Hur man frågar en tjej ut i gymnasiet över textmeddelandet

För att fråga en tjej över text, vill du ta det långsamt och stadigt. Fråga om det är okej att skriva henne först, starta sedan en vänlig, lätt konversation. Skicka hennes tankeväckande meddelanden för att visa att du tänker på henne som mer än en vän. Om hon också verkar vara intresserad, lätt in i ämnet att gå ut. Ta reda på hennes favorit saker att göra, nämna en kommande händelse, eller antydan på tanken på ett möjligt datum. Då när du har fått på ämnet, bygga upp modet att officiellt fråga henne. Glöm inte att balansera ditt digitala förhållande med verkliga interaktioner och se till att du inte använder textning som ett sätt att säga saker du inte skulle säga personligen.

Steg

Del 1 av 3:
Wooing henne med dina textmeddelanden
  1. Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 1
1. Starta en fram och tillbaka text. När du väl har fått veta flickan i person och bad om sitt telefonnummer, fråga henne personligen om du kan skriva henne någon gång. På så sätt väntar hon på ditt meddelande. Sedan spendera några dagar textning fram och tillbaka. Försök att lära känna henne lite bättre, och visa att du är en rolig, intressant och omtänksam person.
  • Ta det långsamt i början med vänliga meddelanden, och börja inte bli för flirty tills du känner att hon är mottaglig för dina meddelanden.
  • Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 2
    2. Skicka henne en god morgon eller godnatt text för att visa att du tänker på henne. Skicka ett vänligt textmeddelande första på morgonen för att låta henne veta att hon är den första med ditt sinne. Om du inte har mycket tid på morgonen, skriv hennes godnatt innan du går och lägger dig. Om du skickar ett ljuvt meddelande i början eller slutet av dagen, börjar hon känna igen dina romantiska intressen.
  • Skicka henne en morgon eller kvällstext i helgen så att du kan hålla chattar även när du är borta från varandra.
  • Om telefonen når slutet av batteriets livslängd, låt henne veta att du riskerar att prata med henne. Prova ett meddelande som, "så mitt batteri är på 3% men jag vill inte sluta texta dig."
  • Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 3
    3. Skicka henne en uppmuntrande text före en stor händelse. Ta en stund att skicka en "lycka till" text före ett viktigt test, spel eller prestanda hon har sagt till dig om. Eller säg att du hoppas att hon har kul under en aktivitet eller en klass hon går in i. Oroa dig inte om det inte blir en konversation - bara sträva efter att få henne att le. Använd små meddelanden som dessa för att visa att du bryr dig om vad som händer i hennes liv och att du stöder henne.
  • Kom ihåg att respektera hennes gränser. Obsess inte över hennes schema eller skicka flera insisterande texter innan du får ett svar. Det verkar vara obehagligt och hon kan bli obekväma.
  • Om hon delade några detaljer med dig, som "Jag övar för det pianotroten fredagskväll", en snabb "lycka till ikväll!"Text på fredag ​​eftermiddag kommer att visa att du är en bra lyssnare.
  • Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 4
    4. Håll ämnet för konversationsljus och optimalt. Fokusera på roliga ämnen som du kan njuta av. Chatta om musik, tv-program, mat, roliga saker som hände hela dagen, och saker som du är glada över. Nämna något som är relaterat till ett inre skämt du båda delade, eller ge henne en äkta komplimang.
  • Bli inte för djupt i skolstressorer eller personliga problem, eftersom du kan överväldiga henne och ta ner energin.
  • Undvik att gå överbord med cheesy pickup linjer. Sikta på att vara en rolig vän hon kan prata lätt med snarare än någon som uppenbarligen försöker hämta henne.
  • Om du råkar vara oense om något, använd det som en chans att lekfullt reta varandra. Få inte upp i armar eller få henne att känna sig dålig om sin åsikt.
  • Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 5
    5. Var respektfull och lämplig när du skickar flirtiga texter. Även om textning gör det lättare att vara djärvt, säg inte något du inte skulle säga till henne personligen. Tänk på att hon kan visa en vän din textkonversation, eller att hennes föräldrar eller vårdnadshavare kan övervaka hennes textmeddelanden. Undvik att skicka några meddelanden som du inte vill ha hennes familj eller vänner att se.
  • Säg inte något obehagligt, suggestivt eller aggressivt i dina texter.
  • Om du är väldigt intensiv och framåt via text men super blyg i person, har du båda svårt att göra övergången från textning till ett aktuellt datum.
  • Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelandet Steg 6
    6. Balansera din textning med verkliga interaktioner. Att föra ditt förhållande från skärmen till den verkliga världen kan vara besvärliga ibland. För att undvika en ojämn övergång, använd dina texter för att ställa in scenen för personliga konversationer och flirtationer. Om du skriver henne på en skolmorgon, sväng av hennes skåp när du kommer till skolan och säg hej.
  • Låt henne veta att du vill komma ikapp i person med ett textmeddelande som, "den skrämmaste händelsen hände idag! Jag kan inte vänta med att berätta om det imorgon efter klassen."
  • Om du balanserar din textning med personliga anslutningar, kommer hon troligen att känna sig bekvämare som hänger runt dig. Plus, hon kommer att veta att ditt intresse är äkta.
  • Del 2 av 3:
    Lättnad in i den stora frågan
    1. Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelanden Steg 7
    1. Observera hur hon svarar på dina texter för att bedöma hennes intresse. Se om hon svarar genast eller väntar lite på, försök sedan matcha sin textfrekvens. Om hon texter dig tillbaka, börjar en ny konversation, frågar dig frågor om dig själv och skickar detaljerade svar, chansen är att hon gillar att chatta med dig över text.
    • Om hon tar för alltid att svara, frågar du aldrig frågor, skickar 1-ords svar, eller vill inte interagera med dig personligen, hon kanske inte är så intresserad.
    • Oavsett om hon verkar ivrig att ansluta till dig eller inte alls intresserad, bör du fortfarande försöka fråga henne. Det finns ingen garanti, hon säger ja, så du kan lika bra ge henne chansen att ställa in rekordet rakt.
  • Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelandet Steg 8
    2. Referera till möjligheten att gå ut genom din textkonversation. Om du har en bra konversation att gå och du känner att hon kanske gillar dig, försök att glida i en referens till ett framtida datum. Avslöja ditt intresse för att fråga henne utan att direkt poppa frågan. Följ sedan upp med en riktig inbjudan, oavsett om det är under samma konversation eller vid en senare tidpunkt.
  • Om hon berättar att hon är ute efter stad på lördag, kan du säga "det är för dåligt! Jag antar att jag måste vänta till nästa helg för att ta dig till den nya filmen."
  • Om hon svarar med "Oh Bummer, skulle det ha varit kul!"Du kan föreslå en riktig dag och göra en officiell inbjudan:" Samtyckt! Tja, vad sägs om den 15: e istället?"
  • Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 9
    3. Fråga henne om hon har en viss aktivitet eller plats. Välj ett ämne du vet att hon gillar, eller en du har pratat om tidigare, för att öka dina chanser till ett positivt svar. Fråga om hon gillar att göra en viss aktivitet, till exempel dans eller slår naturstigar. Eller fråga henne om hon har en viss aktivitet eller besökt en viss plats du ser som en potentiell datum plats. Om hon gillar den aktiviteten, har inte försökt den platsen, eller har gjort den aktiviteten innan men åtnjutit det, bjuda ut henne!
  • Om du vet att hon älskar glass, säg något som "Har du försökt den nya glassbutiken i stan?"Huruvida hon säger" ja det var jättebra!"Eller" nej, ännu inte, "Du kan göra det till en inbjudan:" Jag skulle gärna prova med dig ... Vad sägs om nästa fredag?"
  • Ta reda på vad hennes favoritplats eller aktivitet är, och erbjuda sedan att gå med henne. Prova "Vad är din favorit sak att göra efter skolan på fredagar?"Huruvida svaret är" studera "eller" gå till köpcentret ", fråga om du kan gå med henne i veckan.
  • Bilden med titeln Be en tjej ut i gymnasiet över textmeddelandet steg 10
    4. Nämna en kommande händelse och fråga om hon skulle vilja vara ditt datum. Du kan vara riktigt direkt och säga, "Hej, vill gå till nästa skolans dans med mig?"Eller om du inte är redo för det, varsel i ämnet. Börja med något som, "Hej, visste du att det finns en annan skoldans nästa vecka?"Sedan när hon svarar, fråga henne om hon skulle vilja gå med dig:" Kommer du vara mitt datum till dansen?"
  • Prova att inrama en mindre spännande situation som om hon kommer att göra händelsen så mycket roligare: "Så jag måste gå till min lilla systers dansskydd på söndag. Skulle du följa med mig och göra det roligare?"
  • Om du vill be henne att vara din flickvän, vänta tills du har spenderat lite tid tillsammans i person. Texting är ett bra sätt att skapa ett datum, men fungerar inte lika bra för stora åtaganden.
  • Bild med titeln Be en tjej ute i gymnasiet över textmeddelande Steg 11
    5. Var så specifik som möjligt om vad du frågar henne. Eftersom textmeddelanden kan vara lite svårt att tolka, försök att vara så specifik som du kan när du frågar henne. Skicka inte bara ett meddelande som säger "Kommer du att gå ut med mig?"Hon kanske inte vet vad du menar och inte vet hur man svarar. Istället, förklara den exakta första dagen eller i skolan som du har i åtanke. Inkludera ett kompliment som nämner något du gillar om henne för att visa att dina känslor är äkta.
  • Om du vill spendera mer tid tillsammans under skolan: "Din berättelser är hilariska! Jag önskar att jag kunde höra mer av dem personligen ... vill sitta med mig vid lunchen imorgon?"
  • Om du har startat ett konkurrenskraftigt skämtat: "Låt oss lösa detta en gång för alla! Vill du gå minigolf med mig nästa söndag? Vi ska se vem den verkliga MVP är."
  • Om det finns en semesterbrytning närmar sig: "Jag kommer att sakna att se ditt leende över paus. Kan jag ta dig på bio före nyår?"
  • Del 3 av 3:
    Förtydligande detaljerna
    1. Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 12
    1. Prata om vad "gå ut" betyder för dig båda. Om du inte har gjort specifika datumplaner men hon är överens om att "gå ut" med dig, bra! Men kom ihåg att det här är troligt ett grått område och kan leda till viss förvirring eller besvikelse om du inte utforskar vad "gå ut" betyder verkligen. Prata med henne över text och personligen om vad du har i åtanke. Be om hennes tankar också så att du både kan veta vad du kan förvänta dig och kan koppla av runt varandra.
    • Om du vill sitta vid lunch tillsammans, sluta med sin skåp mellan klasserna för att komma ikapp, och text efter skolan, fråga henne om det låter okej.
    • Låt henne veta om du vill uppdatera din relationsstatus på sociala medier, eller om du vill börja ringa henne din flickvän.
    • Säg om du vill delta i hennes volleybollsmatcher. Fråga om hon skulle vilja komma till dina spel och ha på sig din tröja.
    • Vänta tills hon har en chans att väga in innan du gör några stora förändringar.
  • Bild med titeln Be en tjej ut i gymnasiet över textmeddelande Steg 13
    2. Bekräfta dagen, tiden och plats för ditt datum. Om du bjuder på tjejen till en viss plats eller händelse, var noga med att bekräfta detaljerna så att du båda kommer till rätt plats vid rätt tidpunkt. Låt henne känna den specifika platsen, mötestiden, och när du tror att ditt datum kan linda upp.
  • Det kan vara svårt att gå ut när du är i gymnasiet, när du inte kan köra eller tjäna spendera pengar. Om det finns transport eller pengar, se till att det inte låter okej med henne.
  • Diskutera timing och researrangemang så att hon kan fråga sin familj för en tur om det behövs. Eller låt henne veta om din familj kan ta henne och få henne hem. Ge henne en chans att få "okej" från sina vårdnadshavare.
  • Bilden med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelandet steg 14
    3. Få tillstånd från båda dina familjer. Om du har stora idéer om en romantisk 1-på-1 filmkväll, men ditt datumets föräldrar eller vårdnadshavare kommer inte att släppa ut utan en chaperone, du kan vara ganska besviken. Prata med dina vårdnadshavare om vad du planerar att göra, och om det är möjligt. Fråga ditt datum för att se till att hennes familj är okej med de planer du har gjort tillsammans också. Var inte rädd för att anpassa din plan om det behövs.
  • Försök inte smyga dig kan få henne i trubbel!
  • Om du bara vill hänga runt skolan och sitta vid lunch tillsammans, behöver du förmodligen inte tillstånd från dina vårdnadshavare. Men låt dem veta att du hänger med en tjej i skolan. På det här sättet, om du slutligen planerar ett datum, kommer de inte att bli förvånade.
  • Bild med titeln Fråga en tjej ut i gymnasiet över textmeddelandet steg 15
    4. Var snäll mot dig själv och din förälskelse om hon slår ner din inbjudan. Om din textinbjudan blir avstängd, Hantera det avslaget kan vara smärtsamt och pinsamt. Men ta inte det som en personlig attack. Ge dig själv lite för att släppa ut dina känslor i privat. Prata med en nära vän eller familjemedlem om du kan. Respektera hennes beslut och vara snäll när du ser henne i skolan.
  • Svara med ett nådigt budskap som, "Okej, inga bekymmer. Hoppas vi kan fortfarande vara vänner under homeroom."Eller" Det är coolt, jag får det. Jag hoppas att du har en bra helg ändå."
  • Försök att inte följa upp med krävande eller oförskämda meddelanden, även om du är arg.
  • Tänk på varför hon kanske har blivit nere. Om hennes föräldrar inte kommer att låta henne, om hon redan har planer på att gå till dansen med någon annan, eller om hon inte är intresserad av att gå ut med någon, betyder det inte att det är något fel med dig.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande