Hur man designar affischer

Affischer är ett bra visuellt hjälpmedel. Du kan använda dem professionellt för annonser, meddelanden eller bara för att dela information. Utformningen av en affisch är mycket viktig, speciellt om du använder den som ett visuellt hjälpmedel för att lägga till en verbal presentation. Med rätt färger, bilder, teckensnitt, och balans hjälper dig att designa en anmärkningsvärd och minnesvärd affisch. Häng upp din affisch försiktigt och beundra ditt arbete.

Steg

Del 1 av 4:
Välja ditt färgschema
  1. Bild med titeln Design Posters Steg 1
1. Gör det visuellt tilltalande. Poängen med att lägga till färg till din affisch är att göra det visuellt tilltalande - det borde dra och publik. För mycket färg är förvirrande. En eller två accentfärger som är iögonfallande och betonar ditt ämne är allt du behöver.
  • Bild med titeln design Posters Steg 2
    2. Förstå meddelandet och publiken. Om din affisch är tema, använd en matchande färg. Till exempel, om du gör en presentation om bröstcancer, var noga med att använda rätt rosa. Publiken kommer att se detta och dras till det eftersom det är bekant.
  • Bild med titeln design Posters Steg 3
    3. Använd mörkfärgad teckensnitt. Använd en affisch som har en ljus bakgrund och en mörkfärgad text. Detta sparar inte bara en enorm mängd bläck, men gör det lättare för din publik att läsa.
  • Del 2 av 4:
    Använda användbara bilder
    1. Bild med titeln Design Posters Steg 4
    1. Fråga dig själv om bilderna är hjälpsamma. Du har begränsat utrymme på din affisch, så använd utrymme klokt. Om du ska använda bilder, bör de vara siffror, diagram, grafik eller tabeller som är lätta att läsa och hjälpa till att illustrera dina idéer.
    • Diagram är ett bra visuellt hjälpmedel för en affisch. De är ett bra sätt att lägga till block av färg medan du lägger till en visuell förklaring av dina idéer.
    • Clip Art illustrerar sällan de idéer som du försöker komma över i affischer. Välj andra bilder för att hjälpa till med detta.
  • Bild med titeln Design Posters Steg 5
    2. Citera dina bilder.Se till att de bilder du använder är offentliga. Bara för att du kan kopiera dem från Google, betyder inte att de är lämpliga att använda. Om du ska använda en bild härifrån, var noga med att skicka en citat för den på din affisch.
  • Bild med titeln Design Posters Steg 6
    3. Gör dem en bra storlek. Du vill att din grafik lätt kan läsas från ett avstånd på minst 5 meter.Det betyder att de inte borde vara mindre än 5 "x 7". Du vill inte ha dem att ta över hela affischen-din typsnitt är den viktiga delen av affischen. Skapa en bra balans mellan de två.
  • Bild med titeln design Posters Steg 7
    4. Använd lämplig placering. Överlappa inte dina bilder över ditt teckensnitt, men se till att de är bredvid någon formulering som hjälper till att förklara dem. Du borde inte använda dessa bara för att fylla ett jätte tomt utrymme. Alla dina bilder borde ha syfte.
  • Del 3 av 4:
    Plockar teckensnitt
    1. Bild med titeln Design Posters Steg 8
    1. Känn dina stilar. Du bör använda ett enkelt, rent och professionellt skrivande för majoriteten av din text. På en dator är dessa dina serifsnitt, som Times New Roman eller Palatino. Dessa teckensnitt är enklare att läsa, särskilt i mindre storlek. Du har också valet av San Serif-teckensnitt, som Arial, Comic Sans eller Helvetica. Dessa teckensnitt kan användas sparsamt för att lägga till visuell överklagande till din affisch.
    • Blanda dem upp. Det kommer att hjälpa differentiera dina titlar från din informativa text-gör dina titlar att sticka ut mer.
    • Om du använder din handstil istället för datorstyp, blanda upp din skrivstil för att lägga till intresse för din affisch.
  • Bild med titeln Design Posters Steg 9
    2. Kyss den. Akronymet "k.Jag.S.S."Ställer för att hålla det kort och enkelt. Du vill inte att din affisch ska vara övermanad av ord. Om du använder för många ord, kommer många inte att bry sig om att läsa allt. Du vill att dina huvudidéer ska visas på affischen, men du bör gå i djup med din verbala presentation snarare än med ditt visuella hjälpmedel.
  • Bild med titeln Design Posters Steg 10
    3. Gör ditt skrivande rätt storlek. Precis som dina bilder ska alla dina bokstäver vara läsbara från minst 5 meter bort.
  • Titel: 72-punkt eller större
  • Namn / underrubriker: 48-punkts typ
  • Narrative Text: 24-punkts typ eller större
  • Del 4 av 4:
    Balansera din affisch
    1. Bild med titeln Design Posters Steg 11
    1. Betona den viktigaste informationen. Markera den viktigaste aspekten av din affisch med ett kluster av bilder och färg. Detta kommer att dra publikens öga på den delen av affischen.
  • Bild med titeln Design Posters Steg 12
    2. Anslut med dina tittare. Om dina tittare är en yngre folkmassa, skulle du använda fler höga färger och olika teckensnitt än om dina tittare är en äldre, professionell grupp. Detta gäller också för dina bilder. Använd diagram och diagram för att förklara saker för en arbetspresentation, eller använd kreativa tecken för att hjälpa till att visa upp säkerhetsfunktioner för barns leksak.
  • Bild med titeln Design Posters Steg 13
    3. Kom ihåg den 1 / 3-2 / 3-regeln. 1/3 av din affisch ska vara vitt utrymme. 2/3 av det ska vara text och bilder. Detta skapar en balans som är estetiskt tilltalande för din publik.
  • Tips

    Glöm inte att märka dina affischer. Inklusive din logotyp, företagsnamn eller inkorporering av företagsfärger och teckensnitt kommer att hjälpa lojala kunder att känna igen dina affischer och i slutändan skapa en starkare bild för ditt företag.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande