Hur man väljer en barnvagn för tvillingar

Att välja rätt barnvagn för dina tvillingar kan verka skrämmande på grund av de många tillgängliga alternativen. Du kommer att ha olika aspekter att överväga som din barns ålder, där du vill ta dubbla barnvagnen, och hur ofta du behöver ta dubbla barnvagnen utanför. Men frukta inte! Att beskriva vad du personligen vill ha ut ur en barnvagn och veta hur du kommer att använda det kommer att göra en trevlig, säker gångupplevelse för både dig och dina tvillingar!

Steg

Del 1 av 3:
Välja typ av barnvagn
  1. Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 1
1. Välj en sida vid sida barnvagn för lättare vikt och manövrerbarhet. Tack vare sin lättare vikt är sida vid sida strollmästare lättare att trycka och vända när du går för din dagliga promenad. Side-vid-side barnvagnar är också enklare att vika och lagra, vilket gör dem ett bättre val för föräldrar som behöver köra ofta.
  • Eftersom sätena i en sida vid sida barnvagnar ligger bredvid varandra, njuter tvillingarna samma typ av platser. Det betyder att båda barnen kommer att ha samma täckning från solen, fotutrymmet, utsikt och andra funktioner som barnvagnen kan ha.
  • Eftersom dessa barnvagnar är bredare är de svårare att passa genom strängare utrymmen. En sida vid sida barnvagnen kanske inte är en bra passform om du förväntar dig att navigera på täta dörrar eller hallar, trånga köpcentra och hissar ofta.
  • Sätena i en sida vid sida barnvagn kommer alltid att vända bort från dig. Förvänta dig inte att få någon tid med dina tvillingar när du väljer om du väljer det här alternativet.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 2
    2. Välj Tandem Double Strollers om du är tätt på rymden. Tandem Double Strollers Placera ett säte framför den andra. Denna layout gör dubbelvagnen längre än en traditionell barnvagn när du bor i samma bredd.
  • Funktionen mellan säten inom en tandemvagn kan skilja sig åt. Ett säte kan ha mindre benrum, solskydd och en mer begränsad vy än den andra sätet. Tvillingar som är samma ålder kan bli avundsjuk om de får sätta i det "värsta" sätet.
  • Tandemvagnar är i allmänhet tyngre än sida vid sida barnvagnar. Detta gör dem svårare att trycka, vända, bära och vikas i lagring.
  • Medan tandemvagnar är svårare att vika, är sätena mer benägna att dubbla upp som fästbara bilstolar. Detta kan vara användbart för när du avslutar en lång promenad och vill inte vakna dina barn när du flyttar dem.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 3
    3. Välj All-Terrain Double Barnvagn för jogging. Om du vill vara aktiv när du ökar tvillingar, köp en terräng dubbelvagn. Dessa modeller kan anpassa sig till smuts, kullersten och sandvägar, men är lite tyngre än genomsnittet.
  • De flesta terrängvagnarna kan komma i 3 hjullkonfigurationer med ett enda hjul på framsidan som kan låsa på plats och 2 hjul på baksidan. Denna layout hjälper till att stabilisera barnvagnen på Bumpier Ytor.
  • Medan vissa terrängvagnar inkluderar avtagbara bilstolar för dina tvillingar, är det bäst att inte ha de bilstolar som ingår för när du faktiskt joggar.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 4
    4. Välj ett paraply dubbla barnvagn för ljus, snabba resor. Paraply Strollers är de lättaste dubbla barnvagnarna tillgängliga. De erbjuder lite i extrafunktioner och är lätta att vikas när de reser på plan, bussar och tåg.
  • Paraply dubbla barnvagnar gör inte bra på någon terräng som inte är asfalterad. Håll dessa barnvagnar borta från för mycket belastning för att hålla dina tvillingar säkra.
  • Många paraply dubbla barnvagnar inkluderar inte platta lutningar på baksidan, vilket gör dem osäkra för barn under 6 månader gamla som är mottagliga för olika andningsproblem när de sitter upp.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 5
    5. Välj en sit-och-stativ barnvagn för aktiva tvillingar. Sit-and-stand barnvagn ger ett barn ett ställe att stå på ett säkert sätt. Det här alternativet är bäst för syskon som inte är samma ålder. Om du dock upptäcker att en av dina tvillingar är aktiv och vill flytta runt mer än den andra, kan en sit-and-stand-barnvagn vara ett lönsamt alternativ.
  • Del 2 av 3:
    Välja barnvagnsfunktioner
    1. Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 6
    1. Hitta en barnvagn som kan skydda dina tvillingar. Skydd mot sol, regn, vind och andra element är ett måste för dina tvillingar. Barn har lite naturligt skydd mot sjukdom, virus och sjukdomar tidigt i livet.
    • Täck inte dina tvillingar med en filt eller tungt material för att skydda dem från solen, eftersom det kan bygga mer värme under filten och leda till värmeslag. Investera i en luftig baldakin som kan vikas tillbaka vid behov.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 7
    2. Leta efter barnvagnar som innehåller ytterligare fack. Ofta vill dina tvillingar vilja eller behöver något som du inte kan hålla i fickan. Några tillagda påsar och områden för lagring fungerar bra för att spara saker för att hålla barnen lyckliga.
  • Inkludera ett närliggande fack för mat och vatten som spädbarn och unga barn kan ofta bli hungriga och törstiga. Du behöver inte en hel måltid för att hålla dina barn lyckliga. Ett hälsosamt mellanmål som frukt, juice eller en lätt smörgås är ofta nog.
  • Om dina tvillingar inte är helt potta utbildade, kanske du vill ha extra utrymme för att hålla ett nytt par blöjor i närheten i händelse av en olycka.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 8
    3. Hitta en barnvagn som reclines. En lutande barnvagn är särskilt viktigt för spädbarns tvillingar som inte ska sitta upp under långa perioder. Mest sida vid sida och tandem barnvagnsplatser kan ligga, men paraply och terrängstolar sitter vanligtvis inte.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 9
    4. Titta på justerbara barnvagnar. Justerbara barnvagnar är flexibla och är byggda för att redogöra för hela ett barns tillväxt (till exempel att ge mer benrum). Dessa barnvagnar kan spara huvudvärk att behöva köpa en ny barnvagn för en dina tvillingar utgrow den gamla, men innehåller ofta ett högre pris och är svårare att ersätta.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 10
    5. Välj Tech Uppgraderingar klokt. Avancerade tekniska uppgraderingar för din dubbla barnvagn som GPS och smartphoneintegration kan låta bra först, men se till att dessa uppgraderingar är absolut nödvändiga. Om du inte gör det kan du hitta dig med en alltför dyr dubbel barnvagn med ignorerade funktioner.
  • Ju fler funktioner du lägger till i din barnvagn, desto tyngre blir det. Tungare barnvagnar är svårare att trycka och vända, så se till att du hittar den balans som fungerar bäst för dig.
  • Del 3 av 3:
    Inköp av en barnvagn
    1. Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 11
    1. Testa barnvagnen innan du köper den. Om du hittar en barnvagn du gillar online, undersöker modellen och se om du kan hitta den finns i en närliggande butik. Många platser tillåter dig att testa barnvagnen så att du kan avgöra om det är en bra passform.
    • Tänk på hur högt barnvagnen är. Måste du ständigt luta sig över eller nå upp högt för att hålla fast vid greppet? Det kanske inte verkar som ett stort problem i det ögonblicket, men att ignorera dessa tecken kan leda till fall av ryggsmärta.
    • Om möjligt, prova dubbelvagnen i en butik som specialiserar sig på baby och barnutrustning. Företrädarna för affären kommer sannolikt att svara på eventuella frågor som du kan ha. Tänk på, de kommer att göra det medan du tänker på hur du bäst säljer dig på en produkt.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 12
    2. Fråga vänner och familjemedlemmar om de fortfarande har sin dubbla barnvagn. Om du inte gillar idén om att gå till en butik och eventuellt bli pitched, försök att få en känsla för barnvagnar som dina bekanta används. Ibland håller och rör sig med en dubbel barnvagn innan du börjar din forskning kan ge dig en bättre uppfattning om vad du behöver.
  • Medan dessa barnvagnar brukar äldre, ibland kan du få tur och hitta en äldre dubbelvagn hade vad du behövde! Du kan dra nytta av ett mycket billigare köp utan att offra kvalitet.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 13
    3. Forskning Barnvagnstillverkaren. Inte alla dubbla barnvagnar är byggda på samma sätt, och oväntade problem med tillverkaren kan påverka din barnvagnsupplevelse. Produktansvarsproblem som lösa begränsningar, låga tillverkningskostnader och billiga material kan alla sätta dina tvillingar i fara.
  • Om du köper en helt ny modell, ta reda på om tillverkaren fortfarande har tidigare versioner av modellen till salu. Om den nya modellen bara kom ut, kommer de äldre modellerna vanligtvis betydligt billigare.
  • Oavsett hur bra en barnvagn kan se, känna sig och låta, alltid se till att läsa kundrecensioner. De bästa dubbelvagnarna kan ha en dold fel som bara kan hittas efter regelbunden användning.
  • Om du är bekymrad över giftiga ämnen som används vid produktion av barnvagnen, kontakta tillverkaren för att ta reda på om några ftalater, bly, PVC eller bromerade flamskyddsmedel användes i tillverkningsprocessen.
  • Bild med titeln Välj en barnvagn för tvillingar Steg 14
    4. Bestäm mellan en online mot ett offline-köp. Hur du väljer att köpa din barnvagn kommer att bero på dina allmänna köpvanor, men det finns ett par faktorer som du bör tänka på.
  • Om du köper en barnvagn online, se till att den leverantör du köper från är pålitlig och har bra recensioner. De flesta bilder av online-produkter är placerade på ett sådant sätt att se så bra ut som möjligt, och kan tyckas underwhelming i verkligheten.
  • Om du köper offline, forskar du eventuella försäljningar eller erbjudanden som kan vara tillgängliga i ditt område för dubbla barnvagnar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Kom alltid ihåg att du väljer rätt dubbelvagn handlar inte om att ha den mest snygga eller den mest högteknologiska modellen. Fokusera på en dubbel barnvagn som har praktiken du och dina barn behöver.
  • Undvik billigare varumärken som inte håller länge - du får mer för pengarna med en god kvalitet barnvagn på lång sikt.
  • Sök Twin Advice Forums online för namnen på populära märken och modeller.
  • Fråga andra mödrar av tvillingar för råd - de har ofta den bästa insiderkunskapen.
  • Om du är orolig för att investera så mycket i en barnvagn, överväga det här: Du kan alltid sälja det när dina barn har odlat det.
  • Varningar

    Många barnvagnar inkluderar ett handledsrem för att se till att du har ett handtag på dina tvillingar även när ditt grepp glider. Om det här remmen inte är tillgänglig, se om du kan köpa en för att bifoga den modell du gillar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande