Hur man köper marvel comics

Sedan 1939 har Marvel Comics pumpat ut historier om spännande äventyr med sådana ikoniska hjältar som järnman, den otroliga Hulk, Captain America, Spider-Man, Thor, Doctor Strange, och X-Men. Du kan uppleva dessa äventyr själv genom att plocka upp nuvarande utgåvor och ryggproblem av Marvel Comics på Comic Shops, Bookstores och Supermarkets, liksom regionala komiska bokkonventioner. Om du letar efter ett onlinealternativ kan du också ge webbplatser som gillar eBay, Craigslist, och Facebook Marketplace ett skott.

Steg

Metod 1 av 3:
Köpa Marvel-serier från Brick-and-Mortar-återförsäljare
  1. Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 1
1. Besök din lokala Comic Bokaffär för att bläddra i ett brett urval av problem. Nästan varje stad eller stad har minst en komisk bokhandel. Av uppenbara skäl kommer dessa platser vanligtvis att vara din bästa satsning när det gäller att göra både nya och gamla Marvel-serier. Förutom de nuvarande körningarna har de flesta komiskaffärer ett imponerande arkiv av äldre problem.
  • Comic Shops tenderar att ha ett mycket bredare urval än bokhandlare och andra icke-specialiserade återförsäljare.
  • Du hittar också massor av andra Marvel merchandise på Comic Boka butiker, inklusive filmer, leksaker, kläder och samlarobjekt.

Dricks: Överväg att konfigurera en draglista med din lokala comic butik för att se till att du inte saknar heta nya utgåvor. Med en draglista, kommer butiken att lägga undan specifika titlar av ditt val förrän du kan komma in och hämta dem.

  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 2
    2. Utforska stora utgåvor i den grafiska novellen i stora bokhandlare. Majoriteten av urvalet vid bokhandlarna som gränser, Barnes & Noble, och böcker-A-miljoner består av betydande utsläpp som grafiska romaner, kompendium och samlade serier. De kan vara ett bra ställe att hämta dina favorittitlar om du är mer intresserad av att läsa dem än att samla problemen individuellt.
  • I de flesta bokhandlar visas enstaka problem på trådställen snarare än på hyllorna. Dessa ställen kan blandas med tidningarna och tidningarna.
  • Vissa bokhandlare markerar priserna på populära tecknade serier som är ganska. Om du letar efter ett fynd kan det vara klokt att se någon annanstans.
  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 3
    3. Håll ett öga ut för Marvel Comics i snabbköpet. Nästa gång du är ute och köper matvaror, gå igenom litteraturgången och ta en titt på Comics-valet. Livsmedelsbutiker brukar bara lagra de senaste problemen, men du kan också kunna dyka upp några äldre problem och speciella utgåvor som Trade Paperback Collections.
  • Mycket av tiden är det billigare att köpa serier från snabbköpet än från en komisk butik eller varumärkesbokhandlare.
  • En nackdel med livsmedelsbutikerna är att de kan vara i dålig form på grund av frekvent hantering.
  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 4
    4. Vänd igenom de titlar du är intresserad av innan du köper dem. Inte bara förhandsgranska de serier du stöter på ger dig en snygg kik av konstverket och storylinerna de innehåller, det kommer också att låta dig utvärdera problemet med problemet. Om du gillar det du ser, Totera dina val i kassan och ta dem hem!
  • Om du är en dyshårig samlare, tänk två gånger om att köpa serier med omslag eller sidor som är böjda, skrynkliga, sönderdelade, blekade eller på annat sätt skadade. Det är vanligtvis värt mycket mindre än problem i Mint-skick.
  • Metod 2 av 3:
    Beställa Marvel Comics Online
    1. Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 5
    1. Köp serier direkt från Marvels webbutik. Besök förundras.com / comics. Där kan du handla för både utskriftsproblem och digitala kopior som du kan läsa på din dator eller bärbar enhet. Marvels Online Comics Store är oöverträffad när det gäller val, eftersom alla titlarna kommer rakt från sina egna arkiv.
    • Digitala serier är i allmänhet billigare än utskriftskomiker, men har ingen kollektor eller återförsäljningsvärde.
    • Om du brukar spendera mer än $ 10 per månad på komiska böcker, kan det vara värt att anmäla dig till Marvels premium-prenumerationstjänst, Marvel Unlimited. Med Marvel Unlimited får du tillgång till över 25 000 serier för $ 9.99 per månad.
  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 6
    2. Sök efter online-återförsäljare som säljer Marvel Comics. Webbplatser som Amazon, Barnes & Noble, och Powells kan vara bra ställen att börja om du är på marknaden för en viss handel Paperback, Collection eller En-Off. För enskilda problem kan du ha mer lycka att surfa på webbutikerna av kända komiska butiker. Midtown Comics, Mile High Comics, Min Comic Shop, och Newkadia har alla stora val och konkurrenskraftiga prissättning.
  • Priserna på online-återförsäljare liknar de i butikerna, även om frakt kan lägga till några extra dollar till din totala vid kassan. För att hålla fraktkostnaderna till ett minimum är det bäst att satsa dina beställningar så mycket som möjligt när du köper online.
  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 7
    3. Betyg Sällsynta problem på webbplatser som eBay och Craigslist. Välj kategorin "Böcker", använd sedan underkategorierna eller sökfältet för att begränsa din sökning. Samlare använder ofta e-handelswebbplatser för att lossa titlar som de inte längre vill, så du vet aldrig vilka ädelstenar du kommer över.
  • Titlarna som finns tillgängliga på eBay och liknande webbplatser förändras ständigt, så var noga med att kolla tillbaka senare om du inte hittar det du letar efter första gången.
  • Dricks: För att få de bästa resultaten, sök efter en kombination av specifika sökord som titel, författare, karaktär och utgivarnummer.

  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 8
    4. Använd Facebook Marketplace för att köpa begagnade serier från säljare i ditt område. Logga in på Facebook, navigera sedan till "Marketplace" länken på vänster sida av startsidan. Ange "Marvel Comics" i sökfältet för att dra upp en lista över serier och andra relaterade varor. Om du inte ändrar platsen för din sökning visas bara att visas i din egen stad, vilket gör det enkelt att komma i kontakt med säljaren och diskutera köp och pickupalternativ.
  • Om du använder mobil Facebook-appen är Marketplace Link den tredje från toppen när du väljer menyfliken i det nedre högra hörnet på startskärmen.
  • De flesta av serierna på Facebook Marketplace är antingen nya utgåvor eller andra- och tredjehandsproblem som kanske inte är i största möjliga skick. Ibland kan du också fånga några sällsynta och mycket eftertraktade saker som går för ett fynd.
  • Metod 3 av 3:
    Plocka upp Marvel Comics vid en konvention eller mässa
    1. Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 9
    1. Titta upp konventioner eller mässor som äger rum i ditt område. Kör en snabb sökning efter "Comic Book Conventions" eller "Comic Book Trade Shows" följt av namnet på din stad eller stad och se till att din kalender är klar på den dagen. Oroa dig inte om du är för sent för att göra närmaste kommande datum-större städer ofta värd flera händelser per år.
    • Läs upp reglerna för konventionen eller handel visar du planerar att delta innan du dyker upp. Vissa evenemang är gratis och öppna för alla, medan andra kan kräva att du köper ett speciellt ID-märke för att komma åt den angivna säljarens område.
    • San Diego Comic Con är den största och mest kända årliga teckningskonventionen i U.S., Men det finns många andra konventioner både stora och små där du är säker på att hitta en rikedom av undra titlar för att dölja, inklusive Wondercon, Dragoncon och Comicpalooza.

    Dricks: Webbplatser som Con Junkies och kommande nackdelar är utformade för att hjälpa tecknade bokentusiaster Hitta information om närliggande konventioner från ett bekvämt nav.

  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 10
    2. Gå över till en leverantör som säljer Marvel Comics titlar. Säljarna i komiska bokkonventioner kommer nästan alltid att ha de senaste frågorna om många populära serier. Vissa kan också ha äldre och mer obskyra titlar upp för grepp. Ta din tid att surfa på valen på varje bås, eftersom det inte är ovanligt för leverantörer att lagra tusentals serier vid stora konventioner och mässor.
  • Komiska bokkonventioner är förmodligen det bästa stället i världen för att spåra sällsynta problem.
  • De flesta leverantörer säljer serier från många olika förlag, men andra specialiserar sig i ett visst företag eller ett annat. Medan du vandrar golvet, leta efter varumärket Red Marvel Comics logotyp för att identifiera en leverantör som har varorna.
  • Bild med titeln Köp Marvel Comics Steg 11
    3. Köp de titlar du vill ha direkt från säljaren. När du är nöjd med din drag, presentera dina serier till den person som bemanar båsen för att kolla. Dessa dagar är de flesta leverantörer utrustade med kortläsare som gör att du kan betala med ett kredit- eller betalkort. Om den bås du köper från inte har en kortläsare, kan det vara nödvändigt att betala med kontanter. Arenor har vanligtvis ATM-maskiner i lokalerna för konventionsbehandlingar som behöver göra ett tillbakadragande.
  • Var medveten om att konventörsleverantörer kan ta ut en separat försäljningsskatt för sina varor ovanpå det listade klistermärkepriset, beroende på var du bor.
  • Om du inte är nöjd med priset på ett objekt, försök att ta taggning med leverantören. De kan vara villiga att gå ner lite om dina förhandlingsförmåga är tillräckligt starka.
  • Tips

    Du kan lära dig mer om historien om Marvel Comics Publications, liksom omslagsvärdet av olika problem, genom att konsultera en Comic Book Collector`s Guide.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande