Hur man blir affärsutvecklingschef

Affärsutvecklingschefer är ansvariga, på kortaste villkor, för expansion av det företag som de representerar. Det kan innebära att man söker ett nytt företag, vilket håller befintliga kunder, eller ökar ditt företags kontakter med dem. Det är ett högprofilerat och konkurrenskraftigt jobb som lockar sökande från alla affärsbilder. Du behöver en samling utbildning och erfarenhet innan du realistiskt kan ansöka om dessa jobb.

Steg

Del 1 av 4:
Lära sig mer om jobbet
  1. Bild med titeln Ändra din kost för diabetes reversering steg 3
1. Titta på typiska arbetsplaner. En affärsutvecklingschef är en högklassig verkställande som måste arbeta långa timmar och resa ofta. De är ansvariga för nätverk och besöker kunder för att få dem att känna sig värda. Även om det inte kan låta som en nackdel med dig just nu, kom ihåg att hela processen att bli affärsutvecklingschef tar år. Hur bildar du ditt hemliv om 10 till 15 år? Om du vill bli avgjort, tänk två gånger innan du går ner på den här vägen.
  • Bild med titeln hävdar ersättning för whiplash steg 36
    2. Reflektera över dina interpersonella färdigheter. Affärsutvecklingschefer behöver utmärkta människors färdigheter för att hålla regelbunden kontakt med potentiella och befintliga kunder. Denna typ av arbete kräver starka PR och presentationskunskaper. Du måste också kunna övertyga dem om ditt företag vet vad det gör. Om människor runt dig njuter av din närvaro och värderar din insats, kan du ha rätt personlighet för jobbet.
  • Jobbfunktioner som affärsutvecklingschef kan inkludera övervakning av medarbetare. En typisk arbetsdag kan innebära en viss nivå av mänskliga resursuppgifter som att utbilda sessioner och workshops.
  • Arbetet kräver starka organisatoriska färdigheter och analytiska förmågor utöver ledarskapsförmåga. Fältet kräver omfattande kunskap och förtrogenhet i hur affärsverksamheten arbetar och att kunna förstå, analysera och utveckla affärsstrategier när de arbetar med kunder.
  • Bild med titeln Utveckla en affärsprocess Steg 3
    3. Ta reda på vilken sektor du vill arbeta i. Alla stora företag har affärsutvecklingschefer, så du har möjlighet att arbeta i en mängd olika branscher. Gör en sökning på en webbplats för jobblistor för "affärsutvecklingschef" och se vad som kommer upp. Detta ger dig en uppfattning om de branscher som anställer en, eller till och med ett team av affärsutvecklingschefer. Medan du är där, se vad de typiska minsta och föredragna kvalifikationerna är så att du kan börja växla ditt CV mot jobbet nu.
  • Bild med titeln Få ett jobb som en bankräknare Steg 3
    4. Tänk på den nödvändiga utbildningen. För ett jämnt jobb behöver du en kandidatexamen och minst 5 års erfarenhet i branschen.
  • Men det här är en mycket eftertraktad position av karriär affärsmän. De mest konkurrenskraftiga kandidaterna kommer sannolikt att ha en extra grad, vanligtvis en mästare i företagsekonomi (MBA). Om du inte har gumptionen för mer skola, kan du överväga ett annat karriärmål.

    Del 2 av 4:
    Få referenser
    1. Bild med titeln Skapa studieguider Steg 10
    1. Ta kurser i näringsliv och ledning. Efter gymnasiet måste du ta affärskurser, helst vid ett fyraårigt universitet. Dina akademiska rådgivare kommer att kunna ge dig råd för att vara en konkurrenskraftig affärsexamen specifika arbetsmarknaden i ditt område. Börja med tanke på MBA eller en annan högre grad tidigare snarare än senare. Du behöver inte få MBA rakt ut ur grundutbildning, men. Eftersom du behöver flera års erfarenhet i affärer, är det inte en dålig idé att få det ur vägen och betala tillbaka några skollån.
    • Eftersom du nu gnuggar axlar med nuvarande och framtida företagsledare, gör anslutningar och vara vänliga villkor med personer du möter. Du vet inte hur du kommer att kunna hjälpa varandra på vägen.
  • Bilden med titeln Få ett jobb som en bankräknare Steg 1
    2. Gör en praktikplats i skolan. Vid något tillfälle under de sista åren av din grundutbildning bör du göra en praktik. Detta kan enkelt slutföras över en sommarbrytning, men många erbjuds också under varje termin. Detta kommer att ge dig en inblick i det dagliga arbetet med ett verkligt företag. Det kommer också att utveckla viktiga kontakter som hjälper dig när du ansöker om jobb och ökar ditt CV.
  • Bild med titeln Utveckla träningsmaterial Steg 6
    3. Utveckla en specialisering. Du borde ha ett branschområde som du vill arbeta i, men du måste också specialisera oss på ett branschområde för att få ett postnivåjobb. En bra väg att gå för att bli affärsutvecklingschef är personalhantering och undervisning. Dessa kommer att ge dig verktygssatsen för att bli en bra chef senare.
  • Bild med titeln Ge en intervju steg 22
    4. Registrera med en professionell förening. Det finns många affärsutvecklingschef Professionella föreningar. Eftersom det finns så många, ta reda på vilka som är mer framträdande att ha möjlighet att näta med fler människor. Dessa är också en bra källa till de senaste affärsutbildningen och andra resurser.
  • Del 3 av 4:
    Flytta upp karriärstegen
    1. Bild med titeln Inkorporera ett företag Steg 11
    1. Leta efter praktikplatser och deltidsjobb. Tyvärr är "inträdesnivå" jobb inte längre för personer utan erfarenhet. Du måste få lite erfarenhet som heltidsanställd under ditt bälte innan du är redo att ansöka om affärsutvecklingschef. Sök efter begränsade, deltidspositioner, praktikplatser och lärlingsresor först.
  • Bildbeteckningen är en bra högskolestudent Steg 10
    2. Ansök om inmatningsnivå jobb. Efter att ha fått några riktiga världsapplikationer av din examen på ditt CV, ska du vara redo för ett heltidsjobb. Dessa finns på jobbwebbplatser. Du bör också gälla med alla företag du som du har internerat tidigare. Du har redan ett förhållande med dem - bara se till att det är en bra!
  • Bild med titeln vara en bra högskolestudent Steg 21
    3. Titta på för marknadsföringsmöjligheter. Eftersom det är mindre vanligt och förväntas spendera hela din karriär i ett företag i det 21: a århundradet, kan uppförsta stegen betyda på en annan. Använd de anslutningar du har gjort ett långt sätt att leta efter jobbmöjligheter längs vägen. Men hoppa inte fartyg några månader efter att ha fått det första jobbet. Upprätta lite livslängd för att visa din lojalitet mot företag som du vill ansöka om att arbeta för en dag.
  • Bild med titeln Intervju för ett jobb Steg 15
    4. Öva din presentation i jobbintervjuer. Affärsvärlden gillar sina sökande att spegla formalitet och ge prickig presentation i intervjuer. Det är dags att bryta ut din kostym, även om du är osäker på det kommer att vara vardagliga klädsel i jobbet. För fler tips om att Acing en affärsjobb intervju se den här guiden.
  • Del 4 av 4:
    Mastering av grunderna
    1. Bild med titeln vara en bra högskolestudent Steg 19
    1. Arbeta på grundläggande färdigheter. Vissa företag använder flera affärsutvecklingschefer. Vid den tiden kan varje individ inte utföra alla områden som vanligtvis tilldelas någon i position. Men grunderna gäller för alla i de tidiga stadierna av sin karriär. Du kommer inte att komma till den punkt där du bara behöver oroa dig för, säger kundnöjdhet om du inte kunde göra allt.
  • Bild med titeln Få betalt för att gå till college steg 13
    2. Vänja sig vid att utveckla strategier. Detta hänvisar till att bestämma vilka möjligheter till expansion du borde driva och hur du ska göra det. Potentiella kunder kan falla i ditt knä, men om ditt företag inte är berett att hantera sin verksamhet, kommer det att vara skadligt för dig. Å andra sidan, om det finns ett idealiskt företag för dig att göra affärer med det, inte nödvändigtvis söker partnerskap, kan du behöva strategisera ett sätt att locka dem.
  • Bild med titeln Market Ett företag Steg 4
    3. Öva dina försäljningsförmåga. Denna aspekt av affärer går aldrig bort. Du kommer alltid att titta på företag för att se vad de saknar, och försöker sälja till dem. Dina nummer kommer att tala för sig själva, vilket gör det lättare för dig att bli befordrad.
  • Bild med titeln Market Ett företag Steg 16
    4. Öva interpersonella färdigheter och upprätthålla affärsrelationer. Viktigare än att få ny verksamhet håller den gamla. Även om det är normalt för företag att gå ut genom dörren regelbundet, bör du göra allt du kan för att få dina kunder att känna sig viktiga. Gå och se dem personligen och ta dem till middag. Se till att de är igång på alla senaste utvecklingen hos ditt företag.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande