Hur man kontaktar wag

Vifta! är en app som förbinder husdjursföräldrar med lokala husdjursjukdomar för hundvandring, drop-in-tjänster, övernattning, utbildning och till och med råd från en veterinär.

Steg

Metod 1 av 2:
Kontaktpark! Som en vårdgivare
  1. Bild med titeln Kontakt WAG Steg 1
1. Om du upplever en nödsituation under en vag!-Sanktionerad service, ring 911, eller tryck på ikonen Red Bell i Walker-appen som ska anslutas till WAG!s akutlinje.
  • Bild med titeln Kontakt WAG STEG 2
    2. För att kontrollera statusen för din WAG! ansökan, se e-postmeddelandet som skickades till dig när du först applicerade.
  • Bild med titeln Kontakt WAG Steg 3
    3. För allmänna, icke-brådskande förfrågningar, använd "Hjälp" flik i appen för live chat support. Du brukar vara ansluten inom några minuter. För att vara ansluten till en husdjursförälder, använd "Meddelanden" Fliken på startskärmen på Walker-appen för att skicka en chatt.
  • Bild med titeln Kontakt WAG steg 4
    4. Besök Hjälpcentret för Pet Caregiver för att hitta svar på vanliga frågor. Informationssidan speciellt för PET-vårdgivare finns på https: // hjälp.vagga.com / kategori / hund-vandrare. Här hittar du olika kategorier för att svara på frågor om saker som ditt konto, vaggan! app, eller hur man börjar som vårdgivare.
  • Metod 2 av 2:
    Nå wag! som en husdjursförälder
    1. Bild med titeln Kontakt WAG steg 5
    1. Använd "Hjälp" flik i vagnen! App För att hitta svar på dina frågor eller vara ansluten till en kundservice representant via Live Chat.
  • Bild med titeln Kontakt WAG Steg 6
    2. För att vara ansluten till en PET-vårdgivare, använd "Meddelanden" flik i huvudmenyn i vaggan! App för att skicka en chatt.
  • Bild med titeln Kontakt WAG STEG 7
    3. Använd Pet Parent Hjälpcenter för att hitta svar på allmänna frågor. Den här sidan finns på https: // hjälp.vagga.com / kategori / hundägare. Välj en kategori för att läsa om ämnen som "Tjänster", "Mitt konto" eller "Schema ändringar."Informationen här ska kunna svara på alla dina frågor, beroende på ämne.
  • Andra kategorin alternativ inkluderar "Kontakta din Walker," "Home Access" och "Förberedelse för din bokning."
  • Tips

    Besök det allmänna hjälpcentret på https: // hjälp.vagga.com /.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande