.
  • Vänd håret och torka ditt hår med en hårtork, med fingrarna för att grovt blåsa ut det. Torka det tills det inte finns några styva bitar och moussen är helt torr. Om du använder fuktigt hår för den här stilen kan du hoppa över det här steget.
  • Medan ditt hår fortfarande är upp och ner, dra håret ihop i en hästsvans högst upp i ditt huvud. Använd ett hårband för att säkra hästsvansen och vänd huvudet. Dela hästsvansen i två sektioner och vrid varje sektion tills de kommer ihop. Säkra sektionerna vid basen av hästsvansen med Bobby Pins.
  • Avsluta med några spritzes av saltspray.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 9
    3. Gör minimal öga och läpp utgör. Håll ditt ansikte minimal genom att använda några produkter på ditt ansikte. Applicera vattentät mascara och minimal grund så din hud ser naturlig och fräsch. Applicera sedan en lätt nyans av ögonskugga och läppglans eller läppton i en varm rosa för att avsluta det avslappnade Kalifornien utseendet.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 10
    4. Använda sig av bronszer för ett sjunkissat utseende. Få den ultimata Kalifornien utse genom att "garvning" din hudton med bronzer. Använd en stor sminkborste för att applicera bronzer på din hårlinje, tempel, haka och käke. Gör en till två swoops bronzer och gör inte över bronzern, som du inte vill att din hudton ser för mörk och onaturlig.
  • Avsluta genom att applicera bronzer i nacken och bröstet, inklusive dina kragebonar, liksom dina axlar och dina shins. Detta ger dig en fullständig kroppssol kyssad look.
  • Ett annat alternativ är att försöka själv Tanner så att du har en trevlig, även solbränna. Men själv Tanner kan se falskt och onaturligt om det tillämpas dåligt.
  • Del 3 av 3:
    Agerar som en kalifornien tjej
    1. Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 11
    1. Utforska utomhus med vänner och familj. Kalifornien tjejer är kända för sin kärlek till utomhus, särskilt på grund av tillgång till många vackra stränder och nationalparker. Du kan omfamna denna kärlek i utomhus genom att göra ett försök att utforska de naturliga områdena där du bor på egen hand, med familj eller med vänner. Detta kan vara veckovisa vandringar, en daglig promenad i en park i närheten, eller till och med en surfing resa till ett kustområde med vänner. Fokusera på att emulera Kalifornien tjejen sätt att ansluta med naturen.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 12
    2. Gå till stranden för en solbränna och en simtur. Få Kalifornien tjejen ser det naturliga sättet genom att gå till stranden för en lång simning i havet och en garvning i solen. Om du inte bor nära havet, kan du spendera tid att garvning ute i din bakgård under en varm dag eller simma i en sjö nära ditt hem. Kanske har du turen att ha en pool eller en vän med en pool, där du kan prova den kaliforniska livsstilen att koppla av vid vattnet.
  • Använd alltid solskyddsmedel innan du går i solen eller i vattnet.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 13
    3. Äta som en kalifornisk. Kalifornien köket är känt för sin "fusion" tillvägagångssätt och för dess fokus på naturliga, lokalt odlade ingredienser inklusive färskt (ofta lätt kokta) grönsaker, färska frukter och skaldjur. Kalifornien är också känt för mexikansk mat som burritos och tacos, japansk mat som sushi och sashimi, och allt som görs med avokado. Du kan också visa en preferens för in-n-out hamburgare, en populär burgerkedja i Kalifornien.
  • Bild med titeln vara en Kalifornien tjej Steg 14
    4. Dekorera ditt hem i California-estetiken. Omfamna Kalifornien vibbarna genom att dekorera ditt rum eller ditt hem med den avslappnade estetiken i Kalifornien. Detta innebär att man kombinerar nya möbler med vintage möbler och fokuserar på att hålla utrymmet öppet och lugnande. Du kan också välja inredning som är lätta eller mörka trä och sedan lägga till poppar av färg i ramarna på väggarna eller ljusarmaturerna i rummen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande