Hur man lyckas i gymnasiet

Din mellanskoleår är en tid där förändringar i ditt liv är säkert att inträffa. Dessa inkluderar förändringar i din skola och förändringar i dig själv när du övergår från din pre-teen till dina tonårsår.Det är naturligt att känna ångest och tryck om dessa förändringar, men det är också en tid av stora nya möjligheter för dig.Om du vill bli framgångsrik i Middle School, läs vidare för att förbereda sig för utmaningarna och möjligheterna framåt.

Steg

Del 1 av 7:
Förbereder sig för att starta gymnasiet
  1. Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 1
1. Förvänta det att vara annorlunda.Din första dag i Middle School kommer, i vissa avseenden, som din första dag i dagis: nya platser, nya ansikten, nya saker att göra och nya sätt att göra dem.Även om dina kompisar från grundskolan fortfarande är kvar, kommer sakerna fortfarande att känna sig olika.Chansen är att du kommer att göra nya vänner och de kommer också. Gå in i det med ett öppet sinne.Omfamna chansen att prova saker på ett nytt sätt.Du anpassade bra till skolan en gång (om du kan komma ihåg det) så att du säkert kan göra det igen.
  • Personer du har känt i åratal kan börja verka annorlunda än dig.Du kan börja verka annorlunda än dem också.Detta är en naturlig del av att växa upp.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 2
    2. Definiera framgång för dig själv.Är det akademiskt prestation, eller är framgång för dig baserat på att vara en bra person?Kanske, helst, det borde vara en kombination av båda dessa.Den bästa domaren om huruvida du är en framgång i mellanskolan är du. Men du måste veta och skapa egna kriterier. En bra sak att göra är att få råd från en äldre syskon eller en vän som redan har upplevt utmaningarna att vara en mellanskolan.
  • Dina föräldrar kommer att ha sina egna idéer om vad framgång betyder för dig. Detta är givetvis också viktigt.Prata med dina föräldrar om dina mål för gymnasiet och hur du kan arbeta tillsammans för att uppnå dem. Kom ihåg: Du kan vara oense med dina föräldrars prioriteringar, men om du är lugn och inte kasta ett stort humörtrum om du inte råkar, kommer du att lämna dörren till kommunikation öppet, vilket ger dig och dina föräldrar a chans att komma till någon typ av ömsesidig överenskommelse.Att arbeta tillsammans leder ofta till en rimlig kompromiss där båda sidorna fortfarande är glada och pratar med varandra!När allt kommer omkring är kommunikation nyckeln!
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 3
    3. Förbered dig för besvärliga situationer.Mellanskolåren är alltid en tid av obekvämhet.Du växer, din kropp förändras, och dina intressen utvecklas.Ja, du får finnar, resa över dina egna fötter, känner sig generad att bli förändrad i omklädningsrummet, bli avvisad av den där pojken eller tjejen du gillar, och så vidare.Oroa dig inte: det händer eller har hänt med oss ​​alla. En bra sak att göra är att föreställa dig själv i andras skor och försöka föreställa dig hur du skulle känna i deras situation.Det är också bra att inse att ingen analyserar allt du gör. Så chansen är, om du har en av de dagar där allt går fruktansvärt och fruktansvärt fel, kommer det förmodligen inte att vara talande punkt i hela skolan i 5 år efter. Så bara ta ett djupt andetag...och slappna av.
  • Bildbeteckningen är en framgång i gymnasiet steg 4
    4. Var sann mot dig själv.Trycket att överensstämma (eller vara som alla andra) växer när du blir tonåring.Låt inte peer-tryck diktera vem du är eller vad du vill uppnå. Även om det inte gör, freak out. Det är okej att passa lite trots vad alla böcker säger. Gör vad som är rätt för du och vad du är intresserad av.
  • Stick upp för vad du tror på och vad du vet är rätt. Till exempel, vänd på någon som mobbar dig eller andra barn. Om det kostar dig en barndomsvän, oroa dig inte.Du har gott om möjligheter att göra nya, bättre vänner i gymnasiet.
  • Del 2 av 7:
    Bli organiserad
    1. Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 1
    1. Lär dig din skåpkombination. Att ha en skåp kan vara en stor förändring. Du måste lära dig din skåpkombination och kom ihåg det. Du vill inte sluta vara sent till klassen hela tiden eftersom du kämpar för att få din skåp öppen. Skriv ner din skåpkombination i en mapp eller på din telefon om du får behålla det med dig. På så sätt har du alltid kombinationen, även om du glömmer det.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 5
    2. Använd en studentplanerare. En studentplanerare är en kalender som du kan använda för att skriva ner när uppdrag beror när du har fotboll eller körpraxis, eller när du har sovande med vänner, till exempel. Tonåringar kanske inte har rykte för att vara den snygga, mest organiserade gänget, men du kan arbeta för att hålla dig och dina skolmaterial i ordning. Att göra det kommer att öka din förmåga att lyckas i skolan.
  • Håll reda på ditt schema och titta på din planerare varje dag. Skriva i det efter varje klass kan vara ett bra sätt att starta vanan.
  • Se till att du vet när dina test kommer upp och när stora uppdrag kommer att vara förfallna. Det är ditt ansvar att se till att du har gjort ditt arbete i tid och är beredda för eventuella tentor. Dina mellanskolelärare kommer att förvänta dig att du ska.
  • Bild med titeln vara en framgång i mellanskolan Steg 6
    3. Använd ett separat bindemedel eller anteckningsbok för varje ämne. Ha en anteckningsbok för var och en av dina klasser. Du kanske vill ha färgkod dem så att du vet att den blå anteckningsboken är för historia och den röda anteckningsboken är för algebra.
  • Håll dessa bindemedel organiserade. Använd delare för att separera anteckningar från uppdrag. Ju mindre tid det tar dig att hitta dina anteckningar, läxor och studiehandböcker desto mer tid måste du faktiskt få saker gjort.
  • Bild med titeln vara en framgång i mellanskolan Steg 7
    4. Ordna din skåp. Fortsätt och dekorera din skåp för att visa upp din personlighet. Se till att de saker du lägger i din skåp är praktiska. Det största misstaget är att göra din skåp en förlängning av locker dekorations butik. Definitivt se till att organisera det så att du kan vara in och ut ur det snabbt. Du vill inte ha saker som slår ut det varje gång du öppnar det. Du borde kunna hitta några uppdrag eller material som du behöver för klassen snabbt så att du kan göra det till klassen i tid. Rensa regelbundet gamla papper så att du inte har mer i din skåp än vad du faktiskt behöver.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 8
    5. Ha ett dedikerat läxa utrymme hemma. Carv ut en plats för dig själv hemma för att göra dina läxor. Detta kommer idealiskt att vara ett skrivbord med en stol och dator eller bärbar dator.Detta ger dig en studiemiljö och hjälper dig att ställa stämningen för att studera. Håll skrivbordet klart så att du enkelt kan sitta och göra dina läxor varje dag efter skolan.
  • Förvara alla dina skolmaterial på ett ställe så att du inte jagar över hela huset för penna skärmaren.
  • Bilden med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 9
    6. Om du vill, ha ett familjemöte varje vecka. Prata med dina föräldrar på söndag eftermiddag för att se vad veckan ser ut. Använd den här tiden för att påminna dina föräldrar om ditt kommande spel eller konsert. Du kan också använda den här tiden för att ta reda på vilka nätter du kanske måste hjälpa till med middag, etc.
  • Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 4
    7. Håll en kopia av ditt schema på dig hela tiden. Du kommer så småningom att lära dig dig runt din gymnasium, men det är viktigt att hålla en kopia av ditt schema på dig tills du behärskar din dagliga rutin. Mellanskolor är ofta större den grundskolan och följer ditt schema kan vara förvirrande först.
  • Del 3 av 7:
    Uppnå akademisk framgång
    1. Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 10
    1. Gå i skolan. Det låter uppenbart, men det är en viktig del av att vara framgångsrik i gymnasiet. Studier visar att goda betyg och konsekvent deltagande i mellanskolan är indikatorer på framtida akademisk framgång i gymnasiet och högskolan. Gå till skolan i tid och hoppa inte över klasserna.
    • Om du behöver vara ute av skolan, se till att du pratar med din lärare om det material du missade. Medan du är borta, maila honom eller henne och kolla deras hemsida om de har en för uppdrag. Komma ikapp på dina läxor så snart som möjligt.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 11
    2. Lär dig hur du tar bra anteckningar.Oavsett om du var tvungen att göra det i grundskolan eller inte, kommer det att notera att du behöver göra i Middle School kommer att bli en ny upplevelse.Bra anteckningsuttag betyder inte rasande att skriva ner allt som läraren säger. Istället, prova dessa strategier för att ta goda anteckningar:
  • Håll dina anteckningar organiserade genom att starta ett nytt ark varje dag. Sätt datumet och titeln på vad du lär dig på toppen av sidan.
  • Lyssna på ljuddiffer från din lärare. Han / hon kommer att tendera att motverka det som är viktigast.
  • Oroa dig inte för att skriva hela meningar. Istället utveckla din egen stenografi och genvägar. Kom ihåg, ingen måste kunna läsa den men du, så fortsätt en skriv en squiggle varje gång din lärare säger "Mitos". Det är okej så länge du förstår det.
  • Granska dina anteckningar varje dag när du gör dina läxor. Skriva om dina anteckningar mer snyggt och helt. Detta kommer också att hjälpa informationen i din hjärna bättre.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 12
    3. Lär dig hur man studerar.Liksom notering, kommer den mängd studier som krävs i mellanskolan sannolikt att bli en överraskning. Bra studie färdigheter betyder inte att det bara memorerar kapitlet för lärobok. Här är några idéer för att studera framgångsrikt:
  • Lär dig att identifiera de viktigaste begreppen. Markera nyckelnamn, teman, etc., I dina anteckningar och lägg klibbiga anteckningar i din lärobok för att markera nyckelpassager.
  • Skriv om dina anteckningar så att du kan organisera informationen och göra ditt skrivande och lätt att följa.
  • Skapa studiehjälpmedel som flashkort, diagram, och så vidare.
  • Hitta en studie kompis. Detta är idealiskt någon som har ett bra grepp om materialet.Att arbeta tillsammans kan hjälpa dig att se saker från en annan vinkel. Arbeta svårt att hålla fokus på att studera.Prata om musik eller fotboll en annan gång.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 13
    4. Utveckla goda testkunskaper. Test kan vara mer komplicerade och du är ansvarig för att veta mer material. För att ta prov framgångsrikt följer du några av dessa strategier:
  • Lyssna på instruktioner som din lärare ger dig. Läs alla anvisningar på testet.
  • Lugna dig. Var noga med att lämna dig tillräckligt med tid för att avsluta hela testet. Fortsätt inte titta på klockan, eftersom det kan betona dig mer. Men mäter hur länge det kan ta dig att svara på frågor i varje avsnitt av testet. Om en fråga stumpar dig, kom tillbaka till det senare.
  • Dubbelkontrollera alla dina svar.
  • Minska ångest du kanske känner för att ta test. När du är mer förberedd och förstå materialet, kommer din ångest att minska. Ta djupa andetag före tentamen och upprepa till dig själv, "Jag kommer att göra det bra på det här testet."
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 14
    5. Gör dina läxor genast. Det finns fler krav på din tid i gymnasiet. Du har fler klasser, mer läxor, mer test och mer extracurricular aktiviteter.Förbättra din tidshanteringskunskaper är nyckeln. Gör ditt skolarbete en högsta prioritet, så att du får det gjort i tid.
  • Försök att slutföra alla dina läxor så snart du anländer hem från skolan. Gör detta före distraktioner och ansvarsområden ta över.Om du måste delta i andra saker så snart skolan är över, blockera en viss tid varje kväll för läxa.
  • Håll gränserna på din "skärmtid."Detta inkluderar din telefon, TV, dator, etc. Spela inte dataspel eller text med dina vänner tills din läxa är gjort, till exempel.
  • Ta ansvar för ditt eget lärande och läxor. Kopiera inte din väns läxa.
  • Om du har problem med att hålla upp i en klass, prata med din lärare snarare än senare.Vänta inte tills du har fallit hopplöst bakom.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 15
    6. Be om hjälp när du behöver det.När du blir äldre, ligger mer ansvar för din akademiska framgång på dina egna axlar. Men det betyder inte att du måste göra det ensam.Det finns många olika personer som vill hjälpa dig, så låt dem.
  • Om du har problem med pre-algebra eller tidig amerikansk historia, tala till exempel med dina lärare om ytterligare resurser som kan hjälpa till. Dina lärare kan till och med kunna föreslå handledning alternativ.
  • Bild med titeln vara en framgång i mellanskolan steg 16
    7. Erkänna när du har gjort ett misstag. Om du inte har gjort dina läxor, ljuga inte för din lärare. I stället berätta för din lärare att du kommer att arbeta på det ikväll och lämna det i morgon. Din lärare kommer att uppskatta att du tar ansvar.
  • Fusk inte på tester eller kopiera andras läxor. Om du gör och du blir fångad, försök inte att ligga din väg ut ur det. Säg sanningen.
  • Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 10
    8. Gör dina läxor. Du kommer vanligtvis att få 1-2 timmars läxor varje dag i gymnasiet. Gör dina läxor först medan instruktionerna eller lektionerna är färska i ditt sinne. Gör alltid dina uppdrag innan du går ut för att spela eller titta på tv.
  • Bild med titeln lyckas i Middle School Steg 11
    9. Gå till varje klass. Vara i tid. Lärare kommer att hålla reda på din närvaro och huruvida du var i klassen i tid, eller inte. Om du är sen eller frånvarande utan att bli ursäktad kan det negativt påverka dina betyg.
  • Bild med titeln lyckas i Middle School Steg 12
    10. Ta bra anteckningar. Lär dig och använd en bra anteckningsstrategi. Skriv ner nyckelpunkter från dina klassföreläsningar och diskussioner. Lyssna på indikationer från din lärare när information kommer att visas på dina framtida frågesporter eller tentor. Du kan granska dina anteckningar hemma för att snabbt gå över de ämnen och lektioner du täckte. Även om du känner att du vet allt material, kommer att lära sig att ta goda anteckningar nu vara en stor tillgång när du går vidare till gymnasiet och högskolan.
  • Bildbeteckningen lyckas i gymnasiet steg 13
    11. Var hälsosam. Om din kropp känns bra då gör du det. Ta upp sport och fysiska aktiviteter, men överdriv inte det eller svälta dig själv, gör vad som känns rätt mot dig. Målet är inte att ha en "perfekt kropp" utan snarare att vara på toppen av din hälsa och ta hand om dig själv. Även skräpmat som barnen äter är inte bra och bör ersättas av friska ersättare när det är möjligt.
  • Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 14
    12. Få tillräckligt med sömn. Det är viktigt att gå till skolan väl vilad och redo att lära sig. Om du är trött från att vara för sent den föregående natten, kommer du att ha svårt att fokusera och behålla informationen som presenteras för dig i klassen. Se till att du får minst 7-8 timmars sömn varje natt för att vara redo för nästa dag.
  • Bild med titeln lyckas i mellanskolan steg 15
    13. Sök hjälp tidigt i terminen. Om du har problem med att förstå lektionerna i en av dina klasser, fråga din lärare för hjälp innan du faller för långt bakom. Ju mer material du måste komma ikapp, desto svårare blir det att vara framgångsrik.
  • Dra nytta av drop-in-handledningscentra. Middle Schools har en gratis handledningsresurs som alla studenter kan använda för att få fart på sina studier. Handledningscentret kan hjälpa om du kämpar med ett ämne, eller om du bara letar efter lite hjälp för att få bästa betyg i klassen.
  • Del 4 av 7:
    Lyckas på den sociala scenen
    1. Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 17
    1. Bli involverad.I gymnasiet är du i fler klasser med nya människor. I stället för att känna sig ledsen om hur saker är annorlunda, gripa chansen att utöka dina horisonter. Det finns så många möjligheter att bli aktiva och bli involverade när du når gymnasiet.
    • Gå med i en klubb.Matematikklubbar, serviceorganisationer, och studentrådet är några av de möjligheter i gymnasiet.Träffa nya människor (eller gamla människor på nya sätt) och upptäck dina lustar och vad den nya, mer mogna du kan uppnå.
    • Spela en sport.Prova för basket- eller fotbollslaget.Även om du hamnar på att köra bänken, njuter du av kamratskap och tävling.
    • Volontär.Gör en papperskorgen eller hjälpa till med en baka försäljning för en bra sak.Rekrytera gamla och nya vänner för orsaken.Var inte rädd för att ta initiativet.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 18
    2. Välj dina vänner klokt. Så snart du slår mellanskolan, kommer du att blandas med nya barn och äldre barn. Du har möjlighet att ansluta till människor som verkar spännande och nya. Men i dina preteen och tonårsår är det viktigt att omge dig med positiva, stödjande människor. De vänner du har i gymnasiet är goda indikatorer på hur bra du kommer att lyckas de närmaste åren, så välj klokt.
  • Om du känner dig som en "vän" är inte så snäll mot dig, prata med henne om det. Om hon inte ändrar hennes sätt är det förmodligen bättre, på lång sikt, att gå vidare.
  • Var noga med att hålla sig borta från andra som är hänsynslösa och kommer i trubbel mycket. Även om de är dina vänner, låt dem inte dra dig med dem och eventuellt äventyra din akademiska framgång eller andra relationer och vänskap.
  • Bildbeteckningen är en framgång i gymnasiet Steg 19
    3. Lära om friska relationer. I gymnasiet upplever barnen puberty fullkraft och hormoner startar upp. Du tänker noga på den söta pojken eller tjejen och om du kan börja datera. Det är viktigt under den här tiden att förstå vad ett hälsosamt förhållande ser ut. Studier visar att medelskolan upplever sexuella trakasserier och döma våld till höga priser, delvis för att de inte känner igen vad som är lämpligt eller inte.
  • Friska relationer börjar med respekt, förtroende och vänskap. Du borde också gärna ha andra vänner och vara oberoende.
  • Känn inte pressad att börja datera än. Du kan känna att eftersom dina vänner är dating, borde du också vara. Men vissa studier visar att när du börjar datera för tidigt, vänder din uppmärksamhet från akademiker och du kan faktiskt göra värre på ditt skolarbete.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 20
    4. Ge andra människor en chans.Människor förändras när de blir tonåringar.Det kan väl vara det där barnet du har känt i år men aldrig riktigt var vänner med har blivit en naturlig passform för den äldre du.
  • Tonåringar verkar naturligtvis organisera sig i likasinnade grupper eller klienter.Det här är inte alltid en dålig sak, men var inte för snabb att döma och utesluta människor.Var välkomnande och inkluderande för andra. Ange ett positivt exempel.
  • Bild med titeln vara en framgång i mellanskolan Steg 21
    5. Aldrig vara en mobbning.Behandla andra människor med vänlighet och vänlighet. Sätt dig i den andra personens skor innan du säger eller gör något skadligt.
  • Stå upp för andra om du ser mobbning pågår. Stå inte och låt andra bli mobbade.Om du är mobbad eller ser det hända med någon annan, rapportera det till en lärare. Bullying är inte acceptabelt beteende.
  • Del 5 av 7:
    Få stöd
    1. Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 22
    1. Sök råd från dina föräldrar.Din mellanskoleår är ungefär den tid då du börjar känna att du kan göra allt på egen hand. Men kom ihåg att det finns gott om människor runt dig som är redo och villiga att hjälpa. Dina föräldrar är stora resurser, tror det eller inte. De gick igenom många av samma saker du går igenom nu.
    • Be om råd om saker som att ta anteckningar i klassen, studera för test, eller till och med stannade i trubbel (gasp)!
  • Bild med titeln vara en framgång i mellanskolan Steg 23
    2. Fråga dina äldre syskon om sina erfarenheter. Äldre bröder och systrar har nyligen gått igenom gymnasiet. De kommer sannolikt att ha goda tips om hur man hanterar varje lärare, vilken lunchlinje att välja, och så vidare.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 24
    3. Prata med dina lärare regelbundet. I början av skolåret, prata med var och en av dina lärare om klassens förväntningar och idéer om hur man gör det bra i klassen.Fortsätt prata med dina lärare under hela året för att se till att du möter förväntningar. Det är viktigt att ta ansvar för ditt eget lärande.
  • Lär känna andra vuxna på skolan, från administratörer och vägledare till sjuksköterskor och bibliotekarier.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 25
    4. Prata med skolrådgivaren när du behöver det. Det finns ingen skam i att söka hjälp när du behöver det. Skolrådgivaren är där för att hjälpa dig och är mycket kunnig om problem som oroar sig för mellanskolan. Den här personen kan ge dig vägledning om akademiska utmaningar såväl som sociala och personliga problem.
  • Om du har Tankar om självmord, ring National Suicide Prevention Hotline Vid 800-273-talk (8255).
  • Del 6 av 7:
    Ta hand om dig själv
    1. Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 26
    1. Vila mycket. Livet blir busier i gymnasiet och kommer att fortsätta att bli busier efter det.Att vara vilad, uppdaterad, energiserad och fokuserad är det bästa sättet att hålla sig före kurvan. Din kropp växer fortfarande och går igenom förändringar. Du behöver tillräcklig vila för att fungera på ditt bästa. Om ditt schema är särskilt upptagen, använder du mycket energi under dagen och du måste byta ut det. Syfte att få åtta till nio timmars sömn varje natt.
    • Om du har problem med att sova, stäng av alla skärmar om 15 till 30 minuter före sängen.Studier visar att din hjärna är förlovad när du tittar på information på en skärm, vilket kan bidra till svårigheter att sova.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 27
    2. Ät bra. Korrekt näring hjälper ditt minne, koncentration, humör, energinivå och självbild. Det här är alla viktiga komponenter i en framgångsrik mellanskolestudent.Så hoppa över varuautomaten och äta riktig mat. Försök att få massor av frukter och grönsaker, proteiner, hela korn och lågfettdjur. Håll dig borta från bearbetade och stekt mat, liksom mat som är höga i raffinerat socker.
  • Börja dagen med en bra frukost. Studier visar att en bra frukost hjälper dig att förbättra din prestation på skolarbetet hela dagen. Prova en frukt och yoghurt smoothie, havregryn eller ägg och toast.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 28
    3. Få regelbunden motion. Att träna regelbundet är ett bra sätt att minska stress, öka hjärnans funktion och förbättra ditt humör. Barn och tonåringar ska få minst 30 minuters träning varje dag. Hoppa över TV efter skolan och istället, gå ut för en cykeltur med en vän.
  • Bild med titeln vara en framgång i gymnasiet steg 29
    4. Fortsätt vara positiv.Det kommer att finnas tider när det verkar som för mycket - för mycket läxa, för mycket tryck, eller för många irriterande barn i engelska klass.Men vet att du kan och kommer att göra det.Håll dina mål i åtanke och fokusera på vad du behöver göra för att uppnå dem.Du kan vara en framgång.
  • Du kommer att räkna ut saker som du går. Du lär dig genom att försöka, och ibland misslyckas, och alltid genom att komma tillbaka och försöka igen.
  • Del 7 av 7:
    Bli involverad
    1. Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 5
    1. Hitta en aktivitet som passar dig. Tänk på dina intressen, förmågor och tillgänglig fritid du först har bestämt vilka aktiviteter som passar dig bäst. Till exempel, om du vill göra skillnad i din mellanskola, anser studentregering. Om du gillar att springa kan du gå med i cross-country-laget. Det finns fler möjligheter än någonsin att prova nya saker i gymnasiet, så dra nytta av dem.
  • Bild med titeln lyckas i Middle School Steg 6
    2. Gå med i en sport. Vissa sporter är öppna, som längd och simning, så det kan vara så många människor på ett lag som vill gå med. Vissa lag som bara kan ha ett visst antal spelare behöver fortfarande lagledare som kan stödja laget medan de arbetar med att förbättra sina färdigheter.
  • Bild med titeln lyckas i Middle School Steg 7
    3. Gå med i en akademisk klubb. Akademiska klubbar är ett bra sätt att lära sig mer medan du gör vänner och ha kul. Det finns klubbar för vetenskap, konst, musik, historia, matte och mer. Du kommer att spendera tid med lärare som vet mycket om de ämnen de undervisar och andra studenter som delar dina intressen.
  • Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 8
    4. Delta i skolfunktionerna. Mellanskolor kommer att ha skoldanser, visar och andra evenemang för studenter att delta och umgås. Det är ett utmärkt tillfälle att skapa nya vänner och visa upp dina talanger.
  • Bild med titeln lyckas i gymnasiet steg 9
    5. Håll kontakten med dina vänner. Gör planer med dina vänner att träffas med dem under lunchtid. Kafeteriet är en bra tid att umgås, så se till att du låter dina vänner veta att du planerar att spendera din lunch med dem före lunchperioden. På det här sättet kan du spara dem, eller de kan spara en från dig. Att vara med vänner gör lunch mycket roligare än att sitta med främlingar eller äta ensam.
  • Tips

    Följ din skolas regler och policy. Får dig inte i onödigt problem.
  • Om du har problem med att avsluta dina läxor eller fokusera, sedan belöna dig själv när du får allt gjort.
  • Planera för nästa dag varje natt innan du går och lägger dig. Välj dina kläder och packa dina material.
  • Vara respektfull och prata inte under klassen - det irriterar läraren och klasskamrater också!
  • I mellanskolan är du bunden att vara stressad. Om du är stressad, prata med någon du litar på.Även om den personen inte kan hjälpa dig, pratar det om det kommer att få dig att må bättre.Fortsätt vara positiv!
  • Gör inte fel sak bara för att du ser andra att göra det.
  • Var inte skrämmad av kollegors handlingar. Var dig själv och välj dina vänner klokt.
  • När din lärare berättar att du läser ett långt extrakt för läxor, sätt gummy björnar på olika ställen i hela extraktet. Då, när du når gummy björnen, belöna dig själv med en behandling.
  • Om du avslutar uppdrag tidigt, använd den tiden för att göra läxor.
  • Var noga med att granska dina anteckningar innan du har ett test. Du kan också ha en av dina kamrater att granska dina anteckningar också. Ibland är ett "andra öga" bättre på att spotta eventuella fel som kan existera.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande