Hur man effektivt annonsera ditt företag på twitter gratis

Twitter är ett av de mest populära sociala nätverk som har potential att driva tusentals riktade kunder till ditt företag. Eftersom det är gratis är detta ett bra reklammalternativ för många företag, men inte alla är framgångsrika. Den här artikeln hjälper dig att använda Twitter effektivt så att du kan marknadsföra ditt företag, få anhängare och kunder och lyckas annonsera dina produkter

Steg

Del 1 av 2:
Bygga en twitter närvaro
  1. Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 1
1. Registrera dig på Twitter, om du inte redan har det. Gör ett Twitter-konto och bekanta dig med navigering och layout på webbplatsen.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 2
    2. Uppdatera din profilbild. Använd en ljus, attraktiv, väldesignad bild som kommer att fånga människors ögon. En liten bild av ditt företags logotyp är en perfekt profilbild. Lämna inte bara standard Twitter-profilbilden, eftersom det här gör att ditt konto verkar sketchy och ojämnt.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för GRATIS steg 3
    3. Skriv en bio på din profil. Att göra Bio Imponive kan locka tillfälliga bläddring efterföljare. Håll det kort, intressant och till den punkten. Inkludera en beskrivning av ditt företag, inklusive vad du gör, vem dina kunder är och var du befinner dig, liksom en länk till din webbplats, telefonnummer, adress och driftstimmar.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för GRATIS steg 4
    4. Utveckla din Twitter-närvaro. Börja tweeting om ditt företag och allt annat som du tycker är intressant eller relevant, eller tror att dina kunder och kunder kommer att njuta av. Annonsera ditt Twitter-konto genom att skicka det på din webbplats eller i din butik och försök få så många anhängare som möjligt.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för GRATIS steg 5
    5. Få anhängare på twitter. Prova alla möjliga etiska sätt att få fler anhängare och bli märkbara.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter gratis steg 6
    6. Köp lägger till på Twitter. Även om du måste betala för sina tjänster, stöder Twitter annonser.Twitter.com för att främja företag och få anhängare. Du kan köpa tillägg eller marknadsföra dina tweets för ett premiumpris.
  • Del 2 av 2:
    Riktar mot dina tweets
    1. Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 7
    1. Ge värde för dina kunder i var och en av dina tweets. Tweet om användbara saker och ämnen som kommer att intressera dina kunder och dela bra länkar och andra resurser.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 8
    2. Håll giveaways. Tweet kuponger eller specialerbjudanden, hålla tävlingar, eller erbjuda dina anhängare andra erbjudanden som de inte kan komma någon annanstans. I stället för att ge bort stora priser med alla giveaway, håll dessa händelser ofta, men erbjuder mindre priser som kuponger eller presentkort. Detta kommer att uppmuntra dina anhängare att aktivt följa och delta i ditt Twitter-flöde.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 9
    3. Ge kundsupport på Twitter. Tweet Användbar information om dina produkter och tjänster, till exempel en reparationshandbok för en av dina produkter.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 10
    4. Leta efter feedback från dina kunder. Acceptera kundklagomål och feedback och agera på det privat om det behövs.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för GRATIS steg 11
    5. Skicka intressant relaterat innehåll. Roliga tweets, vackra bilder, bra videor eller inspirerande citat kan göra ditt Twitter-foder mer intressant och underhållande för dina anhängare. Se till att dessa är alla som är något relaterade till ditt företag eller ditt fält, och begränsa dessa inlägg så att de flesta av dina tweets är direkt relaterade till ditt företag.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 12
    Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 12
    6. Retweet Intressanta tweets från dina anhängare och andra användare på Twitter. Interagera och prata med dina anhängare för att involvera dem i konversationen. Genom att känna igen dina anhängare på det här sättet kan du hjälpa dem att känna sig mer en del av och upphetsade om ditt företag.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för gratis steg 13
    7. Använd hashtags. Markera nyckelord i varje tweet med en hashtag för att ansluta dem till relaterade tweets. Detta hjälper dig att gå med i den större konversationen på Twitter. Eftersom Hashtags är sökbara, kommer detta att öka uppdraget för dina tweets.
  • Bild med titeln Annonsera effektivt ditt företag på Twitter för GRATIS steg 14
    8. Begränsa antalet tweets du skickar varje dag. Lägg inte in automatiska tweets mer än en eller två gånger om dagen, eftersom det snabbt kan bli irriterande och vända dina anhängare borta. Begränsa självfrämjande tweets, och lägg inte in allt som inte har någon form av relevans eller värde. Kom ihåg att dina anhängare följer dig av en viss anledning, och om du överstiger de gränserna riskerar du att förlora anhängare - och potentiellt förlora kunder.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande