Hur man beräknar hur mycket pengar du behöver gå i pension

De flesta ser fram emot pension. Det här är en period av liv där du kan gå bort från den dagliga anställningsmalen och följ dina drömmar. I en perfekt värld skulle alla kunna gå i pension utan oro eller ångra. Tyvärr misslyckas många människor att förbereda ekonomiskt. För att komma igång måste du räkna hur mycket pengar du sannolikt behöver för pensionering.

Steg

Del 1 av 2:
Beräkna hur mycket pengar du behöver
  1. Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension
1. Bestäm grundläggande levnadsutgifter. Ett viktigt första steg är att bestämma det belopp som krävs för att täcka grundläggande levnadskostnader varje år. Det finns olika perspektiv på hur mycket det här kommer att vara.
  • Vissa experter tror att du bara bör beräkna dina nuvarande kostnader. Då förvänta dig att du behöver ungefär samma mängd att leva på när du går i pension. Ur det här perspektivet kommer det belopp du behöver varje år att vara ungefär samma som du behöver nu.
  • Andra tror att många pensionärer kan leva på cirka 65 procent av deras rörelseresultat. Detta förutsätter att du har betalat ditt hus och du förväntar dig inte att gå i pension i lyx.
  • Vilket som helst tillvägagångssätt du väljer, måste du lägga till alla de rutinmässiga nödvändigheterna av att leva. Detta bör innehålla:
  • Eventuella bostadskostnader du förväntar dig att ha efter pensionering
  • Genomsnittliga månatliga verktyg (E.g. Vatten, el, gas, etc.)
  • Mat och kläder
  • Transport
  • Försäkring
  • Någon annan månadsräkning som du fortfarande förväntar dig att betala efter pensionering (E.g. kabel eller internet)
  • Här är ett exempel. Låt oss säga Bill och Sally har redan betalat sin inteckning, men de betalar $ 500 per månad i fastighetsskatt, husägare försäkring och underhållskostnader. Deras genomsnittliga månatliga verktyg kommer till $ 300. De spenderar också $ 350 per månad på mat och kläder. Deras kostnader för transport kommer i form av bilförsäkring, gas och rutinmässig underhåll. Detta uppgår till cirka $ 400 per månad. Deras sjukförsäkring är en annan $ 800 per månad. Deras kabel och internet är en annan $ 150 per månad.Sammantaget är deras månatliga kostnader för grundläggande levnadskostnader $ 2500. Årligen, det är $ 30.000. Detta täcker endast de mest grundläggande kostnaderna.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 2
    2. Beräkna extra kostnader. Många har planer på att driva nya intressen eller hobbyer under pensionering. Många föräldrar har fortsatt ekonomiskt ansvar för funktionshindrade barn. Andra har hälsoproblem som kommer att lägga till kostnader. Du bör inkludera dessa framtida kostnader i ditt projicerade pensionsinkomstbehov.
  • Lägg till de extra kostnader som du kan möta under pensionering till ditt baspensionsbehov. Här är några exempel:
  • Andy och Maria erkänner att, på grund av familjehistoria, kommer den ena eller den andra sannolikt att behöva långsiktig omvårdnad. Som en följd avser de att finansiera en extra $ 1000 per månad under pensionering av besparingar för dessa kostnader. Detta beslut kommer att lägga till 12 000 dollar per år till sin projicerade basläsningskostnad.
  • Bill gillar att återställa amerikanska bilar som tillverkas före 1960. Han förutser att hans resor, verktyg och kostnader kommer att köra $ 2000 per månad. Detta kommer att lägga till $ 24.000 till sin projicerade bas levnadskostnad.
  • Sally gillar att ta sina barnbarn till en stor temapark för en helg varje år. Den totala kostnaden är $ 720, som måste läggas till baskostnaderna. Det här kanske inte verkar som mycket, men om hon inte budgeterar det, kanske hon inte kan ta dem nästa år.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 3
    3. Inkludera resekostnader. Många pensionärer vill se världen på fritiden. Om det här är något viktigt för dig, måste du också lägga till det med dina månatliga kostnadsberäkningar.
  • Föreställ dig till exempel att dina grundläggande kostnader är 48 000 dollar per år. Om du vill resa till en kostnad av $ 12.000 årligen, kommer ditt totala pensionsinkomstbehov att vara $ 60.000.
  • Vara så specifik i dina uppskattningar som du kan. Om du och din make avser att resa, vad är den sannolika årliga kostnaden? Är du mer benägna att spendera $ 50 per dag i fackkostnader eller $ 200 per dag? Ska du resa 30 dagar om året eller 180 dagar? Kommer dina normala levnadskostnader på din hembas nedgång om du reser? Om så är fallet, med hur mycket? Tänk på det här exemplet:
  • Jean och Ed tänkte att de kunde leva bekvämt i sitt husbil för $ 100 per dag. Detta inkluderade bränsle, underhåll, mat och andra resekostnader. De förväntar sig att resa under det kallaste dagarna på året när snö ligger på marken, eller cirka 120 dagar per år. Medan de reser hemifrån kommer deras baskostnader att minska 15%. De beräknade kostnaderna för deras resor blir 12 000 dollar per år. Detta kommer att kompenseras något av hemmabesparingar på $ 350 per månad för de tre månader som de reser, eller $ 1150. Nettokostnaderna för deras resor kommer att vara ett tillägg på 10 850 dollar till sin basbudget.
  • Bill och Sally vill ta en tur för att besöka sina barn på östkusten varje år. Deras flygbiljetter är cirka $ 1200 dollar. De kan stanna hos sina barn, så de spenderar bara cirka $ 50 per dag under veckans lång resa. Som kommer till $ 1,550. Denna siffra skulle läggas till i sin basbudget.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension
    4. Erkänna inflationens inverkan. Inflationen kommer att minska värdet av de pengar du sparar.Du måste överväga detta i dina beräkningar.
  • Tänk dig att du har uppskattat att du behöver $ 60.000 per år för pensionering. Om du inte går i pension i ytterligare 15 år eller så, kommer 60 000 dollar inte tillräckligt.
  • Du kan beräkna hur mycket mer pengar du behöver om 15 år genom att multiplicera ditt årliga behov av en plus inflationstakten, upptagen till den femtonde kraften. Om vi ​​antar en konservativ projicering av 3.5 procent per år (den faktiska historiska inflationstakten är 3.22%), det betyder i vårt exempel du multiplicerar 60 000 med 1.035 (103.5%) upptagen till den 15: e makten.
  • Många online pensionsräknare kommer att kompensera för inflationen. Att använda ett av dessa verktyg rekommenderas starkt.
  • Du kan också beräkna hur mycket du behöver i ett Excel-kalkylblad. Formeln är makt ((1 + förväntad procent av inflationen), antal år i framtiden) * Dagens pensionsintäkter. I vårt exempel skulle formeln i spridningsarkets cell visas som ström (1.035,15) * 60000. Du behöver $ 100.521 i inkomst femton år i framtiden för att ha köpkraft på $ 60.000 idag.
  • Under de senaste 100 åren har Förenta staternas ekonomi upplevt 13 års deflation och 87 års inflation. Exklusive 2009, varje år sedan 1990 har upplevt inflationen från 5.4% till 1.5%.
  • Medan inflationen är sannolikt i framtiden är dess volatilitet omöjlig att förutsäga. De flesta experter förutspår en genomsnittlig inflationstakt mellan 2% och 3%. Ju högre den faktiska inflationen, desto mer inkomst som behövs för att motsvara dagens köpkraft.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 5
    5. Överväga post-mortem skyldigheter. Alla summor som måste vara tillgängliga efter att din död minskar det tillgängliga beloppet under ditt liv. Detta inkluderar några pengar du vill lämna till en överlevande make eller arvtagare.
  • Bestäm hur mycket pengar du vill lämna till varje person du vill lämna något för.
  • För att se till att dina önskemål på detta område utförs, överväga att upprätta en vilja så att dina pengar distribueras som du vill att det ska vara.
  • Till exempel vill Bill och Sally avsätta $ 2000 för begravningskostnader och lämna ytterligare $ 2000 till var och en av sina barn. Som gör $ 6000 de behöver budget för dessa ändamål.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension
    6. Förutse längden på din pension. Hur mycket du behöver gå i pension kommer att gå på hur länge du kommer att gå i pension för. Det betyder att du måste uppskatta hur länge du förväntar dig att leva.
  • Socialförsäkringsverket ger medelvärden för män och kvinnor som går i gång i olika åldrar. Rådgivning Denna tabell är ett bra ställe att börja.
  • Ta hänsyn till din hälsa och familjehistoria. Tenderar folk i din familj att leva i slutet av 90-talet? Om så är fallet bör din förutsägelse troligen vara i det området, över den genomsnittliga livslängden. Å andra sidan, om människor i din familj tenderar att dö unga, eller om du redan har upplevt många allvarliga hälsoproblem, kan en lägre uppskattning vara mer realistisk.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 7
    7. Beräkna totala pensionsfonder som behövs.Beräkna hur mycket pengar du måste samla för att ge en viss inkomst vid pensionering. Du kan använda en online pensionsräknare eller ett kalkylblad.
  • Konvertera den årliga pensionsinkomsterna i en klumpsumma. Din pensionsinkomst måste också hålla takt med inflationen. Antag att du behöver $ 100.521 i inkomst som börjar vid pensionering enligt ovan, att denna inkomst behöver växa till inflationstakten ca 3.5% per år, i 30 år i pension. Låt oss också anta att din diskonteringsränta är 8% (skattesatsen för att investera dina pengar). Du kan använda nuvärdet Växande livruitetsformel för att omvandla detta till en klumpsumma: A / (RG) * (1 - ((1 + g) / (1 + R)) ^ N), där A = årlig betalning (inkomst ), r = diskonteringsränta, g = tillväxthastighet (inflationshastighet), n = antal år (hur många år förväntar du dig att leva i pension).
  • Anslut värdena till formeln ger $ 100,521 / (8% -3.5%) * (1 - ((1 + 3.5%) / (1 + 8%)) ^ 30) = $ 1,610,722. Det här är den summa pengar du behöver om 15 år för att ge den pensionsinkomst du behöver ha samma köpkraft på $ 60.000 inkomst idag.
  • Lägg till eventuella förpliktelser efter mortem du vill finansiera. Bill och Sally ville avsätta $ 6000 för deras begravning och deras barn. Lägga till detta till deras pensionsbehov, de skulle behöva $ 1 616 722 för att gå i pension.
  • Alternativt kan du använda ett kalkylblad. Att göra detta på egen hand kan vara komplicerat. Om du vill använda en online-kalkylator, hoppa över det här och steget på beräkning av ackumuleringar.
  • Skapa kolumner för de årliga utgifterna som behandlas i föregående steg: grundläggande levnadskostnader, extrafunktioner och resor. Fyll i de belopp du beräknat.
  • Justera för inflationen. Om du inte redan har gjort det, justera dessa belopp för inflation, enligt ovan. Detta är det belopp du behöver för ett enda år.
  • Upprepa denna process i en extra rad för varje år förväntar du dig att pensioneras. Du noterar att beloppet kommer att växa varje år som ett resultat av inflationen.
  • När du har nått botten, beräkna en subtotal för årliga utgifter.
  • Lägg till eventuella förpliktelser efter mortem du vill finansiera. Detta slutliga belopp är ditt totala belopp som behövs för pensionering.
  • Om det här är lite för komplicerat finns det gratis Excel-mallar du kan ladda ner som redan är inställda för dig.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 8
    8. Överväga ackumuleringar. När du väl vet hur mycket du behöver, är ditt nästa steg att överväga hur mycket du sannolikt kommer att ackumuleras före pensionering. Det finns antal faktorer att tänka på, till exempel:
  • Den ålder som du förväntar dig att gå i pension. Tiden mellan nu och din förväntade pensionsålder är perioden för tillgångsackumulering för pensionering. Det här är så länge du måste spara upp.
  • Frekvensen och mängden besparingstillägg. Hur mycket och hur ofta du sparar direkt påverkar slutvärdet av dina besparingar vid pensionering.
  • Resultatet på dina investeringar. Dina investeringsval under ackumuleringsfasen påverkar det slutliga värdet. Tänk på att investeringar kan vara volatila, särskilt på kort sikt.
  • Inverkan av inkomstskatter. Skatter på ditt investeringsintäkter minskar din kapital som odlas nu. Skatter på distributioner efter att du har gått i pension minskar din pensionsinkomst. Båda kommer att påverka dina tillgängliga medel.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension
    9. Beräkna totala ackumuleringar. Liksom pensionskostnader kan du beräkna dina beräknade ackumuleringar med hjälp av ett Excel-kalkylblad. Du kan göra det enligt följande:
  • Skapa kolumner för dina tidigare besparingar och årliga bidrag. Summa dina befintliga pensionsbesparingar och förväntat bidrag till detta år i en tredje kolumn. Du kan använda "BELOPP" Funktion i Excel för att beräkna detta automatiskt.
  • Skapa en kolumn som beräknar det belopp du förväntar dig att tjäna på dina investeringar årligen. Du kan använda "PRODUKT" Funktion för att beräkna detta automatiskt. Om du till exempel förväntar dig att tjäna 9 procent på dina investeringar, skulle du få ditt kalkylblad att beräkna beloppet i kolumn C gånger 1.09.
  • Om ditt intäkter är skatter årligen (e.g. Eftersom en del av det kommer från lagerutdelningar), behöver du en annan kolumn där några skatter subtraheras.
  • Som med kalkylbladet måste du lägga till en rad för varje år mellan nu och pensionen så att du kan se hur dina pengar kommer att växa.
  • När du har nått slutet av din ackumuleringsperiod, borde du ha en siffra för dina totala besparingar.
  • Sist men inte minst, dra av det belopp du kommer att betala i skatter när du tar ut pengarna. Detta belopp varierar beroende på vilka typer av investeringar du har. Du måste titta på detaljerna i din pensionsplan och andra investeringar.
  • Återigen, om det här är för komplicerat, överväga att ladda ner en mall som redan är inställd.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension
    10. Använd en pensionsräknare. Du kan skapa ett kalkylblad som innehåller alla faktorer och beräknar nödvändiga pensionsfonder. Men det här är tidskrävande och komplicerat. Ett enklare tillvägagångssätt är att använda en av de många pensionsinkomstkalkylatorerna gratis på internet.
  • Dessa räknare är tillgängliga från Bankrate, AARP och CNN-pengar.
  • De använder samma siffror som beskrivs ovan: Kostnader, befintliga besparingar och projicerade ackumuleringar. Men dessa räknare gör all matte för dig.
  • När du arbetar med räknare, spela med ingångarna. Du kommer se effekterna av investeringsbelopp, intäkter, inflation och livslängd. Detta ger dig en bättre känsla av hur dessa olika faktorer kommer att påverka dig.
  • Del 2 av 2:
    Som täcker en pensionsintäkter
    1. Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 11
    1. Hålla fast vid dina mål. Många sätter orealistiska mål för sig själva. De förväntar sig att pensionen kommer att bli belöningen för anställning. När du har räknat ut hur mycket du behöver, ställer in realistiska mål och håller fast vid dem.
    • Om det finns ett gap mellan din förväntade ackumulering och dina pensionsbehov, måste du öka dina besparingar och investeringar så mycket du kan för att täcka det gapet. Om möjligt vill du ställa in sparande mål som ger dina ackumuleringar i linje med dina behov (eller så nära som möjligt). Men du måste göra detta samtidigt som du kan leva bekvämt under de återstående åren före pensionering.
    • Om du spenderar allt du tjänar och misslyckas med att investera, kommer den enda pensionsförmåner du kommer att få kommer att bli Social trygghet. För att ha en chans till en bekväm, orofri pensionering, bör du börja spara så mycket som möjligt så snart som möjligt.
    • Du kan njuta av din pension helt om du disciplinerar dina utgifter och skjuter till glädje från tid till annan. Att bygga en stor pensionsfonder är en fråga om att utveckla en vana att spara en del av varje dollar du tjänar under en lång tid.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 12
    2. Förstå dina sociala förmåner. De flesta fungerande amerikaner som är födda efter 1960 har rätt att få en månatlig pensionsförmån efter 67 års ålder. Fördelen du får beror på det belopp och antal år över vilka du betalade FICA-skatter.
  • Socialförsäkringsbetalningar minskar det belopp som du annars skulle behöva ge dig själv.
  • Gå till den sociala avstängningsberäkningen för att lära dig vad din projicerade månads fördel kommer att vara.
  • Dina fördelar fortsätter så länge du bor och kan vara tillgänglig för din make under vissa förutsättningar.
  • Socialförsäkringsförmåner ökar varje år för att ta hänsyn till inflationen. Ökningsgraden har varit mindre än den faktiska inflationen som upplevs, men det här är fortfarande till hjälp.
  • Till exempel har Joe rätt till $ 1850 per månad från social trygghet för eget konto. Hans fru Mary kommer att få en spousal nytta som motsvarar 50% av sitt belopp på $ 925.00. Tillsammans får Joe och Mary totalt 2725 dollar varje månad från social trygghet.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension 13
    3. Använd skatteförskjutna pensionsprogram. De flesta arbetstagare deltar i arbetsgivaren. 401 (k) planer eller IRAs. Dessa är skatteförlovade planer som gör det möjligt att dra av bidrag för inkomstskattberäkningar. Principen kommer att växa, beskattas, tills de återkallas från planerna.
  • Inkomstskatter på dessa medel kommer att bero på när de återkallas, helst efter pensionering.
  • Roth 401 (k) S och IRA-bidrag är inte avdragsgilla, uttag är skattefri.
  • Det slutliga värdet av pensionsplaner kan vara svåra att projekta. Men du borde bidra så mycket som möjligt i sådana planer. Detta är särskilt viktigt en arbetsgivare matchar hela eller en del av ditt bidrag.
  • Till exempel, som bidrar med $ 5000 per år i 20 år med en tjänstehastighet på 5% kommer att resultera i ett slutbalans på $ 173.596. Att öka bidragsbeloppet eller tjänstehastigheten under en längre tid kommer att lägga till mer kapital.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension i steg 14
    4. Investera klokt. Förutom investeringar genom arbetsgivarplaner och traditionella sparkonto, är det en bra idé att göra några andra investeringar för att ge din pension. Till exempel:
  • Öppna ett enskilt pensionskonto (IRA). Du kan köpa antingen en traditionell IRA eller en Roth IRA. De pengar som du investerar i en traditionell IRA är inte beskattas förrän du går i pension. Du betalar inkomstskatter på pengarna när du drar ut det från ditt pensionskonto. Pengar som betalas till en Roth IRA beskattas nu. Så när du drar tillbaka om från ditt pensionskonto senare behöver du inte betala skatt på den. Om du drar tillbaka dina pengar innan du är 59-1 / 2, kommer du att förlora mycket av det till straff och inkomstskatt.
  • Investera i fonder. Några av de enklaste fonderna kallas indexfonder. De spårar prestanda för ett investeringsindex, som S & P 500. Indexfonder är bra om du vill sätta dina pengar i värdepapper (aktier) för en långsiktig investering..
  • Överväga börshandlade fonder. ETFs fungerar som ömsesidiga medel, men köps Ans gamla som lager. Detta gör dem mer flyktiga. De är dock mer skatteffektiva, och har ofta lägre avgifter.
  • Köp några obligationer. Obligationer är låg risk: De tenderar att vara stabilare än värdepapper eller lager. Överväga statsobligationer. Du.S. Regeringskedjorna är några av de säkraste investeringarna i världen. Du kan köpa dem genom Treasury Direct eller via din bank eller mäklare.
  • Kommunala obligationer är ett annat bra alternativ. Många städer och städer emissioner obligationer för att betala för stora utgifter som skolbyggnader eller förbättringar av infrastruktur. Dessa obligationer kan göra stora investeringar för din portfölj. Den skatt som betalas på kommunala obligationer är mindre än den som betalas på andra myndigheter eller företagsobligationer, på grund av deras skattebefriade status. En investerare i kommunala obligationer måste vara säkra på att de skatter som sparas utgörs för skillnaden i kurs.
  • Omfördela din portfölj när du blir äldre. Om du är ung, då borde du ha majoriteten av dina pengar i aktier och fonder. De kommer med en högre risk, men också en högre avkastning. När du blir äldre bör du flytta mer av dina pengar till obligationer och kontanter för att skydda dina investeringsvärden.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension steg 15
    5. Öka din personliga besparingsränta. Att välja att konsumera mindre och spara mer kommer att ha betydande effekter på den livsstil du kan njuta av vid pensionering.
  • Börja spara och investera så mycket du kan idag. Öka sparandet som din inkomst ökar. Du kan öka att spara ytterligare som dina familjeförpliktelser, som att höja barn, minska.
  • Tänk till exempel en 30-årig som investerar $ 300 per månad. Om hon tjänar den historiska avkastningen på aktier (9.7%), hon kommer att ha $ 1 297 473 i sin portfölj efter 67 års ålder. Öka investeringen till $ 500 per månad kommer att lägga till nästan $ 1 miljon till saldot ($ 2 162 454). En 30-årig som investerar $ 300 per månad fram till 50 år och $ 1000 per månad därefter kommer att ha $ 1,661,279 i sitt konto. Detta skulle generera en månadsinkomst på $ 9,481 från 68 års ålder till 93 år. Denna inkomst skulle dessutom vara några betalningar från social trygghet.
  • Många av de pensionsräknare som beskrivs i del en kan hjälpa till med dessa beräkningar. Du kan också skapa ett kalkylblad som spårar dina förväntade bidrag och resultat. Dessa, i samband med ditt startbalans, låter dig beräkna en slutlig balans. Om det inte är tillräckligt kan du anpassa dina bidrag i enlighet med detta.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 16
    6. Fördröja din pension. Enligt Social Security Life Selectancy Tabeller kan en manlig pensionär 67 årsskifte förvänta sig att leva ytterligare 18.62 år. En 70 år gammal kommer att leva i genomsnitt 16.33 år. Fördröjning av pension till 70 års ålder än 67 år har flera fördelar:
  • Sysselsättningsinkomst fortsätter i tre extraår. Detta möjliggör fortsatta bidrag till pensionskonton. Tre år av bidrag och tillväxt på huvudmannen kan öka den totala portföljens värde med en tredje eller mer.
  • Månadsinkomst ökar på grund av färre användningsår. En 67-årig med $ 1 miljon av investeringar som tjänar 4.8% per år kan rita $ 6,751 för 18.62 år. En 70-årig med samma portfölj kan dra $ 7,342 varje månad.
  • Dessutom rekommenderar många läkare och psykologer att arbeta längre för förbättrad fysisk och psykisk hälsa.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 17
    7. Tänk på omlokalisering efter pensionering. Den plats vi väljer att leva under pensionering beror ofta på platsen för familj och vänner. Många pensionärer väljer dock att flytta till platser med varmare klimat och lägre skatter.Om du överväger ett drag, bör du överväga följande:
  • I stater med lägre levnadskostnad och ingen inkomstskatt kan du få mer ut av dina pengar.
  • Kostnader i mindre städer och städer kommer sannolikt att vara mindre än stora stadsområden. Medan San Francisco är en stor stad, är dess levnadskostnad bra över U.S. genomsnitt. Däremot är Harlingen, Texas nära stranden och Mexiko. Levnadskostnaden ligger långt under U.S. Genomsnitt.Texas har också ingen inkomstskatt.
  • Ett mindre hus kan vara billigare att bo i. Många pensionärer som flyttar till nya platser köper mindre bostäder än de de lämnar. Till följd av detta kommer kostnaderna för verktyg och underhåll att vara lägre än ett större hem. Att flytta till mindre hem i en lägre kostnadsfri lokalisering kan ha en dramatisk inverkan på din ekonomiska situation.
  • Hälsovård behöver öka med åldern. När vi åldras växer vi fräschen. Om du överväger att flytta, titta på de medicinska anläggningarna och tjänsterna där du tänker flytta.
  • Utländska platser kan vara bra alternativ. Många amerikanska pensionärer bor utomlands, åtminstone ett tag.Pensionärer bor i länder över hela världen, med en rad kulturer (Thailand, Mexiko, Frankrike). Många pensionärer flyttar utomlands under en period innan du bosätter sig i U.S.
  • Ett drag kan innebära att du förlorar kontakt med vänner och familj. Detta kan innebära förlusten av ett långsiktigt supportnät i taget, du kommer att vara mest utsatta. Innan du gör ett drag, överväga att hyra och bo i ett hus på den nya platsen i tre månader. I slutet av den perioden kommer du att kunna berätta om du är redo för flytten.
  • Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension Steg 18
    8. Arbeta deltid. Många pensionerade amerikaner har upptäckt att deras inkomst är otillräcklig för deras önskade livsstil. Arbeta 20 till 30 timmar per vecka, du kan lägga till mer än $ 1000 till din månadsinkomst.
  • Många pensionärer vänder sina hobbyer till inkomst. Överväga att starta ditt eget företag för både kul och vinst.
  • Tänk på att det kanske inte är så enkelt som förväntat att hitta deltidsanställning. Många pensionärer upptäcker att deras visdom och erfarenhet inte är lika värdefull som hoppas. Detta är särskilt sant för dem utan unika färdigheter eller träning.
  • Majoriteten av deltidsjobb kräver fysiskt arbete och liten eller ingen tidigare erfarenhet. De flesta deltidsarbetare får minimilön eller något ovanför och får inga anställda.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Titta på dina försäkringsbehov. Tänk till exempel om att investera i långtidsvårdförsäkring för att täcka när som helst som du kanske måste spendera i ett vårdhem.
  • Pensionsberäkningar är prognoser för framtida händelser. De är baserade på antaganden som kanske inte är giltiga när tiden går. Planering för pension är en pågående, aktiv träning. Det kommer att kräva ständiga förändringar i antaganden och åtgärder mellan idag och din pension.
  • Investera i enskilda värdepapper kräver större risk än att investera i en värdepappersportfölj. Överväga att investera långsiktigt i en börshandlade fond (ETF). ETF har låg kostnad och minskad risk.
  • Eget kapitalinvesteringar har traditionellt tjänat till en högre skattesatser än räntebärande värdepapper. Till följd av detta upprätthålla ett förhållande på minst 80/20 aktier i dina investeringsportföljer. Fem år före pensionering, börja minska förhållandet mellan aktier till fast inkomst. På pensionsdagen bör din portfölj återspegla en 50/50 balans.
  • Planera för motgångar till din pensionssparande plan. Till exempel kan du uppleva perioder av arbetslöshet. Eller kan du sluta betala för högre utbildning för dig själv eller dina barn. Om du inte doppar i allt överskott du har sparat, kommer du ut så mycket framåt. Om du gör det, kommer du fortfarande att vara på spår för pensionering.
  • Varningar

    Var försiktig med att förlita sig på sociala förmåner. Social trygghet kommer att ersätta 45 procent av intäkterna för de flesta medelinkomst amerikanerna. Problemet med social trygghet är att ingen vet hur det kommer att förändras under de närmaste åren som baby boomers pensionär. Fånga inte avvakten genom att anta att social trygghet kommer att vara där för din pension.
  • Ta inte extraordinära risker som jagar nästa Microsoft eller Google Stock. Investera i en portfölj av aktier för den långsiktiga.
  • Eget kapitalpriserna är volatila. Det betyder att returneras för en viss period är okänd, särskilt på kort sikt. Sedan 1930 hade endast 4 av 32 tioårsperioder en negativ avkastning. Den genomsnittliga årliga 10-åriga avkastningen för S & P 500 från 1930 till 2013 var 9.7%. Lektionen till här är att köpa och hålla lagren av växande företag för långsiktig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande