Hur man hittar ett spöke

Är du i strävan efter ett specifikt spöke, eller bara intresserad av att hitta och se ett spöke? Spöken kan vara knepiga varelser, för att du inte vet om de är trevliga eller farliga och vissa spöken kan aldrig avslöja sig själva. Men med korrekt träning och vägledning kan du vara väl rustad att söka och hitta ett spöke i ett område som sannolikt kommer att ha hemsökt.

Steg

Del 1 av 3:
Kolla olika webbplatser
  1. Bild med titeln Hitta ett spöke steg 1
1. Ta en vän med dig. Gå aldrig på en spöke jakt ensam eftersom det här kan vara läskigt och farligt. Ta alltid med en vän med dig som har din rygg när du behöver dem. Speciellt om du blir lätt spooked, har du en vän med dig att hjälpa dig att hålla din coola.
  • Se till att du tar en vän som kan lugna dig om du blir rädd. Att ta en vän som är väldigt rädd för övernaturliga saker kommer bara att göra din spöke jaga hårdare. Ta med någon som tror på spöken eller övernaturlig aktivitet och är inte lätt rädd.
  • När du besöker en webbplats, se till att båda har din telefon på. På det sättet om en av er vilse eller separeras från varandra, kan du enkelt hitta varandra igen.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 2
    2. Ta reda på vilka webbplatser du vill besöka. Spöken finns på många olika platser - de behöver inte ha hemsökt. Men hemsökta hus eller områden kommer troligen att ge dig det bästa tillfälle att hitta ett spöke. Bestäm var du vill leta efter spöken så att du kan upprätta en spelplan när du ska besöka de webbplatser. Det bästa sättet att hitta ett spöke är att besöka en plats där någon redan har stött på en ande.
  • Du kan ofta hitta hemsökta hus eller hemsökta områden genom att besöka en stads hemsida. Vissa städer har även spökresor, så att besöka en av dem kan vara ett bra tillfälle att hitta ett spöke.
  • Tänk på områden där du eller andra har stött på paranormal aktivitet. Har det varit tider du har sett föremål som rör sig på sina egna eller plötsliga temperaturförändringar? Om dessa händelser inte kan förklaras vetenskapligt kan det vara ett tecken på paranormal aktivitet.
  • Några andra gemensamma områden spöken eller andar kan hemsöka är sjukhus, psykiatriska faciliteter, gamla teatrar / filmpartier, stridsplatser, barnhem, fängelser, kyrkogårdar, kyrkor och vårdhem.
  • Om du befinner dig i New York, är två platser att besöka med höga EMF-nivåer (elektromagnetiska fältnivåer) Algonquin Hotel och White Horse Tavern.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 3
    3. Besök dina webbplatser under dagen. Detta är ett klokt steg, för om du bara går till din webbplats på natten, kommer du inte vara så bekant med din omgivning. Gå till dina platser under dagsljus så att du kan känna dem. Memorera där saker är belägna och tänk på var ett spöke kan hänga ut. Då, när du går tillbaka på natten, har du en bättre känsla av platsen och kommer inte att riskera att gå vilse eller lätt rädda.
  • Om en av dina webbplatser är privat egendom, kontakta alltid ägaren först innan du bara dyker upp på deras plats. Du kan träffa en frustrerad ägare eller sämre om du bara dyker upp. Du vill få på sin goda sida så att de är villiga att visa dig runt deras egendom.
  • Ibland om en plats är hemsökt av någon som dog på platsen, är det en bra tid att besöka den webbplatsen på årsdagen för den personens död.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 4
    4. Spela in något ovanligt du märker. Spöken trappa inte bara platser på natten - ibland är de bästa tiderna att hemsöka när ingen förväntar sig det. Så, som du besöker dina webbplatser, ta anteckningar om ovanliga saker du har sett. Om du besöker en plats och ingen ovanlig aktivitet verkar hända, kan du korsa den av din lista. Om din intuition berättar något konstigt pågår på en plats, kan du lägga den högst upp på din lista.
  • Du vill begränsa din lista så att du verkligen kan fokusera på de platser som känns olika. På så sätt spenderar du inte timmar som undersöker platser som inte har någon paranormal aktivitet. Ta anteckningar medan du forskar är ett bra sätt att hålla reda på all din information.
  • Del 2 av 3:
    Går på jakt
    1. Bild med titeln Hitta ett spöke steg 5
    1. Samla en grupp om du kan. Som tidigare nämnts, ta alltid en vän med dig, men en grupp är ännu bättre. Om du har tre eller fler personer som letar efter ett spöke, kommer oddsen att hitta en att öka. Ju fler människor du har, desto mer sprids du kan vara. Välj en ledare för gruppen - personen människor kan gå till om de har upptäckt något ovanligt. Det är bäst att gå ut mellan 9 p.m. och 6 a.m., När det är mörkt.
    • Försök att besöka en av de platser du gick till tidigare där du kände på en närvaro eller någon hade redan stött på ett spöke. Spökjakt är knepigt och oddsen för dig att hitta ett spöke är smal, men om du verkligen vill se ett spöke är det värt ett försök.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 6
    2. Passera ut utrustning. Medan du är spökjakt, vill du ha utrustning att dokumentera din jakt. På det sättet om du hittar ett spöke kan du fånga det på kameran så att folk kommer att veta att du inte bara föreställde saker. Har alla i din grupp utrustad med en digitalkamera och lär dem att hålla den på hela tiden.
  • En bra kamera att använda är en gopro eller något du kan bifoga din kropp som du inte behöver ständigt hålla. På det sättet, om du blir spökad kommer du inte att riskera att släppa kameran och förlora footage.
  • Du kan också ta med en termometer för att titta på temperaturförändringar och en elektromagnetfältdetektor. Detta är den moderna spökjägarens spårningsenhet, och hjälper dem att spåra energikällor genom att detektera fluktuationer i elektromagnetiska fält. Det är bra att ta med det här verktyget när du först besöker en webbplats, så du kan markera regelbundenhet. Då, när du faktiskt går spökjakt, vet du när något ändras.
  • Innan du går ut kan det vara bra att säga en bön av skydd. Spöken är knepiga varelser, och du vet aldrig om du kommer att stöta på en fredlig eller farlig spöke. Försök lugna andarna i huset så du är säker.
  • Försök att undvika att använda ficklampor om du kan. Ett spöke kommer sannolikt att gömma sig om ett starkt ljus kastas i ett rum. Använd nattglasögon för den bästa visionen.
  • Ju mer energi du tar med till en spökjakt, desto bättre lycka kommer du att ha på att stöta på en ande. Om du går med en grupp som känns väldigt apatisk om jakten, kommer du förmodligen inte att se ett spöke. Se till att du tar med en grupp människor upphetsad och ivriga att leta efter andar.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 7
    3. Spridas ut i området. Nu när du är utrustad är det dags att hitta ett spöke. Använda all din kunskap du har fått hittills, gå runt ditt område som letar efter tecken på paranormal aktivitet. Som tidigare nämnts, var uppmärksam på konstiga ljud, temperaturförändringar, eller till och med din intuition.
  • Om du känner en mörk dimma eller en närvaro i ett rum, kan det vara ett spöke som inte har avslöjat sig för dig än. Vänta tålmodigt på att spöken kommer ut. Om du gör plötsliga rörelser eller lämnar rummet, kan spöken bli spökat eller du kan förlora din möjlighet att se det.
  • Se till att varje rum och varje nook och cranny besöks. Spöken kan vara någonstans så att du inte vill ignorera ett utrymme bara för att du tvivlar på att ett spöke skulle vara där.
  • Titta på mätaren på EFM för att se om det finns en ande eller närvaro i rummet. Om det finns något annat i rummet förutom dig, kommer mätaren att göra en plötslig rörelse till höger. Om mätaren förblir på noll eller till vänster om mätaren, är det förmodligen inget i rummet.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 8
    4. Försök att kalla spöken. Det finns olika sätt att kalla ett spöke, och många spöken kommer inte ut bara för att du har kallat dem. Men om du är i ett område som någon har upptäckt ett spöke redan, eller du känner att det är hemsökt, kan du prova dessa tekniker:
  • Ouija Board: Placera detta i rummet du är i. Placera din hand på guider och låt spöke och sprit i rummet att vägleda dig genom brädet så att de kan skicka ett meddelande.
  • Planchette: Den här hjärtformade, platta delen av trä användes för att producera mystiska meddelanden som gjorde att folk tror att det hjälpte dem att kommunicera med andar. Ta med dig med dig och placera det i rummet du är i.
  • Ett medium: ett medium är någon som har förmågan att kommunicera med de döda. Om du verkligen vill hitta ett spöke, med ett medium med dig på din spökjakt är den bästa chansen du har. De vet specifikt hur man kallar spöken och kommer att kunna kommunicera med andan för dig.
  • Kommunicera med spöken: Om allt annat misslyckas kan du försöka kommunicera med spöket själv. Använd en mild röst, bara fråga spöket för att visa sig själv. Berätta det spöke du är där på fredliga termer.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 9
    5. Tillbringa en timme eller så i området. Om du har en stor grupp och kan täcka området snabbt, försök att spendera en timme i ditt område. Om du tilldelas två rum, spendera 30 minuter i varje rum, tittar runt. Om du inte ser några tecken på ett spöke, gå vidare till ett annat rum.
  • Om du har ett mycket större område eller en mindre grupp, ge dig tillräckligt med tid för att utforska varje rum effektivt. Använd de anteckningar du tidigare tog för att besöka de områden som är mer benägna att ha ett spöke. Ta anteckningar i varje område så att du väljer att besöka det senare, vet du vad du ska leta efter.
  • När du är i ett rum, förbli tyst. Du vill respektera de döda och andarna, och det kommer också att ge dig mer skydd. Uppmuntra ditt lag att flytta tyst genom platsen, utan skratt eller hästspel.
  • Faktiskt att se ett spöke kan vara svårt, men du kanske kan lyssna på ett spöke. Ta en bandspelare eller din telefon med en webbplats. Placera den i ett rum på golvet eller ett bord och börja spela in. Börja ställa frågor till andarna i rummet. När du har avslutat din jakt kan du gå tillbaka och lyssna på inspelningen, lyssna på några sprit som kan ha talat genom det vita bullret.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 10
    6. Samla tillbaka. Efter alla har haft en bra tid på sina tilldelade platser, kom tillbaka tillsammans. Dela några insikter eller upptäckter du har, och kompilera all information tillsammans i ett dokument. Om någon annan såg ett spöke och du vill se det, gå inte som en stor grupp. Gå en efter en i området, ger dig tillräckligt med tid för att hitta spöket.
  • Om ingen såg ett spöke under sin tid att utforska, ge inte upp. Flytta till en annan plats och överväga att komma tillbaka till den här platsen en gång till. Om du besöker platsen en eller flera gånger och inte ser ett spöke, korsa den av din lista. Det är förmodligen inte ett spöke eller ande där, eller om det finns, kommer de inte att avslöja sig.
  • Du kanske vill titta över de bilder du tog medan du var i rum. Din kamera och ljud kan ha kunnat fånga saker du inte var själv. Tillsammans kan du titta på varje bit av bilder för att se om det var en närvaro i rummet du inte upptäckte dig själv.
  • Om du upplever negativ energi i ett hus och känner att dina liv är i fara, gå ut! Riskerar din säkerhet är inte värt det bara för att se ett spöke. Om ett spöke känns störd kanske de inte svarar bra på din närvaro.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 11
    7. Var inte avskräckt om du inte hittar ett spöke. Många människor som stöter på spöken upplever vanligtvis dem genom ljud och mystiska hatar. Människor ser inte ofta ett spöke i komplett form, så har realistiska förväntningar när de går in i en plats. Du är mer benägna att uppleva andan genom ljud, temperaturförändringar och hatar eller genom saker som visas på din video eller ljud efter att du har lämnat platsen.
  • Om de ser ett spöke i sin fullständiga form, är det vanligtvis av olycka - någon gick bara runt med sin egen sak och de märkte ett spöke. Ett spöke är mer benägna att dyka upp på det här sättet, eftersom de inte alltid gillar att kallas och störas.
  • Del 3 av 3:
    Lär dig om spökjakt
    1. Bild med titeln Hitta ett spöke steg 12
    1. Läs en spökjaktbok. Innan du börjar din spökjakt att leta efter ett spöke, överväga att läsa en bok eller två om spökjakt. En bok kan ge värdefull information om hur man hittar ett spöke, var du ska hitta ett spöke och vad du ska göra när du ett möte ett spöke. Att söka efter ett spöke som en amatör kan vara en farlig uppgift, så gör du några forskningar som du går på det själv.
    • Några böcker att hämta när du lär dig om spökjakt är: Ghost Hunters överlevnadsguide av Michelle Belanger - Skyddsteknik för möten med den paranormala paranormala tekniken: Förstå vetenskapen om spökjakt av David M. Roustree-Hauntings och Poltergeists: Tvärvetenskapliga perspektiv Redigerade av James Touran & Rense Lange-Ghosts, Apparitions & Poltergeists - En utforskning av den övernaturliga genom historien av Brian Right- och Ghost Hunters guidebook av Troy Taylor.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 13
    2. Titta på spökjaktdokumentärer. Dokumentärer, som är verkliga händelser, kan vara ett bra ställe att börja när du lär dig om att hitta ett spöke. Dokumentärerna har ofta yrkesverksamma, vilket kommer att skriva in tips och tricks på hur man hittar spöken.
  • Några bra dokumentärer att titta innan du utforskar är Ghost Adventures (2004), Enfield Poltergeist, Ghost Hunters, de döda filerna, ett paranormalt vittne och kändisens spökhistorier.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 14
    3. Prata med andra som har stött på spöken. Människor med erfarenheter är ofta de bästa källorna att vända sig till när du försöker hitta ett spöke. Fråga dem där de såg spöken, när de såg det, och vad spöken såg ut. Att lära av någon som har personlig erfarenhet kan hjälpa dig att bättre utrusta dig för att hitta ett spöke.
  • Om du inte personligen känner någon som har sett ett spöke, kolla upp din stads historia för att lära dig om olika övernaturliga möten. Du är bunden att stöta på en historia om ett hus eller en plats där någon trodde att de såg ett spöke. Om du inte hittar någon i din stad, kommer du förmodligen att ha lite lycka till att hitta en historia i en stad nära din.
  • Du kan också besöka internetbrädor om spökjakt eller spökmöten för att få råd från människor. Dessa webbplatser är bra ställen att chatta med människor om sina erfarenheter eller att ansluta till någon som också vill åka på en spökjakt strävan.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 15
    4. Ta allt med ett saltkorn. Många tror att spöken inte existerar, och vissa människor kommer att skapa paranormal aktivitet bara för att försöka övertyga andra spöken är riktiga. När du gör forskning eller till och med spökjakt, försök att vara realistisk. Övertyga inte dig själv, du såg något paranormalt bara för att vinden blåste lite hårdare än vanligt. Leta efter mycket tydliga tecken på spöken - inte bara din egen fantasi.
  • Några tydliga tecken som du kan leta efter är faktiska människor eller rörelser av objekt som inte påverkas av det aktuella väder eller atmosfären. Låter som är konstiga och ovanliga (inte bara vinden som rör sig genom träden) kan också vara bra saker att uppmärksamma. Du kan också lyssna på röster som kommer från väggarna och sprickorna av byggnader som inte orsakas av folket runt dig. Husdjur som verkar konstiga eller hundar som skäller i luften kan vara ett tecken på något övernaturligt.
  • Bild med titeln Hitta ett spöksteg 16
    5. Vet att spöken och andar ofta föreställs. Någon som lider av isolering eller har varit i en situation där de upplever höga stressnivåer, ofta föreställer sig spöken runt dem. Dessa spöken eller andar hjälper vanligtvis att trösta dem och styra dem så att de kan övervinna sin nuvarande situation. Tänk på att många personer du pratar med kan uppleva dessa situationer, men ser faktiskt inte riktiga spöken.
  • Dessa fantasioner kommer ofta från någons hallucination och förekommer från förändringarna i hjärnkemi på grund av stress, brist på syre, monotont stimulering eller en uppbyggnad av hormoner.
  • Bild med titeln Hitta ett spöke steg 17
    6. Volontär att arbeta med en paranormal forskningsgrupp. Dessa ligger alla i hela U.S. och kommer ofta att hjälpa dig till den mest lokala paranormala organisationen. Volontärarbete med en organisation som detta kommer att hjälpa till att träna dig och ge dig ett team av människor som kan hjälpa till i din strävan efter spöken.
  • En plats att kolla är det online paranormala samhällskatalogen. Det kan hjälpa dig att leda dig till närliggande samhällen eller företag och har nästan 3000 listade i U.S.
  • Tips

    Varningar

    Jagar inte efter spöken själv. Att ha någon annan kommer det att bidra till att din fantasi inte tar kontroll, och ger också ett ytterligare vittne för allt du upplever.
  • Se till att när du går till ett hemsökt hus som du kan gå på fastigheten och du är inte intrång.
  • Vissa spöken gillar inte att ses, så du kanske aldrig kan hitta dem.
  • Lägg alltid säkerhet först. Om du känner dig eller någon annan är i fara, lämna den plats du är i.
  • Respektera de döda och familjemedlemmarna av de döda. Någon kan ha ett spöke i sitt hus eftersom det är en död familjemedlem, men de kanske inte vill vara störd, så respektera deras integritet.
  • Undvik att ta bilder, speciellt med en blixt, eftersom den plötsliga rörelsen kan skrämma spöken borta.
  • Saker du behöver

    • Videokamera eller gopro
    • Anteckningsblock
    • Mörkerglasögon
    • En EFM
    • Mobiltelefoner
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande