Hur man besegrar lv. 100 battle tower i pokémon ruby och safir

Finns du att du blir frustrerad i Pokémon Ruby och Pokémon Sapphire Battle Tower? För allt du slår älskare och bandsamlare, kan du äntligen besegra kamptornet som har hemsökt många sedan 2003. Pokémon Ruby och Pokémon Safir för Game Boy Advance släpptes i Amerika 2003. De var det första spelet för att få introduktionen av band i mainstream Pokémon Society and Ribbons har varit en häftning av franchisen sedan dess. Band kan tilldelas för speciella strider, tävlingar, och naturligtvis slaget tornet.

Steg

  1. Bild med titeln besegra LV. 100 Battle Tower i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 1
1. Besegra den främsta berättelsen om spelet genom att slå eliten fyra och mästaren.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Battle Tower i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 2
    2. Komma till stridstornet. I post-spel, efter att ha besegrat mästaren, kommer professor Birch att tilldela dig med en s.S. Biljett. Med det här objektet kan du gå ombord på ett kryssningsfartyg till spelets sista gräns: Slagtornet. Ta antingen kryssningsfartyget till stridstornet, eller ha en Pokémon-användning flyga till platsen om du redan har tagit fartyget.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Slagtorn i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 3
    3. Samla ett team av starka Pokémon. Du vill se till att de är var och en inom LV. 85 - 100 intervall - annars kommer det definitivt att vara omöjligt att slå tornet. Allt lägre kommer i allmänhet att resultera i en en-hit Ko från motsatta Pokémon.
  • Pokémon ägg och legendariska Pokémon är förbjudna av Tower Rules. Men lägre tier legendaries är tillåtna. De lägre tier-legendarierna tenderar att vara legendariska Pokémon som körs i Trios. Hela listan för detta Spelet är som följer: Articuno, Moltres, Zapdos, Entei, Raikou, Suicune, Regirock, Registeel, Regice, Latios och Latias.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Battle Tower i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 4
    4. Var redo för strid. Utrusta var och en av Pokémon med ett hållartikel (många hållartiklar kan vunnas i tornet efter strid 42, för varje på varandra följande vinst av 7). Rester, valband och fokusband är i allmänhet en bra tre att använda.
  • Du bör använda rester på grund av de helande egenskaperna den har (det kommer att läka några HP (träffpunkter) till din Pokémon i slutet av varje tur).
  • Du kan använda Choice Band eftersom det kommer att väsentligt öka attacken av ett drag som din Pokémon kan använda. Nyckeln här är att bifoga bandet till en pokémon du vet bara ett drag är nödvändigt för. Till exempel kan du använda den på Hariyama och få honom / hennes användning av tegelsten, som är ganska effektiv universellt förutom på ghosttyper.
  • Att använda Focus Band är ett bra beslut eftersom det kommer att rädda din Pokémon från svimning ibland när han slår av en motståndare, vilket ger dig den extra attack du kan behöva vinna. Dessutom är en Pokémon som specialiserat sig på försvar, en specialiserad på specialattack, och en specialiserad på attack är ett säkert sätt att vinna.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Slagtorn i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 5
    5. Välj ditt lag. Ordern kan inte bytas tills du antingen förlorar eller du har vunnit i följd sju gånger i rad. Var försiktig med att fienderna ökar i svårigheter när du går vidare. Deras attacker blir mer kompetenta, de kommer att rikta in dina svagheter, och den motsatta tränaren kommer att börja använda specifika strategier, till exempel att ha alla tre av deras Pokémon Know Explosion / Self-Destruct, vilket är extremt skadligt för dig och ditt lag.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Battle Tower i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 6
    6. Slåss! Var uppmärksam på typ match-ups, byt ut lagmedlemmar om det behövs, och vinna. Nyckeln under stridssteget är att fokusera och inte göra några misstag, till exempel att använda ineffektiva attacker.
  • Efter att ha vunnit sju på varandra följande rundor med sju strider (49 strider) kommer skrivbordet att ske dig att för varje sju strider du vinner från den här punkten kommer du att bli tilldelad med ett band. Vilket är naturligtvis det mål du strävar efter.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Battle Tower i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 7
    7. Vinna de närmaste sju matcherna. Var extremt försiktig eftersom fienderna är hänsynslösa och många är lägre nivåer som Latios eller Regirock. Spelet, vid denna tidpunkt, speciellt, försöker få dig att förlora, eftersom detta band är ett stort pris av sorter för spelet.
  • Bild med titeln besegra LV. 100 Battle Tower i Pokemon Ruby och Sapphire Steg 8
    8. Njut av din seger. Efter att ha vunnit Battle 56, kommer var och en av de tre Pokémon som du använde för de senaste sju matcherna att få ett band och så länge du inte förlorar, kommer varje konsekutiv vinst av 7 att få bandet för andra Pokémon. Lycka till och kom ihåg att det kan ta mer än ett försök.
  • Tips

    Ge inte upp, även när saker ser dyster ut! Ibland kommer motståndaren att använda attacker som inte har någon effekt på din Pokémon. Även när oddsen inte är till din fördel, kan datortränaren beordra den motsatta Pokémon för att använda en attack som gör absolut ingen mening. Det är när det är din möjlighet att slå tillbaka!
  • Ibland kan du förlora under en svängbar kamp, ​​eller till och med kamp 56, den sista kampen i en uppsättning tenderar att vara svårare. Vid den tiden, "fortsätt fortsätta!"Du måste börja från början och med hur randomiserade tränarna är varje utmaning en helt annan utmaning.
  • Om du har en Game Boy Advance, och en Nintendo GameCube eller Nintendo Wii, kan det vara i ditt bästa intresse att köpa en kopia av antingen Pokémon Coliseum eller Pokémon XD: Gale of Darkness för Gamecube (Wii är bakåtkompatibel med Gamecube ). Med en GBA-överföringskabel kan du överföra din Pokémon från Ruby-patronen och nivån på Gamecube-spelen. Detta är också ett bra sätt att få andra Pokémon inte infödd till Hoenn-regionen som avbildas i Pokémon Ruby och Pokémon Safir. Motståndarna i allmänhet i dessa Gamecube-spel är mycket högre, så att de kommer att tilldela dig med mer erfarenhetspunkter, det finns också en extra boost i erfarenhetspunkter från handlade Pokémon.
  • Varningar

    Det finns inga lägre tier legendaries i LV.50 var så beredd på det som går in i LV. 100. Att ta med dig själv, som Articuno eller Entei är aldrig en dålig idé.
  • Det rekommenderas att om du är en bandsamlare, använder du samma Pokémon för både LV. 50 och lv. 100, vilket uppenbarligen har en hel del nivellering och träning mellan de två nivåerna.
  • Lv. 50 och lv.100 utmaningar är två helt olika ballparks. Båda kommer att tilldela dig band men en (LV. 50) är mycket lättare.
  • Saker du behöver

    • Pokémon Ruby eller Pokémon Sapphire spelpatron / Rom
    • Game Boy Advance, SP, Micro eller Nintendo DS eller Nintendo DS Lite / Emulator
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande