Hur man är en studentråd vice president

Studentråd Vice President är en ganska söt roll. Du kommer att arbeta nära presidenten för att genomföra förändringar som verkligen kommer att påverka din skola, delta i roliga studentråd sponsrade händelser och gå in och ta hand om allt när presidenten inte är tillgänglig. Innan du kan njuta av alla dessa förmåner, måste du köra en framgångsrik kampanj och bli vald! Oroa dig inte - den här artikeln kommer att gå igenom allt du behöver veta för att starta din kampanj, bli vald och vara en fantastisk VP för din skola.

Steg

Del 1 av 4:
Planerar din kampanj
  1. Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 1
1. Kontrollera kampanjens krav. Din skola kan kräva att studentrådskandidater har en viss GPA eller vara i en viss klass. Se till att du kontrollerar dessa krav långt före att starta din kampanj. Börja med att checka in med studentrådets fakultetsrådgivare, som kommer att veta vad dessa krav är.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 2
    2. Tänk på varför du vill springa. När du väl vet att du är berättigad, spendera lite tid på att tänka på varför du skulle göra en bra studentråds vice president. Har du en fast position om cafeteria mat? Antalet skoldanser varje år? Tänk på detta före tid kommer att hjälpa dig när det är dags att planera din kampanj.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 3
    3. Ta reda på vad studenter vill och behöver. Din kampanj kommer att vara den mest framgångsrika om du kan visa att det är fokuserat på samma saker som dina klasskamrater bryr sig om. Lovande fri glass varje onsdag låter som en bra idé, men kanske inte en prioritet för resten av din klass.
  • Sätta ut en undersökning. Ett bra sätt att ta reda på vad dina klasskamrater vill ha är att ge dem en undersökning för att fylla i. Du kan göra det öppet, med frågor som "Vilken förbättring vill du mest se i vår skola?" eller mer specifik, genom att be dem att välja mellan olika alternativ.
  • Prata med andra studenter. Du kan också prata med dina klasskamrater personligen om vad de vill se hända i din skola. Försök med dina vänner. Du kan säga något som "Jag vill verkligen springa för studentråd vice president, men att vara en bra, behöver jag veta vad alla vill ha från sin vp. Vad vill du se din vp göra? Vad skulle du vilja byta om skolan?"
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 4
    4. Utveckla en plattform. Använd den information du får från dina klasskamrater för att skapa en plattform. Det innebär att man bestämmer vad du vill göra som vice president. Kanske är dina klasskamrater oroa sig för att äta för mycket skräpmat. En del av din plattform kan öka de friska alternativen i cafeterian. Ju mer din plattform motsvarar vad dina klasskamrater har sagt desto bättre.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 5
    5. Gör en plan för att utföra din plattform. Du måste ha en plan för att göra din plattform en verklighet eller annars kommer dina klasskamrater att tro att du bara är full av varm luft! Om din plattform innehåller strumpa cafeterian med friskare livsmedel, kan du planera att träffa skolsjuksköterskan för att identifiera hälsosammare alternativ, och sedan med huvudmannen att föreslå och genomföra dessa förändringar.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 6
    6. Kom upp med en kampanjslogan. Du kan inte dela din plattform och planerar på en affisch, varför en kampanjslogan är så viktig. Det borde återspegla varför du kör och vad du tror på. Kom ihåg att det kan vara det enda dina klasskamrater hör om dig, så du vill att det ska vara bra.
  • Din kampanjslogan kan vara rolig eller seriös, men det borde vara enkelt. Något liknande "Jane Seymour för Vice President" kommer att funka. Så kommer det att vara något som "Den mest intressanta mannen i världen rösta inte för studentrådet ofta. Men när han gör, röstar han för Jane!"
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 7
    7. Hitta volontärer som hjälper dig. Du kan inte göra och hänga affischer, skicka ut flygblad och prata med andra studenter alla själv. Fråga några vänner om de är villiga att hjälpa dig kampanj! Du kan säga något som "Jag vill verkligen springa för studentrådets vice president, men jag kommer inte att kunna göra det ensam. Skulle du vara villig att hjälpa mig med min kampanj?" Eller du kan begära mer specifik hjälp som "Skulle du vara villig att hjälpa mig att hänga min kampanj affischer?"
  • Del 2 av 4:
    Kampanj
    1. Bildbeteckningen är ett studentråd Vice President Steg 8
    1. Sprid ordet. Om du har satsat på att springa för vicepresident, vill du inte bara hoppas att någon kommer att rösta för dig. Det finns många sätt att få ordet ut som du kör och varför
    • Göra affischer. Dina affischer kan vara så enkelt eller som prickigt som du vill. Det kan hjälpa till att se vad andra gör och sedan gör motsatsen - om alla gör ljusa, djärva, prickiga affischer, gör en enklare men fortfarande lätt märkbar affisch. Om alla andra är släta, gå ljus! Detta hjälper dig att sticka ut.
    • Göra en handout. Dina klasskamrater kommer att se många affischer under kampanjen, så överväga att göra en liten handout för att ge dem också. Detta borde ha ditt namn, din slogan, och varför du kör. Men se till att din skola tillåter dessa först - vissa skolor tillåter bara affischer!
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 9
    2. Skriv ett vinnande tal. Den viktigaste delen av din kampanj kommer när du blir ombedd att ge ett tal framför din klass eller skola, som beskriver varför de borde rösta för dig. Det finns några tips för att skriva ett vinnande tal som du ska följa!
  • Börja med att introducera dig själv! Du kan säga "hej! Jag heter Jane och jag kör för studentråd Vice President!"Inte alla vet vem du är, så introducerar dig själv är ett bra första steg, och hålla det enkelt kommer att hjälpa dem att komma ihåg dig.
  • Berätta för dem varför du är kvalificerad att vara vice president. Det är därför som tänker på dessa saker i förväg är till hjälp! Du måste berätta för din klass / skola vad som gör dig till en bra vice president. Du kan säga något som, "Jag är en junior så jag har erfarenhet att veta vad skolan behöver" eller "Jag har fungerat som Studentsrådsekreterare så jag vet redan hur det fungerar!"
  • Förklara din plattform och hur du planerar att utföra den. Detta bör vara kort och till den punkten: lista det viktigaste du vill adressera och hur du planerar att ta itu med det. Du kan lämna mycket av detaljerna till dina handouts och konversationer du har med dina klasskamrater.
  • Avsluta med din slogan. Avsluta ditt tal med din slogan hjälper dina klasskamrater att länka de affischer som de ser i korridoren till dig och dina planer.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 10
    3. Leverera ditt tal. När du ger ditt tal, se till att du levererar det på ett sådant sätt som gör det enkelt att följa och lämnar ett intryck. Ditt tal borde inte vara för länge - bara 2 till 3 minuter högst. Kort och söt är bäst!
  • Del 3 av 4:
    Överlevande valdag
    1. Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 11
    1. Hålla sig lugn. Det är en stor dag, men att freaking ut eller ha en smältning kommer inte att inspirera förtroende för de klasskamrater som röstar för dig. Håll dig lugn - skrika inte på folk att rösta på dig, fråga inte människor om vem de röstade för, och inte panik och säga otäcka saker om dina motståndare.
  • Bildbeteckningen är ett studentråd Vice President Steg 12
    2. Klä på lämpligt sätt. Detta björnar upprepade eftersom det är lika viktigt när du ger ditt tal eftersom det är när människor röstar för dig! Bära något trevligt till skolan på valdagen. Många människor kommer inte att bestämma till sista minuten som de röstar för, och ser att du redan tittar på delen kan ändra sina tankar!
  • Du behöver inte ha något superformellt, men du borde åtminstone se professionell. Försök med en jacka och några fina byxor. Ditt hår ska se snyggt ut. Det kanske inte är rättvist, men vi får alla dömda av vårt utseende. Om du ser ut som du tar din kampanj på allvar, kommer andra att ta dig allvarligt.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 13
    3. Var vänlig. Skaka hand med människor när de röstar. Le på dem i korridorerna. Det är viktigt att vara snäll mot alla typer av studenter, inte bara de populära barnen. Folk kommer att rösta på någon som är snäll mot dem innan de kommer att rösta för skolan mobbning.
  • Del 4 av 4:
    Vara vice president
    1. Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 14
    1. Uppföljning av valet. Om du är vald finns det några saker du ska göra omedelbart efter valet innan du kommer till jobbet som vp!
    • Tack dina volontärer. Se till att du säger tack till alla som hjälpte med din kampanj. Du kan göra det personligen eller du kan skriva tack noter. Eller du kan göra båda!
    • Ta bort kampanjmaterial. Ta ner dina affischer och städa upp några av dina handouts som fortfarande kan ligga runt. Detta är särskilt viktigt om din skola har regler om när detta måste uppnås.
    • Gratulera dina motståndare. Oavsett om du vinner eller inte, borde du tacka de personer du sprang emot. Detta hjälper dig att behålla ett gott rykte om du bestämmer dig för att köra igen för en annan position eller om du kör för omval i samma position. Och det är också bra sätt!
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 15
    2. Fortsätt med ditt ansvar. VP: s ansvar varierar från skolan till skolan, men du kommer sannolikt att ansvara för att driva studentrådsmöten i presidentens frånvaro. Du kan också vara ansvarig för specifika kommittéer. Se till att du kommer till alla möten och checkar in med presidenten!
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 16
    3. Tala upp på möten. Du sprang på specifika löften till dina klasskamrater. Du kan be om att lägga till artiklar till studentrådsmöteagendan som fokuserar på problemen på din plattform. Du kan också tala upp under möten för att se till att din röst hörs på alla problem.
  • Bildbeteckningen är en studentråd Vice President Steg 17
    4. Kontrollera ofta. Ignorera inte dina klasskamrater när du blir vald! Checka in med dem regelbundet för att se till att de är nöjda med vad studentrådet, och du i synnerhet gör det. Du kan göra det i ansikte mot ansikte konversationer genom att bara fråga "Vad tycker du om jobbet vi är / jag gör?" Eller du kan utfärda nya undersökningar som frågar samma sak.
  • Tips

    Du är i kontroll, låt inte andra skjuta dig runt.
  • Skräp inte andra kampanjer - det kommer att få dig att se dåligt ut! Även om du vinner efter att ha gjort det, kommer du att förlora mycket respekt.
  • Var självsäker! Fortsätt inte säga till dig själv, "Jag kommer inte att få jobbet" eller "Jag kan inte göra det här jobbet" Om du väljs. Om du tror att du kan, vill du!
  • Varningar

    Aldrig Gör något som kommer att orsaka skador på din kampanj eller din roll som vicepresident. Håll dig frisk, slåss inte med dina klasskamrater och undvik internering. Några av dessa åtgärder kan störa din kampanj och få dig att sparkas ut ur kontoret.

    Saker du behöver

    • Ett tal
    • Snygga kläder
    • Affischer
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande