Hur är det varmt i gymnasiet (tjejer)

Middle School är den del av ditt liv när du verkligen börjar definiera dig själv. Om du är rolig av eller kanske känner dig osäker, bör du tro att du är tillräckligt bra som du är. Experimentera och utforska din egen stil med hjälp av dessa tips. Men det viktigaste du kan lära dig om attraktivitet är att oavsett stil, form, kön eller sexualitet du är ofullständigt perfekt.

Steg

Metod 1 av 4:
Har fantastiskt hår

Allas hår är annorlunda. Vissa är tjocka, vissa är tunna, vissa är stift rakt, och vissa är super lockiga, men oavsett vilken typ av hår du har, du kan hitta en bra, lättmängd frisyr som fungerar för dig.

  1. Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 1
1. Få en bra frisyr som smickrar dig. Fråga en frisör vad din ansiktsform är, se sedan nedan för någon referens på vilka stilar som kan se bra ut på dig.
  • Runda ansikte: Den bästa frisyren för runda ansikten måste definitivt vara lång längd, långa lager och en lång frans, håret delade ner i sidan. Om du redan har längden, kom till frisörerna och lägg till lite ansiktsformning, wispy lager - du kommer att bli förvånad över hur mycket skillnad detta kan göra i din stil.
  • ovalt ansikte: Det finns inte "ett" bästa frisyren för ovala formade ansikten - det finns många! Lycklig för dig, du passar nästan alla frisyr, så länge det inte gömmer dina funktioner och är utformad korrekt. Om ditt hår är kort för tillfället, och du känner att du har viljan, så växa ditt hår ut. Experimentera med vinklade och långa, wispy fransar eller lager, medan det växer, för att ge ditt stil nytt utseende. Detta kommer också att hindra dig från att bli uttråkad och har det klippt kort igen.
  • Hjärtans ansikte: De bästa frisyrer som kommer att göra underverk för dig hjärtformade ansikten kommer att innehålla följande: sidodelar, långa, mjuka lager, en mjuk sida som sveper frans, höjdpunkter / låga ljus, långa, fulla vågor och lockar minus fräschen. Kom bara ihåg, du måste skapa volym runt botten av ditt ansikte och gör det mjukt och snyggt på toppen, för att balansera ansiktsformen och visa upp dina funktioner!
  • Fyrkantigt ansikte: Frisyrer som har långa, mjuka lager mot toppen av huvudet är en omedelbar förklädnad för en fyrkantig käke. Mjukna ditt fyrkantiga ansikte med vågor och lockar, vilket också kommer att lägga till någon femininitet i din stil. Oavsett om du väljer en lång eller kort stil, kom ihåg att inte gå för kort eller för länge. Ett par inches under eller över hakan är perfekt. Lägg till en svepande sidofönster för att mjukna din breda panna, och du kommer att se fantastiska ut.
  • Diamant ansikte: De flesta frisyrer skulle se gratis på dig, men frisyrer som skulle se bra ut på dig är de med sidodelar och / eller lager.
  • Bild med titeln vara varm i Middle School (Girls) Steg 2
    2. Tvätta alltid håret. Alla schampon är avsedda att rengöra håret, men vissa kan också de-frizz hår, fuktar torrt hår, skydda färgat / markerat hår eller djupt oljigt hår.
  • Om ditt hår är fet, försök att gå till en salong eller titta på nätet för tips och tricks på hur man får det mindre oljigt. Få också schampon och balsam som passar din hårtyp.
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 3
    3. Försök att ändra din frisyr. Du kan göra mycket med hår. Prova rätning, curling eller krympning det, eller stil ditt hår i strandiga vågor, en fishtail fläta, en sidostil, en rörig bulle... möjligheterna är oändliga.
  • Om ditt hår är krusigt eller torrt och du inte har någon tid att göra någonting åt det, prova en anti-frizz-spray, mousse eller en inledande balsam. Då, bära det men du önskar. Till exempel kan du bära upp det i en hästsvans, eller ner naturligt.
  • Metod 2 av 4:
    Bli preparerad
    1. Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 4
    1. Vara hygienisk. Alla vet de grundläggande reglerna för hygien. Det första steget att se bra är att vara ren.
    • Bada. Detta är en uppenbar. Ta en dusch eller bada minst tre gånger i veckan. Det beror på ditt hår och vissa människor tvättar det varje dag.
    • Borste, floss och använd munvatten. Ditt leende är en av de första sakerna som människor märker om dig, så håll det vit!
    • Använd deodorant innan du lämnar huset.
  • Bild med titeln vara varm i Middle School (Girls) Steg 5
    2. Tvätta ditt ansikte. Om du har problem med akne, se till att du tvättar ditt ansikte två gånger om dagen (en gång när du vaknar, och en gång innan du går och lägger dig). Naturligtvis är allas hud annorlunda, men för vissa, vad som fungerar är det bästa att använda en oljefri rengöringsmedel, (hjälp med olja) en exfoliating scrub, (hjälper till med blackheads) och en oljefri fuktkräm som inte kommer att täppa till dina porer (hjälper till med torr hud).
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 6
    3. Ta bort oönskade kroppshår.Plocka, raka, vax eller göra en hårborttagning till din överläpp, ben och underarm.Men gör det dock inte om du inte känner behovet av.
  • Bild med titeln vara varm i Middle School (Girls) Steg 7
    4. Prova flirty dofter och välj en som är helt "du".
  • Bild med titeln vara varm i Middle School (Girls) Steg 8
    5. Förbättra ditt ansikte med smink: På många sätt kan sminken få dig att se vacker ut genom att lyfta fram dina funktioner och förbättra ditt ansikte. För ett bra vardagligt utseende, läs Hur man tillämpar smink för ett naturligt utseende.
  • Använd concealer. Hoppa över hela Full Foundation. Få en concealer som matchar din hudton så nära som möjligt. Använd detta för att täcka upp små ofullkomligheter som finnar, missfärgning, vit / blackheads och mörka cirklar.
  • Använd eyeliner. Eyeliner är stor! Det definierar dina ögon och gör dem pop! Försök hålla fast vid en brun eyeliner. Svart är dramatisk, men Brown ger dig en mer subtil, naturlig utseende.
  • Använd mascara. Mascara gör dina ögon ser fantastisk ut, men var försiktig, det kan också bli mycket smudgy eller klumpigt, och helt förstöra utseendet. Använd en klar mascara, som den klumpar mindre, och smälter inte märkbart.Prova en ögonfransare i förväg för att göra dina ögonfransar mer lockiga (så mascara är mindre sannolikt "klump") och stå ut mer.
  • Ta hand om dina läppar.Använd inte läppstift, eftersom det skulle få dig att se äldre än du är. Istället, prova läppglans, petroleumgel, läppmör, läppskärm, etc. Om du använder läppglans, sätt på chapstick med det, så att dina läppar inte blir chapped.
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 9
    6. Bära kläder som accentuerar dig. Vi har alla något som griper andras uppmärksamhet, oavsett om det är ett bevis på att du kommer att ha en bra figur, kanske du äger stora ben, kanske du enkelt sola, eller kanske du är bara en av några som ser bra ut i alla färger.
  • Prova klädaffärer som Abercrombie, Hollister, Forever 21, Charlotte Russe, Delias, Aeropostale, Dillards, Target eller Kohls.Men om ingen av dessa är din stil, behöver du inte bära dem!Det är faktiskt helt coolt att bara ha på sig lagtröjor med jeans.
  • Det är ingen hemlighet att hur en tjej bär hennes kläder kan få henne långt i flickvärlden, så se till att dina kläder passar och smickrar dig.
  • Bära färger som ser bra ut på dig.
  • För skor, hoppa över klackar och crocs. Istället, prova ballettlägenheter, dukskor, t-remsandaler, eller uggs.Se till att dina skor är lätta att gå in och bekväma.
  • Känn inte som om du måste gå till varumärkesbutiker för att se bra ut, som du kan hitta massor av riktigt fina kläder för mycket billigare. Prova begagnade eller vintage butiker som Platons garderob eller Bluetique. De är mycket billigare. Du kan få ett helt nytt par hollister jeans för $ 20, eller du kan få ett begagnad par för runt $ 10.
  • Var ödmjuk. Använd inte skimpy kläder för att vara cool. I själva verket kommer det bara att få folk att tänka illa om dig.Istället, försök ha en monterad topp tillsammans med lösa bottnar, eller en lös topp med mer monterade bottnar.
  • Också, aldrig Stuff din bh, eller välj en bh som är för stor för att du bara ska vara "varm". Människor kommer att se rätt genom det. Bära en som passar dig ordentligt.
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 10
    7. Ta hand om din kropp. Ät rätt, träna och drick mycket vatten varje dag. Om du bryr dig om dig själv, kommer du att se friskare i gengäld. Din kropp kommer tacka dig!Inom en tidsperiod märker du en stor skillnad i huden, hälsa och hud.
  • Få din skönhets sömn! De flesta tonåringar ska få minst nio eller tio timmars sömn. Du måste vara vaken vid varje ögonblick av dagen, för att du aldrig vet vilka stora saker under dagen väntar på dig.
  • Om du försöker träna för att bli tunnare, försök att köra, dansa till snabb musik som du älskar, med hjälp av en elliptisk, med en löpband, eller till och med ta en cykeltur.
  • Om du vill se mer muskulös och stark, och inte "mager", Överväg att försöka knä push-ups, sit-ups, vägg sitter, vägg push-ups eller lyft vikter eller din egen ryggsäck. Fokusera huvudsakligen på dina biceps och triceps.
  • Metod 3 av 4:
    Håll dig lugn
    1. Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 11
    1. Vara mogen. Du kan inte övervägas "varm" Om du påminner folk om en stereotyp liten tjej genom att ständigt, överreagera, och plocka slagsmål med andra. Arbeta med att ha sunt förnuft, hålla din attityd cool och vara artig till alla du kommer i kontakt med.
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 12
    2. Var modig. För att kunna övervägas "varm", Du måste sätta dig där ute. Gör bra första intryck, och ha kul med dem som lyfter upp dig. Skratta ofta, vara charmig, vara inkluderande och försök att prata med så många som du kan på en dag, men inte överdriv det, eller folk kanske tror att du är irriterande.
  • Metod 4 av 4:
    Vara dig
    1. Bild med titeln vara varm i mellanskolan (tjejer) Steg 13
    1. Var säker, och var dig själv. Den här är snällt knepigt. Middle School är en tid i ditt liv när du börjar definiera dig själv som en person. Du utvecklar din egen stil och personlighet, och ibland kan det känna sig som om du inte passar in. Känn inte som om du måste fylla någon form av mögel. "Passar in" är något som varje mellanskolan oroar sig för någon gång, men i slutändan skrattar du åt dig själv för att tro på en sådan sak och inse det "passar in" är inte allt det viktigt.
    • Stå upp för dig själv och andra om du eller de du bryr dig om bli mobbad.
    • Skratta åt dina misstag, men försök att arbeta för att bli bättre på dem.
    • Viktigast, låt inte någon annan berätta hur du ska leva ditt liv.Som Oscar Wilde sa, "Var dig själv. Alla andra är redan tagna."
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 14
    2. Läsa böcker. Läsning gör dig medveten om många realiteter. Det öppnar ditt sinne och gör ett smartare. Du kan läsa böcker som hjälper dig att reflektera och hitta dig själv istället för att gå vilse i ett uppdrag med en ensidig tillvägagångssätt.
  • Bild med titeln vara varm i gymnasiet (tjejer) Steg 15
    3. Observera andra. Var uppmärksam på din omgivning, dina idoler och allt som driver dig. Du kan lära dig varför det fascinerar dig och hitta en mark för att basera din önskan att vara het. Att vara varm kan lätt uppnås men fortsätter och balanserar den med rätt inställning måste uppnås.
  • Tips

    Ha en bra humor.
  • Se till att du inte bär för mycket smink. Om du går runt med Sky Blue Eyeshadow och ljusa röda läppar, kan det tyckas för högt.
  • Ha en anständig mode stil. Kopiera inte andra för att passa in. Försök att sticka ut, inte passar in, oavsett vad andra människor tycker om dig.
  • Ge andra komplimanger.
  • Skratta - Skrattar gör dig alltid 20 gånger mer attraktiv. Det är okej att skratta och le för att släppa spänningen.
  • Går bra i skolan, för om du inte gör det kommer andra att få meddelandet att du inte vill vara i skolan.
  • Om du inte är tillåten att bära smink, oroa dig inte. När preparerade, skulle sminken inte göra skillnad i sitt utseende.
  • Stå och sitta med bra hållning.
  • Måla dina naglar. Om du inte känner dig bekväm med det eller får inte måla dina naglar, gå till manikyr och pedikyr varje par veckor för att hålla naglarna att se friska och färska.
  • Titta på kändisar för råd. Till exempel: Selena Gomez, Victoria Justice, Angelina Jolie, Audrey Hepburn, Taylor Swift, bara för att nämna några. Försök också titta i tidningar för fler tips.
  • Var uppmärksam i klassen. Förlora inte fokus.
  • Kritisera eller förklara dig själv för att få uppmärksamhet. Istället vara sant om vissa aspekter som är lämpliga och hålla din haka upp. Förtroende ser väldigt bra ut på människor.
  • Fokusera inte bara på att vara het. Försök att inkulcate andra goda egenskaper är du bekväm att. Försök att vara klok, sofistikerad, aktiv, snäll etc.
  • Försök inte vara "het" bara för att väcka pojkar och bli allas flickvän, gör det själv!
  • Saker du behöver

    • Schampo och balsam som passar din hårtyp.
    • Kroppsvask
    • Tandkräm, tandborste, munvatten, floss
    • Hudrengöring, exfoliator och fuktkräm
    • Fina kläder och skor
    • Deodorant eller antiperspirant
    • Rakkräm, rakhyvel, kroppsavlägsnande grädde (tillval)
    • Makeup (valfritt)
    • Tillbehör (tillval)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande