Hur man ritar en bläddra

Människor läser ofta rullar i medeltida tider som ett sätt att meddela information till en stor publik. Här är hur man ritar en egen.

Steg

  1. Bild med titeln Rita en Scroll Steg 1
1. Rita en stor rektangulär form. Detta kommer att bli scrolls utfällda ark.
  • Bild med titeln Rita en Scroll Steg 2
    2. Lägg till en rörliknande form ovanför och under den rektangulära formen. Dessa kommer att fungera som scrolls rullar.
  • Bild med titeln Rita en Scroll Steg 3
    3. Skissera formen på rullningen över skissen. Gör några hål / tårar på kanterna så din bläddring kommer att se mer Timeworn och medeltida.
  • Bild med titeln Rita en Scroll Steg 4
    4. I varje ände av varje rulle drar ett handtag. De borde vara formade som paraplyhandtag, eller som grepp på svärd - titta på illustrationen för referens.
  • Bild med titeln Rita en Scroll Steg 5
    5. Linje ritningen med svart bläck. Försök att göra en modulär linje, som passerar från en tunn till en tjock linje och vice versa. Detta kommer att göra din ritning bättre och mer professionell.
  • Bild med titeln Rita en Scroll Steg 6
    6. Radera penna från din ritning och börja färgas. Använd ljus, varma färger, som beige och ljusgul.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du ritar en bläddra för att vara bakgrunden till en affisch för en skattejakt-tema födelsedagsfest, till exempel, kanske du vill lägga den på tjockare papper och försök att krympa det eller bränna kanterna så det verkar mer gammalt. Var försiktig om du bestämmer dig för att använda eld för ditt projekt, men!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande