Hur man skapar en ouija-styrelse

En Ouija Board är en platt panel med bokstäver, siffror och andra symboler som skrivs ut på det som du kan använda för att hålla en seans. Även om du kan köpa Ouija Boards från olika Halloween och Novelty butiker, kan du spara pengar genom att göra din egen version hemma.

Steg

Utskrivbar bräda

Utskrivbar Ouija Board

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Del 1 av 3:
Använda pappersbrädor

Metod 1: Skriven

  1. Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 1.jpeg
1. Börja med att få en stor bit papper. Täcka det med bokstäver i alfabetet, siffrorna 0-9, och orden "Ja", "Nej", "Hej" och "Adjö".
  • Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 2.jpeg
    2. Lägg bokstäverna i en cirkel. Sätt en sol på det övre vänstra hörnet, bredvid ordet "ja". På högra högra hörnet, lägg en måne bredvid ordet "Nej". Sätt siffrorna utanför cirkeln på ett bord. Använd en tumbler vänd upp och ner ovanpå papperet som en pekare.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 3
    3. Sitta runt bordet med ett par vänner. Var och en av er placerar en hand lätt på det upp-vända glaset. Bestäm vem som kommer att ställa frågorna. En annan person kan ta anteckningar.
  • Metod 2: Klipp

    1. Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 4.jpeg
      1. Skapa bokstäver. Börja med att skriva ut alla bokstäver i en eller två rader. Se till att tecknen är tillräckligt stora för att lätt läsa.
    2. Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 5
      2. Lägg till siffror. I raden under bokstäverna skriver siffrorna 0-9.
    3. Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 6
      3. Skriv ut "Ja", "Nej", "Hej" och "Goodbye" symboler. Dessa kommer att göra det lättare att kommunicera med andarna. Du kan lägga till andra fraser om du vill.
    4. Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 7
      4. Göra utskurna. Ta sax för att skära ut var och en av tecknen, siffrorna, ord och fraser.
    5. Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 8
      5. Hålla dem med lim till papperet. Lägg dem ut enligt önskad layout.
    6. Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 9
      6. Skapa pekstrålen. Du kan göra det en jämn yta. Ett glas- eller arkskydd ska fungera bra.
    7. Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 10
      7. Förbered dig för att bjuda in några gäster. Du är nu redo att få din första Talking Board Séance!
    Del 2 av 3:
    Byggande av träbrädor
    1. Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 11.jpeg
    1. Samla dina material. Du behöver en träskiva, slipad och slät. Hitta också lite färg eller lack (eller en annan klar beläggning), och ett lödstryk med en kalligrafi-spets kommer att krävas. En penna och papper kommer också att vara användbart.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse steg 12.jpeg
    2. Öva med lödjärnet. Lödstrykjärn kan vara lite knepigt. Öva på något skrotträ först, så att du kan se hur långsamt du behöver gå och hur svårt du måste trycka på. Det kommer också att ge dig chansen att räkna hur man flyttar järnet, för att få olika former.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 13
    3. Få din styrelse prepped. Se till att träet är rent och slät.
  • Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse steg 14
    4. Rita ut din design. Du kan rita den designfria eller du kan använda a "fuska". Detta innebär att tecknen skrivs ut på ett överföringspapper. Du kan också köpa bläckstämplar från en hantverksbutik.
  • Se till att mönster inte är för små eller detaljerade, speciellt om du inte har mycket erfarenhet av lödjärn.
  • Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 15.jpeg
    5. Gå över mönstren med lödjärnet. Rita över designen med järnet. Stressa inte. Titta på det i olika lampor för att vara säker på att det ser rätt ut.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 16.jpeg
    6. Låt det svalna, rengör sedan ytan. Låt de brända områdena svala och borsta sedan bort allt överskott av material. Radera penna märken och andra märken och torka försiktigt hela ytan med en lätt fuktig trasa. Låt det torka innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 17
    7. Lack ytan. Lacken eller annan klar beläggning kommer att skapa den smidiga ytan som är nödvändig för att göra planchettarbetet. Följ försiktigt tillverkarens anvisningar om den finish du bestämmer dig för att använda. Du kommer sannolikt att behöva göra flera lager. Låt varje kappa torka innan du applicerar nästa. Sätt undan gott om tid för detta projekt.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 18.jpeg
    8. Lägg till efterbehandlingsdetaljer. Du kan måla på mer information när lacken har torkat helt. Detaljer är bäst målade före det andra till sista lager av lack. Detta kommer att hålla färgen klar.
  • Del 3 av 3:
    Utforma ditt styrelse
    1. Bild med titeln Skapa ett OUIJA-styrelse Steg 19
    1. Välj din layout. Det finns ett antal sätt att du kan lägga ut ditt styrelse. Designen är inte lika viktig som att ha alla nödvändiga symboler. Du måste inkludera minst bokstäverna i alfabetet, siffror 0-9, och orden "Ja","Nej", och "Farväl".
    • Använd den traditionella layouten om du vill. Det är här bokstäverna skrivs ut i två lite arkade linjer i mitten, med "Ja" och "Nej" ovan och siffrorna och "Farväl" Nedan.
    • Du kan också använda en diamantlayout. I denna design skrivs bokstäverna i en diamantform, med var och en av de fyra punkterna som ligger i mitten av den sidan av brädet. Numren skrivs inuti denna diamant och hörnen är tilldelade för orden (tillåter en ytterligare fras, som "inte nu").
    • Du kan också prova en cirkulär layout. Denna design liknar diamanten, men använder en oval form istället.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 20.jpeg
    2. Välj ditt teckensnitt. Välj ett teckensnitt som passar med utformningen av din Ouija Board. Gotiska teckensnitt är bra val för denna användning. Det finns också många västerländska teckensnitt. Du kan dock välja vad du gillar bäst. Testa några orden i en ordredigerare, för att få en uppfattning om vad du tycker ser bäst ut.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija Board Steg 21
    3. Välj dina utsmyckningar. Många tror att det är en bra idé att lägga till vissa symboler i hörnen eller någon slumpmässig plats på din bräda. Troen varierar, men vanliga symboler är: månen, solen och stjärnorna - symbolerna för elementen - symbolerna för planeterna och symbolerna eller bilderna i neurologiskt signifikanta kvantiteter (till exempel 12, 13, 7, 3).
  • Du kan också pynta ditt bräda med fysiska föremål, till exempel set spots för ljus, bifogade stenar (kvarts är bra för detta ändamål) eller platser att sätta elementen (en skål med vatten, en gren och andra sådana föremål).
  • Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 22
    4. Välj dina färger. Välj ett färgschema för ditt styrelse. Mörkare, jordtoner tenderar att vara bättre att ringa fram andarna. Om du vill kontakta särskilt glada sprit, är det inget fel med att använda färger du tror att de föredrar. Om du försöker kontakta någon i synnerhet, prova deras favoritfärg.
  • Försök att använda färger som kontrasterar väl. Du vill enkelt läsa din text.
  • Bild med titeln Skapa en Ouija styrelse Steg 23.jpeg
    5. Välj din planchette. En planchette är enheten där du placerar fingrarna och tittar när den rör sig runt brädet, med meddelanden från andarna. Du kan rädda en från en slumpmässig uppsättning som du hittar på en dollaraffär, eller du kan gör din egen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ingen kan komma överens om Ouija är riktig eller inte. Vissa tror att det uppmanar andar från bortom att svara på frågor, medan andra tror att det undermedvetet flyttar planchetten. Håll ett öppet sinne och kom ihåg att respektera andras övertygelse.
  • När du är klar, lägg pekaren av planchetten på "adjö" och vik sedan uppbordet. Vissa tror att det är att föredra att inte lämna en OUIJA öppen.
  • Tro inte allt du får veta av andar när du använder brädet. Dåliga andar kommer att ligga om att vara dina familjemedlemmar.
  • Kvaliteten på de svar du får när du använder OUIJA-styrelsen beror på kvaliteten på frågorna. Fråga en allvarlig fråga och du får ett allvarligt svar. Fråga en dum fråga och du får ett dumt svar.
  • Om du eller dina vänner är nervösa, trötta eller illa, använd inte brädet. Allt som hamnar på styrelsen kan känna vad du känner, och du kan sluta med en demon. Så länge du är övertygad och bra, borde du vara bra.
  • När en arg anda kommer att spela, säg en bön och gå av för natten. Du kanske inte tror på onda andar, men respekterar inte människor som gör det! Bara stanna lugnt och kom ihåg din styrelse, inte deras.
  • Om saker börjar bli läskigt, som saker som rör sig eller generell poltergeistisk aktivitet, skulle det vara säkert att stoppa för natten.
  • Kom ihåg att du är i kontroll och det finns inget att vara rädd för men frukta sig själv.
  • Vissa människor tror att andarna är verkliga och att om du inte är försiktig kan du störa andarna runt dig och få en ovälkommen besökare i ditt hem. Behandla styrelsen med respekt om du är orolig för detta. Föreställ dig ett rent vitt ljus som omger dig för skydd.
  • För att göra ditt pratbord med några traditionella talande brädstypstil, besök Harolds teckensnitt för några gratis nedladdningar. Tre Ouija-teckensnitt som är tillgängliga är Cap`n Howdy, Mystic Profet och SideShow. Du behöver verkligen inte begränsa dig till dessa tre, men eftersom det finns hundratals att välja mellan.
  • Varningar

    Den verkliga faran är när du ber om fysiskt bevis på förekomsten av de andar du försöker kontakta. När du "Be om ett tecken", Du öppnar bokstavligen en dörr mellan den fysiska och andliga världen, så att andarna kan komma in. Som ett resultat kan framtida problem och uppstå ofta.
  • Eventuella försök att kommunicera med de döda eller andra andarna bör inte tas lätt. Med andra ord försök inte att tala med viss anda i synnerhet. Låt Anden komma till dig. Försök att kommunicera med andar bör inte göras av den oerfarna. Det finns gott om berättelser på nätet. Ta lite tid och läs några av dem innan du överväger att leka med en ouija.
  • Kom bara ihåg att hemlagad Ouija styrelser av trä tenderar att fungera bättre än papper. Om papperet är böjd eller vikat, kommer andarna att vara förskräckta och hålla sig borta. Det här är en bra sak när du är för rädd att spela. Allt du behöver göra är att böja papperet och inte berätta för dem att det inte skulle fungera då.
  • Vetenskapligt är det naturligtvis inga bevis för att ovanstående punkter gäller, eftersom orden bildas i användarens undermedvetna snarare än "andlig intervention". I vissa fall bildas ord avsiktligt av användaren som ett knep till andra. Därför, även om resultaten kan vara överraskande, skulle vetenskapligt bevis föreslå att de uppstår i användaren genom en process som liknar drömmar eller hallucinationer.
  • Saker du behöver

    Pappersbrädor

    • En sax
    • Ett ark med kartong eller kartong
    • En penna eller en markör
    • Lim

    Träbrädor

    • En träbräda, slipad och slät
    • Måla
    • Lack eller annan klar beläggning
    • Ett lödstryk med en kalligrafi-spets eller liknande
    • Penna och papper (tillval)
    • Överför papper (tillval)
    • Bläckstämplar (tillval)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande