Hur man viker shorts

Vill du omorganisera din vår- och sommargarderob? Med alla olika vikningstekniker där ute kanske du inte vet det bästa sättet att lägga bort dina shorts. Det är okej! Vi är här för att svara på dina frågor och gå igenom några av de mest populära vikningsteknikerna där ute, så du kan lagra dina shorts på ett sätt som är enkelt och bekvämt för dig.

Steg

Fråga 1 av 7:
Ska jag vika eller hänga mina shorts?
  1. Bild med titeln ser bra ut i shorts steg 2
1. Häng några kläder som tenderar att rynka. Rynk-benägna tyger, som linne, kommer förmodligen att gå bättre på en hängare. Men avslappnade kläder, som din khaki och denim shorts, är helt säkra att vika och lagra.
Fråga 2 av 7:
Hur viker du shorts som Marie Kondo?
1. Vik dina shorts på halva två gånger. Börja med att vika shortsna vertikalt över den centrala, vertikala sömmen, så båda sidorna av plagget. Sedan vika dina shorts horisontellt, foder upp midjebandet med botten av byxbenet.
Fråga 3 av 7:
Hur lagrar du shorts med Konmari-veckan?
  1. Bild med titeln Organisera din byrå Steg 11
1. Förvara dem upprätt i en låda. I stället för att stapla dina shorts ovanpå varandra, placera dem sida vid sida i din låda. På så sätt har du en lättare tid att hitta vad du behöver när du gör dig redo på morgonen.
Fråga 4 av 7:
Hur komprimerar du shorts?
  1. Bild med titeln Gör en kjol ut ur shorts steg 1
1. Vik shortsna i hälften först. Vik vertikalt längs sömmen, så båda bakfickorna på dina shorts rör varandra. Släta ut plagget med dina händer. Sedan vika flugan i mitten av dina shorts, omvandla plagget till en smal rektangel.
  • 2. Vik dina shorts i hälften igen. Lina upp midjebandet, vikla dina shorts till en liten, kompakt kvadrat. Sluta nu dina nyfyllda shorts till en låda, där du kan stapla dem ovanpå andra kläder!
  • Fråga 5 av 7:
    Hur rullar du shorts för packning?
    1. Vik midjebandet över framsidan av dina shorts. Om du kan, vik midjebandet minst 1 till 2 i (2.5 till 5.1 cm) framåt, så den övre delen av din shorts är inuti. Sedan, slät och räta ut benen på dina shorts, så plagget kommer inte att vara för rynkigt när det är vikta.
  • 2. Vik dina shorts i hälften. Vik dina shorts vertikalt över den centrala sömmen, linka upp båda benen. Sedan vik i din shorts flyg, så de är enklare att rulla.
  • 3. Rulla och ta dina shorts i det vikta midjebandet. Vänd dina vikta shorts så byxbenen står inför dig. Börjar längst ner på benen, nypa och rulla materialet mot midjebandet. Dra sedan det vikta midjebandet över det rullade tyget - det kommer att fungera som en ficka för dina vikta shorts.
  • Fråga 6 av 7:
    Hur viker du shorts för att spara utrymme?
    1. Vik dina shorts för att lagra dem hemma eller rulla dina shorts om du packar för en resa. I slutändan beror det på din personliga organisationsstil och vad bäst uppfyller dina personliga behov. Du kanske föredrar Konmari-metoden om du gillar att se dina kläder efter färg, eller du kanske gillar den kompakta vikningsstilen om du föredrar att stapla dina kläder. Men du kanske gillar att rulla dina kläder mer om du reser ofta, eftersom rullade kläder inte tar upp så mycket utrymme.
    Fråga 7 av 7:
    Hur förhindrar jag mina shorts från rynkning?
    1. Bild med titeln Wear Short Shorts Steg 1
    1. Skaka dem och släta ut dem. Innan du börjar vikla, ta dina shorts längs midjebandet och skaka ut dem. Sedan vika dina shorts i halv vertikalt och skaka ut dem igen. När du viker dina shorts, släpp ut toppen av tyget för att bli av med några uppenbara rynkor.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande