Hur man är en nörd

Vad det innebär att vara en nörd har förändrats över tiden. Tidigare var det inte nödvändigtvis en komplimang, men tanken på en nörd har blivit nyligen mer positiv. Nu, är en nörd ganska mycket att du är passionellt, nästan obsessivt, investerad i dina intressen. Att vara en nörd är något att vara stolt över. Hitta ett intresse, obsess över det, och sedan klä på delen för att helt omfamna din nyfund, fantastisk geekiness.

Steg

Del 1 av 3:
Hitta geeky intressen
  1. Bild med titeln vara ett geeksteg 1
1. Hitta vad du är verkligen intresserad av. Det finns några typiska geekiga intressen, men du kan vara intresserad av någonting och fortfarande betraktas som en nörd. Du kan redan ha något du är intresserad av-liknande baseball, modellflygplan, eller Harry Potter-serien. Om inte, utforska några saker som kan intressera dig. Ta dig tid att utforska tills du hittar något du verkligen älskar.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 2
    2. Spela tv-spel. Du kan ha problem med att tänka på potentiella intressen, och det är okej. Du kan utforska några populära Geeky intressen-liknande videospel. Minecraft, portal och halo är populära med geeks. Spela spelet eller spelen ofta tills du blir riktigt bra på det. Lär dig allt om spelet som du kan.
  • Du kan också spela bordplatta eller kortspel, som dungeons och drakar och magi: samlingen.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 3
    3. Läs många böcker och serier. Det spelar ingen roll vad-bara läs vad som intresserar dig. Och skäms inte över vad du läser. Du kan läsa mycket litterära böcker-som böcker av Jane Austen. Eller du kan läsa genre fiktionliknande skräck och science fiction. DC och Marvel Comics är populära bland geeks om böcker inte är din sak.
  • Var inte rädd för att bära en bok med dig överallt du går.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 4
    4. Bli intresserad av vetenskap och teknik. En stor del av uppkomsten av geeks berodde på teknik. Om du älskar robotar och datorer, dyka in i det intresset! Om du föredrar fysik eller kemi, ta det intresse utöver klassrummet. Detta är ett intresse som också kan vara till nytta för din framtid.
  • Lär dig hemsida och mobilutveckling. Du kan lära dig att skapa egna webbplatser och mobila appar.
  • Forskning och lär dig hur man bygger robotar. Leta efter en robotikklubb i ditt område.
  • Det är okej om du inte var så bra i vetenskap i skolan. Investera i ditt intresse, och du kommer att lära dig mycket över tiden.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 5
    5. Samla ett visst objekt. Det här är en hobby som är ganska enkelt att göra, men beroende på vad du är intresserad av, kan det vara dyrt. Om du tycker att tappfotografier är fantastiska, ta en veckovis resa till din lokala sparsamhetsbutik. Om kaffe muggar med # 1 pappa är coola till dig, börja samla dem. Du kan samla allt du tycker är fantastiskt. Försök att lära dig om vad du samlar när du ackumulerar fler föremål.
  • Tänk på din budget innan du väljer ett objekt att samla in.
  • Del 2 av 3:
    Tänker som en nörd
    1. Bild med titeln vara ett geeksteg 6
    1. Var passionerad om dina intressen. En av de viktigaste delarna av att vara en nek är väldigt passionerad om vad du är intresserad av. Som en nörd, spendera mycket tid på att lära och öva ditt intresse. Troligen sluka dina intressen och lära dig om varje liten detalj. Det borde inte känna sig som att jobba med dig.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 7
    2. Leta efter grupper av människor som delar ditt intresse. För nästan vilket intresse du kan tänka på kommer det troligen att vara en grupp människor som delar det intresset. Leta efter en grupp i ditt område dedikerat till din passion. Du kan göra en snabb online-sökning, fråga en lokal högskola eller ett bibliotek, eller fråga om sociala medier. Om du inte hittar en lokal grupp, leta efter en online-grupp du kan delta i.
  • Bjud in andra människor.Om du har vänner som delar dina intressen, fråga om de skulle vilja bilda en klubb med dig.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 8
    3. Håll dig uppdaterad på din passion. Din passion kan vara något som ständigt utvecklas och växer som ett dataspel eller robotik. Följ nyheterna relaterade till din passion. Om det inte finns nyheter som är specifikt relaterade till din passion, gör en snabb online-sökning. Du kan till exempel skriva in "senaste utvecklingen i mobilteknik."
  • Du kan också hålla dig uppdaterad på din passion genom att delta i konventioner och konferenser relaterade till det.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 9
    4. Vara lojal mot dina intressen. Geeks är engagerade i de saker de älskar. Deras intresse är inte bara en hobby - det är en del av vem de är. På grund av detta försöker geeks vara de första som känner till nya uppdateringar eller föremål. Håll dig upp på nyheterna om ditt intresse, investera i Memorabilia (om tillämpligt), och visa upp ditt intresse när det är möjligt.
  • Bild med titeln vara en geek steg 10
    5. Ge inte upp din passion. Ditt intresse kan gå igenom en period där den är ogillad av majoriteten, eller det genomgår några problem. Geeks ger inte upp sin passion. De är lojala mot det hela vägen till slutet - även när alla andra överger det.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 11
    6. Prioritera din passion. Geeks kommer ofta att låta sin passion förbruka dem. Din passion bör inte ha en negativ effekt på ditt liv, men det är okej om det är en prioritet över vissa saker-liknande partier och andra sociala sammankomster. Istället för en fest, spendera tid på att arbeta med ett geeky projekt relaterat till ditt intresse. Eller, bjud in vänner över för att spela ett bordspel om det är din passion. På så sätt investerar du i din passion, men bor också social.
  • Se till att du balanserar tid på din passion med tiden med din familj och på jobbet.
  • Del 3 av 3:
    Dressing som en nörd
    1. Bild med titeln vara ett geeksteg 12
    1. Köp T-shirts som visar dina intressen. Beroende på ditt intresse är det förmodligen en "fandom" där ute någonstans för det. Det innebär att det kommer att finnas alla typer av kläder, memorabilia och tillbehör. Leta efter en t-shirt som visar ditt intresse. Investera i några av dessa t-shirts om du kan och stolt bära dem.
    • Sök eBay eller sparsamhetsbutiker om ditt intresse inte är särskilt populärt längre.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 13
    2. Använd tillbehör som visar upp din passion. Stanna inte bara vid T-shirtsna. Om möjligt, investera i andra tillbehör som visar ditt intresse. Du kan bära hattar, bälten, skor eller stift. Välj och välj vad som helst tilltal. Var inte nervös för att överdriva den.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 14
    3. Klä som geekikoner. Du behöver inte visa ditt intresse att klä dig som en nörd. Istället kan du klä dig som en geekikon. Till exempel kan du visa upp ditt intresse för vetenskapen genom att dressa som Albert Einstein. Allt du behöver göra är att sätta på en crewneck tröja, bredbensbyxor och loafers. Det är enkelt och subtilt.
  • Om du gillar Steve Jobs, bära en svart turtleneck.
  • Om Mark Zuckerberg är din favorit nörd, klä i en avslappnad stil. Bära en hoodie, shorts och flip-flops.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 15
    4. Klä upp som din favorit karaktär. Du kan ta din passion hela vägen genom att klä upp som din favorit karaktär. Det bästa stället att göra detta är i en cosplay-grupp eller vid en konvention. Slå upp din favorit karaktär och analysera hur de klär / titta. Försök att återskapa detta utseende genom att köpa eller göra din egen kostym.
  • Bild med titeln vara ett geeksteg 16
    5. Ha på sig geeky tillbehör. Avsluta din geeky outfit genom att välja några tillbehör. En av de mest ikoniska geek tillbehören är svarta rimmade glasögon. Bära dem om du behöver glasögon eller väljer glasögon utan recept om du inte gör det. Om du vill hålla fast vid en geek stereotyp, bära suspenders med dina byxor. För att klara av det kan du bifoga några geeky pins till dina suspenders.
  • Hitta till exempel en PIN-kod eller knapp som visar din favorit superhjälte.
  • Tips

    Nå ut till andra människor i onlineforum eller personligen som har samma geekiga intressen som du.
  • Försök att inte hålla fast vid stereotyper, eftersom inga geeks klär sig så och du kan ses som en poser.
  • Varningar

    Vissa människor kommer att göra roligt med dig för att vara en nörd. Ropa bort det. Det är viktigare att vara sant mot dig själv.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande