Hur man besegrar skakningar i luigi`s herrgård

Shivers är en spöke butler i Luigis herrgård. Ser du en flytande kandelabra som vandrar ner i korridoren i bottenvåningen? Det är skakningar som håller ett ljus, ur sikte. För att ta reda på hur du besegrar denna butler av sorter, läs resten av den här artikeln!

Steg

  1. Bild med titeln Besegra Shivers i Luigi
1. Se till att du har ele elemental medalj. Om du inte har det redan, gå till Fortune Teller`s rum, gå sedan igenom dörren till höger. Vakuum upp spöken, öppna skatten bröstet och samla medaljen. För att få nyckeln till butlers rum, gå tillbaka till Fortune Teller rum och lätta alla ljus med ditt brandelement. En nyckel ska då visas. Sug det i din dammsugare för att få tillgång till shiversize.
  • Bild med titeln Besegra Shivers i Luigi
    2. Nu när du har eldelementet, gå tillbaka till korridoren med den flytande kandelabra och tända ljuset med din eld. Shivers bör avslöja sig, eftersom han är rädd för eld och kommer nu att dra sig tillbaka till sitt rum.
  • Bild med titeln Besegra Shivers i Luigi
    3. Gå till Butlers rum (med den nyckel du hittade tidigare) och vänta på att skakningar kommer in. När han sitter ner på en stol och börjar rocka fram och tillbaka medan du skriker, är det din chans att suga honom in.
  • Bild med titeln Besegra Shivers i Luigi
    4. Vakuum upp denna butlers HP och få nyckeln till vinterträdgården.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Undersök Butlers rum för att hitta några pengar.
  • Det finns ett mushål i butlers rum till höger. Använd din spelpojke skräck på den för att suga dig själv i. Du borde nu vara i ett doldt rum. Om du fyller i det här rummet får du en stor mängd mynt, pengar, guld och juveler.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande